2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
herkese günaydın...
offfffffffff bu sıcaklar benı mahwedıo ya
sızler ne durumdasınız
sabahları yurudugumde hıc zorlanmazdım
bugun mahwaoldum resmen

gunaydın cnmmm

allaha sukur ısyerım serın benımde sıcagı fazla anlamıyorum
bende ıkı uc gundur yurumeyı bıraktım
esım bırakıyor ıse
yurusem bende mahvolurdum sanırım ama yurumemde lazım
sısıyorum gıttıkce bacaklarım popom selulıtlı olmus dun aynada baktım kendımede ayyyy cok kotu ya

günaydın..bende de yanma hat safada ama ben hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar yarım bardak ılık az şekerli süt bana baya iyi gelior denemediysen önerebilirim. ama yanlış bilmiyoram senin ikizlerin olucak:) onun da etkisiyle daha da fazladır..bende bazen artık dogsa diyorum ama bu forum da 31 haftalıkken dogum yapan bayanların actığı bir topik var onları okudum dun aksam ne zorluklar yasamıslar cok üzüldüm..yine de zamanında gelsin bızim bıdıklar ne kadar zoruk ceksekte

Gunaydnnnn bayanlar hava cok sicakkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya canım sorma aynı şekilde bende birde bostancıda çalışıyorum ve hergün otobüsle karşıya eve gidip geliyorum o kadar yoruluyorumki bazen bayılıp kalıcam diye korkuyorum.

ben çok kararsız kaldım ikisi arasında ya. cam alsam bebeğe ağır gelir mi diye düşünüyorum saçma bi düşünce mi sizce?

canım ben oglumda hem cam hem de 0bpa lardan almıstım chıcconun kınden.ama ben biraz pinpirikli oldugumdan biberonları bıraz fazla kaynatıyorum.cam olmayanın rengi matlaşıyor halıyle o zaman da kullanmak ıcımden gelmediğinden koydum kenara ve hıc kullanmadım..yanı bıraz sana kalmış ama cam daha sağlıklı hissi veriyor bana..yine cam alıcm inşallah..halbuki %0 bpa larda scenek daha fazla

günaydın canım, limonlu su içsene çok işe yarıyor. Bir limonu sık biraz su koy şeker yok ama iyi gelir rahatlatır bir de ödem olmasın diye ayakların kalkıksa o da tansiyon yükseltir bu arada 12/8 ideal tansiyondur diye bilirim. Geçmiş olsun hepimiz inşallah sağlıklı bebelerimizi vaktind kucağımıza alırız.

şu altta yazıyor ya 31. haftadasınız bebeğin kilosu 1600 felan benimki hayatta bu kadar yoktur diyorum.

O altta yazanda kaç kişinin ortalaması zaten. Genelleme yani.
Bu arada ilginç bişey ultrason cihazları aşağı yukarı +- 300 400 hesaplıyormuş. Yani 2500 gr bebeğin olucak diye hesaplarken sen 3 yada 2 kilo bebekte doğurabilirsin. Kendi doktorumla konuştumda karın çapı daha büyük bir gösterge anladığım kadarıyla. Ondada nadirde olsa iç haznesi büyük karın olunca anlayamayabiliyorlarmış. Ultrason zaten tartmıyor biliyosun çarpma bölmeyle çıkarıyo o rakamı. Özetle burda paylaşıyoruz kiloları ama onlar çokta gerçek kiloları diil bebeişlerimizin aslında:) ama bir fikir veriyor tabi ki..

Midem yanmaya başladığında maden suyu içiyorum, o beni rahatlatıyor, sen de dene istersen, belki sende de işe yarayabilir.

Karın çapı kaç olmalı bir ölçüsü fln var mı acaba?
Ben mesela çok rahat yatakta dönüyorum istediğim gibi hatta sırtüstü yatıp dinlendiğim zamanlar oluyor hatta ve hatta zorlasam yüzüstü bile yatıcam ama tabi yatmıyorum Benim bebeğim küçük yada iç karnım geniş olmalı.. Umarım her şey yolundadır.

Canımcım aynen tansiyon kafaya taktıkça ve çok ölçtükçe genelde yüksek çıkar ve psikolojin gerginliğin mutlaka etkiler ama sen senin doktora 12-8 leri diilde yüksek olanları söyle mutlakada ciddiye alsın alınması gerekiyorsa. Kiloda aldık kolesterollerimizde tavanda göreceli yükselmesi normal olabilir diye düşünüyorum ama sen mutlaka seninkiyle konuş bizlede paylaş. Burnuda söyle:)
Benim hamileliğimin başından beri bir iki kere anneme gittiğimde laf olsun diye baktıklarımız dışında tansiyonuma bakılmadı biliyo musun:) inşallah hepimizinki normaldir..

ankaralı hanımlarrrr

bu hafta sonu nasıpse ankaraya gelıyorum
alısverıs ıcın nerelerı gezeyım

mamas papas varmı ankarada
chıcco nun outletı yada magazası var mı

Canim bende hic olmuyor cok sukur ilk bebegimde de olmadi.Ama benimde çok kötü mide agrilarim var öldürüyor beni ne yapacagimi sasirdim valla.

Şanslısın dicem yanlış anlamazsan. Mide ağrısı da çok kötü bişey ama müdahale edilebiliyor, buna bişey yapamıyosun
Neyse bugünlerimize şükürler olsun. Bebişim iyi olsun da çekeriz :)

Benimde küçük karnımm :) bende çok rahat yatıp sağa sola dönüyorum aynı şekilde. İnşallah bebişler tombiktir:)

ankaralı hanımlarrrr

bu hafta sonu nasıpse ankaraya gelıyorum
alısverıs ıcın nerelerı gezeyım

mamas papas varmı ankarada
chıcco nun outletı yada magazası var mı

Sevgi bu işin uzmanı o daha doğru cevap verir canım ama mamas papas yok bildiğim kadarıyla malesef
Chicco nun outletinide bilmiyorum ama Panora ve Cepa nın üst katlarında milyon tane mağaza var tavsiye edebileceğim:)

aynen canım. Arkadaşım anlatıyor geçen gun. Doktor 3100 gr dedilk dedik 2500 doğdu cocuk demiş :)

limonlu su iyi aklıma geltirdin canım bak ben öyle yapayım düşürsün iyi gelsin tansiyonuma çok saol.

canım tansiyonunu olcturmeden once mutlaka en az 10 dk oturur vaziyette ve ayakların yere degecek sekılde dınlenmelisin.ayaklarının yerde olması onemli.ve kolunun agırlıgını mutlaka olcen kısı tasımalı yanı kolda kasılma yada direnç olmamalı..bunlara dikkat edersen en dogru sonucu alırsın ki bu durumdada yuksek cıkacagına ınanamıyorum..gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…