AMİİİİİİİİİİN en kocamanından hem de...
Bakalım naapıyo benim danam. Gerçi ben son haberlerden sonra dayanamayıp başka bi doktora randevu aldım c.tesi için bakalım eşimin aklını alabilirsem oraya gitcem19'unu bekleyemicem sanırım
Senin de 2 haftada bire döndü demek, böyle çok daha güzel biliyo musun. Ne o öyle 1 ay bekliyoduk. Gerçi ben yine beklemiyodum ama kikikii
Kızlar dün doktoruma gittim. Tansiyon durumunu iletince bekletmeden gitmemi istedi. Ama muayenede iki kere tansiyonumu ölçtü ikisi de normal çıktı ki normalde doktorumda evde oldugundan daha yüksek çıkar heyecandan. Neyseki şimdilik bir problem görünmüyor.
Kızımın da gelişimi maşallah çok iyi çıktı. Dün 32+1 idim ve kızım 2.150 gr olmuş maşallah. Tabi Andrea gibi bizim de bacak ve kafa çevremiz bir süredir 10 gün önden gidiyor bu da kiloyu fazla çıkarıyor herhalde.
Ellerini yumruk yapmış sıkıca tutuyordu ikisini yanyana, arada suyundan içti çişini yaptı maşallah keyfi yerindeydi sıpanın
Sizi on gün sonra kontrole çağırmıyorlar mıydı canım mesela ben ayın 22 sinse mi muayene gittim on gün sonra kontrol sonra yine gelecek ayın 22 sine çağırıyor bu arada sen kendin mi sezeryan istiyorsun cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım günaydın..
sen gelırmıydın buralara
sagol arkadasım cadıbısey olacagına emınım zaten benden normal bır tıp cıkmaz kı
ooo o zaman bebısım 42 cm oluyor benım gıbı mınık bır tıpe gore boylu bısey mı olacak bu kız acaba ya
ankarada esımın aılesı var onları zıyarete malum esım seferdeydı ozlemıstır
bende bundan ıstıfade alısverıs yaparım dıyorum
haftayada rapor alıp gelıcem ıstanbula ınsallah canım
aynen denız ya sabah karnıma bakıyorum ılk ıs koca gobegım yerındemı dıye sankı bır sabah uyanınca karnım dumduz olacak gıbı gelıyor
ayyy bı paranoya ben degılmısım desene
hosgeldın gulsum
demek yerlestın amerıkaya
alısma donemını kolay atlatırsın umarım
oglunun adını aksel demıstın zaten hep
adıyla buyusun ınsallah
kıyamam sana ya allah kolaylık versın canım
bıraz daha sabır ama bence dogumdan sonra daha cok bunalıcaksın cunku
bebegınde kalacak aklın
ordakı ınsanlarda demıyor mu hıc ya sen hamılesın gıt evıne dıye
ınsan bıraz destek olur yanı
ama sen uzulme sakın kı bebegınde uzulmesın
canım gecmıs olsun sıkınıtılı donemler bunlar bende boyle sorunlar yok ama doktorum dedı kı 30-35 hafta arası daha dıkkatlı olacaksın dedı
hareketlerını kısıtla bu haftalar tehlıkelı olabılırmıs cunku bebek bu zamana kadar buyudugunun aynısın bır ayda buyurmus bu kadar hızlı buyumede vucut kendını doguma hazılarmıs sakın sakın gecırecez canım bugunlerı ınsallah
bende acılma falan yok ama kılo dersen masallah 50 kılo basladım sun 62-63 cıvarındayım allah sonumuzu hayır etsın
ohhh be gecmıs olsun cok sukur canım
ne kadar cok seyını gordunuz bebegın
suyundan ıcıtıgını cısını yaptıgını nasıl gordunuz ya
makınanız mı cok ıyı
ne kadar surede oluyor tum bunlar
ben o kadar uzun goremıyorum bıle kızımı
bende ferrum fort denılen ılactan gunde 2 tane alıyorum
ınun dısında deneglı beslenmeye calısıyorum bıde unutmazsam sabahları bı kasık pekmez yıyorum
evet canım kasınma catlama belırtısıdır maaalesef
gunaydın ramelcım
sanada gupguzel gunler dılerım
idrar kültürü istedi doktor benden :/
o nasıl yapılıyor bilen var mı
Bende var açılma cnm neden sordun sendedemi var:44:
bende acılma falan yok ama kılo dersen masallah 50 kılo basladım sun 62-63 cıvarındayım allah sonumuzu hayır etsın
34:
Yok cnm bende.Erken acilma basladigi zaman dogum daha kolay oluyormus diye duydum doktorun birsey dedi mi peki etkilermiymis seni bu acilma?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
16 kilo ile rekora kosuyorum. Bugünden itibaren tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum
merhaba canım benim ilk gebeliğimde 35. haftamda 3 cm açılmam vardı. doktor sezeryan isteseydin dikiş atılırdı ancak sen normal doğum istediğin için hiç bir şey yapmaya gerek yok dedi. ama gel görki açılma o hafta daha durdu ve 41. haftaya kadar ne ağrı ne açılma vede kasılma vardı. o yüzden sezeryan oldum
Ayni idrar tahlili gibi.. yanliz idrali yapimadan once islak mendille siliyosun sonra kuruluyosun sonra biraz yaptiktan sonra kaba dolduruyosun..sonuclarda 3 gun sonra cikiyo
sağol cnm.
sinirlerim bozuldu azcık ağladım ağlıcam.
dün izinliydim bugünde bu çıktı sürekli izin istemeye çekiniyorum
ne zor şeyler bunlar ya
sağol cnm.
sinirlerim bozuldu azcık ağladım ağlıcam.
dün izinliydim bugünde bu çıktı sürekli izin istemeye çekiniyorum
ne zor şeyler bunlar ya
Hayatım ben gerçekten kilo konusuna çok takmıstım. En son ortalamların içindeydi bebeğim ama gel gelelim 28 haftalıkken 27 haftalık karın cevresi vardı, zayıf olacak diye çok üzlüyordum. Çok şükür atak yapmış yavru ceylan. Anası gibi tontiş olacak herhalde hahahaha :)))) 2 kilo gerçekten insanda psikolojik sınır oluyor, ele gelen kanlı canlı bri yavrucak hayal edebiliyosun artık :)))
Ama onu bunu bilmem de süt tüketimimi çok arttırmıstım, ve haftada 3 yediğim yumurtayı haftanın hergünü yemeğe başlamıştım. Herhalde bunlar yaradı kızıma
Darısı sizin afacanların başınaaaaa :))))
Valla sabah 5te sıkıntı icinde uyandim bebisi kontrl ettim hareket yok 8ekadar hareket bekledim diyorum acaba kalbimidurdu o yazi beni de cok etkilemis 9a kadar uyumusum kalktm hala bebists hareket yok kafayi siyirdim panikledim neyseki 11de hareketlendi minnos amacok korktum yaa.Kızlar sizden önemli bi ricam var. Dünden beri uyuyamıyorum evhamdan. Lütfen ama lütfen iç karartıcı haberleri burada paylaşmayın.
Kimse alınmasın darılmasın şikayetimi de ederim gerekirse. Ne benim, ne diğer gebe kardeşlerimin moralini bozmaya hakkı yok kimsenin. Herkes zaten kendi gebeliği adına bişeylerden endişe duyuyo yeterince. Kiminin tansiyonu, kiminin şekeri, kiminin enfeksiyonu, kiminin erken doğum riski vs.
Kötü niyet aramıyorum kimse de ama azıcık akıl yahu, azıcık
Çok teşekkür ederim hayatımmmm darısı hepimizin tontişlerinin başınaaa :))) Valla sen zaten oldukça uzunsun seninkinin kısa olmasına imkan yok bende 1.69'um eh idare ederim. İnşallah kızım benden uzun olur benim gibi ene değil boya gider
BU arada ben de Nurdan Gözdecim çok memnun oldum :)
Valla sabah 5te sıkıntı icinde uyandim bebisi kontrl ettim hareket yok 8ekadar hareket bekledim diyorum acaba kalbimidurdu o yazi beni de cok etkilemis 9a kadar uyumusum kalktm hala bebists hareket yok kafayi siyirdim panikledim neyseki 11de hareketlendi minnos amacok korktum yaa.
Al işte, aynen bundan bahsediyorum canım... Ne kadar korktun ve etkilendin belli. Geçmiş olsun diyim, Allah bu şekilde sınamasın hiç birimizi. Kanlı canlı kucağımıza alana kadar böyle olmaz inş.
Ben hızlı çıktım şekerim, sizin gibi uyuşuk muyum ben aaa
Seninle tek farkımız benim sezaryen olmak zorunda olmam canım. Yoksa normal doğum olsa evet aynıydı doğum tarihlerimiz. Beşik kertmesi olacağğğdı yavrilerimiz
Valla doktor herşey normal dediyse gerisi önemli değil. Ha 40 cm olmuş ha 30. Sağlıkla gelsinler de sıpalar. Kafayı yicem yoksa ben düşünmekten yok 7 aylık düşük haberleri, yok bilmem neler felaket tellalı gibi. Girmicem bi daha buraya o olacak valla...
Sağol canım evet zaten 35 i görelim ondan sonra ne istersen serbest diyo dr umda vücudumda denge kalmadı artık psikolojimi de etkiliyo tabi bu durum ister istemez çöküyorum bazen hormonlarında etkisi bi ağlama krizi geliyor sonra geçiyor :)
Canım bu arada mesaj kutum dolmuş sen bana msj mı atmaya çalıştın ona benzer bi mail aldım da tam anlayamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?