2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Allahm size baglasin bebisini.korkma canm allahm sanada bebegininde yaninda allahm bebegini korusun guzel haberlerini beklyrz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmişş olsun ,işallah ciddi bişi yoktur hemen gecer bacağın, zaten son zamanlarımız zor birde ekstra bi ağrı işi dahada zora sokar

Allah tez zamanda bebeğine toparlanacak gücü verir sen içini ferah tut moralinide tabi, Allah analı babalı büyütsünn işallah

cnm geçmiş olsun...
bebeğine en kısa sürede kavuşacaksın inşallah..
dualarımız seninle.

Gözünüz aydın,Allah yardımcınız olsun,inşallah herşey yoluna girecek

evet ben de dr iri bebek deyince mutlu olmuyorum saglikli olsun insallah bize yeter, bu arada niye durdu kilo alman canim diyet mi yapiyosun yoksa.

Canim gecmis olsun.Saglikla anali babali buyusun.Dualarim sizinle...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende idrarda enfeksiyon çıktı çok tedirginim. cuma kontrole gidicem :18:

Canım sende hiç bişey yok rahat ol.

Benim idrar tahlilimde bakteri çıkınca ben de idrar kültürü yaptırmıştım ve sonucunda 10.000 ecoli üredi yazıyordu. Lab'taki kadın da normalde bu kadar olunca ben problem yoktur diye rapor yazarım ama siz hamilesiniz diye özellikle miktar belirttim doktorunuz karar versin dedi ve doktorum da hiçbişey yok bol su iç kalmıcak dedi.

Seninki benimkinin onda biri yani hiçbir problem yok rahat ol. Doktorunla konustun mu?

Canim hayirli olsun bebeğin allah anali babali buyutsun insallah cok minikmis gercekten merak etme cabucak buyuyecek insallah annesi sana cok gecmis olsun canim.

Kızlar dün ilk nts me girdim hareketler normal erken doum riski yok kalp atışı normal çok şükür ayın 6ında son nts ye girdkten sonra douma hazırlancaz dedi ne demek istediyse artık :) 1500 gr 31+3 haftalık...

canım bişey sorucam 31+3 günlüksün bebek 1500 gr doktorun bebek için zayıf şişman ileri veya geri dedimi?

canım cok gecmış olsun..
bebeışıne kawustuysan sağlıklı bı şekıldede allah kucağına almayı nasıp eder inşallahh

bende idrarda enfeksiyon çıktı çok tedirginim. cuma kontrole gidicem :18:

canım benim kızım da ben çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktor korkma çaresi olan bişey geçer hiçbişeycikte olmaz demişti. olmadı bişey gerçektende. Allah böyle hafif şeyler versin çaresi olan şeyler.

sen bendeki stresi gör şimdi. bugün tekrar bebeğimin muaynesi var geçen hafta pek iç açıcı şeyler söylememişti doktor. hemen izne ayrıl demişti. bugün son iş günüm.

Ayyy canim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin ki sende yavrularinla ilgilenebil

cuma günü gideceğim için konuşmadım cnm.
normal zaman olsa önemsememde hamile olunca hassaslaşıyorum :)

allah yardımcın olsun cnm. hayırlı haberlerle dön bekliyoruz haberini.
ne dedi doktor tam olarak sana bütün sayfaları okuyamıyorum kaçırmışım sanırım

Canım gecmis olsun Allah analı babali büyütsün tez vakitte saglıkla kucağınada alırsın insallah .dualarimiz seninle ve bebeğinle Allah yardımcınız olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

canım kızının sağlık sorunu yoksa düşünme bişey sakın. kaç gündür uğraştığım şeyleri sana anlatsam oturup haline şükredersin. tanıdığım arkadaşımın bebeği 850 gr doğdu şimdi eşşek kaar delikanlı şuana kadar sağlık sorunu nedir bilmez maşallah. zahmet çekersin 1-2 ay ama sonrasında düzelir düşünme onu .

[QUOTE=jang_bogo;36164938

Bence çanta değil valiz alınmalı. Anca sığdim. İçine idki küçük çanta koymuştum ben anne ve bebek olarak ayrı ayrı[/QUOTE

Ben kendiminkileri valize koyarim bebek için çanta alirim die düşünmüştüm.neler koydun ki içine o kadar çok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…