2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Kizlar ben bu cuma bir haftalik izine cikyrm esimde izin aldi tatile cikicaz allhtan bir mani cikmazsa pazar gunude evlilik yildonumumuz esimde planlar icersnde ayy insallh guzel bir hafta geciririz esimle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimki bundann canm aldım ben

3-5 mi çocuktan bahsetmiyosun heralde. ben en fazla 3 çocuk başka bakamam gibi geliyor. 2 arkadaşım var biri 6 kız biride 5 kız 5 erkek aşiret gibiler valla . :)

Kızlar kan ilacını ac karnına icmek şart mı. Midemi cok bulandırıyo bu sabah cikardim hap yüzünden hala da midem bulanıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

he he dün gece aynı modelden, aynı renkten araştırdık fiyat özellik falan.
güle güle kullanmak nasip olsun şekerim :)

saol canımm netten sıparış ettım ben özellıklerı cok güzell bence daha kullanmadım allahım kullanmak da nasıp etsın ınsallah :)

Günaydın kızlar :) uzun zamandır okuyorum ama yazacak birşey bulamıyordum bugün kontrolüm vardı bi ay geçmek bilmedi şimdi gene bi ay bekleyeceğim ama olsun 28+0 dayım tam bebiş gayet iyiydi 1350gr olmuş boyuda 39 cm maşallah :) herkese sağlıklı güzel günler olsun :)

Kızlar benimde 33. haftamda ayarlanmış parası ödenmiş tatilim var. Gidebilir miyim ki acaba ya yoksa çokmu fantezi olur??
Gidersin canım Ben 37 ye kdr gezdim ilkinde sadece her gece dogurdugumu görüyordum o ayrı[emoji2]
Tamam canım Ben de öyle yaparım
Hımm üzüldüm Walla. Kasımdan beri ücretsiz izindeyim yazıdan haberim yok.
Kızlar kan ilacını ac karnına icmek şart mı. Midemi cok bulandırıyo bu sabah cikardim hap yüzünden hala da midem bulanıyor.

Yok canım yemekten 1 2 saat kdr sonra da içebilirsin yeter ki demiri bozacak birşey i yakın zamanda tüketme

3-5 mi çocuktan bahsetmiyosun heralde. ben en fazla 3 çocuk başka bakamam gibi geliyor. 2 arkadaşım var biri 6 kız biride 5 kız 5 erkek aşiret gibiler valla . :)

Aynen çocuktan bahsediyorum şekerim :))) Kalabalık aileye özlemim o kadar çok yani sen düşün.

Tabii ki hem maddi hem manevi açıdan olması çok kolay bişey değil. Bizde aşiret olak, salarım çocukları aşağı caddedeki ışıklara günlük yevmiye hazır

canım öyle düşünme şöyle düşün 64 kilo yu normalde alsan sana hiçbir şekilde ağır gelmez ama biz bu kiloyu birden aldık ayrıca kilonun getirdiği vitaminleri kalsuyum vs. biz almadık ve kilonun büyük bir bölümü tek bir yere toplandı. o yüzden bu aldığımız kilo aslında üzerimizdeki yük hayatım.
ben geçen ay 65 kiloydum 10 kilo almıştım doktor max bu ay 8 kg idi dedi. ama yine fazla almamışsın dedi. bu ay kaç kiloyum bilmiyorum tek bildiğim hayatımın hiç bir döneminde 55 kg yi geçmediğim. 10 kg hiç bir zaman almadım şimdi ise o kadar ağırımki çok yoruluyorum artık.

Saol canım ya öyle iceyim yarın cok kötü oldum vallahi.

ayak sorunu bende de var ya.. sabah yataktan kalkıp bi basıyorum ayaklarımı yere sanki bi yandan yanıyor bir yandan acıyor ben kiloma yoruyordum senden kat kat fazla kilom ama onunla alakası yok gibi senin yazıklarını okuyunca..

konuş da sen de bizimle paylaş canım:) bilgileri birleştirip voltran oluşturalım:)
bana da haber verin kızlarrr... bu konuda ben de çok kararsızım beşik olayına bir türlü karar veremedim henüz.

şimdiden ii tatiller... mutlu nice yılllarınız olsun inş

benimki bundann canm aldım ben

Eki Görüntüle 1176284 :
ben de bunlara bakıyorum fiyatları da uygun hem beşik gibi hemde anakucağı gibi kullanabilir miyiz ?

saol canımm netten sıparış ettım ben özellıklerı cok güzell bence daha kullanmadım allahım kullanmak da nasıp etsın ınsallah :)

Daha nerde kullanacaksın zaten kuzum, bebiş gelsin anca öyle. Yoksa kocanı falan sallamak istersen bi dene bugün bakalım sağlam mı

Kaça ve nereden aldın bu arada ?

yok şekerim artık kalmadı öyle dilenen yenileri geldi gördüğün gibi ne sokakta ne parkta artık senin benim çocuğuma yer kalmadı. herkez bıktı turistindende sığınmacısındanda.

günaydın cnm ne güzel haberler bunlar bende cumartesi gitcem doktora inş ben de güzel haberler alırım çok merak ediorum ne dicek die çok da korkuorum kötü bişi derse die...

valla bebekk 5-6 ayına kadar rahat yatar dıye dusunuyorum bızım hem pusetımız var hem park yatagımız ama ben yinede bundan da aldımm yanımda yatsın sese alışsın ıstyorum odaya tıkmak ıstemıyorumm uyutunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…