2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

resimdekinin aynıyım bende allah yardımcımız olsun birazdan tansiyonumu ölçtürücem 8 kilo aldım bu haftaya kadar iyiydim ama şuan 2 ay gözümde okadar büyüyorki ayaklarım yüzünden haftaya 32. haftam doktor kontolümde bakalım dr um ne dicek offff çevreme belli etmiyorum ama sıcak mafoldum valla :)

çalışabilir raporu alan arkadaşlar o rapor nası bişi ne yazıolar ve nezamn alabiliomuşuz bilgisi olan varmı? ben bayramın 3. günü 32+0 oluyorum 31 haftalıkkan gitsem bana çalışablir raporu verirlermi? birde ilk kez gittiğim bi doktorda verir mi?

canım ben 31+5 te gittim dr gelmişken verim dedi raporu sisteme giriş yapıyor rapor işlemleri diye bölüm var oraya gittim bayan bana şuan 32. haftada 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verdi ben de işyerimin muhasebesine gönderdim.

yani 2 gün karlı çıktın ben 31+0 da gitcem devlet hastanesinde randevum var umarım ozamn verirler..

öğretmen anneler çalışabilir raporu almıyoruz di mi? her şekilde doğum öncesi iznimiz yanıyo mu ? siz ne düşünüyosunuz ?

bende 25 ınde alıcam calışabışır raporunu canım
senın 32.hafta gebelıgın bayram tatılıne gırmıo kı
gebelik ılerlemeye dewam edıo
bana doktorum 32+1 de werılıo dedı

Bende 30+1'deyim bugün. 18 temmuz doktor kontrolüm. 2 gecedır goguslerımın altında agrılar var. Bugun karnım daha bı yukarıda. Ve daha buyuk. Gecelerı hıc uyuyamıyorum. Sersem gibiyim
Evden cıkmıyorum. İş yerim evımın altında. Bır ıkı saat durup eve kacıyorum. Zor gunler başladı. Allah yardımcımız olsun.

bende 25 ınde alıcam calışabışır raporunu canım
senın 32.hafta gebelıgın bayram tatılıne gırmıo kı
gebelik ılerlemeye dewam edıo
bana doktorum 32+1 de werılıo dedı

tatlım doğumdan önceki 8. haftaya kadar getirmen gerekio die söyledii bana idarecim kanundada öle yazıo banada hastane 32+1 de gel dedi ama yanlış bence dolmadan almak gerek

Canım muhtemel doğum tarihlerimiz aşağıdaki takvimden aynı görünüyor. Beni de doktorum çalışabilir raporunu almam için 24 Temmuz'da çağırdı. Sonraki hafta 3 gün bayram tatili zaten. Ben çalışabilir raporunu alıp bayram sonrası yıllık izne ayrılmayı planlıyordum. Ancak kurumdaki özlük işleri şefiyle konuştum, çalışabilir raporu alınca yıllık izne ayrılamıyormuşum. Sağolsun bana yol gösteri, gebelik kaynaklı olmayan bir sebeple (gribal enfeksiyon, mide rahatsızlığı v.b. diye de örnek verdi :)) rapor alırsın dedi. Aile hekimi de 10 ar günden 4 kere rapor verebilirim dedi. Çalışabilir raporundan sonra gribal enfeksiyon geçiricem yani:) Bu arada doğumum SAT'a göre 18 Eylül görünüyor ama ilk doğum sezeryan olduğu için bu da 8 Eylül'de sezeryan olacak. Hanımefendi daha aceleci davranmazsa tabi O aradaki 10 gün de doğum sonrası izne ekleniyormuş. Bunun için çalıştığım birime doğum raporunu göndermem yeterliymiş...

evet cnaım istenirse oyle de alınabilirdi, ama hastanedeki bayan o an için erken çıkmam için bu şekilde verdi hatta istersen 1 agustosta izne çıkman için bile düzenlerim dedi ama ben normal sezeryan ne yapacağıma karar vermediğim için onu tercih etmedim

tatlım nerde çalıosun ben devlet memuruyum çalışabilir raporundan sonraki aile hekiminden aldığım raporu sayarmıki bende yıllık izin kullanabilioruz sanıodum

Hmmm yatarken düşük bile çıkıyo 10-4 falan ama bakalım çok da takmak istemiyorum aslında ama beceremiyorum cmts kardiyoloji randevum var bakalım ne diycek?

evettarken hafif yarm-1 puan düşük çıkabilirmiş zaten sen bir kardiyologa git bakalım ne dicekler. Belkide 24 saatlik tansiyon aleti takarlar ölçümlemek için.

inş benimde karlı çıkabileceğim şekilde çalışablir raporu verirler..

tatlım doğumdan önceki 8. haftaya kadar getirmen gerekio die söyledii bana idarecim kanundada öle yazıo banada hastane 32+1 de gel dedi ama yanlış bence dolmadan almak gerek

benım zaten tahmını doğum tarıhım 18 eylül son adete gore
18 eylülden 8 hafta gerı saydığımda 24 temmuza denk gelıo
yanı ben sadece 1 gun gec almış oluorum calışabılır raporunu

canım calışabılır raporu aldığında yıllık ızın kullanabılırsın kı
bızım kurumda oyle yanı
sadee hem calısabılır raporu alıp hem hasta raporu alamzsın
sen bı arastr
bende bayram sonuna yıllık ızın baglıcam cunku

tatlım nerde çalıosun ben devlet memuruyum çalışabilir raporundan sonraki aile hekiminden aldığım raporu sayarmıki bende yıllık izin kullanabilioruz sanıodum

Ben de devlet memuruyum canım. Tüm planları yıllık izne göre yapmıştım bende ama kesin sayılmıyormuş. Sen de bir sor istersen. Gribal enfeksiyon gibi basit bir nedenle rapor alacağım için aile hekimini sayacaklarını söylediler...

benım zaten tahmını doğum tarıhım 18 eylül son adete gore
18 eylülden 8 hafta gerı saydığımda 24 temmuza denk gelıo
yanı ben sadece 1 gun gec almış oluorum calışabılır raporunu

tatlım bilmiorum emin değilim ama ozmn aynı gün içinde ver raporunu bi sorun çıkmasın..

bunu bi sorim ben sağol tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…