Sabahları ayaklarımın üzerine basamıyorum ama bence bu sislikten değil. Aldığım kiloları vucudum ilk kez görüyor. Tabanlarım alıskın degıl 66 - 67 kiloya
Şişlik suyu az içince ve tuzlu, susamlı birşey yediğimde oluyor bende. Bugün 30+0 dayım ben, reflum başladı akşamları hafif hafif. Gece uyıyamamak zaten 2 haftadır var :) Eki Görüntüle 1182690
çalışabilir raporu alan arkadaşlar o rapor nası bişi ne yazıolar ve nezamn alabiliomuşuz bilgisi olan varmı? ben bayramın 3. günü 32+0 oluyorum 31 haftalıkkan gitsem bana çalışablir raporu verirlermi? birde ilk kez gittiğim bi doktorda verir mi?
canım ben 31+5 te gittim dr gelmişken verim dedi raporu sisteme giriş yapıyor rapor işlemleri diye bölüm var oraya gittim bayan bana şuan 32. haftada 37. haftaya kadar çalışabilir raporu verdi ben de işyerimin muhasebesine gönderdim.
kızlar bısey sorucam
sımdı doktorum bana ayın 25 ınde gel dedı calısbılır raporu vermek ıcın
ama 25 ınden sonra ayın 31 ıne kadar bayram tatılı gırıyor araya
ben calısabılır raporunu 31 ınde alsam karlı cıkmıs sayılmam mı bayram ıznı raporda kaynamayacak mı
bılmem derdımı anlatabıldım mı
resimdekinin aynıyım bende allah yardımcımız olsun birazdan tansiyonumu ölçtürücem 8 kilo aldım bu haftaya kadar iyiydim ama şuan 2 ay gözümde okadar büyüyorki ayaklarım yüzünden haftaya 32. haftam doktor kontolümde bakalım dr um ne dicek offff çevreme belli etmiyorum ama sıcak mafoldum valla :)
28 +0 haftalik oldu bebisim..ellerinizden oper :)) bugun doktr gittim hersey normal dedi not alirken bebk makat gelisi donmemis dedierkenmiki donermi acaba sizin kac haftalikkken dondu acaba
bende 25 ınde alıcam calışabışır raporunu canım
senın 32.hafta gebelıgın bayram tatılıne gırmıo kı
gebelik ılerlemeye dewam edıo
bana doktorum 32+1 de werılıo dedı
28 +0 haftalik oldu bebisim..ellerinizden oper :)) bugun doktr gittim hersey normal dedi not alirken bebk makat gelisi donmemis dedierkenmiki donermi acaba sizin kac haftalikkken dondu acaba
kızlar bısey sorucam
sımdı doktorum bana ayın 25 ınde gel dedı calısbılır raporu vermek ıcın
ama 25 ınden sonra ayın 31 ıne kadar bayram tatılı gırıyor araya
ben calısabılır raporunu 31 ınde alsam karlı cıkmıs sayılmam mı bayram ıznı raporda kaynamayacak mı
bılmem derdımı anlatabıldım mı
tatlım 4 temmuzda gittiysen ve 8 temmuzda 32+0 oluyorsan çalışabilir raporuna 8 temmuzdan şu tarihe kadar çalışabilir yazmaları gerekmiyormuydu benim idarecim öle dedi benimde bayrama denk geldiği için öle yazılması gerek. yada 4 temmuzdan 37+0 olduğun tarihe kadar çalışabilir yazması gerek die düşünüorum yani bana öle anlattılar.
Canım muhtemel doğum tarihlerimiz aşağıdaki takvimden aynı görünüyor. Beni de doktorum çalışabilir raporunu almam için 24 Temmuz'da çağırdı. Sonraki hafta 3 gün bayram tatili zaten. Ben çalışabilir raporunu alıp bayram sonrası yıllık izne ayrılmayı planlıyordum. Ancak kurumdaki özlük işleri şefiyle konuştum, çalışabilir raporu alınca yıllık izne ayrılamıyormuşum. Sağolsun bana yol gösteri, gebelik kaynaklı olmayan bir sebeple (gribal enfeksiyon, mide rahatsızlığı v.b. diye de örnek verdi :)) rapor alırsın dedi. Aile hekimi de 10 ar günden 4 kere rapor verebilirim dedi. Çalışabilir raporundan sonra gribal enfeksiyon geçiricem yani:) Bu arada doğumum SAT'a göre 18 Eylül görünüyor ama ilk doğum sezeryan olduğu için bu da 8 Eylül'de sezeryan olacak. Hanımefendi daha aceleci davranmazsa tabiO aradaki 10 gün de doğum sonrası izne ekleniyormuş. Bunun için çalıştığım birime doğum raporunu göndermem yeterliymiş...
Hmmm yatarken düşük bile çıkıyo 10-4 falan ama bakalım çok da takmak istemiyorum aslında ama beceremiyorumcmts kardiyoloji randevum var bakalım ne diycek?
evet cnaım istenirse oyle de alınabilirdi, ama hastanedeki bayan o an için erken çıkmam için bu şekilde verdi hatta istersen 1 agustosta izne çıkman için bile düzenlerim dedi ama ben normal sezeryan ne yapacağıma karar vermediğim için onu tercih etmedim
tatlım doğumdan önceki 8. haftaya kadar getirmen gerekio die söyledii bana idarecim kanundada öle yazıo banada hastane 32+1 de gel dedi ama yanlış bence dolmadan almak gerek
Canım muhtemel doğum tarihlerimiz aşağıdaki takvimden aynı görünüyor. Beni de doktorum çalışabilir raporunu almam için 24 Temmuz'da çağırdı. Sonraki hafta 3 gün bayram tatili zaten. Ben çalışabilir raporunu alıp bayram sonrası yıllık izne ayrılmayı planlıyordum. Ancak kurumdaki özlük işleri şefiyle konuştum, çalışabilir raporu alınca yıllık izne ayrılamıyormuşum. Sağolsun bana yol gösteri, gebelik kaynaklı olmayan bir sebeple (gribal enfeksiyon, mide rahatsızlığı v.b. diye de örnek verdi :)) rapor alırsın dedi. Aile hekimi de 10 ar günden 4 kere rapor verebilirim dedi. Çalışabilir raporundan sonra gribal enfeksiyon geçiricem yani:) Bu arada doğumum SAT'a göre 18 Eylül görünüyor ama ilk doğum sezeryan olduğu için bu da 8 Eylül'de sezeryan olacak. Hanımefendi daha aceleci davranmazsa tabiO aradaki 10 gün de doğum sonrası izne ekleniyormuş. Bunun için çalıştığım birime doğum raporunu göndermem yeterliymiş...
tatlım nerde çalıosun ben devlet memuruyum çalışabilir raporundan sonraki aile hekiminden aldığım raporu sayarmıki bende yıllık izin kullanabilioruz sanıodum
benım zaten tahmını doğum tarıhım 18 eylül son adete gore
18 eylülden 8 hafta gerı saydığımda 24 temmuza denk gelıo
yanı ben sadece 1 gun gec almış oluorum calışabılır raporunu
Ben de devlet memuruyum canım. Tüm planları yıllık izne göre yapmıştım bende ama kesin sayılmıyormuş. Sen de bir sor istersen. Gribal enfeksiyon gibi basit bir nedenle rapor alacağım için aile hekimini sayacaklarını söylediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?