benım kardesımınde bu yaz dugunu war o da cok korkuo ılk geceden vajınısmus olacak dıye cok korkuorum..
Boy kisaliginin genetik olmadığını biliyorum bakamadim yavruma bu beni üzüyor zaten
Bizde ben kardeslerim yegenler 51-52 cm dogdu hep. Esimin tarafi daha uzun daha uc ay once görümcem dogum yapti 55 cm sasirmistim. Onlarda hep 54-55 cm doguyormus çocuklar. benimkiyse, dr böyle giderse 48 cm falan doğar dediben gecen bi ay boyunca izin- raporla evde kaldım guya dinlenirim iyi olur dedim ama aksam onda yatip oglen onikide kalktim hep ac kaldı yavrucuk demek. Bundan sonra telafi etmeye çalışıcam ben de. Dedigin gibi kalsiyuma yüklencem
arkdaşlar siteye yeni katıldımm ve geçen cumartesi bebişim erken dogum oldu 2 kilo 400 gr dünyaya geldi sizlerle paylaşmak istedim birde sütüm gelmiyor acaba erken dogumla alakası warmı tavsiyeleriniz nedir cok heycanlıyım
gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün. emdikçe gelir süt, bol su, rezene çayıda bende sütü çok arttırmıştı.arkdaşlar siteye yeni katıldımm ve geçen cumartesi bebişim erken dogum oldu 2 kilo 400 gr dünyaya geldi sizlerle paylaşmak istedim birde sütüm gelmiyor acaba erken dogumla alakası warmı tavsiyeleriniz nedir cok heycanlıyım
İdrar Kültürü 1,000 KOLONİ Escherichia coli üredi
çıkmış bi de :18::18:
ne demek bilen var mı?
Boy kisaliginin genetik olmadığını biliyorum bakamadim yavruma bu beni üzüyor zaten
Bizde ben kardeslerim yegenler 51-52 cm dogdu hep. Esimin tarafi daha uzun daha uc ay once görümcem dogum yapti 55 cm sasirmistim. Onlarda hep 54-55 cm doguyormus çocuklar. benimkiyse, dr böyle giderse 48 cm falan doğar dediben gecen bi ay boyunca izin- raporla evde kaldım guya dinlenirim iyi olur dedim ama aksam onda yatip oglen onikide kalktim hep ac kaldı yavrucuk demek. Bundan sonra telafi etmeye çalışıcam ben de. Dedigin gibi kalsiyuma yüklencem
arkdaşlar siteye yeni katıldımm ve geçen cumartesi bebişim erken dogum oldu 2 kilo 400 gr dünyaya geldi sizlerle paylaşmak istedim birde sütüm gelmiyor acaba erken dogumla alakası warmı tavsiyeleriniz nedir cok heycanlıyım
gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün. emdikçe gelir süt, bol su, rezene çayıda bende sütü çok arttırmıştı.
enfeksiyon var demek canım.
her bebek kendine özgü özellikler taşır canım sıkma canınıbende çok üzüldüm 3 hafta geride kalmış bakamadım kuzuma diye ağladım ama bu üzüntü onlara yaramaz toparlanma vakti büyütçez bakalım hemen. gece yemeklerine başlayalım bakalım. güzel haberlerini duyalım inşallah.
Hayırlı olsun canm masallah kilosu falan cok iyi dogmusarkdaşlar siteye yeni katıldımm ve geçen cumartesi bebişim erken dogum oldu 2 kilo 400 gr dünyaya geldi sizlerle paylaşmak istedim birde sütüm gelmiyor acaba erken dogumla alakası warmı tavsiyeleriniz nedir cok heycanlıyım
]kızlar heyet raporu özel hastaneden olmuyor mu devletten mi çıkartmalıyız heyet raporunu?? heyet raporu hadi 1 aylık aldık daha sonra 40 günlük raporl hakkımı da almak istiyorum ...nasıl yapıcaz şu yaz tatili nedeniyle yanan günlerimiz yerine rapora yüklenelim diyorum ama elimizde bebekle nasıl olacak (( doktorlar merhametli mi oalacak.... birde gittim bi doktora 5 gün rapor istiyorum diyince hakkın tabi 40 gün hakkın var kullan vereyim gibi mi yaklaşıyorlar yoksa bişeyin yok ki veremem falan mı diyorlar???? ben öyle uzun günler almayacağım sürekli başka doktora gidip 5 günlük raporlar almayı düşünüyorum...ama şunuda merak ediyorum durumu anlatmak açık açık söylemek mi lazım ya da gidip benim başım ağrıyor deyip 5 gün bi doktordan gözüm ağrıyor deyip başka doktordan 5 gün daha mı alacağız ????bu durum beni çok strese sokuyor.... (
Kizlar tek tek alinti yapamadım herkeze tsk ediyorum iyi dilekleri icin
Sabah yine kasinti icin hast. Geldim doktor bi serum verdi cok sukur rahatladim biraz.. ama bu seferde nst de sanci cikti su simdi hastanede yatiyorum .. doktor durdurabildigim kadar durdurucam dedi
Sabah yine kasinti icin hast. Geldim doktor bi serum verdi cok sukur rahatladim biraz.. ama bu seferde nst de sanci cikti su simdi hastanede yatiyorum .. doktor durdurabildigim kadar durdurucam dedi
tuceed hayırlı olsun gözlerim dolu dolu oldu :)
benim bebiş 3 hafta geriden geliyormuş bu açık beslenmeyle kapanır mı? geceleri aç kalıyormuş yavrukuşum. reflü oluyor diye akşam 6 7 gibi hafif bişeyler atıştırıp sabaha kadar bişey yemiyordum. bu bebeklerimiz için çok uzun bir süreymiş. gece kalkıp süt içmek gerekmiş.
selam bayanlar
dün kontrolümüz vardı nasıl geçtiği hakkında bi fikrim yok kafam karıstı cunku...
Bebeğim şimdiden 2700 grammış.gelişimi 3 hafta önden gidiyomuş.sezeryanı garantiledin dedi doktorum hiç istemiyodum oysaki..
Tek sorun olarak iri olur bebek dedi saglıklı olsun sezeryan da olur ama hani ölçümler çok net değil diye biliyorum ultrasonda soylenilenle gerçeği aynı olmayabilir.
ha ben de çok kilo almadım gorenler karnın büyümüş sadece filan dediler.bana gore gayet şiştim ama :)
doktorum çok mu şekerli beslendin filan dedi oyle bişi de yok şeker hastalıgım da yok sadece meyve yedigimi soyledim.
benimkiyle benzer bir durum yasayan var mı acaba aranızda?
her bebek kendine özgü özellikler taşır canım sıkma canınıbende çok üzüldüm 3 hafta geride kalmış bakamadım kuzuma diye ağladım ama bu üzüntü onlara yaramaz toparlanma vakti büyütçez bakalım hemen. gece yemeklerine başlayalım bakalım. güzel haberlerini duyalım inşallah.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Haftaya çarşamba kontrole gitcem. O zamana kadar yogun bi beslenme kürü uygulamak istiyorum. Bakalım gelişmesini nasıl etkileyecek. insallah iyi haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?