2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Aynen kizlar ya benim de 3 haftaya yakin ondeydi sekerim ilkinde biraz sinirin uzerinde cikmisti simdi cihaz aldik gunde dort defa olcuyorum meyvemi de yiyorum yemegimi de ama normal cikiyo hepsi sadece aksam yemeginden sonra tatli yersem yuksek cikiyor ve sanirim normal insanin da tatli yemesi sekerini yukseltir... insallah normal dogum yapabiliriz dr um beni de korkutmustu bu arada ben de 64 le basladim suan 75im 11 kilo cok mu bilmiyorum

Bende 11kilo aldım doktorum gayet normal dedi.

Kızlaar bel ağrım var çok fena bir de özellikle sağ kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyor şuan, tırsmalı mıyım? Eşim evde yok tekim

Kızlaar bel ağrım var çok fena bir de özellikle sağ kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyor şuan, tırsmalı mıyım? Eşim evde yok tekim

Canim sanci belden kasiga dogru girip cikiyo ilk etapta bu surec 5 10 sn iken gitgide uzunlasiyo 1dk oluo 3 dk.oluo dogum sancisi oyle ha bide surekli afedersnz ama buyuk.tuvaletinizi yapck gibi oluosnz sanci gelnce

Canim sanci belden kasiga dogru girip cikiyo ilk etapta bu surec 5 10 sn iken gitgide uzunlasiyo 1dk oluo 3 dk.oluo dogum sancisi oyle ha bide surekli afedersnz ama buyuk.tuvaletinizi yapck gibi oluosnz sanci gelnce

Bel ağrım çok yoğun ama öyle kasılmalarım yok 5 10 saniye süren bir de tuvaletim varmış gibi his de yok. Muhtemelen doğurmuyorum ama paranoyak yaptım bebiş de çok hareketli babamızda evde olmayınca. Ailemde burada değil çok korkuyorum o yüzden gelse ne yaparım tek başıma diye

Kızlar dün ilk nts me girdim hareketler normal erken doum riski yok kalp atışı normal çok şükür ayın 6ında son nts ye girdkten sonra douma hazırlancaz dedi ne demek istediyse artık :) 1500 gr 31+3 haftalık...

Kızlar dün ilk nts me girdim hareketler normal erken doum riski yok kalp atışı normal çok şükür ayın 6ında son nts ye girdkten sonra douma hazırlancaz dedi ne demek istediyse artık :) 1500 gr 31+3 haftalık...

Hadi hayırlısı bakalım ben de persembe gidicem doktora bakalım nts ye giricek miyim. Doğuma hazırlıkla belki sezaryen mi doğal doğum mu onu konuşucaksınızdır onu kastetmiş olabilir.

niyet ettim hastane çantamızı hazırlmaya :)öncelikle işe çantayı almakla başlayalım:) kimler hani marka model çanta aldı neyi önerirsiniz ? sonrasında da içini nelerle dolduralım erken doğumlar başlayınca daha da bi telaş yaptım şimdi hazırda hiç bişeyim yok

Canım anne sütü de sariligi önlüyor ben hiçbirşey vermedim sütten başka 3.5 doğdu ve sarılık hiç geçirmedi. Anne icsin taraftarıyım ben. Başınıza gelen olaya da üzüldüm. Allah annene mükafatını versin ins

canım 34 hafta da oldu 8 aylık 2 kilo 400 gr 44 cm di ya sarılık olmaması için ne tafsiye edersiniz bir bilginiz varmıı
Anne sütü onun için de uyku mutluluk ve bol bol su. Lactamil alabilirsin bi de anne sütü arttıran çay tarifi var rezene kimyon vs vs onu dene canım
Cerazette diye bir hap yazmıştı dr eşini ikna edemezsen diye. Spiral bana takamazlar adetlerim 10 gün. Hem vücuda birşey taktırmak doğru gelmiyor canı isteyen taksin çıkarsın istediğinde
Canım durumundan haberdar et bizi geçmiş olsun..
Bence çanta değil valiz alınmalı. Anca sığdim. İçine idki küçük çanta koymuştum ben anne ve bebek olarak ayrı ayrı

Kızlar şimdiden günaydın herkese. Ben bebişi de geçtim kendi can derdindeyim. Maalesef iki hafta önceki düşme ayağımda bazı baglara zarar vermis. Ek bi aparat kullanıyorum artık röntgen de çekilmiyor. O ayak diğerinden bariz şiş günde 5 6 kez de buz kompresyon yapacağım ki en kısa sürede düzelsin. Ben bu ayakla haftasonu tek başıma ankaraya gideceğim :-( sonraki hafta da bayrama. Doğum için yürüyüş yapmak lazım ama ben sahura hazırlıyor ağrısından yarım saat uzatıyorum. Dua edin bu da geçsin. Oturunca kalkmak tam bir işkence eğilip yerden birşey alamıyorum iyice aciz oldum. Rabbim engellilere yardım etsin sokakta topallayinca insanlar öyle garip bakıyor ki o bile insanın moralini bozuyor

15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah,söbüşler büyüyünce dengemiz bozuluyo tabi
daha çok dikkat etmek gerek,bende dikkatsizim bu konuda

Oyy miniminnacıktır o şimdi nasılda güzel kokuyordur mis gibi.. rabbim anali babali buyutsun cnm.. neden sezeryan oldun sorun neydi:44:

çok geçmiş olsun canım,inşallah kzın tez zamnada normal kiloya gelir,saglıklı sıhhatli kucagına almak nasip olsun inşşalah
moralini yüksek tut lütfen,rabbim yardımcın olsun inşallah

Masallah canimm bebegine

Herhalde dogum seklini falan konusuruz demek istemistir bilemedim ki cinku sonra doguma hazirlanicaz yani dogum olacsk diye dusunmrk icin cok erken bir tarih

Canim hayirli olsun bebegi gor bak nasil kisa zamanda toplicak kendini annesi o tahmin ettiginden daha guclu inan hersey gonlunce olsun saglikla bebeginle oynafigin zamanlarin oldun arkadasim

allah hayırlı ugurlu etsın rabbim saglık sıhhat versin canım en kısa zamanda kucagında görmeyi nasip etsin inşallah. Bu mübarek günlerde dualarımız kabul olurda inşallah minik bebeklerimiz bir an önce annelerine kavuşur.

Allahın izniyle atlatacaksınız merak etme.
Kızın hemen toplayacak göreceksin.
Bu esnada sende toparlanacaksın hersey çok güzel olacak inş.

Bizimde sata göre 18.09 Bir gün aramız var :) bakalım işallah normal yapabiliriz bence 4 kg bebeğe gerek yok ya 3-3,5 gayat normal, bende 52yle başladığım macerada şu an 64üm yani tam 12 kg var :) son 3 haftadır kg almam durdu bakalım nası devam edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…