bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar tek tek alinti yapamadım herkeze tsk ediyorum iyi dilekleri icin
Sabah yine kasinti icin hast. Geldim doktor bi serum verdi cok sukur rahatladim biraz.. ama bu seferde nst de sanci cikti su simdi hastanede yatiyorum .. doktor durdurabildigim kadar durdurucam dedi
hiiiç stres yapma bak mis gibi izne de ayrılıyomussun. herşey o kadar güzel olacak ki sen şimdeden sonra nasıl güzel büyüteceksin bebişini demişti dersin
Canım benim yarın doktor kontrolüm var. Nst ye bağlanıcam. Sonra kontrol.canım peki sen ne zaman NST'ye başlıcaksın doktorun bişey dedi mi. Benim ki riskli bir durum olmadıktan sonra NST'ye gerek yok dedi de
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
Bebişler bu sene erkenci çıktı gelmeye başladılar, doğum yapan arkadaşların bebişlerine tez zamanda kavuşması dileklerimle:))
Kızlar doğum çantası olarak nasıl bişey aldınız, sırt çantası? yandan? hangi marka? hangi site?
Canım benim yarın doktor kontrolüm var. Nst ye bağlanıcam. Sonra kontrol.
calla artık yükseklerde gözüm yok 3 kg bana çok yüksek geliyorda
hım şimdiden bağlanıyorsun demek. Arkadşaım 31'den sonra bağlandı. Güven Hastanesi 36'dan sonra yapıyormus, benim doktorum hiç yapmıyor
ya keşke birimizde de Lenfoma NIN telefonu olsaydı ben çok merak ettim ya
çok afedersin de oha yani kadına. anlaşılacak bişey değil açılma canım doktor bile anlamak için kaç santim içeri bakıyo herkez biliyo. nasıl görmüş daha rahme kadar hayret. benim ilk hamileliğimde bile doktor son anda anlamıştı açılma olduğunu demekki ağdacıya gideymişim şıp diye söyleyivercekmiş.
evet ya kaç gün oldu.
hiç ses yok.
fena endişelendim.
bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.
calla artık yükseklerde gözüm yok 3 kg bana çok yüksek geliyorda
canım peki sen ne zaman NST'ye başlıcaksın doktorun bişey dedi mi. Benim ki riskli bir durum olmadıktan sonra NST'ye gerek yok dedi de
BEN OKİEDOG SUMO Modelinden aldım. Ama snaıırm artık TR'de satılmıyor ben sonuncusunu falan aldım herhalde, bendne sonra hiçbişr arkadaşım bulamadı, yurtdısına çıkan arkadaşlarına ısmarladılar.
Çantam hep elde taşınabilir hem yanda hem de sırtta çok geniş ve kullanıslı cok cok memnununm cok dogru bir tercih yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?