2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hayirli olsun canim insallah tez zamanda kavusursun yavruna dualarimiz sizinle ,iyi haberlerini bekliyoruz

bende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.
Ahhhhaaaha cok iyi yaa nerden anlamis keske oylealttan bakmayla anlasilsaydi.rahat rahat muayene olurduk.. Bazi insanlarin moral bozmada ustune yok ne diye soylersinki boyle birseyi , insanin canini sıkıyorlar. Sen bakma ona canim yaaa moral onemli bosuna uzulme

Arkadaslar aranizda bayramda veya sonraki hafta tatil planlayan var mi.. 32_33 haftalik olucam yola cikabilir miyim acaba.. Doktoruma d sorucam bakalim

Geride kalıyorum hep bişeyleri burdan öğreniyorum ben ya:)

Arkadaslar aranizda bayramda veya sonraki hafta tatil planlayan var mi.. 32_33 haftalik olucam yola cikabilir miyim acaba.. Doktoruma d sorucam bakalim

Canım benimki uçakla gidebilirsin bişey olmaz keyfine bak dedi ama gitmeden muayenem var zaten bir tehlike varsa iptal edicem. 33.haftam olucak benimde.

ay ben yanlıs mı anladım pardon ya ben bunu hastane cantası olarak değil bebek bakım cantası olarak aldım. Hastaneye götüreceğim bu değil bildiğin valiz götüroyurm. Ama kendime ayrı kızıma ayrı valiz yaptım. Yaptım da demiyeyim annem yaptı

Canım ben hastaneye evden küçük bi valizle gideceğim.
Bende çanta aldım ama normal zamanda kullanacağım bebek bakım çantası alt açma minderli fln.
Hastaneye valizimi doldurup gideceğim.

sen yi söle canım belki evhamlı oldugunu bilip önden yapar sende rahat bir tatil yaarsın. Aama valla tebrik ediyorum ben kendimi koltuktan zor kaldırıyorum sen 2. tatile çıkıyosun tebriklerrrr :))) Az kilo almanın faydaları demekki :)

herkese selamlarr.. nasılsınız herşeyler yolundadır umarım.. 30+5 te dr a gittiğimde 1600 kusür olmuş kızım.. boyu da yaklaşık 40 cm.. haftaya da çalışamaz raporu için tekrar gidecğim.. nst ye bağlanırım belki gerçi dr bişey söylememişti ama.. bu arada kızım bu sabah pek bi tembel konuşuyorum konuşuyorum nazlı nazlı tepki veriyo. bi bilse anası ne evhamlar yapıyo... bi çıksın yiycem her tarafını civcivimin..:18::18:

Bendede huy oldu burda okuyorum yok gerek yok gerek yok diyorum sonra aklıma takılıyo eninde sonunda gidip alıyorum dedim burasının bana zararı dokunmaya başladı evde o kadar çanta var bide gidip hastane çantası alıcam :)))
Ama var galiba gerçekten öyle bişey :):)

Canım tebrik ederim. Bayrama evde olursunuz artık. Neden erken doğum oldu tansiyonun mu yüksekti senin?

Lenfoma en son biraz sinirliydi bi daha buraya girmiycem moralim bozuluyor diye belkide ondan girmiyordur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neeeeee az kilo almanın faydaları mı sevgiiiii??
Bu sabah tartıldım 66 olmuşum 15 kilo aldım daha ne aliim bide daha 8 hafta var sahiden çok az aldık biz yani :):)
Ankara'da ilk çalısmadan geçirdiğim yazım çok sıkıldım sürekli gitmek istiyorum onun psikolojisi canım bu sanırım.
Bide bana deniz suyu çok iyi geliyo sanki denize girince sağlıklılaşıp çıkıyorum falan öyle seviyorum.
Çok ümitli diilim ama bayramdan hayırlıysa gidiim geliim yoksa gidemiim zaten

Evet arkadaşlar gebelik zehirlenmesi oldu bende gecen hafta cuma idrarda protein buldular zekai Tahir de pazar gece doğuma alacaklardı resme n kaçtım Pazartesi sabahtan beri Zübeyde Hanım'da yım birkaç hafta beklemek için türlü riskler göze aldım başka biri olsa o imzaları atamazdı. Sonra buradada dün sezeryan dediler artık karşı çıkmak anlamsız kaldı

Canım hayırlısı bu zamanda dünyaya gelmesiymiş. 7 aylık doğan bi dünya arkadaşım var hepsi turp gibi:)
Moralini yüksek tut hamilelik sürecinde bitti. Burdan çoğumuz yeni doğum yapıp kafa karışıklığı yaşarken sen tecrübeli anne olmuş olucaksın:)

Lenfoma en son biraz sinirliydi bi daha buraya girmiycem moralim bozuluyor diye belkide ondan girmiyordur.

evet dogru sölüyosun en son başka bir arkadaşla hafif atısması olmustu olsun ama napalım yine de bizi merakta bırakmasın küserim. Ben de hamile kadınım ihmale gelemem

hahahahahahaha bana göre yine az, bi de sen azından zayıf hamile kaldın şekerimmmm benim gibi 100'lere merdiven dayamadın

çok geçmiş olsun arkadaşım. Bebeğini görebildin mi peki dünden beri. Herşey yoluna girecek göreceksin.

evet evet hep gereksiz dediğim herşeyi sadece bikaç hafta rötarlı da olsa alıyorum ben

artık almıcam bu saatten sonra bana yeni ürün tavisyesi ile gelmeyin lütfen

Canım sende de mi öyle,saat sekiz dokuz gibi bişeyler yersem birazcıkta kaçırmışsam gece uykumdan uyandıran bir yanmam oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum takip çıkarana kadar

aynen öyle, yemek yersem eğer içim yanıyor yanıyor kaynıyor kanynıyor uyku uyuyamıyorum. ama süt bişey yapmıyor. sen de sütü dene bak umarım faydasını görürsün. süt yatıştırıyor. böylece bebişlerde gece boyu aç kalmamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…