2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

tamamen aynı durumdayız canım. ben de inanılmaz bi şekilde sağlıklı beslenmeme rağmen feci bi şekilde kilo aldım. ekmek pilav hamur işi yemedim hep süt yoğurt meyve sebze tavuk balık ara öğün ceviz badem vs spor için mutlaka her gün yürüyüş yaptım fırsat buldukça yüzdüm ama gel gör ki ne biçim kilo aldım. çok kilo aldım diyince kimse inanmıyor çünkü anlaşılmıyor dışarıdan. halbuki tartı öyle demiyor. ben de buna bi anlam veremiyordum. doktora gittiğimde yeter artık bu kadar, daha fazla kilo alma dedi. ben de bu ay 6-7 den sonra yemek işini kesmiştim rüflüme de iyi gelir diye. ama bu ay gelişim geriliği oldu tabi
doktorları dinlesem bi dert dinlemesem bi dert.

bebeğimin gelişimi felan gününde imiş ama kilosu çok düşükmüş. böyle olmaz dedi. izne ayırdı. 31+3 günlüktüm 1524 gr idi bebek geçen hafta şimdi tam 32 yim. bugün tekrar bakacak.

hayırlı haberlerle dönüceksin cnm biliyorum..
sakın bozma moralini

o muayenede ayrı bi stres kaynağı
daha çok var allahtan

Selam kızlar,
İkinci bebişimizde gelmiş, hoşgelmiş :))
Topik hızlı çıktı valla..darısı başımıza.
Dün rutin kontrolümüz vardı, kızım 1500gr olmus :)
İki gündür süren bel ağrımı doktorum iplemedi hiç, gıcık etti beni. Bugün zekai tahir buraka gittim, bu doktorda iplemedi sanırım sorun bende deyip çıktım. Bugünün raporu cebime kar oldu :)
Öpüyorum sizi..

Sebebini bulamamaları ayrı bir durum. Anca doğumdan sonra anlayabileceğiz sanırım. Ben her hafta kontroldeyim Bazı haftalar az bazı haftalar çok kilo alıp son haftalarda almamaya başlarsa 36. haftada alıyorlarmış bebeği.

canım geçenlerde bende rahatsızlandım zubeyde hanıma gıttık acıle
pazar gunlerı acık olduğu ıcın
baya ılgılendıler doğrusu
sımdı o hastanede doğum yapınca ozel oda werıolarmı parasını werdınmı
yoksa kalabalıkmı odalr
sen nasıl odada kalıosun

Neden sinirlendiki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi arkadas burda arkadaşının bebeğinin karnında öldüğünden bahsetmişti ona sinirlendi hani anlatmayın böyle seyleri moralimiz bozuluyor falan diye bi gerginlik olmuştu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar aranizda bayramda veya sonraki hafta tatil planlayan var mi.. 32_33 haftalik olucam yola cikabilir miyim acaba.. Doktoruma d sorucam bakalim

canım ben bugun 31+0 ım haftaya cuma 32+1 de yola cıkacagım
doktorumada sordum 2 saat gıttıkten sonra 15 20 dk durun yuruyus yapın dedı
olmaz heralde ya allah korusun yawas yawas gıttıkten sonra

alnından öpüyorum bademellacım benim aynen bendede aynı sorun 13 kg aldın ne az ne çok ama bebiş kilo al-mı-yo kafayı yicem. acaba stresten olabilirmi?

alnından öpüyorum bademellacım benim aynen bendede aynı sorun 13 kg aldın ne az ne çok ama bebiş kilo al-mı-yo kafayı yicem. acaba stresten olabilirmi?

Sevgili fsuzel, neden bu kadar stres yapıyorsun kendine, dediğin gibi stres öncelikle sana iyi gelmeyebilir, 2.si bebeğin bundan mutlaka etkileniyordur, kendini rahatlat ki bebeğin senin gıdalarından iştahla yesin:))

Son düzenleme:
Sevgili fsuzel, neden bu kadar stres yapıyorsun kendine, dediğin gibi stres öncelikle sana iyi gelmeyebilir, 2.si bebeğin bundan mutlaka etkileniyordur, kendini rahatlat ki bebeğin senin gıdalarından iştahla yesin:))

zaten bugün son iş günüm evde artık rahat rahat yatarım

Geride kalıyorum hep bişeyleri burdan öğreniyorum ben ya:)

Ya hayatim yok oyle seylere gerek evde spor cantasi yada kucuk bir valiz varsa isini gorur ben bebek cantasi bile goturmedim oglanda ikimizinkinide bir cantaya koydum benim dr um 1 gece yatiriyor zaten yine ogle bir canta göturecegim simdi ekstradan para verme derim.

aynen katılıorum canım sana ılla ayrıca doğum çantası alınacak dıye bısey yok
bende ewden herhangı bı çantaya hazırlarım kızımla benım eşyalarımı
zaten bu aralar cok para harcıoruz
bıde çantaya para wermeyelım

Cok gecmis olsun canim .ne zaman olacaksin sezaryan, ne kadar icerde kalsa okadar iyi, hayirli haberkerini bekliyoruz canim

hahahahahahaha bana göre yine az, bi de sen azından zayıf hamile kaldın şekerimmmm benim gibi 100'lere merdiven dayamadın
Ben de 14 kilo aldim 80 oldum . ilk cocukta da 25 almistim sonra verdim ama hepsini. Buda da cok ugrastim almamak icin ,sizin gibi beslenmeme dikkat ettim spor yaptim ama nafile aldim iste..

Canim bende de reflu cok oluyor ilk gebeligimde de coktu hatta son 3 ayd oturarak uyuyabiliyordum . gaviscon veya rennie table yanman olunca kullanabilirsin. Ben yanmam baslayinca rennie tablet cigniyorum sonra ohhhhhh...

BelBel agrisi beklenen birsey diye iplememislerdir. Vucut dengemiz degisiyor, benim dogumdn sonr d devam etmisti , simdinde var bqzen cok siddeli oluyor uzun sure ayakta kalirsam..

canım ben bugun 31+0 ım haftaya cuma 32+1 de yola cıkacagım
doktorumada sordum 2 saat gıttıkten sonra 15 20 dk durun yuruyus yapın dedı
olmaz heralde ya allah korusun yawas yawas gıttıkten sonra
Evet mutlaka her iki saatte bir yurumeli ,allah korusun pıhtı falan atar sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…