2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Neeee ay 2 kilo muuu ay yerim ben onu inanmıyorum ya!
Daha 2 kiloyu geçtiğini haber veren olmamıştı sanki ilk 1 kiloyu duyduğumdada böyle gelmişti aman seninki kocaman olmuş maşallah ona annesi demek ki sadece anası beslenmiyo doğru bişeyler yapıyosun şekerim
Tansiyon konusuda geride kaldı bitti oh

Arkadaşlar şekeri yüksek olanlar diyet nasl yapıyor? Benim de açlık dgl ama tokluk şekeri biraz yüksek geldi.daha da yükselince insülin mi kullanılıyor? Bilgisi olan var mı?

:)) Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Yavaş yavaş alışacaksın ve bi düzen oturtacaksın. İnan sizin ve oğluşunuzun hayatı kurtuldıu, benim de elimde bi fırsat olsa bi dakika durmam buralarda. Tadını çıkar :)

Biz de çok şükür şimdilik herşey yolunda, gün sayıyoruz işte. İnş bi aksiklik olmadan kucağımıza sağlıkla almak nasip olur tek duamız bu :)

Ay çok sevindim Sevgicim. Çok şükür korkuların yersizmiş. Kızına da maşallah gayet güzel gidiyo gelişimi.

İşte böyle endişelerle, kaygılarla geçiricez bu günleri çok normal bu hisler. Allah kötü gün göstermesin hiç birimize , öptüm kocamannn

7 aylık düşük olmazki erken doğum olur. bbekte bir prob. yoksa yaşama ihtimalide çok yüksek. şekil a fatih terimin kızı. 25 haftalık 900 gr doğurdu bir prob yok. şekil b bizim laboratuvarda çalışan kız 24 haftalık 850 gr doğurmuş şimdi 13 yaşında.

Aha böyle böyle süpürgesiyle gelecek

Cadının boyu haftası ile uyumlu ise ne güzel. Kaç haftalıksın şu anda göremiyorum ama 2 aşağı 3 yukarı bu civarlardadır canım. Babası boyluysa olabilir.

Sana şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim, sıcaklara dikkat et. Öperim

Sevgii canim gozun aydin bi sıkıntı yokmus artik unutuyoruz tansiyon isini bizim kizlar bayagi uzun olacak anlasilan masallah diyelim.kilosu falanda cok iyi cok sevindim canm.bu arada ismim de ggözde

Gözün Aydın sevgicim bir sorun olmadığına sevindim hayırlısıyla az kaldı sorunsuz bitirelim şu hamilelik sürecimizide sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza hepimiz inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy ne sanslısın ya bızım kontroller yangından mal kacırır gıbı gecıyor offf ya ne salak bı yer burası dogru dursut doktor bıle yok
zaten ıcıme hıc sınmıyor guya ozel hastane ozel doktor adam yogunluktan kafasını kaldıramayor

normalde dogum tarıhımız senınle aynıydı 18 eylul yanı
valla canım benım hıc bılmıyorum nedır ne degıldır fazla bılgıyle kafamı doldurmuyorum doktor ıyı bı sorun yok dıyor bende gerısını dusunmuyorum

Hayatım ben gerçekten kilo konusuna çok takmıstım. En son ortalamların içindeydi bebeğim ama gel gelelim 28 haftalıkken 27 haftalık karın cevresi vardı, zayıf olacak diye çok üzlüyordum. Çok şükür atak yapmış yavru ceylan. Anası gibi tontiş olacak herhalde hahahaha :)))) 2 kilo gerçekten insanda psikolojik sınır oluyor, ele gelen kanlı canlı bri yavrucak hayal edebiliyosun artık :)))

Ama onu bunu bilmem de süt tüketimimi çok arttırmıstım, ve haftada 3 yediğim yumurtayı haftanın hergünü yemeğe başlamıştım. Herhalde bunlar yaradı kızıma

Darısı sizin afacanların başınaaaaa :))))

Sevgii canim gozun aydin bi sıkıntı yokmus artik unutuyoruz tansiyon isini bizim kizlar bayagi uzun olacak anlasilan masallah diyelim.kilosu falanda cok iyi cok sevindim canm.bu arada ismim de ggözde

Çok teşekkür ederim hayatımmmm darısı hepimizin tontişlerinin başınaaa :))) Valla sen zaten oldukça uzunsun seninkinin kısa olmasına imkan yok bende 1.69'um eh idare ederim. İnşallah kızım benden uzun olur benim gibi ene değil boya gider

BU arada ben de Nurdan Gözdecim çok memnun oldum :)

Ben hızlı çıktım şekerim, sizin gibi uyuşuk muyum ben aaa

Seninle tek farkımız benim sezaryen olmak zorunda olmam canım. Yoksa normal doğum olsa evet aynıydı doğum tarihlerimiz. Beşik kertmesi olacağğğdı yavrilerimiz

Valla doktor herşey normal dediyse gerisi önemli değil. Ha 40 cm olmuş ha 30. Sağlıkla gelsinler de sıpalar. Kafayı yicem yoksa ben düşünmekten yok 7 aylık düşük haberleri, yok bilmem neler felaket tellalı gibi. Girmicem bi daha buraya o olacak valla...

Çok saol canımcım, inşallah sıkıntısız tasasız kucağımıza alıcaz yumuk yumuk bebişlerimizi, Allah üzüntülerini göstermesin. Bu endişeler güzel birer anı kalsın cebimizde inşallah :)))

Bakalım senin minik sıpa napıyor 19'unda görücezzz :)

Bu arada artık doktorum 2 haftada bir çağırmaya başladı beni. Bundan sonraki randevum 2 hafta sonra olacak.

çok saol güzel arkadaşım, şu son haftaları da atlatalım daha ne isteriz değil mi:))) Sağlıkla inşallah

AMİİİİİİİİİİN en kocamanından hem de...

Bakalım naapıyo benim danam. Gerçi ben son haberlerden sonra dayanamayıp başka bi doktora randevu aldım c.tesi için bakalım eşimin aklını alabilirsem oraya gitcem 19'unu bekleyemicem sanırım

Senin de 2 haftada bire döndü demek, böyle çok daha güzel biliyo musun. Ne o öyle 1 ay bekliyoduk. Gerçi ben yine beklemiyodum ama kikikii

yok canım takma mesela benim doktorumda bundan sonra 38'e kadar ultrason yok dedi :) Siz de o açıdan şanslısınız ben uzun bir süre bebeğimi ultrasonda göremicem

Kızlar sizden önemli bi ricam var. Dünden beri uyuyamıyorum evhamdan. Lütfen ama lütfen iç karartıcı haberleri burada paylaşmayın.

Kimse alınmasın darılmasın şikayetimi de ederim gerekirse. Ne benim, ne diğer gebe kardeşlerimin moralini bozmaya hakkı yok kimsenin. Herkes zaten kendi gebeliği adına bişeylerden endişe duyuyo yeterince. Kiminin tansiyonu, kiminin şekeri, kiminin enfeksiyonu, kiminin erken doğum riski vs.

Kötü niyet aramıyorum kimse de ama azıcık akıl yahu, azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…