- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
anladım canlar, ben meb'e değil de yok'e baglı calısıyorum, bizde aktarılabiliyormuş sanırım...
aşılama ile olmadı canım sonra tüp bebek oldu çok şükür, Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
aynen ya ben de ilk bir iki sefer şüpheye düştüm bacaklarımı falan kontrol ettim bi ıslaklık var mı diye ama şimdi ter olduğundan eminim:) ter yani o rahat olalım:)
bize araba tipi ana kucaklarını satarken evde de kullanabilirsiniz rahatlıkla dediler??? onlar oyle pratik olmuyor mu yani?
ben mustelanın (biz de pasife alınıcaz valla çok marka adı kullanıyoruz) güneş koruyucusunu aldım paraben içermiyo diye özellikle, ama şimdi bu yazınızı okuyunca bi daha araştrdım, sitelerinde güneş koruyucu için yazan şu: "Parfüm, paraben, alkol, Phenoxyethanol ve Phthalate içermez." pişik önleyici için de
"%0 paraben, phthalate ve phenoxyethanol." yazıyo. linkini de aldım ama korkuyorum yazmaya engellenmek istemiyorum bi bakın isterseniz:)
Amin canim insallah
anladım canlar, ben meb'e değil de yok'e baglı calısıyorum, bizde aktarılabiliyormuş sanırım...
aşılama ile olmadı canım sonra tüp bebek oldu çok şükür, Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
aynen ya ben de ilk bir iki sefer şüpheye düştüm bacaklarımı falan kontrol ettim bi ıslaklık var mı diye ama şimdi ter olduğundan eminim:) ter yani o rahat olalım:)
bize araba tipi ana kucaklarını satarken evde de kullanabilirsiniz rahatlıkla dediler??? onlar oyle pratik olmuyor mu yani?
ben mustelanın (biz de pasife alınıcaz valla çok marka adı kullanıyoruz) güneş koruyucusunu aldım paraben içermiyo diye özellikle, ama şimdi bu yazınızı okuyunca bi daha araştrdım, sitelerinde güneş koruyucu için yazan şu: "Parfüm, paraben, alkol, Phenoxyethanol ve Phthalate içermez." pişik önleyici için de
"%0 paraben, phthalate ve phenoxyethanol." yazıyo. linkini de aldım ama korkuyorum yazmaya engellenmek istemiyorum bi bakın isterseniz:)
bence de yoktur bende bi baktım şimdi netten içindekiler kısmında paraben yazmıo ki bebek için çok önerilen markalardan
konuş da sen de bizimle paylaş canım:) bilgileri birleştiripvoltran oluşturalım:)
Canım, sana yanıt verdim mi bilemiyorum. Eskisi gibi düzenli giremiyorum çünkü....
Tşk ederim iyi dileklerin için bende sana diliyorum aynılarının 10 katını. Türkiyeye gelmekle şanslı olduğumu düşünüyorum bende. Çok iyi analiz etmişsin gerçekten. Bende kocaman bi aile olmak istiyorum, 3-5 ne olursa artık :))
konuş da sen de bizimle paylaş canım:) bilgileri birleştiripvoltran oluşturalım:)
he he dün gece aynı modelden, aynı renkten araştırdık fiyat özellik falan.
güle güle kullanmak nasip olsun şekerim :)
Gidersin canım Ben 37 ye kdr gezdim ilkinde sadece her gece dogurdugumu görüyordum o ayrı[emoji2]Kızlar benimde 33. haftamda ayarlanmış parası ödenmiş tatilim var. Gidebilir miyim ki acaba ya yoksa çokmu fantezi olur??
Tamam canım Ben de öyle yaparımbiz de okul kapanmadan arkadaşlarla sürekli bu konuyu tartıştık.yazı var artık kesin aktarılmayacak deniyor. yakın bir arkadaşım da ne olur ne olmaz sen al yine dedi. olur da aktarılırsa elinde bulunsun diye ısrar etti. sanırım raporu alacağım ama bir işe yaramayacak biliyorum malesef...
Hımm üzüldüm Walla. Kasımdan beri ücretsiz izindeyim yazıdan haberim yok.Bende aynı durumdayım çok sinirim bozuluyor aktarılmamasına doğum öncesinin ama malesef o yazı ocak ayında geldi okula yapçak bişi yok gibi
1 eylülde biz okula gitmiycez diimi? tatile denk geldiğii içinbizim doğum iznine çıktığımız nası belli olucak çok kafam karışık benim bu konuyla ilgili
Yok canım yemekten 1 2 saat kdr sonra da içebilirsin yeter ki demiri bozacak birşey i yakın zamanda tüketmeKızlar kan ilacını ac karnına icmek şart mı. Midemi cok bulandırıyo bu sabah cikardim hap yüzünden hala da midem bulanıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3-5 mi çocuktan bahsetmiyosun heralde. ben en fazla 3 çocuk başka bakamam gibi geliyor. 2 arkadaşım var biri 6 kız biride 5 kız 5 erkek aşiret gibiler valla . :)
Kızlar dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah almaya çalıştım biraz uykumu..
Hem sıcak geldi ona zaten alıştım yapıcak bişey yok yalnız inanılmaz bacağım ve ayaklarım ağrıdı. Bacakta tamam hadi kalsiyum eksikliğim oluştu diyelim bu ayak nedir yahu??!!!! Ortopediste falan mı gitsem bilemedim. Ayağımı ilk yere bastığımdada sanki fil ayağım varmış gibi ayaklarım ağır ve canımı acıtır durumda oluyo tabanları. Kilomu zor taşıyo dicem ama 64 kiloyum bu kadar kiloyuda zor taşımasın yani ya. Uf bilmiyorum işte benden böyle kızlar..
Gidersin canım Ben 37 ye kdr gezdim ilkinde sadece her gece dogurdugumu görüyordum o ayrı[emoji2]
Tamam canım Ben de öyle yaparım
Hımm üzüldüm Walla. Kasımdan beri ücretsiz izindeyim yazıdan haberim yok.
Yok canım yemekten 1 2 saat kdr sonra da içebilirsin yeter ki demiri bozacak birşey i yakın zamanda tüketme
ayak sorunu bende de var ya.. sabah yataktan kalkıp bi basıyorum ayaklarımı yere sanki bi yandan yanıyor bir yandan acıyor ben kiloma yoruyordum senden kat kat fazla kilom ama onunla alakası yok gibi senin yazıklarını okuyunca..Kızlar dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah almaya çalıştım biraz uykumu..
Hem sıcak geldi ona zaten alıştım yapıcak bişey yok yalnız inanılmaz bacağım ve ayaklarım ağrıdı. Bacakta tamam hadi kalsiyum eksikliğim oluştu diyelim bu ayak nedir yahu??!!!! Ortopediste falan mı gitsem bilemedim. Ayağımı ilk yere bastığımdada sanki fil ayağım varmış gibi ayaklarım ağır ve canımı acıtır durumda oluyo tabanları. Kilomu zor taşıyo dicem ama 64 kiloyum bu kadar kiloyuda zor taşımasın yani ya. Uf bilmiyorum işte benden böyle kızlar..
bana da haber verin kızlarrr... bu konuda ben de çok kararsızım beşik olayına bir türlü karar veremedim henüz.konuş da sen de bizimle paylaş canım:) bilgileri birleştiripvoltran oluşturalım:)
şimdiden ii tatiller... mutlu nice yılllarınız olsun inşKizlar ben bu cuma bir haftalik izine cikyrm esimde izin aldi tatile cikicaz allhtan bir mani cikmazsa pazar gunude evlilik yildonumumuz esimde planlar icersnde ayy insallh guzel bir hafta geciririz esimle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de bunlara bakıyorum fiyatları da uygun hem beşik gibi hemde anakucağı gibi kullanabilir miyiz ?
saol canımm netten sıparış ettım ben özellıklerı cok güzell bence daha kullanmadım allahım kullanmak da nasıp etsın ınsallah :)
Aynen çocuktan bahsediyorum şekerim :))) Kalabalık aileye özlemim o kadar çok yani sen düşün.
Tabii ki hem maddi hem manevi açıdan olması çok kolay bişey değil. Bizde aşiret olak, salarım çocukları aşağı caddedeki ışıklara günlük yevmiye hazır
Günaydın kızlar :) uzun zamandır okuyorum ama yazacak birşey bulamıyordum bugün kontrolüm vardı bi ay geçmek bilmedişimdi gene bi ay bekleyeceğim ama olsun 28+0 dayım tam bebiş gayet iyiydi 1350gr olmuş boyuda 39 cm maşallah :) herkese sağlıklı güzel günler olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayak sorunu bende de var ya.. sabah yataktan kalkıp bi basıyorum ayaklarımı yere sanki bi yandan yanıyor bir yandan acıyor ben kiloma yoruyordum senden kat kat fazla kilom ama onunla alakası yok gibi senin yazıklarını okuyunca..
bana da haber verin kızlarrr... bu konuda ben de çok kararsızım beşik olayına bir türlü karar veremedim henüz.
şimdiden ii tatiller... mutlu nice yılllarınız olsun inş
ben de bunlara bakıyorum fiyatları da uygun hem beşik gibi hemde anakucağı gibi kullanabilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?