Cook guzel olmus annesi .. saglikla büyüsün melegin yataginda
canım supersın nasıl super bı bılgı verdın bana
ınsallah hepsını gzebılırım sımdıden heyecan bastı ayyyy
hıcde bıle bence sade ve sık olmus
ben sıkıldım kızlarda aynı seylerı gormekten ıcıne sındıyse superdır bence
bu senın cocugun senın zevkın
ohhhh tatlı talı uyursun kızımız orda ınsallah
iyiyim canım çok saol daha iyiyim şimdi :)
yarın doktordan gelince yaz canım.
merak ederim.
canım göbek deliği dışarıya çıkan var mı diye sen mi sormuştun?
mesajını bulamadım.
eğer öyleyse benim ki de dışarıya döndü bile
Enteresanmış tatlım sahiden:)
Ama aklında bulunsun canım benim doktor bayya farklı çıkan-ağır doğmuş bebek- bi hastasini örnek verdi bana mesela o yüzden bana ortalama bi fikir veriyo gibi geliyo yinede makinalar:) hı ekrana bak bide sapmanın artı eksi kaç olduğu yazıyo her cihazda:):)
herkes erkek yatağı gıbı olmuş dedi ama.
ben bunu kızım için beğenmiştim
kızlarrrr
sımdı doktordan geldım
30 haftalık dedı doktor
1154 gr mıs herseyı normal dedı ama yuzunu goremedık sırtı donuk yatıyordu
cumaya baska bır doktordan daha randevu aldım umarım o zamana kadar donerde babası yuzunu falan gorur
bıde bu fl uzunlugundan nasıl boy hesaplıyorduk
boyu uzun dedı ama bılemedım
bız pek selvı sayılmayız da
Tansiyon durumlarını doktoruma da haber verdim. NOrmalde 10 gün sonraydı randevum yarına çekti doktorum ihmale gelmez diyerek.
Neyse çok rahatladım, yarın inşallah emin ellerde olucam.
Kızlar Samsun'da görev yapıyorum ve Bursalı olmadığım için pek bir yerde bilmiyorum.Geçen gün eşimde keşfe çıkalımdedik hastane hazırlıkları ve bebek hediyelikleri için.ne güzel bir pijama takım ne hastane odasında kullanılmak içim şık bir pike vb bulamadım.tek bir yer görebildik hediyelikler için çok pahalıydılar.internet fiyatları çok ucuz halbuki ama eşim internetten alırsın beğenmezsiniz elinde kalır güvenilir değil diyor.ben çok ödeniyordum herşeyler çok şık olsun istiyordum ama nasıl olacak bilemiyorum.siz hastane odası ve bebek hediyelikleri için neler düşünüyorsunuz
canım göbek deliği dışarıya çıkan var mı diye sen mi sormuştun?
mesajını bulamadım.
eğer öyleyse benim ki de dışarıya döndü bile
ızlar sizinde aylardır hiç saçınız uzamıyormu benim gibi ....kısa sürede müdahale etmem gereken tüylerimede aylardır dokunmadım hiç uzamıyorlar böyle bir durum mu var hamilelikte??:44:
canım çok saol
çok saol cnm
içime sindi.
odamızın havası değişti resmen
her gün biraz daha heyecean yapıyorum.
çok merak ediyorum kızımı
canı bişey sorcam şimdi 30 haftalıksın kuzum 1154 gr değilmi? peki haftaya göre kilosu nasılmış. geri veya ileri bişey söyledimi
Kızlar Samsun'da görev yapıyorum ve Bursalı olmadığım için pek bir yerde bilmiyorum.Geçen gün eşimde keşfe çıkalımdedik hastane hazırlıkları ve bebek hediyelikleri için.ne güzel bir pijama takım ne hastane odasında kullanılmak içim şık bir pike vb bulamadım.tek bir yer görebildik hediyelikler için çok pahalıydılar.internet fiyatları çok ucuz halbuki ama eşim internetten alırsın beğenmezsiniz elinde kalır güvenilir değil diyor.ben çok ödeniyordum herşeyler çok şık olsun istiyordum ama nasıl olacak bilemiyorum.siz hastane odası ve bebek hediyelikleri için neler düşünüyorsunuz
Tansiyon durumlarını doktoruma da haber verdim. NOrmalde 10 gün sonraydı randevum yarına çekti doktorum ihmale gelmez diyerek.
Neyse çok rahatladım, yarın inşallah emin ellerde olucam.
hmm inş bizimkide kiloludurda eksik söylüyorlardır. :)
Huhuuu hoşgeldin ya nerelerdesin
İş güç giremedim :)))
Sıcaklarrrr...
Ama tam gaz burdayım artık
Sen naptın cnm görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?