2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Evet haklısın dediğin gibi yapmaya çalışıyorum Allah beterinden saklasın tabi bununla üstesinden gelmeyi nasip etsin çoğunu bitirdik zaten ne kaldı ki şunun şurasında önceden birisi 32 haftalık hamileyim dese ohooo bitmiş ki hamileliği niye sıkıntı yapıyor derdim iş başa düşünce anlıyor insan :) hepimize bol tepikli sağlıklı günler olsun inşallah kucağımıza aldığımız anda unutucaz bu günleri ama diyorum ya hormonlarıma yenik düşüyorum bazen çift karakterli gibi oldum

Günaydın kızlar ben bu saatlerde anca uyunabılıyorum kızımda bende çok seviyoruz uykuyu maşallah hamilelikte uyku sorunum hiç olmadı. Uyandığımda hemen karnımı biraZ oynatıyorum kızımda hemen harekleniyo gönül rahatlığıyla güne başlıyorumm. Sevgiii maşallah senın kız büyümüşte bizimkilerin ablası olmuşş 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hastaneyede bi gecelik bi pijama götürmeye karar verdim en iyisi öyle olacak. Yaa bide hasta bezi şartmı ped kurtarmazmı acabaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım maşallah diyelim yarın sabah ta benim kontrolüm var ve çoook heyecanlıyım. veeee korkuyorum :)

arkadaşı hiç korkma herşey yolunda gidecekgöreceksin bak. Kaldıki hakkaten ultrasona da %100 inanmıyorum bebeğin durdugu acıya göre değişiyor kilosu boyu senin minnosun coktan ortalamaları yakalamıstı bundan sonra o da ataga gececek göreceksin bak herşey yolunda

hahahah sen beni ne sandın ben de 1 ay beklemiydum ki arada hep kaçamaklarım var

Ay hadi bakalım annesi minik tosundan haberler getir bize cumartesi en güzelinden olsun ama

canım çok fazla su içiyorum günde 4 lt falan. Yani genel geçer şeyler bana uymuyor maalesef ben iştahlı biriyim kabul etmek lazım yersen istediğin kadar sıvı al kilo alırsıııın bu kadar basit :)))

çok çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol :)

yani ben tansiyonumun da pek normale döndüğüne inanmıyorum dalgalanıyor bence hala. Sabah 11-9 çıktı mesela, küçü olan yükselme eğilimde inatla.

Ama çok üste çıkmadığı sürece panik yapmadan beklicem.

Bu arada doktorum da özellikle hamile iken tansiyon ölçmeden önce illa en az 20 dak. dinlenmek gerektiğini söyledi. Bahsettiği dinlenmek de mutlaka yatar pozisyonda dinlenmek oturarak değil. BUndan sonra hep bu şekilde ölç tansiyonunu dedi.

allah korusun ben de gece yarıları uyanıp hep hareket var mı diye kontrol ediyorum tik halini aldı maalesef

Bu arada benim kızım çok dikkat ettim eskiden tatlı yemek yiyince hareketlenirdi şimdi o zamanlarda değil su içtiğim zamanlarda hareketleniyor, sanırım sıcaklar onu da etkiledi

ya canım benim 8 temmuzda çalışabilir raporu almam gerekiyordu. Yani o tarihte 37+0 oluyordum. Ama bikaç gün önce gittik hastaneye 4 temmuz itibarı ile aldım, böylece 8 agustosta çalışmayı bırakıcam aksi durumda 12 agustosa kadar calısmam lazımdı. O 4 gün bile bana nasıl iyi geldi biliyomusun, ne kadar az calısırsam o kadar iyi valla hiç uğraşamam

Haklısın canım....
Rabbım hepımızn yar ve yardımcısı olsun.

Bak bunu bilmiyodum canım sağol söylediğin iyi oldu 20 dk yatıp sonra oturup mu ölçücez peki? Senin küçüğü oynuyo benimde büyüğü :)

sanada aaa ama. ne demek girmicem buraya. duymim bidaha. herşey bizin için hayatım ama herkezin başına farklı şeyler farklı şekillerde geliyor. sende tansiyon bende çatlak onda şeker mesela. neden etkileniyonki böyle haberlerden. bende senin aksine duyuyorum aa diyorum merak ediyosam araştırıyorum. ama korkmuyorum çünkü Allah bize ne yazdı ise onu göreceğiz sonuçta. merak etme bişecik olmucak. doğumun neden sezeryan olcak canım.

Bak bunu bilmiyodum canım sağol söylediğin iyi oldu 20 dk yatıp sonra oturup mu ölçücez peki? Senin küçüğü oynuyo benimde büyüğü :)

sonrası farketmez dedi, ister yatar pozisyonda ister oturur pozisyona geç öyle ölçül çok önemli değil. Sadece bekleme dinlenme süresi yatay şekilde olmalıymıs.

bence olmaz ben devlet memuruyum ve idari iler şube müdürüyle konuştum konuyu benimde 32. haftam bayramın 3. gününe denk gelio kanundan da baktık beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalıĢmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir dio bizim doğum tarihlerimizde son adet tarihine göre hesaplanıo ondan herşey açık ama son adet tarihini farklı gösteren doktor warmı yada yaparlarmı bilmem bana bayramdan önce alıcaksın dedi idareci ve üzerindede şu tarihten itibaren çalışabilir yazıcak dedi herhalde çalışabileceğim tarih aralıklarını belirtcekler

sonrası farketmez dedi, ister yatar pozisyonda ister oturur pozisyona geç öyle ölçül çok önemli değil. Sadece bekleme dinlenme süresi yatay şekilde olmalıymıs.

Hmmm yatarken düşük bile çıkıyo 10-4 falan ama bakalım çok da takmak istemiyorum aslında ama beceremiyorum cmts kardiyoloji randevum var bakalım ne diycek?

tatlım 4 temmuzda gittiysen ve 8 temmuzda 32+0 oluyorsan çalışabilir raporuna 8 temmuzdan şu tarihe kadar çalışabilir yazmaları gerekmiyormuydu benim idarecim öle dedi benimde bayrama denk geldiği için öle yazılması gerek. yada 4 temmuzdan 37+0 olduğun tarihe kadar çalışabilir yazması gerek die düşünüorum yani bana öle anlattılar.

28 +0 haftalik oldu bebisim..ellerinizden oper :)) bugun doktr gittim hersey normal dedi not alirken bebk makat gelisi donmemis dedi erkenmiki donermi acaba sizin kac haftalikkken dondu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…