ben yarın kısmetse adatıpta sadık beye gıdecem bı onada sorarım rapor ısını canım
hber verırım sanada
öğretmen anneler çalışabilir raporu almıyoruz di mi? her şekilde doğum öncesi iznimiz yanıyo mu ? siz ne düşünüyosunuz ?
Hayatım ben gerçekten kilo konusuna çok takmıstım. En son ortalamların içindeydi bebeğim ama gel gelelim 28 haftalıkken 27 haftalık karın cevresi vardı, zayıf olacak diye çok üzlüyordum. Çok şükür atak yapmış yavru ceylan. Anası gibi tontiş olacak herhalde hahahaha :)))) 2 kilo gerçekten insanda psikolojik sınır oluyor, ele gelen kanlı canlı bri yavrucak hayal edebiliyosun artık :)))
Ama onu bunu bilmem de süt tüketimimi çok arttırmıstım, ve haftada 3 yediğim yumurtayı haftanın hergünü yemeğe başlamıştım. Herhalde bunlar yaradı kızıma
Darısı sizin afacanların başınaaaaa :))))
hahahahahahah ha gayret az kalmıs bana yetismene. Dikkat et ben bu son 2 haftada almıstım valla arkamdan gelme sende hızla
Öncelikle hayırlı olsun. 657 sayılı Yasanın 104. Maddesinde yer alan: A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Hükmü gereği doğumdan önceki 8 haftanın son 3 haftası hariç kalan kısmı doğum sonrası iznine eklenebilir. Doğum öncesi izni hekimin tespitine göre tahmini doğum tarihinden 8 hafta önce, doğum sonrası izni ise doğum tarihinden itibaren başlar. İyi günler...bunuda sağlık bakanlıgıını sitesınden buldum
Almıyoruz canım biz, alsak da işimize yaramıyoru hiiiç, bu yılın başında bununla ilgili kesin bi yazı geldi okullara
Ben de devlet memuruyum canım. Tüm planları yıllık izne göre yapmıştım bende ama kesin sayılmıyormuş. Sen de bir sor istersen. Gribal enfeksiyon gibi basit bir nedenle rapor alacağım için aile hekimini sayacaklarını söylediler...
Canım bence senin bebek tombiş olacak zaten. Ben 32+3 deyim benim bebek o kadar ki dr normal dedi. Merak etme yaniKızlar 30+5 de bebeğin tahmini kilosu 1870 gr. Çıktı. Gelisim tablosu vardi bi sitede ona göre bu ağırlık alt sınır. böyle giderse de 3200 doğum kilosu olur. Benden önde gidenler ya da bu haftalara ulasmis arkadaşlar sizde durum nasıl. Ben bebisim tontis olsun istiyorum biraz . Dr takinti yapma gayet ortalama ağırlık dedi ben de tamam dedim amaa takıntı yapıyorum galiba :)
KıZlar şekeri yüksek çıkıp diyet yapan var mıydı aranızda:18:
off yaaa..hani bi umut bi ihtimal diye sormuştum :) bebeklerimz çok küçük olucak doğum izni bitiğinde.
Ben canım, hatta 2 defa yüklediler bana. 2.sinde bayıldım. Çok zararlıymış, bilsem yükletmezdim. En azından ikincisini
Kızlar 30+5 de bebeğin tahmini kilosu 1870 gr. Çıktı. Gelisim tablosu vardi bi sitede ona göre bu ağırlık alt sınır. böyle giderse de 3200 doğum kilosu olur. Benden önde gidenler ya da bu haftalara ulasmis arkadaşlar sizde durum nasıl. Ben bebisim tontis olsun istiyorum biraz . Dr takinti yapma gayet ortalama ağırlık dedi ben de tamam dedim amaa takıntı yapıyorum galiba :)
KıZlar şekeri yüksek çıkıp diyet yapan var mıydı aranızda:18:
kızlar geçen akşam tansiyonumun çok düştüğünden bahsetmiştim. cuma günü randevum olduğu için kendimi tansiyon bakımından takibe aldım sonuçlar şöyle sizce nasıl?
08.07.2014
ilk ölçüm 8/3
tuzlu ayrandan sonra 9/4
2.tuzlu ayrandan sonra 10/4
09.07.2014
sabah 9:30 10/6 tok
Öğlen 13:28 10/5 tok
Akşam: 22:40 9/4 tok
10.07.2014
sabah 11:51 10/5 tok
öğlen 13.00 10/5 aç
28 +0 haftalik oldu bebisim..ellerinizden oper :)) bugun doktr gittim hersey normal dedi not alirken bebk makat gelisi donmemis dedierkenmiki donermi acaba sizin kac haftalikkken dondu acaba
Bebeğinin kilosu normal maşAllah ..Hiç takıcak bişey yok ki
Benim açlık 98 çıkmıştı yüksek diye dahiliyeye yönlendirdi dr um..Dahiliye dr u normal demiş senin kaç?
Biraz düşük cnm ama sen kendini kötü hissetmiyosan sorun etme.Benimde düşüktür tansiyonum.Hamilelikte daha düşüyomuş zaten..Mesela 2 hafta önce 8-6 ydıAma ben kendimi kötü hissetmiyodum..
Döner döner
Canım açlık mı oluyo o bilmiyorum ki yüklendikten bir saat sonra bakıldı 159du 50gr yüklemede
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cnm bundan dolayı kendini üzmesene.Keyfi değilki iznin..Allah daha kötü şeylerden saklasın bizi.Kötü düşünme
Can kuşum bozma moralini bak bebisin de etkilenir sonra.. napalim zor ama az kaldi..hele bir alalim kucagimiza bak hersey silinip gidicek aklimizdan.. bitek mutluluk olucak..
bende verdım ıdrar kültürü korkulacak bısey degıl...
ilk çişini tuvalete yapıyorsun tutyosun ortadakını kaba yapıyosun. sonrakını tekrar tıvalete yapıyorsun. böyle komık birşey....
idrar tahlilinde bir sorunmu çıktı canım. o yüzdenmi istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?