2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

arkadaşım hiiiç canını sıkma bak sen daha 12 olmamışsın ben 30. haftamdayım 52yle başladığımız yolculukta bu gün 64 kg yum :) 12 yi doldurdum yani, bende sağlıklı beslendiğimi düşünüyodum ama tatlı yok hamur yok olduk bukadar, artık umursamıyorum drum da zaten hiiiç sorun etmiyor kg mu normal şimdilik diyo işallah bundan sonra 20 yi görmem :)

selam herkese

aile hekimi kendini cagıran var mı? aile hekimi aradı da beni bu hafta kontrol var diye.rutin kontrol herhalde diyorum gidince gorcem bakalım.

gun icinde az biraz yurusem de artık daha yorgun hissediyorum kendimi benzer sikayeti olan var mı onu merak ediyorum..sabah uyandıgımda sanki km lerce yol yurumusum de hamlamısım gibi hissediyorum.

klasik sırt agrım var sebebi safra kesesi taşı imiş bilmiyorum ceken var mı benden baska..yumurta filan yeme diyen de oldu demeyen de..her gun yemiyorum ama cocuga faydası vardır diye iki uc gunde bir yiyorum

heyecanlıyım sonuc olarak cok bariz hareketler kıpırdanmalar var,bebegim için cok ufak bişi alsam da mutlu oluyorum.az kaldı bekliyoruz dört gözle onu..

son sekiz haftada kac kilo alırız ki acaba?? ben 63 ile basladım 71-72-73 değişiyo tartılma zamanıma baglı olarak...ben de sallamıyorum

canım ben ıstanbulda yasamıorum oyuzden bılmıorum..
ama normalde ben ozele gıdıorum cıhazı güzel her gıttıgımızde net goruoruz
ama kıme benzedıgı anca ayrıntılı ultrasonda gozukur

canım ben ıstanbulda yasamıorum oyuzden bılmıorum..
ama normalde ben ozele gıdıorum cıhazı güzel her gıttıgımızde net goruoruz
ama kıme benzedıgı anca ayrıntılı ultrasonda gozukur

saol cnm. bu gidişimde doktora sorucam niye göremiyorum diye:) olmazsa başka biyere daha giderim.
kime benzediği işin esprisi, ama babasına benzesin istiyorum özellikle huy olarak. tip biraz daha bana benzeyebilir:)

son sekiz haftada kac kilo alırız ki acaba?? ben 63 ile basladım 71-72-73 değişiyo tartılma zamanıma baglı olarak...ben de sallamıyorum

Bazısı en çok kiloyu bu son 2 ayda alıyormuş ama konuştuğum bazı arkadaşlarımda son aylarda kg almam durdu diyo, işallah bizimde durur. Ben 4 ve 5 aylarda çok hızlı kg aldım ayda 4 kg dan minimum 8 kg mu ben o iki ayda aldım. Şimdi kg almam yavaşladı baya durddu gibi hatta gecen ay 1,5 kg almıştım şimdi 2 haftada 0,5 kg bi değişiklik var işallah böyle gider

Ben de 52 ile başladım. Şimdi 64'üm. 20'yi göreceğimi düşünüyorum. Aman napalım bebişlerimiz sağ salim, sağlıklı doğsunlar da veririz gari

Şimdi doktoruma sordum whatsapp'tan kadıncağız da tatilde ama naapiyim. Sağ olsun hemen cevap yazmış. Bi kontrol edelim, ona göre voltaren jel ya da minoset tablet uygularız diye. Önce bi kan değerlerimi götüreyim de sonrasına bakıcaz. Naapalım Allah başka dert vermesin, bu acılar kutsal gibi geliyor bana...

bebişlerimiz sağlıklı olsunda napalım demekki yapımızla alakalı yapacak bişi yok:)

Amin canım öyle tabi kolay değil vücudumuz çok değişti hepimizin içinde bi tosuncuk büyüyor kutsal tabi :) ohh ne güzel dr un tatildeyken bile ilgili maşallah :) Allah çaresiz dert vermesin...

beni geçen hafta aramıştı cuma gitcem rutin kontroll ve kan tahlili yapıcaklarmış aç gel dediler. buarada yumurtayı bende bi gün yiyip bi gün yemiodum ama doktrum hergün 1 tane yemelisin diyince artık hergün sabah 1 yumurta yiyorum.

off off sakarlığıma doymamayım kızlar... geçen gün kızıma bir kaç zıbın seti almıştım internetten.. 2-3 gündür heyecanla gelmesini bekliyordum. bir de annem yapmıştı ama penye battaniyeler olur ya kullanışlı olur diye çok tatlı bir tane ondan aldım. neyse kargo sorunsuz bir şekilde geldi bugün.. heyecanla kızımın cicilerine bakayım bir an önce diye uğraşmayayım makasla kesivereyim dedim. çünkü int mağazası öyle bir bantlamış ki heralde zarar görmesin diye olacak açmakta zorlandım. ucundan azcıkkkk makasla kesmemle penye battaniyenin bir ucu makasa gelmesi aynı anda oldu.. daha paketinden açmadan zarar verdim..bebişimin battaniyesi diye bi üzüldüm bi üzüldüm. neyse eşim arma gibi bişi dikersin oraya bişye olmaz dedi akıllı kocacım bebnim.. dışarı bile çıkmayı bekleyemedim evde bulduğum kalpli bi arma vardı onu diktim güzel de oldu ama :))) neyse böyle işte sizsiz olun bebeğinizn eşyalarını açarken heyecanlanmayın fazla ben gibi

BU PELVIS DEDIGIN AGRI VAJINA BOLGESINE YAKIN BACAK ARASINDA OLAN AGRI MI BUGUN BEN BOYLE BIR AGRIDAN MUZDARIBIM OTURUKEN BISEY YOKDA YURURKEN ACIYOR GERCI DUN FAZLA YURUDUM O MU YAPTI ACABA

GECMIS OLSUN CNM SANADA

olmaz olurmu oluyor tabıı cnm helede agzıma acı su gelıyor ya offff cok kotu
derdın bu olsun erken gelsınler deme hayırlısını ıste her zaman
gececek gıdecek bıraz daha sabır
hepımızden daha az kaldı bebekleırne kavusmaya
Ben de 52 ile başladım. Şimdi 64'üm. 20'yi göreceğimi düşünüyorum. Aman napalım bebişlerimiz sağ salim, sağlıklı doğsunlar da veririz gari

Allah başka dert vermesin ya en önemlisi bebişler şimdi , tabi yinede insan 34 beden giyerken eskiden şimdi tombalak tosun halini bi yadırgıyo

bend e50 ıle basladım su an 62-63 arasındayım dahada kılo alacagız valla veırırız herhalde dıye dusunuyorum
12 kıloyla bıtırmem mumkun degıl
basaranlara gıpta ıle bakıyorum

işte bunlar da aldığım ciciler.. sondaki orjinal battaniye nasıl olmuş

Eklentiler

• $20140707_165712.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $20140707_165827.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $20140707_165757.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $20140707_165917.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…