2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cook guzel olmus annesi .. saglikla büyüsün melegin yataginda

canım çok saol

çok saol cnm
içime sindi.
odamızın havası değişti resmen
her gün biraz daha heyecean yapıyorum.
çok merak ediyorum kızımı

canım göbek deliği dışarıya çıkan var mı diye sen mi sormuştun?
mesajını bulamadım.

eğer öyleyse benim ki de dışarıya döndü bile

canım göbek deliği dışarıya çıkan var mı diye sen mi sormuştun?
mesajını bulamadım.

eğer öyleyse benim ki de dışarıya döndü bile

benim dönmedi ama derin bir göbek deliğim vardı artık değil :))) Ya döner ya da dönmesine ramak kalacak şekilde kalır görücez.

hmm inş bizimkide kiloludurda eksik söylüyorlardır. :)

canı bişey sorcam şimdi 30 haftalıksın kuzum 1154 gr değilmi? peki haftaya göre kilosu nasılmış. geri veya ileri bişey söyledimi

Kızlar Samsun'da görev yapıyorum ve Bursalı olmadığım için pek bir yerde bilmiyorum.Geçen gün eşimde keşfe çıkalımdedik hastane hazırlıkları ve bebek hediyelikleri için.ne güzel bir pijama takım ne hastane odasında kullanılmak içim şık bir pike vb bulamadım.tek bir yer görebildik hediyelikler için çok pahalıydılar.internet fiyatları çok ucuz halbuki ama eşim internetten alırsın beğenmezsiniz elinde kalır güvenilir değil diyor.ben çok ödeniyordum herşeyler çok şık olsun istiyordum ama nasıl olacak bilemiyorum.siz hastane odası ve bebek hediyelikleri için neler düşünüyorsunuz

Tansiyon durumlarını doktoruma da haber verdim. NOrmalde 10 gün sonraydı randevum yarına çekti doktorum ihmale gelmez diyerek.

Neyse çok rahatladım, yarın inşallah emin ellerde olucam.

Cok iyi yapmisin doktorunla konustuguna canm.yarin benimde var randevum güzel haberlerle gelelim inşallah

instagram hesabın varsa okyanuskopogutasarım ve pembe_sihir e bakabilirsin benm hediyeliklerim ordan olcak bebk kurabiyesi, lavanta kesesi ve buzdolabına yapıştırmak için mıknatıs yapcaklar mıknatısın üzerine bebeğin ismini ve dua yazcaklar

ızlar sizinde aylardır hiç saçınız uzamıyormu benim gibi ....kısa sürede müdahale etmem gereken tüylerimede aylardır dokunmadım hiç uzamıyorlar böyle bir durum mu var hamilelikte??:44:

tabıkıde var hamılelık donemımde tulyer uzamaz agdaya gıtmeye gerek bıle kalmıyor
normal yanı guzelım

canım çok saol

çok saol cnm
içime sindi.
odamızın havası değişti resmen
her gün biraz daha heyecean yapıyorum.
çok merak ediyorum kızımı

bende cok merak edıyorum ya kıme benzeyecek nasılbısey olacak dıye
bız nasıl olacaz anne baba olarak nasıl bır tavır olacak bakalım
allahım gormeyı nsıp etsın

canı bişey sorcam şimdi 30 haftalıksın kuzum 1154 gr değilmi? peki haftaya göre kilosu nasılmış. geri veya ileri bişey söyledimi

pardon kuzum 1554 gr yazacaktım
normal dedı

samsunda mısın bursadamısın canım sen

Tansiyon durumlarını doktoruma da haber verdim. NOrmalde 10 gün sonraydı randevum yarına çekti doktorum ihmale gelmez diyerek.

Neyse çok rahatladım, yarın inşallah emin ellerde olucam.

Oh iyi olmuş ya bi görün içimiz rahatlasın :)
Kızımızıda görmüş olucaksın bu bahaneyle. Kıhkıhkıh

İş güç giremedim :)))
Sıcaklarrrr...
Ama tam gaz burdayım artık
Sen naptın cnm görüşmeyeli

İş güç müüü aman boşver işi gücü ya yerine kızda bulmuşlardı o öğrensin o yapsın artık
Bişey yaptığım yok benim herşey bıraktığın gibi Ankara'dan gitme isteğim ve gidememem dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…