2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Sizi on gün sonra kontrole çağırmıyorlar mıydı canım mesela ben ayın 22 sinse mi muayene gittim on gün sonra kontrol sonra yine gelecek ayın 22 sine çağırıyor bu arada sen kendin mi sezeryan istiyorsun cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım maşallah diyelim yarın sabah ta benim kontrolüm var ve çoook heyecanlıyım. veeee korkuyorum :)

Canım, ben doktorumun özel kliniğine gidiyorum. 15'te bir kontrollerim. Bi muayene bi kontrol şeklinde oluyor.

C.tesi günü için farklı bi doktordan randevu aldım, benim doktorum tatilde çünkü. Gerçi kontrolüme daha var ama ben evham yaptım biraz da.

Benim sezaryen mecburi olacak. Ama kendi tercihime kalsaydı yine sezaryen olurdum, normal doğum istemezdim...

Sağol canım evet zaten 35 i görelim ondan sonra ne istersen serbest diyo dr umda vücudumda denge kalmadı artık psikolojimi de etkiliyo tabi bu durum ister istemez çöküyorum bazen hormonlarında etkisi bi ağlama krizi geliyor sonra geçiyor :)
Canım bu arada mesaj kutum dolmuş sen bana msj mı atmaya çalıştın ona benzer bi mail aldım da tam anlayamadım :)

bende acılma falan yok ama kılo dersen masallah 50 kılo basladım sun 62-63 cıvarındayım allah sonumuzu hayır etsın

34:

amin amin cevremde 30 kg alanlar var benim de bunyem kilo almaya cok elverisli kesin alirim o kdr diyordum :) ama onlari gorunce buna da sukur diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok cnm bende.Erken acilma basladigi zaman dogum daha kolay oluyormus diye duydum doktorun birsey dedi mi peki etkilermiymis seni bu acilma?

Şimdi kendimi yormuyorum cnm dinleniyorum.Doğumum hakkında bişey demedi..Dediğin gibi doğumun kolay olması için açılma lazım ama 37. haftadan sonra olması lazım

Son düzenleme:
16 kilo ile rekora kosuyorum. Bugünden itibaren tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum

Gunde ne kadar su iciyorsun? Suyu ac karnina icmek gerekiyor diyetlerde de hep boyledir.Aslinda herseyden yedigimizde az aliyormusuz.Bir besin grubuna yuklendigimizde daha kolay yaga donusuyormus kendileri.

kisiden kisiye degisiyor demek ki acilma kolay ya da erken doguma sebep olmuyormus :)

Ayni idrar tahlili gibi.. yanliz idrali yapimadan once islak mendille siliyosun sonra kuruluyosun sonra biraz yaptiktan sonra kaba dolduruyosun.. sonuclarda 3 gun sonra cikiyo

sağol cnm.
sinirlerim bozuldu azcık ağladım ağlıcam.
dün izinliydim bugünde bu çıktı sürekli izin istemeye çekiniyorum
ne zor şeyler bunlar ya

sağol cnm.
ne zor şeyler bunlar ya

Cnm bundan dolayı kendini üzmesene.Keyfi değilki iznin..Allah daha kötü şeylerden saklasın bizi.Kötü düşünme

sağol cnm.
ne zor şeyler bunlar ya

Can kuşum bozma moralini bak bebisin de etkilenir sonra.. napalim zor ama az kaldi..hele bir alalim kucagimiza bak hersey silinip gidicek aklimizdan.. bitek mutluluk olucak..

Canım diğer mesajını bulamadım bundan alıntı yapıyorum çok sevindim bebiş kocaman olmuş maşallah tansiyonda normale dönmüş çok sevindim benimki hala pek normal değil darısı başıma diyeyim :)

Valla sabah 5te sıkıntı icinde uyandim bebisi kontrl ettim hareket yok 8ekadar hareket bekledim diyorum acaba kalbimidurdu o yazi beni de cok etkilemis 9a kadar uyumusum kalktm hala bebists hareket yok kafayi siyirdim panikledim neyseki 11de hareketlendi minnos amacok korktum yaa.

Hehehh ben seni sevgi biliodum ben de memnun oldum canimmmm

Al işte, aynen bundan bahsediyorum canım... Ne kadar korktun ve etkilendin belli. Geçmiş olsun diyim, Allah bu şekilde sınamasın hiç birimizi. Kanlı canlı kucağımıza alana kadar böyle olmaz inş.

Al işte, aynen bundan bahsediyorum canım... Ne kadar korktun ve etkilendin belli. Geçmiş olsun diyim, Allah bu şekilde sınamasın hiç birimizi. Kanlı canlı kucağımıza alana kadar böyle olmaz inş.

Amin canm valla ogleni zor ettim esimi uyandirdim onada panik yasattim.hepimizde zaten tedirginlik var bi de pu tarz yazilari gorunce psikolojim çöküyor

kızlar bısey sorucam

sımdı doktorum bana ayın 25 ınde gel dedı calısbılır raporu vermek ıcın
ama 25 ınden sonra ayın 31 ıne kadar bayram tatılı gırıyor araya
ben calısabılır raporunu 31 ınde alsam karlı cıkmıs sayılmam mı bayram ıznı raporda kaynamayacak mı

bılmem derdımı anlatabıldım mı

aaaaa ne panıksınız yahu sakın olun hersey bızım ıcın kotu dusunmeyın canım bıraz oluruna bırakın
bunu bıze nasıp eden rabbım degıl mı hayırlısı ıle kucagımıza alacagız ınsallah
sadece dua edın kotu dusunmeyın
kendınızı ve bebegınızı uzmeye ne hakkınız var
hersey allahtan ıyı dusunun kızlar ıyı olsun

bak nasıl kızdırdınız benı

yoo bısey yapmadım sanırım

normal bı durum degıl canımbu hamıleyız ıcımızde bı canlı buyuro
vucutun kımyası alt ustu oldu
hormanlar ust sevıyede her turlu sey mubah bıze
sen karnındakı bebegı ve geldıgı andakı tadı dusun ferahlat ıcını

daha ne sıkıntılar var allahımıza sukur
uzme lutfen kendını bos yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…