çok da takmıorum ama bitaraftanda düşünüorum çok kilo aldım die. çünkü ortalama 12 kilo ile doğuma gitsem harika olur die düşünüodum sanırım artık imkansız gibi duruo bu düşünce.. ama arasıra ufak kaçamaklar dışında sağlıklı besleniorum
arkadaşım hiiiç canını sıkma bak sen daha 12 olmamışsın ben 30. haftamdayım 52yle başladığımız yolculukta bu gün 64 kg yum :) 12 yi doldurdum yani, bende sağlıklı beslendiğimi düşünüyodum ama tatlı yok hamur yok olduk bukadar, artık umursamıyorum drum da zaten hiiiç sorun etmiyor kg mu normal şimdilik diyo işallah bundan sonra 20 yi görmem :)
yok canım özel hastane ama biraz geri kalmış :)
doktorumdan memnunum aslında ama bir de başka bi doktora gideyim bari. görmeyi çok istiyorum çünkü artık, kime benziyo merak ediyorum:))
istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz hastane, doktor var mı? doğum için de farklı bir hastane düşünüyorum çünkü.
son sekiz haftada kac kilo alırız ki acaba?? ben 63 ile basladım 71-72-73 değişiyo tartılma zamanıma baglı olarak...ben de sallamıyorum
canım ben ıstanbulda yasamıorum oyuzden bılmıorum..
ama normalde ben ozele gıdıorum cıhazı güzel her gıttıgımızde net goruoruz
ama kıme benzedıgı anca ayrıntılı ultrasonda gozukur
son sekiz haftada kac kilo alırız ki acaba?? ben 63 ile basladım 71-72-73 değişiyo tartılma zamanıma baglı olarak...ben de sallamıyorum
arkadaşım hiiiç canını sıkma bak sen daha 12 olmamışsın ben 30. haftamdayım 52yle başladığımız yolculukta bu gün 64 kg yum :) 12 yi doldurdum yani, bende sağlıklı beslendiğimi düşünüyodum ama tatlı yok hamur yok olduk bukadar, artık umursamıyorum drum da zaten hiiiç sorun etmiyor kg mu normal şimdilik diyo işallah bundan sonra 20 yi görmem :)
Sağol canım...Ben biraz ayakta kalsam ağrıdan ölüyodum sırtüstü yatınca dönemiyordum acıdan kemiklerim kırılacak gibi acıyordu baya bi eksiklik vardı öyle damlayla giderilecek gibi değil iğnelik ampullerden yutuyodum... En azından sorun d3 den kaynaklanıyorsa çözümü basit...
Şimdi doktoruma sordum whatsapp'tan kadıncağız da tatilde ama naapiyim. Sağ olsun hemen cevap yazmış. Bi kontrol edelim, ona göre voltaren jel ya da minoset tablet uygularız diye. Önce bi kan değerlerimi götüreyim de sonrasına bakıcaz. Naapalım Allah başka dert vermesin, bu acılar kutsal gibi geliyor bana...
Ben de 52 ile başladım. Şimdi 64'üm. 20'yi göreceğimi düşünüyorum. Aman napalım bebişlerimiz sağ salim, sağlıklı doğsunlar da veririz gari
selam herkese
aile hekimi kendini cagıran var mı? aile hekimi aradı da beni bu hafta kontrol var diye.rutin kontrol herhalde diyorum gidince gorcem bakalım.
gun icinde az biraz yurusem de artık daha yorgun hissediyorum kendimi benzer sikayeti olan var mı onu merak ediyorum..sabah uyandıgımda sanki km lerce yol yurumusum de hamlamısım gibi hissediyorum.
klasik sırt agrım var sebebi safra kesesi taşı imiş bilmiyorum ceken var mı benden baska..yumurta filan yeme diyen de oldu demeyen de..her gun yemiyorum ama cocuga faydası vardır diye iki uc gunde bir yiyorum
heyecanlıyım sonuc olarak cok bariz hareketler kıpırdanmalar var,bebegim için cok ufak bişi alsam da mutlu oluyorum.az kaldı bekliyoruz dört gözle onu..
bebişlerimiz sağlıklı olsunda napalım demekki yapımızla alakalı yapacak bişi yok:)
Ya kızlar, bu pelvis pubik kemik ağrıları ne olacak ? Gece sağa sola dönemiyorum, yürürken zorlanıyorum, kıyafet giyerken debeleniyorum kaplumbağa gibi. Allah'a isyan gibi demiyorum ama çok canım yanıyo. Magnezyum ve Kalsiyum içiyorum, süt ve yoğurt tüketiyorum ama tık yok. Sizlerden böyle bişey yaşayan var mı ? Varsa neler yaptınız ? Ağrı kesici mi aldınız, egzersiz mi yaptınız ?
Yaa kizlar sizde hic mide yanmasi oluyormu.. ben hamis oldugumdan beri midemle ugrasiyorum ama hic bu kadar olmamıştı. . Artik korkumdan hic bisey yiyemiyorum..hatta bu yuzden iki kilo vermisim.. ama napim bi insan ne yese dokunurmu.. haftada iki sise gaviskon bitiyor ona ramen yanma reflü devam ediyor bazen sirf bu yuzden bayramdan once gelsinler istiyorum.. sonra kendime kiziyorum..
Ben de 52 ile başladım. Şimdi 64'üm. 20'yi göreceğimi düşünüyorum. Aman napalım bebişlerimiz sağ salim, sağlıklı doğsunlar da veririz gari
Allah başka dert vermesin ya en önemlisi bebişler şimdi , tabi yinede insan 34 beden giyerken eskiden şimdi tombalak tosun halini bi yadırgıyo
işte bunlar da aldığım ciciler.. sondaki orjinal battaniye nasıl olmuş
işte bunlar da aldığım ciciler.. sondaki orjinal battaniye nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?