aaaaa ne panıksınız yahu sakın olun hersey bızım ıcın kotu dusunmeyın canım bıraz oluruna bırakın
bunu bıze nasıp eden rabbım degıl mı hayırlısı ıle kucagımıza alacagız ınsallah
sadece dua edın kotu dusunmeyın
kendınızı ve bebegınızı uzmeye ne hakkınız var
hersey allahtan ıyı dusunun kızlar ıyı olsun
bak nasıl kızdırdınız benı
yoo bısey yapmadım sanırım
normal bı durum degıl canımbu hamıleyız ıcımızde bı canlı buyuro
vucutun kımyası alt ustu oldu
hormanlar ust sevıyede her turlu sey mubah bıze
sen karnındakı bebegı ve geldıgı andakı tadı dusun ferahlat ıcını
daha ne sıkıntılar var allahımıza sukur
uzme lutfen kendını bos yere
doktorlar ıcın cok normal bole seyler canım..
pekı hareketlerınden fılan anlamadımkı arkadasın
tam olark kac haftalıktı bılıomusun
canım maşallah diyelim yarın sabah ta benim kontrolüm var ve çoook heyecanlıyım. veeee korkuyorum :)
AMİİİİİİİİİİN en kocamanından hem de...
Bakalım naapıyo benim danam. Gerçi ben son haberlerden sonra dayanamayıp başka bi doktora randevu aldım c.tesi için bakalım eşimin aklını alabilirsem oraya gitcem19'unu bekleyemicem sanırım
Senin de 2 haftada bire döndü demek, böyle çok daha güzel biliyo musun. Ne o öyle 1 ay bekliyoduk. Gerçi ben yine beklemiyodum ama kikikii
Gunde ne kadar su iciyorsun? Suyu ac karnina icmek gerekiyor diyetlerde de hep boyledir.Aslinda herseyden yedigimizde az aliyormusuz.Bir besin grubuna yuklendigimizde daha kolay yaga donusuyormus kendileri.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım diğer mesajını bulamadım bundan alıntı yapıyorum çok sevindim bebiş kocaman olmuş maşallahtansiyonda normale dönmüş çok sevindim benimki hala pek normal değil darısı başıma diyeyim :)
Valla sabah 5te sıkıntı icinde uyandim bebisi kontrl ettim hareket yok 8ekadar hareket bekledim diyorum acaba kalbimidurdu o yazi beni de cok etkilemis 9a kadar uyumusum kalktm hala bebists hareket yok kafayi siyirdim panikledim neyseki 11de hareketlendi minnos amacok korktum yaa.
Hehehh ben seni sevgi biliodum ben de memnun oldum canimmmm
kızlar bısey sorucam
sımdı doktorum bana ayın 25 ınde gel dedı calısbılır raporu vermek ıcın
ama 25 ınden sonra ayın 31 ıne kadar bayram tatılı gırıyor araya
ben calısabılır raporunu 31 ınde alsam karlı cıkmıs sayılmam mı bayram ıznı raporda kaynamayacak mı
bılmem derdımı anlatabıldım mı
Allah arkadaşının yardımcısı olsun ama senden ve tüm arkadaşlarımdan ricam böyle haberleri paylaşmayalım lütfen. Hepimiz 7 aylığız şu anda malum ve aklımıza bin bir tane şey geliyor. Biraz daha dikkat lütfen, sevgiler....
çok çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol :)
yani ben tansiyonumun da pek normale döndüğüne inanmıyorum dalgalanıyor bence hala. Sabah 11-9 çıktı mesela, küçü olan yükselme eğilimde inatla.
Ama çok üste çıkmadığı sürece panik yapmadan beklicem.
Bu arada doktorum da özellikle hamile iken tansiyon ölçmeden önce illa en az 20 dak. dinlenmek gerektiğini söyledi. Bahsettiği dinlenmek de mutlaka yatar pozisyonda dinlenmek oturarak değil. BUndan sonra hep bu şekilde ölç tansiyonunu dedi.
idrar kültürü istedi doktor benden :/
o nasıl yapılıyor bilen var mı
Ben hızlı çıktım şekerim, sizin gibi uyuşuk muyum ben aaa
Seninle tek farkımız benim sezaryen olmak zorunda olmam canım. Yoksa normal doğum olsa evet aynıydı doğum tarihlerimiz. Beşik kertmesi olacağğğdı yavrilerimiz
Valla doktor herşey normal dediyse gerisi önemli değil. Ha 40 cm olmuş ha 30. Sağlıkla gelsinler de sıpalar. Kafayı yicem yoksa ben düşünmekten yok 7 aylık düşük haberleri, yok bilmem neler felaket tellalı gibi. Girmicem bi daha buraya o olacak valla...
Bak bunu bilmiyodum canım sağol söylediğin iyi oldu 20 dk yatıp sonra oturup mu ölçücez peki? Senin küçüğü oynuyo benimde büyüğü :)
kızlar bısey sorucam
sımdı doktorum bana ayın 25 ınde gel dedı calısbılır raporu vermek ıcın
ama 25 ınden sonra ayın 31 ıne kadar bayram tatılı gırıyor araya
ben calısabılır raporunu 31 ınde alsam karlı cıkmıs sayılmam mı bayram ıznı raporda kaynamayacak mı
bılmem derdımı anlatabıldım mı
idrar kültürü istedi doktor benden :/
o nasıl yapılıyor bilen var mı
sonrası farketmez dedi, ister yatar pozisyonda ister oturur pozisyona geç öyle ölçül çok önemli değil. Sadece bekleme dinlenme süresi yatay şekilde olmalıymıs.
ya canım benim 8 temmuzda çalışabilir raporu almam gerekiyordu. Yani o tarihte 37+0 oluyordum. Ama bikaç gün önce gittik hastaneye 4 temmuz itibarı ile aldım, böylece 8 agustosta çalışmayı bırakıcam aksi durumda 12 agustosa kadar calısmam lazımdı. O 4 gün bile bana nasıl iyi geldi biliyomusun, ne kadar az calısırsam o kadar iyi valla hiç uğraşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?