2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

cnm hayırlı olsun. gözün aydın kavuşmuşsun bebişine..
darısı başımıza inşallah

amin canım inşallah o duyguları yaşarsınız duaa edin allah duaalarımızı görürür ben cok acılar çektim kimse umudunu kesmesin veren allah alan allah tır

gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün. emdikçe gelir süt, bol su, rezene çayıda bende sütü çok arttırmıştı.
İdrar Kültürü 1,000 KOLONİ Escherichia coli üredi
çıkmış bi de :18::18:
ne demek bilen var mı?

enfeksiyon var demek canım.

her bebek kendine özgü özellikler taşır canım sıkma canını bende çok üzüldüm 3 hafta geride kalmış bakamadım kuzuma diye ağladım ama bu üzüntü onlara yaramaz toparlanma vakti büyütçez bakalım hemen. gece yemeklerine başlayalım bakalım. güzel haberlerini duyalım inşallah.

Hayırlı olsun canim Allah anali babalı büyütsün. Süt gelmese bile israrla vakumlamak gerekirmis. Bol sıvı tüketmek ve hurma sütü artırır diye biliyorum.

gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün. emdikçe gelir süt, bol su, rezene çayıda bende sütü çok arttırmıştı.

enfeksiyon var demek canım.

çok önemli olur mu peki hamilelikte genelde oluyor diye duydum.
birde erken doğumu tetiklemez inşallah.
o kadar da dikkat ediyorum :/

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Haftaya çarşamba kontrole gitcem. O zamana kadar yogun bi beslenme kürü uygulamak istiyorum. Bakalım gelişmesini nasıl etkileyecek. insallah iyi haberler veririz

Kizlar tek tek alinti yapamadım herkeze tsk ediyorum iyi dilekleri icin
Sabah yine kasinti icin hast. Geldim doktor bi serum verdi cok sukur rahatladim biraz.. ama bu seferde nst de sanci cikti su simdi hastanede yatiyorum .. doktor durdurabildigim kadar durdurucam dedi

Hayırlı olsun canm masallah kilosu falan cok iyi dogmus

Canm ozelden alabiliyorsun heyet raporunu bana 5 ay boyunca heyet raporu verdi doktorum ama bende plesanta previa marjinalis var o yuzden sanırım

Canim cok gecmis olsun.acilma var mi peki ?ilac serumla durdururlar canm bizide haberdar et merak ederiz

Gecmis olsun canım tabi o kadar stress yaptın sancın çıktı insallah durdururlar.daha cok sıkıntı yapma senin kızlar aceleci gelmek icin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım stress yapma bizi gelişmelerden haberdar et. İlaçla falan durduruluyor. Çok şükür kilolarıda iyi.

Canım sende de mi öyle,saat sekiz dokuz gibi bişeyler yersem birazcıkta kaçırmışsam gece uykumdan uyandıran bir yanmam oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum takip çıkarana kadar

Ben 3 hafta önce doktora gittiğimde aynen 3 hafta öndeydi bebek dr sen neyle besleniyosun dedi banada , halbuki normal yiyorum tatlı da yemme hamur işi de ama ferk ettim ki meyve masum bişi değil fazla kaçırınca kg yapıyo bebeğe de sanada.Bana da doktorum kendin minnacıksın 4 kg cocuk doğurcaksın dedi ve böle giderse doğum şeklini konuşmam bile dedi 4 kg dan fazla olursa sezeryan dedi 2 defa şeker kontrolü yaptırdım normal çıktı şükür. Meyve olayını biraz kontrole aldım bu ara geçen hafta gittiğimde 2 hafta önde çıktı bakalım 1 hafta sonra nası çıkıcak

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Haftaya çarşamba kontrole gitcem. O zamana kadar yogun bi beslenme kürü uygulamak istiyorum. Bakalım gelişmesini nasıl etkileyecek. insallah iyi haberler veririz

Kızlar yemek olayını bilinçsiz bir şekilde abartmayın isterseniz. Ben sabahları aç karnına 1 kaşık pekmez ve sonrasında bol proteinli kahvaltı ediyorum. Ara öğünlerde badem ceviz yiyorum, meyve ve salatayla besleniyorum ve bu benim yıllardır standart olan beslenme şeklim. Sebebi bilinmeyen pcos um olduğu için çok zor hamile kaldım ve ilk günlerden beri hep sola yatıyorum, düzenli yürüyüş ve pilates yapıyorum. Hamilelikte ek olarak süt ve yoğurt da tüketmeye başladım ve sağlıklı beslenmeme rağmen benim bebeğimde de 30. haftada gelişim geriliği çıktı. 24. haftalık görünüyordu, her hafta kontrole gidiyorum ve geçen hafta gittiğimde de 3 hafta gerideydi.

Şekerim, kolesterolüm, tansiyonum yok ve dengeli ve bilinçli beslenmeme rağmen 50 kiloyken şu an 78 kilo çıkıyorum tartıda. Evet kilo aldım ama 5-6 kilo aldım gibi görünüyorum çünkü vücudum 30 kilo almış gibi değil ama tartıya çıkınca çıkan gerçek önemli ve o kadar dikkatli olmama rağmen, iştahımda ekstra bir açılma olmamasına ve kilolu görünmeme rağmen böyle bir durum yaşıyorum.
Doktor bana her hafta takip önerdi ve gelişmede ilerleme olmazsa 36. haftaya kadar tutup alacağını söyledi.

Yani beslenmeyle ilgili değil bu durum. Ne kadar dikkat ederseniz edin, bünye meselesi. Herşey herkeste işe yaramaz. Ama tek bir doktora gitmek yerine bir kaç dra danışın böyle durumlarda, çünkü ultrason ölçüleri bile farklı çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…