herkese günaydın...
offfffffffff bu sıcaklar benı mahwedıo ya
sızler ne durumdasınız
sabahları yurudugumde hıc zorlanmazdım
bugun mahwaoldum resmen
Yaa kizlar sizde hic mide yanmasi oluyormu.. ben hamis oldugumdan beri midemle ugrasiyorum ama hic bu kadar olmamıştı. . Artik korkumdan hic bisey yiyemiyorum..hatta bu yuzden iki kilo vermisim.. ama napim bi insan ne yese dokunurmu.. haftada iki sise gaviskon bitiyor ona ramen yanma reflü devam ediyor bazen sirf bu yuzden bayramdan once gelsinler istiyorum.. sonra kendime kiziyorum..
işte bunlar da aldığım ciciler.. sondaki orjinal battaniye nasıl olmuş
benim de dünden beri kafamın içinde o basınç fazlalığını hissediyorum zonklama gibi ne olur ne olmaz sen de bir baktır için raha tolsun.
Evet çok şükür fazla yüksek değil sınır değerlerde ve yatıp dinlenince geçiyor o yüzden gerekirse izne çıkayım diyorum zaten, neticede stresli bir işim var ve herşeyi kafama takıyorum sorun bu galiba((
ben çok kararsız kaldım ikisi arasında ya. cam alsam bebeğe ağır gelir mi diye düşünüyorum saçma bi düşünce mi sizce?
Y kızlar ben kendi kendimimi panik yapıyorum acaba, 16. haftadan beri nerdeyse düzenli hergün tansiyonumu ölçüyorum hiçbir sorunum yok.
Dün idrar tahlili yaptırmaya gittim labta ölçtürdüm 14-10 çıktı tansiyonum. Sonra biraz dinlendirdiler 13-8 olmustu düşmüştü.
Çok panik yapmadım keza dışarda hep tansiyonum nispeten yüksek çıkar benim heyecan yapıyorum sanırım. Sonra eve geldim yemek yedik ben oturdum bi yarım saat tv seyrettim yine ölçeyim dedim. 13-10,5 çıktı. Ben yine paniklerde. Ki evde ölçtüğüm her zaman tansiyonum 10-6 11-7 dolaylarındadır.
Keza bu sabah da 12-8 çıktı, daha yataktan kalkar kalkmaz ölçtüğümde. Korkuyorum doktorumu arayıp haber vericem. Daha cuma günü çalışabilir raporu almıştım gerekirse hemen doğum iznine çıkarım bebeğimin sağlığındna önemli değil.
Bana dua edin de geçip gidecek bişey olsun, benim ruh halimden kaynaklı olsun geçsin gitsin
şu altta yazıyor ya 31. haftadasınız bebeğin kilosu 1600 felan benimki hayatta bu kadar yoktur diyorum.
Yaa kizlar sizde hic mide yanmasi oluyormu.. ben hamis oldugumdan beri midemle ugrasiyorum ama hic bu kadar olmamıştı. . Artik korkumdan hic bisey yiyemiyorum..hatta bu yuzden iki kilo vermisim.. ama napim bi insan ne yese dokunurmu.. haftada iki sise gaviskon bitiyor ona ramen yanma reflü devam ediyor bazen sirf bu yuzden bayramdan once gelsinler istiyorum.. sonra kendime kiziyorum..
Y kızlar ben kendi kendimimi panik yapıyorum acaba, 16. haftadan beri nerdeyse düzenli hergün tansiyonumu ölçüyorum hiçbir sorunum yok.
Dün idrar tahlili yaptırmaya gittim labta ölçtürdüm 14-10 çıktı tansiyonum. Sonra biraz dinlendirdiler 13-8 olmustu düşmüştü.
Çok panik yapmadım keza dışarda hep tansiyonum nispeten yüksek çıkar benim heyecan yapıyorum sanırım. Sonra eve geldim yemek yedik ben oturdum bi yarım saat tv seyrettim yine ölçeyim dedim. 13-10,5 çıktı. Ben yine paniklerde. Ki evde ölçtüğüm her zaman tansiyonum 10-6 11-7 dolaylarındadır.
Keza bu sabah da 12-8 çıktı, daha yataktan kalkar kalkmaz ölçtüğümde. Korkuyorum doktorumu arayıp haber vericem. Daha cuma günü çalışabilir raporu almıştım gerekirse hemen doğum iznine çıkarım bebeğimin sağlığındna önemli değil.
Bana dua edin de geçip gidecek bişey olsun, benim ruh halimden kaynaklı olsun geçsin gitsin
Canim bende hic olmuyor cok sukur ilk bebegimde de olmadi.Ama benimde çok kötü mide agrilarim var öldürüyor beni ne yapacagimi sasirdim valla.
Karın çapı kaç olmalı bir ölçüsü fln var mı acaba?
Ben mesela çok rahat yatakta dönüyorum istediğim gibi hatta sırtüstü yatıp dinlendiğim zamanlar oluyor hatta ve hatta zorlasam yüzüstü bile yatıcam ama tabi yatmıyorum Benim bebeğim küçük yada iç karnım geniş olmalı.. Umarım her şey yolundadır.
ankaralı hanımlarrrr
bu hafta sonu nasıpse ankaraya gelıyorum
alısverıs ıcın nerelerı gezeyım
mamas papas varmı ankarada
chıcco nun outletı yada magazası var mı
ya canım sorma aynı şekilde bende birde bostancıda çalışıyorum ve hergün otobüsle karşıya eve gidip geliyorum o kadar yoruluyorumki bazen bayılıp kalıcam diye korkuyorum.
O altta yazanda kaç kişinin ortalaması zaten. Genelleme yani.
Bu arada ilginç bişey ultrason cihazları aşağı yukarı +- 300 400 hesaplıyormuş. Yani 2500 gr bebeğin olucak diye hesaplarken sen 3 yada 2 kilo bebekte doğurabilirsin. Kendi doktorumla konuştumda karın çapı daha büyük bir gösterge anladığım kadarıyla. Ondada nadirde olsa iç haznesi büyük karın olunca anlayamayabiliyorlarmış. Ultrason zaten tartmıyor biliyosun çarpma bölmeyle çıkarıyo o rakamı. Özetle burda paylaşıyoruz kiloları ama onlar çokta gerçek kiloları diil bebeişlerimizin aslında:) ama bir fikir veriyor tabi ki..
günaydın canım, limonlu su içsene çok işe yarıyor. Bir limonu sık biraz su koy şeker yok ama iyi gelir rahatlatır bir de ödem olmasın diye ayakların kalkıksa o da tansiyon yükseltir bu arada 12/8 ideal tansiyondur diye bilirim. Geçmiş olsun hepimiz inşallah sağlıklı bebelerimizi vaktind kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?