2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
selam bütün bayanlara

sıkıntısız agrısız sızısız bir gün dilerim.benim ogleden sonra iş yerinde cok agrım oluyo.bebek yukarıya cok baskı yapıyo tam sag gogsumun altına geldiginde konusuyorum kızımla yer değiştirsin diye.cunku tam arkasında sırtımda da safra kesesi tasından dolayı agrı oluyo saat ikide aksam olsun eve gideyim diye bekliyorum.izne de bilerek cıkmıyorum en azından bayramı gecireyim diye.bebegin bana daha cok ihtiyacı olacak dogduktan sonra cunku..

bi de duyuyosunuzdur da sizler de.en iyisi karnındayken sonra uykusuzlugu sorumlulugu filan.ama bir an önce zaman gecsin ve dogsun istiyorum merak ediyorum.

isim konusunda cok kararsız kaldım demeyeyim de ilk altı ay bişi dusunmedim,dedim zaman gelsin koyarız bi isim filan.simdi onu dusunuyorum.valla bence zor bi iş isim konusu

Bebişler bu sene erkenci çıktı gelmeye başladılar, doğum yapan arkadaşların bebişlerine tez zamanda kavuşması dileklerimle:))

Kızlar doğum çantası olarak nasıl bişey aldınız, sırt çantası? yandan? hangi marka? hangi site?

bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.

yaaa elin cahil cüheylasıı konusuyor hiç takmamız gerektiğini biliyoruz ama takıyoruz, bana da senin göbeğin aşağıda doğum yakın olacak falan dediler. Doktoruma sordum hiç alakası yok son derece yerli yerinde göbeğin dedi mesela.

O ağdacı kadın kaç kere doğum yaptırmış kaç kere rahim ağzı açıklığı muayenesi yapmış. Bir de alltan gözle bakıp görülebilseydi kimse rahim ağzı muayenesinden korkmazdı değil mi, doktor da bayılmıyor kolunu sokmaya oraya

Sen rahat ol arkadaşım takma bunları kafana lütfen

Hayırlı olsun canımm Allah yavrunuzu analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim hayırlı şifalar versin bebişler biraz daha sabretsinlerde zamanında al kucağına inşallah canım dualarımız seninle bizlerede dua et canım

hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah biran evvel kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde inşallah bizlerede dua et canım

BEN OKİEDOG SUMO Modelinden aldım. Ama snaıırm artık TR'de satılmıyor ben sonuncusunu falan aldım herhalde, bendne sonra hiçbişr arkadaşım bulamadı, yurtdısına çıkan arkadaşlarına ısmarladılar.

Çantam hep elde taşınabilir hem yanda hem de sırtta çok geniş ve kullanıslı cok cok memnununm cok dogru bir tercih yaptım

Canım benim yarın doktor kontrolüm var. Nst ye bağlanıcam. Sonra kontrol.

hım şimdiden bağlanıyorsun demek. Arkadşaım 31'den sonra bağlandı. Güven Hastanesi 36'dan sonra yapıyormus, benim doktorum hiç yapmıyor

ya keşke birimizde de Lenfoma NIN telefonu olsaydı ben çok merak ettim ya

Son düzenleme:

evet ya kaç gün oldu.
hiç ses yok.
fena endişelendim.

Cok guldm canm ya cevabina grrcekten sacmalams kadinda niye doktora gdyrz o zaman agdacilar isin ehli olms baksan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sana da bebeğine de Allah tez zamanda şifa versin sağlıkla kucağınıza alıp evinize dönün işallah hayırlı olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.

Hey Allahım etraf kafadan kontak dolu.
Sen doktoru boşver o ağdacıya git bence bundan sonra :):) nerden görmüş te içerdeki açılmayı insanlarda bi acaip valla zaten hassaslaştık iyice son zamanlarımız:)

canım peki sen ne zaman NST'ye başlıcaksın doktorun bişey dedi mi. Benim ki riskli bir durum olmadıktan sonra NST'ye gerek yok dedi de

Hayret bu cümleyi benimkinden beklerdim seninki söylemiş :))
Ben sordum 34 den sonra yeterli beyin fonksiyonları ancak yeterli gelişmiş oluyo dedi alakasını bilmiyorum.
33 te tatil planlamıştım ben gitmeden soksa keşke içim rahat gitsem diye düşünüyorum ama sapıkça olur heralde öyle bi rica:)

Arkadaşlar evden büyük bir çanta yada küçük bi valiz götürsek. Ben öyle düşündüm kendime hastane çantası diye bişey mi satıyorlar birde nasıl bir market olmuş bu şaşırıyorum ben biraz valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…