Hayirli olsun canim insallah tez zamanda kavusursun yavruna dualarimiz sizinle ,iyi haberlerini bekliyoruz15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahhhhaaaha cok iyi yaa nerden anlamis keske oylealttan bakmayla anlasilsaydi.rahat rahat muayene olurduk.. Bazi insanlarin moral bozmada ustune yok ne diye soylersinki boyle birseyi , insanin canini sıkıyorlar. Sen bakma ona canim yaaa moral onemli bosuna uzulmebende 4 haftadır görmedim.
randevum yarın bakalım.
dünde ağdacıya gittim.
kadın senın açılman var bence dedı.
nerden anladıysa.
canım sıkıldı.
Arkadaşlar evden büyük bir çanta yada küçük bi valiz götürsek. Ben öyle düşündüm kendime hastane çantası diye bişey mi satıyorlar birde nasıl bir market olmuş bu şaşırıyorum ben biraz valla..
Arkadaslar aranizda bayramda veya sonraki hafta tatil planlayan var mi.. 32_33 haftalik olucam yola cikabilir miyim acaba.. Doktoruma d sorucam bakalim
ay ben yanlıs mı anladım pardon ya ben bunu hastane cantası olarak değil bebek bakım cantası olarak aldım. Hastaneye götüreceğim bu değil bildiğin valiz götüroyurm. Ama kendime ayrı kızıma ayrı valiz yaptım. Yaptım da demiyeyim annem yaptıArkadaşlar evden büyük bir çanta yada küçük bi valiz götürsek. Ben öyle düşündüm kendime hastane çantası diye bişey mi satıyorlar birde nasıl bir market olmuş bu şaşırıyorum ben biraz valla..
Arkadaşlar evden büyük bir çanta yada küçük bi valiz götürsek. Ben öyle düşündüm kendime hastane çantası diye bişey mi satıyorlar birde nasıl bir market olmuş bu şaşırıyorum ben biraz valla..
Hayret bu cümleyi benimkinden beklerdim seninki söylemiş :))
Ben sordum 34 den sonra yeterli beyin fonksiyonları ancak yeterli gelişmiş oluyo dedi alakasını bilmiyorum.
33 te tatil planlamıştım ben gitmeden soksa keşke içim rahat gitsem diye düşünüyorum ama sapıkça olur heralde öyle bi rica:)
ay ben yanlıs mı anladım pardon ya ben bunu hastane cantası olarak değil bebek bakım cantası olarak aldım. Hastaneye götüreceğim bu değil bildiğin valiz götüroyurm. Ama kendime ayrı kızıma ayrı valiz yaptım. Yaptım da demiyeyim annem yaptı
15 Temmuz saat 17 58de kızımız sezeryanla dünyaya geldi. 30 haftalık henüz göremedim ama sesini duymuştum ameliyathanede en son kendimden geçmeden önce. Dua edin bana arkadaşlar bebeğimiz henüz çok küçük 1070gr.
evet ya kaç gün oldu.
hiç ses yok.
fena endişelendim.
sen yi söle canım belki evhamlı oldugunu bilip önden yapar sende rahat bir tatil yaarsın. Aama valla tebrik ediyorum ben kendimi koltuktan zor kaldırıyorum sen 2. tatile çıkıyosun tebriklerrrr :))) Az kilo almanın faydaları demekki :)
Evet arkadaşlar gebelik zehirlenmesi oldu bende gecen hafta cuma idrarda protein buldular zekai Tahir de pazar gece doğuma alacaklardı resme n kaçtım Pazartesi sabahtan beri Zübeyde Hanım'da yım birkaç hafta beklemek için türlü riskler göze aldım başka biri olsa o imzaları atamazdı. Sonra buradada dün sezeryan dediler artık karşı çıkmak anlamsız kaldı
Lenfoma en son biraz sinirliydi bi daha buraya girmiycem moralim bozuluyor diye belkide ondan girmiyordur.
Neeeeee az kilo almanın faydaları mı sevgiiiii??
Bu sabah tartıldım 66 olmuşum 15 kilo aldım daha ne aliim bide daha 8 hafta var sahiden çok az aldık biz yani :):)
Ankara'da ilk çalısmadan geçirdiğim yazım çok sıkıldım sürekli gitmek istiyorum onun psikolojisi canım bu sanırım.
Bide bana deniz suyu çok iyi geliyo sanki denize girince sağlıklılaşıp çıkıyorum falan öyle seviyorum.
Çok ümitli diilim ama bayramdan hayırlıysa gidiim geliim yoksa gidemiim zaten
Evet arkadaşlar gebelik zehirlenmesi oldu bende gecen hafta cuma idrarda protein buldular zekai Tahir de pazar gece doğuma alacaklardı resme n kaçtım Pazartesi sabahtan beri Zübeyde Hanım'da yım birkaç hafta beklemek için türlü riskler göze aldım başka biri olsa o imzaları atamazdı. Sonra buradada dün sezeryan dediler artık karşı çıkmak anlamsız kaldı
Bendede huy oldu burda okuyorum yok gerek yok gerek yok diyorum sonra aklıma takılıyo eninde sonunda gidip alıyorum dedim burasının bana zararı dokunmaya başladı evde o kadar çanta var bide gidip hastane çantası alıcam :)))
Ama var galiba gerçekten öyle bişey :):)
Canım sende de mi öyle,saat sekiz dokuz gibi bişeyler yersem birazcıkta kaçırmışsam gece uykumdan uyandıran bir yanmam oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum takip çıkarana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?