Gecelik soran arkadaslar lcw 'de lohusa geceliği 20 liraya düşmüş. Su yeşili ve pembesi var.ben aldım şimdi yesilini. Bitanede pijama alıcam onu dagiden almayı düşünüyorum. Fazla para vermek istemeyen lcw ye ugrasin :)
allah yardımcın olsun cnm. hayırlı haberlerle dön bekliyoruz haberini.
ne dedi doktor tam olarak sana bütün sayfaları okuyamıyorum kaçırmışım sanırım
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ben de dr iri bebek deyince mutlu olmuyorum saglikli olsun insallah bize yeter, bu arada niye durdu kilo alman canim diyet mi yapiyosun yoksa.
canım benim kızım da ben çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktor korkma çaresi olan bişey geçer hiçbişeycikte olmaz demişti. olmadı bişey gerçektende. Allah böyle hafif şeyler versin çaresi olan şeyler.
sen bendeki stresi gör şimdi. bugün tekrar bebeğimin muaynesi var geçen hafta pek iç açıcı şeyler söylememişti doktor. hemen izne ayrıl demişti. bugün son iş günüm.
Sık muayeneye çağırıyo seninki. Kıskanmadım desem yalan olur
Benim haftaya3.haftam olucak bebeğimi görmedim.
Haftaya randevum benimde inşallah herşey yolundadır.
canım kızının sağlık sorunu yoksa düşünme bişey sakın. kaç gündür uğraştığım şeyleri sana anlatsam oturup haline şükredersin. tanıdığım arkadaşımın bebeği 850 gr doğdu şimdi eşşek kaar delikanlı şuana kadar sağlık sorunu nedir bilmez maşallah. zahmet çekersin 1-2 ay ama sonrasında düzelir düşünme onu .
canım geçen haftaya kadar bende 3 hafta bekledim. geçen hafta gittim. sorun çıkıncan bu hafta bir daha göreyim dedi. keşke bir sorun olmasa bende uzun sğre sonra görsem de olur.
canım naptın?
raporunu kullanmaya başladın mı?
çarşamba ya kadar doktorum süre verdi yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam
Allah korusun canım benim seninkindede bişey yok evde oturunca iyice toparlar kilosu inşallahta en az 3 er kilo bebişler çıkar hepimizden:)
bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.
bugün son iş günüm gidip öğlen sgk dan raporu alıcam sonrada doktorumun 17.45 de doktorum tekrar muayene edecek ve bir gelişme varmı söyleyecek. zaten kaç gündür psikolojik olarak çöktüm. 2 hamile arkadaşım doğumları oldu. ikisine de üzülmekten halim kalmadı hiç kendi problemime. ben çok etkileniyorum herşeyden dayanıksızım herhalde biraz.
çok afedersin de oha yani kadına. anlaşılacak bişey değil açılma canım doktor bile anlamak için kaç santim içeri bakıyo herkez biliyo. nasıl görmüş daha rahme kadar hayret. benim ilk hamileliğimde bile doktor son anda anlamıştı açılma olduğunu demekki ağdacıya gideymişim şıp diye söyleyivercekmiş.
Ben 3 hafta önce doktora gittiğimde aynen 3 hafta öndeydi bebek dr sen neyle besleniyosun dedi banada , halbuki normal yiyorum tatlı da yemme hamur işi de ama ferk ettim ki meyve masum bişi değil fazla kaçırınca kg yapıyo bebeğe de sanada.Bana da doktorum kendin minnacıksın 4 kg cocuk doğurcaksın dedi ve böle giderse doğum şeklini konuşmam bile dedi 4 kg dan fazla olursa sezeryan dedi2 defa şeker kontrolü yaptırdım normal çıktı şükür. Meyve olayını biraz kontrole aldım bu ara geçen hafta gittiğimde 2 hafta önde çıktı bakalım 1 hafta sonra nası çıkıcak
maşallah sizecanım nasıl beslendiğinden biraz tüyo verir misin. Allah nazarlardan saklasın bebeğin çok iyi gelişmiş.
Selam canim sen normal dogum istiyorsan israr edebilirisin egerki baska bi risk yoksa eger iri bebeklerde normal doguyor benim arkadasim bebegi dogdugumda tammm 5 kg idi ve hata guzel kolay dogudu dedi ben hata sasirdim nasil olur diye bana anlati bende dr en son gitigimde olcumleri bilmiyorum ama bana uzun dedi kilosuyla ilgili hic bi fikrim yok ama normal dogum cok istiyorum cunki oglumu normal dogurdum cok kolaydi sonrasida cok rahat insallh senin icinde hayirlisi hangiyse o olur
emziriken kullanılabilen hap iğne varmı ki? hiç duymamıştım malum 10 sene arası var benim bebelerin, ozaman doktor emzirirken sadece prezervatif yada hormonsuz spiral kullanacaksın, hap iğne kesinlikle olmaz demişti hatta süt korurması takvim yöntemi gibi şeylere de sakın güvenme hamile kalır gelirsin demişti:))
canım allah bağışlasın, gözlerim doldu mesajını görünce.. inşallah tez zamanda küvezdende çıkar, hiç merak etme çok çabuk büyür annesi..
valla ben 32. haftaya kadar hazır olsun diyordum ama bi yandanda vakit var diye sallıyordum bu işi, şimdi tuceedi görünce herşeyi ortaya dökmeye yıkamaya falan başladım bu hafta hazırlayayım ortaya çıkarayım acil şeyleri..
seninki erken teşhis olmuş ozaman canım, bu şekilde yıllarca bi sinirli bi sakin bi zayıf bi kilolu bi uykusuz bi uykucu sebep bulamadan süründüm ben en sonunda troid bezi iflas ettide 85 tsh ile teşhis koydular ilaca başladım çok şükür bir sürü şikayetimden de kurtuldum böylece. erken farkedilirse selenyum, omega3 vs..destekleriyle sonuç olınabildiğini falan okumuştum bi araştır istersen, inşallah hiç ilaca gerek kalmaz.
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cuma günü gideceğim için konuşmadım cnm.
normal zaman olsa önemsememde hamile olunca hassaslaşıyorum :)
canım benim kızım da ben çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktor korkma çaresi olan bişey geçer hiçbişeycikte olmaz demişti. olmadı bişey gerçektende. Allah böyle hafif şeyler versin çaresi olan şeyler.
sen bendeki stresi gör şimdi. bugün tekrar bebeğimin muaynesi var geçen hafta pek iç açıcı şeyler söylememişti doktor. hemen izne ayrıl demişti. bugün son iş günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?