2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
internette çok fazla hazır liste var canım onlara bakabiirsin. ayrı bir çanta almaya ne gerek var evdeki ufak boy bi valize koy hepsini. kastettiğin bebek bakım çantasıysa onu sonra gezmelere giderken kullanırsın, sen yatarken biri alır yere falan koyar gel eve yepyeni çantayı bidaha yıka sinir olurum ben:))
allah bağışlasın canım, niye göstermedilerki hala..
canım dediğim gibi tek sıkıntım üşümekti.senin gebeliğini haşimato nasıl etkiledi.hani ilerlerse ikinci gebelikte ne yapmam gerektiğini bileyim
ben üşüme hatırlamıyorum, saç dökülmesi, unutkanlık, halsizlik ve sürekli uyuma şikayetleriyle gitmiştim doktora. sen zaten kontrolde olacağın için tshda yükselme olursa hemen ilacada başlarsın, normalde yüksek tsh ile de hamile kalabilirsin diyorlar(ama gebe kalmayı zorlaştırıyor zaten insanın içide rahat etmiyor ben beklemiştim düşmesini) ilk 3 ayda 2,5 altına indirecek şekilde ilacın dozunu arttırıyorlar, 2. trimesterda 2,5dan az olması önemli. ben 2.9 ile hamile kaldım her ay kontrol ve doz ayarı olunca bi sıkıntı yaşamadım. sende gebelik planladığında 2,5 altına düşürtürsen ve düzenli takip ve doz ayarı ile hiç bi sıkıntı yaşamazsın.
evdeki herhangi bir bavul yeterli.. özel bi şey almaya gerek yokki.. nerden askılı olduğununda bi önemi yok zaten başkası taşıyacak, biz ay sancım var suyum geldi doğuruyoruuum diycez:))
ay çok güldüm, ne kolu, iki parmak:)))

yok canım yaa, bende acaba varmı ööle bi çanta diye google amcaya sordum yokmuş bildiğin valiz:)) ama iyibi ticari fikir bak herkes içine ne koyucam diye dert ediyo, öyle içinde temel şeyler olan bi çanta yapılabilir...

kızlar yeni doktor kontorolünden geldim paşam büyümüş maşallah 2200 gr olmuş boyuda 42 cm doguma kaldı 7 hafta şimdilik normal dogum dedi ama bakalım her an sezeryana dönebiliriz tek sorun ben haddinden fazla kilo aldım önemli olan bebeğinde kilo alması ve kilodan dolay yüksek tansiyon sorun olabilir dedi ama şükür ki benimde tansiyon hep düşük çıkıyor daha 11 e hiç çıkmadı bense 71 kilo ile başladım ve şuan 85 kiloyum ama ama eşim bile farkında deyil anca 70 lerdsin diyor hiç belli deyil amann önemli olan bebeğimin sağlıklık olması kilom dişardan bile belli olsa yapacak birşey yok bu kadar kilo alan varmı acaba aranızda birde tansiyon problemi olan.

Size katiliyorum evde illaki bir valiz canta falan vardir. Ayrica almâya gerek yok asil onemi olan icindekiler ,eksik olmasin da

Sağlıkla büyüsün, Allah size bağışlasın inş. Çabucak toparlanır evinize gidersiniz hemen canım.

bende 73 ıle hamıs kaldım canım en son 86 kıloydum
çokta yüksek bı oran deıl bence 12 13 kılo
şişlikler kilo almışız gıbı gosterıo

Maasallah kuzuya insallah hayirlisiyla alirsin kucagina
Ben de senin gibiyim 66 yla hamile kadim 80 oldum, zaten ilk cocugumda dan25 klo almistim tansiyon problemim hic olmadi ama...

Arkadaslar aranizda bayramda veya sonraki hafta tatil planlayan var mi.. 32_33 haftalik olucam yola cikabilir miyim acaba.. Doktoruma d sorucam bakalim
Bayramdan önce yola cıkacagım ben de ağustosun 10una doğru eve gelecegım. Benım doktorum herhangı bır engel olmadıgını saatte bir durup yürümem gerektiğini söylüyor. zaten tuvalet derdinden habıre duruyoruz

ahahahahahah biliyorum biliyorum bayılırım abartarak sölemeye hahahahah :)))) arkadaşlarla aramızda da geyiktir bu bizim. İLk normal dogum yapan arkadaşın anlattıklarından sonra :)

maşallah bebişine annesi. Herşey çok güzel hayırlı ugurlu olsun. Kiloya da takma neyse ne kimler normal doğuruyor sen mi yapamıcaksın rahatına bak düşünme sakın :)

Kızlar doğum çantası derken bebek doğduktan sonra eşyalarını koyacağımız bebek bakım çantasını kastetmiştim, beni sevgikelebegi1818 doğru anladı ama biraz kafaları karıştırdım sanırım özür dilerim(

arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun

Canım ben lassig marka aldım. Çok geniş ve çok sağlam.
Normalde çok pahalı ama ben ikinci el satan bi siteden 3 te 1 fiyatına aldım.
Hemde satan kişi hiç kullanmamış. Yepyeni

arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun

Çok güzel bi haber bu maşallah kokla onu annesi bol bol bizim yerimizede:) Allah bizlerede vaktinde saatinde hayırlı doğumlar nasip etsin inş :)

Canım çok mutlu oldum
Allah seni bebeğinden hiç ayırmasın inş.
Hepimizi tabikiiii

maşallah maşallah darısı hayırlısısı ile hepimizin başına.

tebrik ederim canım gözün aydın ... darısı burda bekleyen bütün annelerin başına inşallah hayırlı ve sağlıklı şekildeee

slm kızlar gebelik şekeri olup benim gibi meyveyi kaçıranlar var mı aslında gebelil şekeri sınrın altında ama değerlerimin hızlı inip çıkması bide doktorumun pimpirikli olması bnm diyet yapmamı gerektiriyo.belli saatlerde yiyip içmem gerekiyo ama..... sıcaklardan dolayı yemek canım istemiyo ama deli gibi meyve istiyoo kendimede engel olamıyorum günde 3 porsiyon hakkım bazen 5 porsiyon bile oluyo.... tatlı hiç yememem gerekirken 2gecede bir çayın yanına 4 5 bisküvi yada bi gofret çikolota yiyorumm . ama canım çok istiyoo bu engel olabildiğim dikkat ettim halimm

maşallah bebişine bende hafta sonu gidicem dr.a ben 75 ile hamile kaldım şuan 84,5 kg yum ama eşim doğuma kadar 90 olursun deyip moralimi bozdu

bende 73 ıle hamıs kaldım canım en son 86 kıloydum
çokta yüksek bı oran deıl bence 12 13 kılo
şişlikler kilo almışız gıbı gosterıo

ewet canım benim ellerm deyil ama ayaklarım çok şişti o kadarda tuzlu yemiyorum dikkat ediyorum ama yinede ayaklar nerdeyse 2 numara büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…