Ben 3 hafta önce doktora gittiğimde aynen 3 hafta öndeydi bebek dr sen neyle besleniyosun dedi banada , halbuki normal yiyorum tatlı da yemme hamur işi de ama ferk ettim ki meyve masum bişi değil fazla kaçırınca kg yapıyo bebeğe de sanada.Bana da doktorum kendin minnacıksın 4 kg cocuk doğurcaksın dedi ve böle giderse doğum şeklini konuşmam bile dedi 4 kg dan fazla olursa sezeryan dedi2 defa şeker kontrolü yaptırdım normal çıktı şükür. Meyve olayını biraz kontrole aldım bu ara geçen hafta gittiğimde 2 hafta önde çıktı bakalım 1 hafta sonra nası çıkıcak
Aynen kizlar ya benim de 3 haftaya yakin ondeydi sekerim ilkinde biraz sinirin uzerinde cikmisti simdi cihaz aldik gunde dort defa olcuyorum meyvemi de yiyorum yemegimi de ama normal cikiyo hepsi sadece aksam yemeginden sonra tatli yersem yuksek cikiyor ve sanirim normal insanin da tatli yemesi sekerini yukseltir... insallah normal dogum yapabiliriz dr um beni de korkutmustu bu arada ben de 64 le basladim suan 75im 11 kilo cok mu bilmiyorum
Lenfoma nerdesin ????
Kızlaar bel ağrım var çok fena bir de özellikle sağ kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyor şuan, tırsmalı mıyım? Eşim evde yok tekim
Canim sanci belden kasiga dogru girip cikiyo ilk etapta bu surec 5 10 sn iken gitgide uzunlasiyo 1dk oluo 3 dk.oluo dogum sancisi oyle ha bide surekli afedersnz ama buyuk.tuvaletinizi yapck gibi oluosnz sanci gelnce
Kızlar dün ilk nts me girdim hareketler normal erken doum riski yok kalp atışı normal çok şükür ayın 6ında son nts ye girdkten sonra douma hazırlancaz dedi ne demek istediyse artık :) 1500 gr 31+3 haftalık...
Canım anne sütü de sariligi önlüyor ben hiçbirşey vermedim sütten başka 3.5 doğdu ve sarılık hiç geçirmedi. Anne icsin taraftarıyım ben. Başınıza gelen olaya da üzüldüm. Allah annene mükafatını versin inscanım bende sezeryan oldum ilk doğumumda çok dolaştım ama gaz çıkarmanın kolay bi yolu var onu paylaşmak istedim saf bal ılık suyla karıştır iç şifa olur inşallah ben gaz sorunu yaşamadım gaz için etkili bi çözüm şimdiden hastane çantama attım diğer sezeryan olacak annelerede tavsiye ederim bebeğim içinde maden suyu sarılık olmaması için gazı çıkarılıp bi çay kaşığı içiriliyor çok şükür oğluşum sarılık olmadı hatta doğumdan sonra doktor kontrolümüzde çocuk doktorumuz sen nasıl annesin bi sarılık yapamamışın al çocuğunuda eve git diye takıldı
arkdaşlar siteye yeni katıldımm ve geçen cumartesi bebişim erken dogum oldu 2 kilo 400 gr dünyaya geldi sizlerle paylaşmak istedim birde sütüm gelmiyor acaba erken dogumla alakası warmı tavsiyeleriniz nedir cok heycanlıyım
Anne sütücanım 34 hafta da oldu 8 aylık 2 kilo 400 gr 44 cm di ya sarılık olmaması için ne tafsiye edersiniz bir bilginiz varmıı
Cerazette diye bir hap yazmıştı dr eşini ikna edemezsen diye. Spiral bana takamazlar adetlerim 10 gün. Hem vücuda birşey taktırmak doğru gelmiyor canı isteyen taksin çıkarsın istediğindeemziriken kullanılabilen hap iğne varmı ki? hiç duymamıştım malum 10 sene arası var benim bebelerin, ozaman doktor emzirirken sadece prezervatif yada hormonsuz spiral kullanacaksın, hap iğne kesinlikle olmaz demişti hatta süt korurması takvim yöntemi gibi şeylere de sakın güvenme hamile kalır gelirsin demişti:))
canım allah bağışlasın, gözlerim doldu mesajını görünce.. inşallah tez zamanda küvezdende çıkar, hiç merak etme çok çabuk büyür annesi..
valla ben 32. haftaya kadar hazır olsun diyordum ama bi yandanda vakit var diye sallıyordum bu işi, şimdi tuceedi görünce herşeyi ortaya dökmeye yıkamaya falan başladım bu hafta hazırlayayım ortaya çıkarayım acil şeyleri..
seninki erken teşhis olmuş ozaman canım, bu şekilde yıllarca bi sinirli bi sakin bi zayıf bi kilolu bi uykusuz bi uykucu sebep bulamadan süründüm ben en sonunda troid bezi iflas ettide 85 tsh ile teşhis koydular ilaca başladım çok şükür bir sürü şikayetimden de kurtuldum böylece. erken farkedilirse selenyum, omega3 vs..destekleriyle sonuç olınabildiğini falan okumuştum bi araştır istersen, inşallah hiç ilaca gerek kalmaz.
Canım durumundan haberdar et bizi geçmiş olsun..Kizlar tek tek alinti yapamadım herkeze tsk ediyorum iyi dilekleri icin
Sabah yine kasinti icin hast. Geldim doktor bi serum verdi cok sukur rahatladim biraz.. ama bu seferde nst de sanci cikti su simdi hastanede yatiyorum .. doktor durdurabildigim kadar durdurucam dedi
Bence çanta değil valiz alınmalı. Anca sığdim. İçine idki küçük çanta koymuştum ben anne ve bebek olarak ayrı ayrıniyet ettim hastane çantamızı hazırlmaya :)öncelikle işe çantayı almakla başlayalım:) kimler hani marka model çanta aldı neyi önerirsiniz ? sonrasında da içini nelerle dolduralım erken doğumlar başlayınca daha da bi telaş yaptım şimdi hazırda hiç bişeyim yok
Kızlar şimdiden günaydın herkese. Ben bebişi de geçtim kendi can derdindeyim. Maalesef iki hafta önceki düşme ayağımda bazı baglara zarar vermis. Ek bi aparat kullanıyorum artık röntgen de çekilmiyor. O ayak diğerinden bariz şiş günde 5 6 kez de buz kompresyon yapacağım ki en kısa sürede düzelsin. Ben bu ayakla haftasonu tek başıma ankaraya gideceğim :-( sonraki hafta da bayrama. Doğum için yürüyüş yapmak lazım ama ben sahura hazırlıyor ağrısından yarım saat uzatıyorum. Dua edin bu da geçsin. Oturunca kalkmak tam bir işkence eğilip yerden birşey alamıyorum iyice aciz oldum. Rabbim engellilere yardım etsin sokakta topallayinca insanlar öyle garip bakıyor ki o bile insanın moralini bozuyor
Oyy miniminnacıktır o şimdi nasılda güzel kokuyordur mis gibi.. rabbim anali babali buyutsun cnm.. neden sezeryan oldun sorun neydi:44:15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
Kızlar dün ilk nts me girdim hareketler normal erken doum riski yok kalp atışı normal çok şükür ayın 6ında son nts ye girdkten sonra douma hazırlancaz dedi ne demek istediyse artık :) 1500 gr 31+3 haftalık...
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
Aynen kizlar ya benim de 3 haftaya yakin ondeydi sekerim ilkinde biraz sinirin uzerinde cikmisti simdi cihaz aldik gunde dort defa olcuyorum meyvemi de yiyorum yemegimi de ama normal cikiyo hepsi sadece aksam yemeginden sonra tatli yersem yuksek cikiyor ve sanirim normal insanin da tatli yemesi sekerini yukseltir... insallah normal dogum yapabiliriz dr um beni de korkutmustu bu arada ben de 64 le basladim suan 75im 11 kilo cok mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?