2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım dun senden duymuştum o gecelıklerı hemen gıdıp aldım
gerçekten su yesılı cok güzel ve hoşuma gıttı
bencede cok para wermeye gerek yok....

allah yardımcın olsun cnm. hayırlı haberlerle dön bekliyoruz haberini.
ne dedi doktor tam olarak sana bütün sayfaları okuyamıyorum kaçırmışım sanırım

bebeğimin gelişimi felan gününde imiş ama kilosu çok düşükmüş. böyle olmaz dedi. izne ayırdı. 31+3 günlüktüm 1524 gr idi bebek geçen hafta şimdi tam 32 yim. bugün tekrar bakacak.

Ah canımm hayırlı uğurlu olsun Allahım analı babalı büyütsün
Canım küçük ama 1 kilodan fazla merak etme çok kısa sürede toparlicak hemen kilo alıyorlar annesi.
Çok çok tebrikler

evet ben de dr iri bebek deyince mutlu olmuyorum saglikli olsun insallah bize yeter, bu arada niye durdu kilo alman canim diyet mi yapiyosun yoksa.

Yok canım ya diyet yapmıyorum sadece ekmeği artık kesinlikle ya kepek ya tam buğday alıyorum birde kiraz ve çileğin yeni çıktığı zamanlarda tabaklar dolusu yiiyodum şimdi meyve yemem de azaldı her gün yiiyorum ama eskisi gibi günde 1 kg falan değil :) .Ben izmirdeyim aşırı sıcak burası pek iştah da kalmıyo insanda

Sık muayeneye çağırıyo seninki. Kıskanmadım desem yalan olur
Benim haftaya3.haftam olucak bebeğimi görmedim.
Haftaya randevum benimde inşallah herşey yolundadır.

canım geçen haftaya kadar bende 3 hafta bekledim. geçen hafta gittim. sorun çıkıncan bu hafta bir daha göreyim dedi. keşke bir sorun olmasa bende uzun sğre sonra görsem de olur.

canım naptın?
raporunu kullanmaya başladın mı?
çarşamba ya kadar doktorum süre verdi yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam

canım geçen haftaya kadar bende 3 hafta bekledim. geçen hafta gittim. sorun çıkıncan bu hafta bir daha göreyim dedi. keşke bir sorun olmasa bende uzun sğre sonra görsem de olur.

Allah korusun canım benim seninkindede bişey yok evde oturunca iyice toparlar kilosu inşallahta en az 3 er kilo bebişler çıkar hepimizden:)

bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.

canım naptın?
raporunu kullanmaya başladın mı?
çarşamba ya kadar doktorum süre verdi yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam

bugün son iş günüm gidip öğlen sgk dan raporu alıcam sonrada doktorumun 17.45 de doktorum tekrar muayene edecek ve bir gelişme varmı söyleyecek. zaten kaç gündür psikolojik olarak çöktüm. 2 hamile arkadaşım doğumları oldu. ikisine de üzülmekten halim kalmadı hiç kendi problemime. ben çok etkileniyorum herşeyden dayanıksızım herhalde biraz.

bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.

çok afedersin de oha yani kadına. anlaşılacak bişey değil açılma canım doktor bile anlamak için kaç santim içeri bakıyo herkez biliyo. nasıl görmüş daha rahme kadar hayret. benim ilk hamileliğimde bile doktor son anda anlamıştı açılma olduğunu demekki ağdacıya gideymişim şıp diye söyleyivercekmiş.

olsun canım bir muayane etsın doktorun.
belkı guzel haberler verecek sana.

bende cok etkılendım bu ara cok haber aldık can sıkıcı.
haklısın bu konuda.

ama senin de biraz toparlanman gerek.

ohhh rahatladımm

maşallah size canım nasıl beslendiğinden biraz tüyo verir misin. Allah nazarlardan saklasın bebeğin çok iyi gelişmiş.

(hepinize tek tek cevaplar yazmıstım özenerek ama belli bi sure sonra sistem atıyo ya seni onu doldurmusum silindi mesajlarım kusura bakmayın iş yerinde oyle rahat olmuyo )

canım inan bana çok şekerli beslenmiyorum.kola,hamurişi,abur cubur bunlar yok cayıma bile seker atmyıorum.yediğim meyveyi de aman meyve cok saglıklıdır ben hamileyim bol bol yiyeyim mantıgında değil günde her normal insan ne kadar yiyosa o kadar onda da mesela karpuzsa sade karpuz kavunsa sadece kavun oyle karısık meyve tabakları değil yani.cok saskınım ben mi sekerli beslenmişim acaba diye? bi de yeseydim boyle seyleri bebek nolcaktı acaba? biliyorum patates ekmek makarna da seker ama abarttıgımı dusunmuyorum sahsen. iki haftaya gitcem bi daha kontrole gorcez bakalım ısrar etmeye calıscam normal dogum icin ama cok da inatcı olmak istemiyorum.hani belki gercekten de normal dogum bebegim icin cok sakıncalı olacaktır diye..

canım dediğim gibi tek sıkıntım üşümekti.senin gebeliğini haşimato nasıl etkiledi.hani ilerlerse ikinci gebelikte ne yapmam gerektiğini bileyim

canımm hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütsün.neden erken oldu boyle ben kacırdım mı bi sıkıntın mı vardı? nasıl bi duygu dogurmak ya tuylerim diken diken oldu.cok duygusal bi an olsa gerek.valla gözlerim doluyo bahsederken bile

hiiiç stres yapma bak mis gibi izne de ayrılıyomussun. herşey o kadar güzel olacak ki sen şimdeden sonra nasıl güzel büyüteceksin bebişini demişti dersin

canım peki sen ne zaman NST'ye başlıcaksın doktorun bişey dedi mi. Benim ki riskli bir durum olmadıktan sonra NST'ye gerek yok dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…