2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım o üç haftadan arta kalanları ekletebiliyoruz diye konuştuk en son bu forumda.
yaklaşık 1 yıl önce fln değişmiş.

Merhaba arkadaşlar. Ben de devlet memuruyum. Doğum izni doğum öncesi 8 sonrası 8 hafta olmak üzere toplamda 16 hafta. Siz 32. Hafta itibariyle 5 hafta çalışabilir raporu aldığınızda calistiginiz sureyi doğum sonrasina ekletebiliyorsunuz. 32. Haftadan sonra ne zaman rapor ya da izin kullanirsaniz dogum izniniz baslamis oluyor. yapabiliyorsaniz çalışabilir raporunu geç alin atiyorum 38 de ayrılmış olun bebisinizle fazladan bir haftaniz olsun

Öncelikle hayırlı olsun. 657 sayılı Yasanın 104. Maddesinde yer alan: “A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.” Hükmü gereği doğumdan önceki 8 haftanın son 3 haftası hariç kalan kısmı doğum sonrası iznine eklenebilir. Doğum öncesi izni hekimin tespitine göre tahmini doğum tarihinden 8 hafta önce, doğum sonrası izni ise doğum tarihinden itibaren başlar. İyi günler...bunuda sağlık bakanlıgıını sitesınden buldum

Sütü bende arttırıyorum bu haberle:)
Yumurta hergün yersem kolesterol zaten hamilelikten uçmuş durumda ne hale gelirim korkusundan çok yemiyodum onuda arttıriim bakalım benim sıpada işe yaricak mı
2 kilo bencede psikolojik sınır yaa kesende koca bebek taşıyosun sen şuan resmen

Evet aynen canım Teşekkürler bilgi icin..

Kızlar 30+5 de bebeğin tahmini kilosu 1870 gr. Çıktı. Gelisim tablosu vardi bi sitede ona göre bu ağırlık alt sınır. böyle giderse de 3200 doğum kilosu olur. Benden önde gidenler ya da bu haftalara ulasmis arkadaşlar sizde durum nasıl. Ben bebisim tontis olsun istiyorum biraz . Dr takinti yapma gayet ortalama ağırlık dedi ben de tamam dedim amaa takıntı yapıyorum galiba :)

Bende devlet memuruyum bizim kurumda arkadaslar calisabilie raporundan sonra yillik izine ayrildilar ve aktardilar dogum sonrasina
Bende calisabikir raporundan sonra yirrmi gun izne ayrilicam sonrada sohum iznine insallah bi sorun cikmaz ya

Canım bence senin bebek tombiş olacak zaten. Ben 32+3 deyim benim bebek o kadar ki dr normal dedi. Merak etme yani

Ben canım, hatta 2 defa yüklediler bana. 2.sinde bayıldım. Çok zararlıymış, bilsem yükletmezdim. En azından ikincisini

Ben bayılmadım da tansiyonum düştü canım peki diyet mi yapıyorsun biraz anlatsana ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye'deki doktorum çok önemsemedi ama buradaki yüksek takip etceZ şekerini dedi günde 4defa parmaktan ölçeceğim bir haftalık takipten sonra diyet yapcam yapan kişilerden bilgi almak istedim

Bebeğinin kilosu normal maşAllah ..Hiç takıcak bişey yok ki
KıZlar şekeri yüksek çıkıp diyet yapan var mıydı aranızda:18:

Benim açlık 98 çıkmıştı yüksek diye dahiliyeye yönlendirdi dr um..Dahiliye dr u normal demişti senin kaç?

Biraz düşük cnm ama sen kendini kötü hissetmiyosan sorun etme.Benimde düşüktür tansiyonum.Hamilelikte daha düşüyomuş zaten..Mesela 2 hafta önce 8-6 ydı Ama ben kendimi kötü hissetmiyodum..

28 +0 haftalik oldu bebisim..ellerinizden oper :)) bugun doktr gittim hersey normal dedi not alirken bebk makat gelisi donmemis dedi erkenmiki donermi acaba sizin kac haftalikkken dondu acaba

Döner döner

Son düzenleme:

Canım açlık mı oluyo o bilmiyorum ki yüklendikten bir saat sonra bakıldı 159du 50gr yüklemede

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım açlık mı oluyo o bilmiyorum ki yüklendikten bir saat sonra bakıldı 159du 50gr yüklemede

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Açlık şekeri o sıvıyı içmeden önce ölçülen değer.Senin içtikten 60 dk sonraki değerin 159 çıkmış.Sınır 140 tı sanırım..Hafif yüksek.. Bunun için tatlı,ekmek ve bazı meyveleri pek tüketme cnm..Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Cnm bundan dolayı kendini üzmesene.Keyfi değilki iznin..Allah daha kötü şeylerden saklasın bizi.Kötü düşünme

haklısın canım. ben bazen herşeyi çok kafama takıyorum..

Can kuşum bozma moralini bak bebisin de etkilenir sonra.. napalim zor ama az kaldi..hele bir alalim kucagimiza bak hersey silinip gidicek aklimizdan.. bitek mutluluk olucak..

evet çok doğru diyosun. bi alalım kucağımıza..

bende verdım ıdrar kültürü korkulacak bısey degıl...
ilk çişini tuvalete yapıyorsun tutyosun ortadakını kaba yapıyosun. sonrakını tekrar tıvalete yapıyorsun. böyle komık birşey....

iyiymişş

idrar tahlilinde bir sorunmu çıktı canım. o yüzdenmi istedi.

lökositim 29 çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…