doğru canım katılıyorum sna..
bencede ole ama ıdarecıler bazı seylerı kafalarına gore uyguluo sanırım
Bende devlet memuruyum bizim kurumda arkadaslar calisabilie raporundan sonra yillik izine ayrildilar ve aktardilar dogum sonrasina
Bende calisabikir raporundan sonra yirrmi gun izne ayrilicam sonrada sohum iznine insallah bi sorun cikmaz ya
canım ya birşey sorcam tam anlayamadım. calısabılır raporu aldılar. sonra yıllık izin. neyı aktardılarr.? örnekle acıklayabılrımısn? bizede örnek teskıl etsın..
Normal şartlarda bir sıkıntın olmazsa 37. haftaya kadar çalışacaksın, yani o zaman izne ayrılmış olacaksın. Doğum öncesi kullanmadığın 2 ayı da sona aktarmış olacaksın. Ne güzel. Benim yaz tatilinden dolayı 2 ayım yandı.kızlar birşey soracagım...
ben 25 temmuzda doktora gıdecegım. 37.haftaya kadar calısabılır raporu alacagım ınsaalah.
ne zamn zorunlu doğum iznine cıkmıs olucam? bir türlü hesaplayamadaım da:)
seker yuklemesi hakkinda bilgi verrmsnz :)
Normal şartlarda bir sıkıntın olmazsa 37. haftaya kadar çalışacaksın, yani o zaman izne ayrılmış olacaksın. Doğum öncesi kullanmadığın 2 ayı da sona aktarmış olacaksın. Ne güzel. Benim yaz tatilinden dolayı 2 ayım yandı.
Ya şimdi ben anlamadım.
32. Haftada rapor alıcaz 37. Haftaya kadar çalışabiliriz diye.
Yıllık izni o anda kullanmak benim için bişe ifade etmiyo. Zaten doğum iznim biter bitmez arkasına ekleyeceğim.
Benim anlamadığım 32. Hafta raporu aldıktan sonra, kadın doğum dan değil ama başka birimden rapor alabiliyor muyuz?
Yani 37 değil de belki 35 . Haftada izne ayrılmak için bi hastalık raporu.
Ama doğum iznimiz 37 de mi başlamış oluyo yine.
Bunu çözemedim ben.
sen öğpretmen misin ? yaz tatılıne gelen öğretmenlerde öyle sıkıntı oluyr sanırım.
canım benım sorum suydu aslında 25ınde 32 haftalık sayılıorsam ve 37 ye kadar calscaksam 29 agustosa kadar mı calısacagım yanı?
bu hesapları bılemedım bir türlü
canım benım kuzenım 8 ayda karbonatlı su sürdü gögüslerine,sabah aksam,bebek emdikten sonrada sürdü,gögüs pedini koydu ,sonra bebeğini silmeden tekrar emzırdı ,ne yarası ne acısı hiç birşeyi olmamış,gögüs ucları gayet sağlıklıkızlar birşey öğrendim. gçğüs ucuna karbonatlı su sürünce çatlak olmyormuş...dogumdan bır ıkı hafta önce sürleim...
1 kaşık karbonat az suyla acılcak surulecek. kuruyunca bıraz beklenıp yıkanacakmış....
canım 37.haftaya kadar kendı doktorundan çalışır raporu alıyorsun,Ya şimdi ben anlamadım.
32. Haftada rapor alıcaz 37. Haftaya kadar çalışabiliriz diye.
Yıllık izni o anda kullanmak benim için bişe ifade etmiyo. Zaten doğum iznim biter bitmez arkasına ekleyeceğim.
Benim anlamadığım 32. Hafta raporu aldıktan sonra, kadın doğum dan değil ama başka birimden rapor alabiliyor muyuz?
Yani 37 değil de belki 35 . Haftada izne ayrılmak için bi hastalık raporu.
Ama doğum iznimiz 37 de mi başlamış oluyo yine.
Bunu çözemedim ben.
canım benim çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izne ayrılamıyor olman çok saçma birşey. anlamsız.
yıllık izin ayrı birşey.
çalışabilir raporu aldıktan sonra tekrar kendı doktorundan hasta raporu alamazsın.
doğru canım katılıyorum sna..
bencede ole ama ıdarecıler bazı seylerı kafalarına gore uyguluo sanırım
Canım bizim birimde uygulama farklı sanırım. Yıllık izin kesinlikle olmaz sakın alma diye uyardılar. Ben üniversitede öğretim üyesiyim. 657'ye değil, 2547 no'lu kanuna tabiyim. Sanırım uygulamadaki fark bundan kaynaklanıyor. Hasta raporunu kendi doktorumdan değil baska bır doktordan alıcam. Ama aldıgım rapor gebelikle ılgılı bır rapor olmaması gerekıyormuş. Grip oldum ,eklem agrısı var, midem rahatsız gibi. Yani en önemli kısım gebelikle ılgılı bı rahatsızlık olmaması. Çok ta takmıyorum açıkçası. Bütünlemeler de bittiği için yazın okul bomboş. Bölüm başkanımız haftada 1 gün gelip görünürsün, zaten yazın okulda kimse kalmıyor, kafanı izin ya da raporla karıştırma dedi.
kızlarrrr daha önce sordum ama arada kaynadı gitti....
kasıklarınızda agrı var mı?
dün sol kasıgım agrıyordu şimdi sag kasıgım agrıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?