Amin canım öyle tabi kolay değil vücudumuz çok değişti hepimizin içinde bi tosuncuk büyüyor kutsal tabi :) ohh ne güzel dr un tatildeyken bile ilgili maşallah :) Allah çaresiz dert vermesin...
BU PELVIS DEDIGIN AGRI VAJINA BOLGESINE YAKIN BACAK ARASINDA OLAN AGRI MI BUGUN BEN BOYLE BIR AGRIDAN MUZDARIBIM OTURUKEN BISEY YOKDA YURURKEN ACIYOR GERCI DUN FAZLA YURUDUM O MU YAPTI ACABA
GECMIS OLSUN CNM SANADA
Ben kuruntulu bi insan değilim kolay kolay doktoru arayıp bişey sormam. doktorun randevu verdiği tarihe kadar herşeye dayanırım gittiğimde sormayı unuturum ama bu ciddi kafamı kurcalıyor.
evet cnaım aynen sürekli doktorunu arayan sıkıştıran tiplerden olmak istemiyorum bugüne kadar cebinden 1 kez bile aramadım, hep asistanını arıyorum çok gerek olursa o gelince notları iletiyor bana dönüş yapıyor.
Şimdi de yine asistanını aradım, doktorum gelince ileteceğini söyledi. Ben de okuduğum her yazıda elde ve yüzde şişlik önemli deniyor ihmal edilmemeli deniyor. Umarım yine de kötü bişey yoktur daha çok küçük bebeğim allah korusun onu ve diğper tüm bebişleri
Ya yok aslında kafa kurcalatıcak bişeyde insan üzülüyo işte yoksa benim bir arkadaşımın kızı bütün hamileliğinde nerdeyse 3 hafta geri gitti anne baba akılları çıktı. Kız şimdi 4 yaşında yaşıtlarıyla uyumlu gayet boyu kilosu. Ama bende etkileniyorum işte gerekli gereksiz :):):) iyi beslensin tosunlarımız
işte bunlar da aldığım ciciler.. sondaki orjinal battaniye nasıl olmuş
Geçen gun yazmıştım ben cam aldım diye canım ama aynı zamanda ağız kısmının 0 bpa olanından aldım. hem cam özelliğinde hem de silikon kısmı %0 bpa. avent.kızlar biberonu cam mı aldınız yoksa %0 bpa yazanlardan mı?
Geçen gun yazmıştım ben cam aldım diye canım ama aynı zamanda ağız kısmının 0 bpa olanından aldım. hem cam özelliğinde hem de silikon kısmı %0 bpa. avent.
emzik de aldık en küçügünden o da 0 bpa
Bebek zaten 5-6 aylık oluncaya kadar tutamayacak ki canım, yine biz tutacağız sonuçta. Yine de sen bılırsın. En sağlıklısı cam, küçük boy bi tane yeter şimdilik.ben çok kararsız kaldım ikisi arasında ya. cam alsam bebeğe ağır gelir mi diye düşünüyorum saçma bi düşünce mi sizce?
Bebek zaten 5-6 aylık oluncaya kadar tutamayacak ki canım, yine biz tutacağız sonuçta. Yine de sen bılırsın. En sağlıklısı cam, küçük boy bi tane yeter şimdilik.
İnşallah emerler de biberonu sadece su için kullanırızhaklısın cnm. ne biliyim hep ağır gelir gibi geldi ama biz tutucağımıza göre sorun yok:)
cnm senin iki bebekle bukadr yanması normal kimbilir midene nasıl baskı yapıolar birazcık sabredeceksin annesi o melekleri kucağına aldığında aklına sadece güzel şeyler gelicek:):) ilaçta aldığına göre yanmayı önlemek için yapabileceğin başka bişi yok bence. benim arasıra oluo mide yanması leblebi yiyince geçio genelde geçmezse renie duo içiorum azıcık
Geçen hafta çok çektim mide yanmasını gaviskon çok iyi geldi bana ama seninkiler ikiz olduğu için işin biraz daha zor tabi canım denemişsindir belki ama miden yanınca ılık süt, asiti gitmiş maden suyu veya salatalık da çok iyi geliyor
işte bunlar da aldığım ciciler.. sondaki orjinal battaniye nasıl olmuş
BU PELVIS DEDIGIN AGRI VAJINA BOLGESINE YAKIN BACAK ARASINDA OLAN AGRI MI BUGUN BEN BOYLE BIR AGRIDAN MUZDARIBIM OTURUKEN BISEY YOKDA YURURKEN ACIYOR GERCI DUN FAZLA YURUDUM O MU YAPTI ACABA
GECMIS OLSUN CNM SANADA
olmaz olurmu oluyor tabıı cnm helede agzıma acı su gelıyor ya offff cok kotu
derdın bu olsun erken gelsınler deme hayırlısını ıste her zaman
gececek gıdecek bıraz daha sabır
hepımızden daha az kaldı bebekleırne kavusmaya
bend e50 ıle basladım su an 62-63 arasındayım dahada kılo alacagız valla veırırız herhalde dıye dusunuyorum
12 kıloyla bıtırmem mumkun degıl
basaranlara gıpta ıle bakıyorum
Deme öle deme ölee yaaa:18::18::18: kedimi kandırıyom ben ne güzel ayda 2 kg dan 16 kgla belki bitiririz yaa
GECMIS OLSUN CNM SANADA
olmaz olurmu oluyor tabıı cnm helede agzıma acı su gelıyor ya offff cok kotu
derdın bu olsun erken gelsınler deme hayırlısını ıste her zaman
gececek gıdecek bıraz daha sabır
hepımızden daha az kaldı bebekleırne kavusmaya
bend e50 ıle basladım su an 62-63 arasındayım dahada kılo alacagız valla veırırız herhalde dıye dusunuyorum
12 kıloyla bıtırmem mumkun degıl
basaranlara gıpta ıle bakıyorum
Saolun kizlar öneriler icin.. rabbim baska dert vermesin ama hergün hergün ayni dert cildiriyorum bazenbi saglikla alim kucagima o popolarini isiricam ahtim var:97::97:
Canım sıcak hava beni mahvediyor. Hava soğuduğu an rahatlıyorum.
Genede doktoruma soracağım çok saol.
Çok saol cnmm
Canım ben döneceğim işe, ücretsiz iznimi fln eklemeyi düşünüyorum ama mutlaka döneceğim.
Çok saol
2 kg öndeyim senden. Durumu bildireyimSon iki ay daha fazla kilo alındığı düşünülerse, inşallah senin dediğin gibi olur
selam herkese
aile hekimi kendini cagıran var mı? aile hekimi aradı da beni bu hafta kontrol var diye.rutin kontrol herhalde diyorum gidince gorcem bakalım.
gun icinde az biraz yurusem de artık daha yorgun hissediyorum kendimi benzer sikayeti olan var mı onu merak ediyorum..sabah uyandıgımda sanki km lerce yol yurumusum de hamlamısım gibi hissediyorum.
klasik sırt agrım var sebebi safra kesesi taşı imiş bilmiyorum ceken var mı benden baska..yumurta filan yeme diyen de oldu demeyen de..her gun yemiyorum ama cocuga faydası vardır diye iki uc gunde bir yiyorum
heyecanlıyım sonuc olarak cok bariz hareketler kıpırdanmalar var,bebegim için cok ufak bişi alsam da mutlu oluyorum.az kaldı bekliyoruz dört gözle onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?