2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İnşallah emerler de biberonu sadece su için kullanırız

Ben yillardir chicconun cam biberonlarini kullaniyorum anne gögsune uygun uçlu olanlarindan ve cokta memnunum benim koca dana oglum hala sütü biberonda iciyor cunku tencerede de fokur fokur kaynatiyorum oh missss.

ben aventın yenı dogan ıcın olanını aldım cam bıberon
strelıze etmesı kolay
hem zaten kac aya kadar bız tutucaz bebekler kavrayamayacak ya o yuzden cam aldım bende
tavsıye ederım

Teşekkürler kızlar. Sanırım çoğunluk cam tercih etmiş. Ben de cam alacağım avent in tasarımları çok hoşuma gidiyo daha hamile bile değilken avente bakıp iç çekiyordum:) Bi tane avent cam alayım:)

Dediğiniz gibi inşallah emerler, emme konusuna takığım ben biraz, kendim pek emmediğim için sanırım çok emzirmek istiyorum inşallah Allah'ım nasip eder de emziririm

benım mınık kızım ayrıntılı ultrasonda babasına benzıodu canım...
yok benımkı huy olarak babaya benzemesın
ıkı sınırlıyle hıc uğraşamam

Güldürdün beni canım:)
O zaman inşallah benzemez mi diyeyim, hayırlısı mı diyeyim, Allah gönlüne göre versin mi diyeyim bilemedim :)

Aynen bende çok rahat dönüyorum ve kendimden küçük haftadakilere bile bakınca karnım küçük gibi, otobüste yer vermiyolar anlamadıklarından sanırım:) umarım anlamadıklarındandır:)

ızlar sizinde aylardır hiç saçınız uzamıyormu benim gibi ....kısa sürede müdahale etmem gereken tüylerimede aylardır dokunmadım hiç uzamıyorlar böyle bir durum mu var hamilelikte??:44:

Saçım uzamıyo, ama göbek tüylerim tüylükten çıktı kıl kıvamında:)

Kizlar bebeğinin kordon kanini saklatmayi düşünen ya da bu konuyu arastiran, bilen var mi?

İsterim duydum konuyu bikaç yerden ama açıkçası araştırmadım da, bi bakmak lazım aslında nasıl yapabiliriz, önemli bi konu çünkü

Kizlar bebeğinin kordon kanini saklatmayi düşünen ya da bu konuyu arastiran, bilen var mi?

Ben çok kararsızım bu konuda araştırmada yaptım aslında ONKİM den de teklif almıştım saklama koşulları için falan sunum istemiştim ama napsam bilemiyorum.... Allah ne yazdıysa o olur diyorum çok paronayak olmak istemiyorum bi açıdan da ya kötü bişey gelirse başımıza keşke yapsaydık demek de vicdan azabı...

Samsundayım,burada yazacağıma Bursa yazmışım

Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .

Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.

Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim

Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın

Maşallah herşey yolunda, işallah babasına da gösterir minik yüzünü.Bende bu gün kontrolden geldim, Bizim tarihlerimiz aynı olmasına ramen benim kız 1500 gr mı bayaa geçmiş tosuncuk olcaz galiba biz yaa

Gule gule kullanin insallah aldiklarinizi.. Merak ettim aekadasinin erken dogum sebebi neymis acaba.. Allah sabir versin insallah ben de 5,5 aylik yavrumu kaybettgim icin daha hassasim bu konuda.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Uzun zamandir yazmadim foruma tasinma telasi ile. Simdi bambaska bir ulkedn yaziyorm size. Yarin doktor kontrolum olacak ilk defa, burdaki sistwm alisik oldugumuzdan cok farkli biraz endiseliyim.

Herkes iyidir insallaj opuyorummm

E=Selin55akcay;36056739]Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .

Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.

Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim

Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın[/QUOTE]

Baby2go lirica benim de almayi düşündüğüm model. Ama depodaymis goremedim. Netten begenmistim ben. Nasil surmesi kolay mi.Chicco litewayle onun arasında kaldim. Güle güle kullanin.

Bebek susunu,miknatisi vs goruyorum interbet sitelerinde sizlerde konusuyorsunuz ama ben bu konularda cok acemiyim hastaneye ziyarete gelenlere mi hediye ediyorsunuz kizlar? Yoksa eve bebek gormeye gelenlere mi?olmazsa olmaz mi? Ayip mi olur acaba..baska yapmak gereken birsey var mi?

Arkadaşlar;
Göğüs pompası ve kulaktan ateş ölçer aldım.
Ateş ölçer braun mavi - kulaktan
Pompa- lashinoh affinity- çift göğüs sağıyo aynı anda.
Bakalım inşallh memnun kalırım.

Canım hastaneye gelenlere de verıyorsun. Kalanıda eve gelenlere verırsın.
Ben yaptırmayacağım.
Tabiki ayıp olmaz. Bu gelenek değil sonuçta.
İçinden gelir bütçen olur yaparsın.
Yada yapmazsın sana bağlı zorunlu değil.

Yerime başlayacak arkadaş geldi.
Saolsun yardımda ediyo.
İşi de hemen kapıyo, yorulmuyorum öğretirken...
Ankara da çekilmiyo ya sıcakta.

Son düzenleme:

Saol canim biz gurbetteyiz zaten pek gelenim olmaz.ben de yaptirmam madem oyleyse zaten pek oyle ince islerden anlamam elime yuzume bulastiririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…