2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Amin canım öyle tabi kolay değil vücudumuz çok değişti hepimizin içinde bi tosuncuk büyüyor kutsal tabi :) ohh ne güzel dr un tatildeyken bile ilgili maşallah :) Allah çaresiz dert vermesin...

Aaa doktorum Arzu Çağdaş hanım harika bi insandır. Çok şanslıyım o bakımdan. Hekim yönü ayrı, insani değerleri bakımından ayrı... Çok memnunum, o da bi anne ve jinekolog dediğin böyle olur dedirten türden. Amin Allah çaresiz dert vermesin canım.

BU PELVIS DEDIGIN AGRI VAJINA BOLGESINE YAKIN BACAK ARASINDA OLAN AGRI MI BUGUN BEN BOYLE BIR AGRIDAN MUZDARIBIM OTURUKEN BISEY YOKDA YURURKEN ACIYOR GERCI DUN FAZLA YURUDUM O MU YAPTI ACABA

GECMIS OLSUN CNM SANADA

Aynen canım o ağrılar işte. Gebeliğin son haftalarında daha çok görülüyormuş. Dediğim gibi Allaha şikayet olsun diye demiyorum asla ama uyumak istiyorum :)) Sende dikkat et gün geçtikçe çoğalmasın, gözlemle kendini. Arttığını hissettiğinde direk doktoruna git beklemeye gelmiyor.
Sağ ol burada geçer ins :)

Ben kuruntulu bi insan değilim kolay kolay doktoru arayıp bişey sormam. doktorun randevu verdiği tarihe kadar herşeye dayanırım gittiğimde sormayı unuturum ama bu ciddi kafamı kurcalıyor.

Ya yok aslında kafa kurcalatıcak bişeyde insan üzülüyo işte yoksa benim bir arkadaşımın kızı bütün hamileliğinde nerdeyse 3 hafta geri gitti anne baba akılları çıktı. Kız şimdi 4 yaşında yaşıtlarıyla uyumlu gayet boyu kilosu. Ama bende etkileniyorum işte gerekli gereksiz :):):) iyi beslensin tosunlarımız

Yok yok eminim bişi yokta burun şişince adamın haberi olsun yinede kendi kendimize iş yapmış olmayalım
Bende aramamaya çalışıyorum bide yanındayken çok tlfnu çalıyo ay bi saçma şeyler için arıyorlar görsen üzülüyorum doktorlarada.
Ellerim benimde şişiyo alyans takmayı bıraktım mesela valla Allah'a emanetiz :):)

şu altta yazıyor ya 31. haftadasınız bebeğin kilosu 1600 felan benimki hayatta bu kadar yoktur diyorum.

kızlar biberonu cam mı aldınız yoksa %0 bpa yazanlardan mı?
Geçen gun yazmıştım ben cam aldım diye canım ama aynı zamanda ağız kısmının 0 bpa olanından aldım. hem cam özelliğinde hem de silikon kısmı %0 bpa. avent.
emzik de aldık en küçügünden o da 0 bpa

Son düzenleme:

ben çok kararsız kaldım ikisi arasında ya. cam alsam bebeğe ağır gelir mi diye düşünüyorum saçma bi düşünce mi sizce?

ben çok kararsız kaldım ikisi arasında ya. cam alsam bebeğe ağır gelir mi diye düşünüyorum saçma bi düşünce mi sizce?
Bebek zaten 5-6 aylık oluncaya kadar tutamayacak ki canım, yine biz tutacağız sonuçta. Yine de sen bılırsın. En sağlıklısı cam, küçük boy bi tane yeter şimdilik.

Saolun kizlar öneriler icin.. rabbim baska dert vermesin ama hergün hergün ayni dert cildiriyorum bazen bi saglikla alim kucagima o popolarini isiricam ahtim var:97::97:

Haklisin canim da yiyemiyorum hic bisey sonra vicdan yapiyorum kizlari besleyemiyorum diye sonra bi geliyolar bana ole iste ..

Benim arkadaşım 7 kg aldı. Bebeği 4 kg doğdu. Gerisi su falan gitti. Başka bir arkadaşım da 30 kg aldı. Şimdi tığ gibi. Biraz da azim galiba

Saolun kizlar öneriler icin.. rabbim baska dert vermesin ama hergün hergün ayni dert cildiriyorum bazen bi saglikla alim kucagima o popolarini isiricam ahtim var:97::97:

Aynen arkadaşım benimde ahtım var hergün aynı şeyi söylüyorum bi doğ bak ısırıcam poponu diyorum

Canim ben de 8 haftadan sonra ucretsize ayrilip bir yaşina gelince döneceğim inşallah. Hic gitmeyecek gibi yazmisim :) sen de saol

Aynı şey bendede var canım doktor ultrasonla bakarken konuşuyoduk yol yürüsem hemen sırtım ağrıyo bide ben sağımada yatamıyodum dur bakalım belki safra kesenle alakalıdır dedi sağıma baktıkı safra kesem hep taş hemen dahiliye yönlerdirdi ve ceviz büyğklüğünde taşlar çıktı malesef banada yumurta yeme dedi sancın çok olursa gel serum takıyım dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…