Kızlar dün doktoruma gittim. Tansiyon durumunu iletince bekletmeden gitmemi istedi. Ama muayenede iki kere tansiyonumu ölçtü ikisi de normal çıktı ki normalde doktorumda evde oldugundan daha yüksek çıkar heyecandan. Neyseki şimdilik bir problem görünmüyor.
Kızımın da gelişimi maşallah çok iyi çıktı. Dün 32+1 idim ve kızım 2.150 gr olmuş maşallah. Tabi Andrea gibi bizim de bacak ve kafa çevremiz bir süredir 10 gün önden gidiyor bu da kiloyu fazla çıkarıyor herhalde.
Ellerini yumruk yapmış sıkıca tutuyordu ikisini yanyana, arada suyundan içti çişini yaptı maşallah keyfi yerindeydi sıpanın
Selam canım çok sevindim hatırlamanıza beni çok kalabalık bi forum çünkü:)
Alışçam yavaş yavaş her şey garip geliyor şimdi bana.
Ama oğluş da ben de iyiyiz çok şükür babamız da yanımızda huzurluyuz:)
Sen nasılsın nasıl gidiyorrr
16 kilo ile rekora kosuyorum. Bugünden itibaren tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum
Kızlar dün doktoruma gittim. Tansiyon durumunu iletince bekletmeden gitmemi istedi. Ama muayenede iki kere tansiyonumu ölçtü ikisi de normal çıktı ki normalde doktorumda evde oldugundan daha yüksek çıkar heyecandan. Neyseki şimdilik bir problem görünmüyor.
Kızımın da gelişimi maşallah çok iyi çıktı. Dün 32+1 idim ve kızım 2.150 gr olmuş maşallah. Tabi Andrea gibi bizim de bacak ve kafa çevremiz bir süredir 10 gün önden gidiyor bu da kiloyu fazla çıkarıyor herhalde.
Ellerini yumruk yapmış sıkıca tutuyordu ikisini yanyana, arada suyundan içti çişini yaptı maşallah keyfi yerindeydi sıpanın
Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .
Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.
Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim
Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın
sagol arkadasım cadıbısey olacagına emınım zaten benden normal bır tıp cıkmaz kı
ooo o zaman bebısım 42 cm oluyor benım gıbı mınık bır tıpe gore boylu bısey mı olacak bu kız acaba ya
ankarada esımın aılesı var onları zıyarete malum esım seferdeydı ozlemıstır
bende bundan ıstıfade alısverıs yaparım dıyorum
haftayada rapor alıp gelıcem ıstanbula ınsallah canım
evet canım çok rahatladım ben de allaha şükür:)
Hayatım makinesi tam tersi oldukça eski doktorumun 3 boyutlusu bile yok. Ama benm şansım doktorum ultrasona karşı biri de olsa eşi (perinatolog) ultrasonu yapıyor ve eşi de çok detaylıca uzun uzun bakıyor, yani ben ultrasonda 30-40 dak kadar kalıyorum inan.
Hatta tamam saolun diyoruz eşi dur biraz daha yüznü döndü bu açıdan da gstereyim size diye ayrıca da tutuyor bizi :)))
Yani 2 boyutlu olmasına rağmen inan dün gördüğüm netlik karşısında şok oldum. Bir an yüzünü öyle bir döndü ki burun deliklerini şişirp indirmesine kadar gördük öyle diyeyim sana.
Sanırım artık bebeğin de büyümüş olmasının çok etkisi var artık herşeyi ile tam bir bebek onlar.
Aha böyle böyle süpürgesiyle gelecek
Cadının boyu haftası ile uyumlu ise ne güzel. Kaç haftalıksın şu anda göremiyorum ama 2 aşağı 3 yukarı bu civarlardadır canım. Babası boyluysa olabilir.
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim, sıcaklara dikkat et. Öperim
Neeee ay 2 kilo muuu ay yerim ben onu inanmıyorum ya!
Daha 2 kiloyu geçtiğini haber veren olmamıştı sanki ilk 1 kiloyu duyduğumdada böyle gelmişti aman seninki kocaman olmuş maşallah ona annesidemek ki sadece anası beslenmiyo doğru bişeyler yapıyosun şekerim
Tansiyon konusuda geride kaldı bitti oh
Sevgii canim gozun aydin bi sıkıntı yokmus artik unutuyoruz tansiyon isinibizim kizlar bayagi uzun olacak anlasilan masallah diyelim.kilosu falanda cok iyi cok sevindim canm.bu arada ismim de ggözde
14 ile takipteyim
normalde dogum tarıhımız senınle aynıydı 18 eylul yanı
valla canım benım hıc bılmıyorum nedır ne degıldır fazla bılgıyle kafamı doldurmuyorum doktor ıyı bı sorun yok dıyor bende gerısını dusunmuyorum
Ay çok sevindim Sevgicim. Çok şükür korkuların yersizmiş. Kızına da maşallah gayet güzel gidiyo gelişimi.
İşte böyle endişelerle, kaygılarla geçiricez bu günleri çok normal bu hisler. Allah kötü gün göstermesin hiç birimize , öptüm kocamannn
Gözün Aydın sevgicim bir sorun olmadığına sevindim hayırlısıyla az kaldı sorunsuz bitirelim şu hamilelik sürecimizide sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza hepimiz inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok saol canımcım, inşallah sıkıntısız tasasız kucağımıza alıcaz yumuk yumuk bebişlerimizi, Allah üzüntülerini göstermesin. Bu endişeler güzel birer anı kalsın cebimizde inşallah :)))
Bakalım senin minik sıpa napıyor 19'unda görücezzz :)
Bu arada artık doktorum 2 haftada bir çağırmaya başladı beni. Bundan sonraki randevum 2 hafta sonra olacak.
ayyy ne sanslısın ya bızım kontroller yangından mal kacırır gıbı gecıyor offf ya ne salak bı yer burası dogru dursut doktor bıle yok
zaten ıcıme hıc sınmıyor guya ozel hastane ozel doktor adam yogunluktan kafasını kaldıramayor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?