2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Sonuçta hamileyiz, dengeli besleneceğiz. Sabahları peynir, yumurta, domates, tam buğday ekmeği, zeytin falan yiyorum. 2 saat sonra bir avucu geçmeyecek şekilde çiğ badem ve fındık yiyorum, 2-3 kayısıyla beraber. Öğlen yine sebze yemeği falan yiyorum. İkindin çok acıkırsam bir kaç tane eti form bisküvi. 1 çay bardağı kadar süt ve bir meyve yiyorum. Akşam en az yediğim öğün. Pirinç pilavı asla yemiyorum. Ekmek de yemiyorum akşamları yemeğe göre. Yine 2 saat sonra falan bir meyve yiyorum. Salatalık sınırsız.
Börek, tatlı, pasta, lokum, çikolata, beyaz ekmek, karpuz, kavun, hurma, üzüm falan yemiyorum. Çok canım çekerse ucundan tadına bakıyorum işte. Şekerin yüksek çıkarsa çiğ badem, çay falan iç. Şekeri yemekten 2 saat ölçüyorsun, biliyorsundur gerçi. Bana söylenenler bunlar canım. diyetten sonra daha rahat oluyorsun.

Amin canm valla ogleni zor ettim esimi uyandirdim onada panik yasattim.hepimizde zaten tedirginlik var bi de pu tarz yazilari gorunce psikolojim çöküyor

Haklısın tatlım ne diyim. Bak aşağıda kızlar nasıl da kızmış bize :)) Onların söylediklerine sonuna kadar katılıyorum, ama yapı meselesi işte etkileniyoruz işte biz. Neyse geçti gitti çok şükür.

Tamam ya vurma :)) Katılıyorum kuzum söylediklerine, ama endişelenmeden de edemiyorum karakter meselesi ya da eski yaşanmışlıklar da diyebiliriz bunlara sebep... Herşey Allah^tan tabii, neyse kapatalım gitsin canım

hahahah sen beni ne sandın ben de 1 ay beklemiydum ki arada hep kaçamaklarım var

Ay hadi bakalım annesi minik tosundan haberler getir bize cumartesi en güzelinden olsun ama

Sende benimle aynı kafadandın di mi :)) İşte insan evhamlı olunca böyle oluyor. Allah'ın izniyle iyi haberler gelicem inş. c.tesi günü. Yazarım ....
Senin kontrolün ne zaman bir dahaki ?

Sende vur valla Elimde değil demek ki, evhamlanıyorum hemen. Yapmamam gerekli farkındayım, hatta eşimle bile çok tartıştık bu konularda. Geçen yıl çok acı bişey yaşadım ondan beri böyle oldum... Tabii ki Allah^'ın dediği olur, apırsam da köpürsem de iş olacağına varacak işte bu kafaya ulaşmam lazım.

Hepinize tşk ederim desteğiniz için. Haklısınız, iyi ki varsınız eksik olmayın ins e mi

merhaba iyi akşamlar kızlar
doğuma hazırlık için yaptığınız herhangi bir spor, hareket falan var mı, kolaylaştırıcı tarzda?

seker yuklemesi hakkinda bilgi verrmsnz :)

tatlım çok yüksekmş seninki ya bayılmadın mı

Tansiyonum dustu canim musahade odasina aldilar

kızlar şeker yüklemesinden bahsediyosunuz dimi....
ben yaptırdıgımda çok kötü oldum,nefesim kesildi sanki kesik kesik nefes alabildim,
bayılcak gibi oldum ama nefes alamamam beni mahvetti acile götürdüler ama zaten düzelmeye başlamıştım.
sonuçlar geç çıkcagı için baklemedim eve gedim,sonra doktoru aradım asistanı baktı sonuçlar normal dedi
kaç çıktı acaba merak ettim bi arkadaş sınır 140 demiş:18:

yok canım hiç kullanmadım, benim işte sağdığım sütleri babanesi gündüz benmari usulü ısıtıp veriyordu, onun dışındaki zamanlarda emziriyordum hiç mama falan vermedik yani ısıtma işi bana kalmıyordu, kalsa kesin onu da almak zorunda kalırdım:))
canım hazır olmanın kriterleri vardı diye hatırlıyorum, dr bize bi listevermişti nettede vardır bunlar.. 18 aydan sonra gece kuruluğu olması, çocuğunda bezsiz dolaşmak istemesi, kıymetli çişlerini bez dışına bırakıp vedalaşmaya istekli olması, komutları yerine getirmesi gibi şeyler hatırladıklarım. çiş yapınca müzik çalan sensörlü bi lazımlık almıştık, çişini tut buraya yapalım vs.. verdim gazı yapınca müzik çalıyo alkışlar kopuyodu o hevesle tutabildiğini lazımlığa tutamadığını beze yapıyordu baktım iş amacından sapıyo bezide çıkardım civcivli bi külot giydirdim, civcivi ıslatmayalım üzülür ağlar vs.. bi hikaye uydurup yine verdim gazı:)) sık sık çişin varmı diye sormamak gerkiyormuş bende o oyuna falan dalınca civcivle sohbet ediyordum maksat altında bez olmadığını hatırlasın. öyle öyle 1-2 hafta içinde çözdük mevzuyu.
canım bize tanıtan görevli pusetle birlikte katladı arabayı, videolardada öyle katlıyorlar zaten, çıkarmak isteğe bağlı. versa da güzel bi araba ama tam yatar pozisyona gelince düm düz olmayan popo ile bacak arasında açı kalan modellerdendi diye hatırlıyorum sanırım ondan elemiştim yada açık halde bizim daracık asansöre sığmaz diye.. okadar çok baktımki artık karıştırıyorum modelleri:))
gözden kaçmıştır canım, bende henüz açıma yok, 6-7 kg aldım. 10kg çok değil ama ödem ve rahmin yukarı çıkmasından dolayı yarattığı sıkışma hissi hareketleri kısıtlayıp insana çok şiştim duygusu yaratıyor malesef..

Bi hamile için büyük 9 veya 10 küçük 5 veya 6 çok idealmiş benimkide hamilelikten öncede böyleydi hamileliktede böyle ama geçen akşam küçüğü 3 e düşünce korktum arkadaşlarım nasıl bünyen dayandı bayılmadın diyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım Allaha şülür bende iyi hissediyorum ama hafta başı çok düşüktü ondan takip ediyorum birde bebeğin kilosu gayet normal hiç takma o konuda takıntılı olan benim 3,5 hafta oldu dr gitmeyeli bugün randevum var 9'30 da benimki hayatta o kadar çıkmaz 1300 felan bekliyorum 31 deyim düşün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah çook güzel haberlerle geliceksin hayatım. Benim bir dahaki randevum 2 hafta sonra çok şükürrr :) Artık randevu aralıklarım kısaldı çok mutluyum :)

canım benim çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izne ayrılamıyor olman çok saçma birşey. anlamsız.
yıllık izin ayrı birşey.
çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar kendı doktorundan hasta raporu alamazsın.

doğru canım katılıyorum sna..
bencede ole ama ıdarecıler bazı seylerı kafalarına gore uyguluo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…