15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar tek tek alinti yapamadım herkeze tsk ediyorum iyi dilekleri icin
Sabah yine kasinti icin hast. Geldim doktor bi serum verdi cok sukur rahatladim biraz.. ama bu seferde nst de sanci cikti su simdi hastanede yatiyorum .. doktor durdurabildigim kadar durdurucam dedi[/QUOTE.
Korkma canm ilaclarla durduryrlar benim arkadasimin sekerden dolqyi 24haftada basladi sancilari hastaneye yatirdilar.erken dogumu onlediler.uzme kendini hrsey yoluna grck
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar şimdiden günaydın herkese. Ben bebişi de geçtim kendi can derdindeyim. Maalesef iki hafta önceki düşme ayağımda bazı baglara zarar vermis. Ek bi aparat kullanıyorum artık röntgen de çekilmiyor. O ayak diğerinden bariz şiş günde 5 6 kez de buz kompresyon yapacağım ki en kısa sürede düzelsin. Ben bu ayakla haftasonu tek başıma ankaraya gideceğim :-( sonraki hafta da bayrama. Doğum için yürüyüş yapmak lazım ama ben sahura hazırlıyor ağrısından yarım saat uzatıyorum. Dua edin bu da geçsin. Oturunca kalkmak tam bir işkence eğilip yerden birşey alamıyorum iyice aciz oldum. Rabbim engellilere yardım etsin sokakta topallayinca insanlar öyle garip bakıyor ki o bile insanın moralini bozuyor
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
Gözünüz aydın,Allah yardımcınız olsun,inşallah herşey yoluna girecek15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
Bizimde sata göre 18.09 Bir gün aramız var :) bakalım işallah normal yapabiliriz bence 4 kg bebeğe gerek yok ya 3-3,5 gayat normal, bende 52yle başladığım macerada şu an 64üm yani tam 12 kg var :) son 3 haftadır kg almam durdu bakalım nası devam edicek
bende idrarda enfeksiyon çıktı çok tedirginim. cuma kontrole gidicem :18:
Kızlar dün ilk nts me girdim hareketler normal erken doum riski yok kalp atışı normal çok şükür ayın 6ında son nts ye girdkten sonra douma hazırlancaz dedi ne demek istediyse artık :) 1500 gr 31+3 haftalık...
bende idrarda enfeksiyon çıktı çok tedirginim. cuma kontrole gidicem :18:
Ayyy canim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin ki sende yavrularinla ilgilenebilKızlar şimdiden günaydın herkese. Ben bebişi de geçtim kendi can derdindeyim. Maalesef iki hafta önceki düşme ayağımda bazı baglara zarar vermis. Ek bi aparat kullanıyorum artık röntgen de çekilmiyor. O ayak diğerinden bariz şiş günde 5 6 kez de buz kompresyon yapacağım ki en kısa sürede düzelsin. Ben bu ayakla haftasonu tek başıma ankaraya gideceğim :-( sonraki hafta da bayrama. Doğum için yürüyüş yapmak lazım ama ben sahura hazırlıyor ağrısından yarım saat uzatıyorum. Dua edin bu da geçsin. Oturunca kalkmak tam bir işkence eğilip yerden birşey alamıyorum iyice aciz oldum. Rabbim engellilere yardım etsin sokakta topallayinca insanlar öyle garip bakıyor ki o bile insanın moralini bozuyor
Amann bi bebişi miz daha geldi hayirli olsun canm RAbbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin kiz çocuklari güçlü olur merak etme bi an önce toparlar kendini
Canım sende hiç bişey yok rahat ol.
Benim idrar tahlilimde bakteri çıkınca ben de idrar kültürü yaptırmıştım ve sonucunda 10.000 ecoli üredi yazıyordu. Lab'taki kadın da normalde bu kadar olunca ben problem yoktur diye rapor yazarım ama siz hamilesiniz diye özellikle miktar belirttim doktorunuz karar versin dedi ve doktorum da hiçbişey yok bol su iç kalmıcak dedi.
Seninki benimkinin onda biri yani hiçbir problem yok rahat ol. Doktorunla konustun mu?
canım benim kızım da ben çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktor korkma çaresi olan bişey geçer hiçbişeycikte olmaz demişti. olmadı bişey gerçektende. Allah böyle hafif şeyler versin çaresi olan şeyler.
sen bendeki stresi gör şimdi. bugün tekrar bebeğimin muaynesi var geçen hafta pek iç açıcı şeyler söylememişti doktor. hemen izne ayrıl demişti. bugün son iş günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?