ızlar sizinde aylardır hiç saçınız uzamıyormu benim gibi ....kısa sürede müdahale etmem gereken tüylerimede aylardır dokunmadım hiç uzamıyorlar böyle bir durum mu var hamilelikte??:44:
Oh iyi olmuş ya bi görün içimiz rahatlasın :)
Kızımızıda görmüş olucaksın bu bahaneyle. Kıhkıhkıh
Cok iyi yapmisin doktorunla konustuguna canm.yarin benimde var randevum güzel haberlerle gelelim inşallah
hahahah aynen valla ben 10 gün nasıl beklicem diye düşünürken bahaneyle kızımı da görücem inşallah :))))))
hahahah aynen valla ben 10 gün nasıl beklicem diye düşünürken bahaneyle kızımı da görücem inşallah :))))))
Ay hadi inşallah ikimiz de çoook güzel haberlerle geliriz canım. Şöyle bir yavrularımızı görelim kocaman olmus olsunlar, sorunumuz olmasın inşallah :)
İnşallah emerler de biberonu sadece su için kullanırız
Ben yillardir chicconun cam biberonlarini kullaniyorum anne gögsune uygun uçlu olanlarindan ve cokta memnunum benim koca dana oglum hala sütü biberonda iciyor cunku tencerede de fokur fokur kaynatiyorum oh missss.
ben aventın yenı dogan ıcın olanını aldım cam bıberon
strelıze etmesı kolay
hem zaten kac aya kadar bız tutucaz bebekler kavrayamayacak ya o yuzden cam aldım bende
tavsıye ederım
canım ben oglumda hem cam hem de 0bpa lardan almıstım chıcconun kınden.ama ben biraz pinpirikli oldugumdan biberonları bıraz fazla kaynatıyorum.cam olmayanın rengi matlaşıyor halıyle o zaman da kullanmak ıcımden gelmediğinden koydum kenara ve hıc kullanmadım..yanı bıraz sana kalmış ama cam daha sağlıklı hissi veriyor bana..yine cam alıcm inşallah..halbuki %0 bpa larda scenek daha fazla
benım mınık kızım ayrıntılı ultrasonda babasına benzıodu canım...
yok benımkı huy olarak babaya benzemesın
ıkı sınırlıyle hıc uğraşamam
Karın çapı kaç olmalı bir ölçüsü fln var mı acaba?
Ben mesela çok rahat yatakta dönüyorum istediğim gibi hatta sırtüstü yatıp dinlendiğim zamanlar oluyor hatta ve hatta zorlasam yüzüstü bile yatıcam ama tabi yatmıyorum Benim bebeğim küçük yada iç karnım geniş olmalı.. Umarım her şey yolundadır.
ızlar sizinde aylardır hiç saçınız uzamıyormu benim gibi ....kısa sürede müdahale etmem gereken tüylerimede aylardır dokunmadım hiç uzamıyorlar böyle bir durum mu var hamilelikte??:44:
Kizlar bebeğinin kordon kanini saklatmayi düşünen ya da bu konuyu arastiran, bilen var mi?
Kizlar bebeğinin kordon kanini saklatmayi düşünen ya da bu konuyu arastiran, bilen var mi?
Samsundayım,burada yazacağıma Bursa yazmışımtabıkıde var hamılelık donemımde tulyer uzamaz agdaya gıtmeye gerek bıle kalmıyor
normal yanı guzelım
bende cok merak edıyorum ya kıme benzeyecek nasılbısey olacak dıye
bız nasıl olacaz anne baba olarak nasıl bır tavır olacak bakalım
allahım gormeyı nsıp etsın
pardon kuzum 1554 gr yazacaktım
normal dedı
samsunda mısın bursadamısın canım sen
kızlarrrr
sımdı doktordan geldım
30 haftalık dedı doktor
1154 gr mıs herseyı normal dedı ama yuzunu goremedık sırtı donuk yatıyordu
cumaya baska bır doktordan daha randevu aldım umarım o zamana kadar donerde babası yuzunu falan gorur
bıde bu fl uzunlugundan nasıl boy hesaplıyorduk
boyu uzun dedı ama bılemedım
bız pek selvı sayılmayız da
Gule gule kullanin insallah aldiklarinizi.. Merak ettim aekadasinin erken dogum sebebi neymis acaba.. Allah sabir versin insallah ben de 5,5 aylik yavrumu kaybettgim icin daha hassasim bu konuda.Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .
Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.
Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim
Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın
Bebek susunu,miknatisi vs goruyorum interbet sitelerinde sizlerde konusuyorsunuz ama ben bu konularda cok acemiyim hastaneye ziyarete gelenlere mi hediye ediyorsunuz kizlar? Yoksa eve bebek gormeye gelenlere mi?olmazsa olmaz mi? Ayip mi olur acaba..baska yapmak gereken birsey var mi?
İş güç müüü aman boşver işi gücü ya yerine kızda bulmuşlardı o öğrensin o yapsın artık
Bişey yaptığım yok benim herşey bıraktığın gibi Ankara'dan gitme isteğim ve gidememem dahil
Canım hastaneye gelenlere de verıyorsun. Kalanıda eve gelenlere verırsın.
Ben yaptırmayacağım.
Tabiki ayıp olmaz. Bu gelenek değil sonuçta.
İçinden gelir bütçen olur yaparsın.
Yada yapmazsın sana bağlı zorunlu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?