2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
maşallah bebişine bende hafta sonu gidicem dr.a ben 75 ile hamile kaldım şuan 84,5 kg yum ama eşim doğuma kadar 90 olursun deyip moralimi bozdu

aman hiç moralini bozma canım bebeğin iyiyse yapacak birşey yok moral çok önemli bak erken doğumu tetikliyor dikkat et bence sen benim kadar almamışın bile hepsi 9.5 kilo yani

Selam arkadaslar sizlere bi sorum olacakti bebek kiyafetlerini nasil yikadiniz yikayanlar yikayacak olanlar bilgi verebilimi ben kendim makinada sadece durulama yapmayi dusunuyorum yumsaticiylan herseyini yikiycam bataniyelride sizler nasil yaptiniz yapcaksiniz

arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun

çok çok tebrik ederim vakti gelince Aallah bizleri de bebişlerimize kavuştursun inşallahhh :)

Evt tuvalet derdimizi unutmusum
arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun
Allah ayirmasin sizi canimm. Gozlerim doldu valla ne guzel haber bu
Bende seker yok ama kilo almayayim diye dikkar etmeye calisiyorum ama maalesef son zamanlarda senin gibiyim, istahi dizginleyemiyorum
maşallah bebişine bende hafta sonu gidicem dr.a ben 75 ile hamile kaldım şuan 84,5 kg yum ama eşim doğuma kadar 90 olursun deyip moralimi bozdu
Amaaaan bakma sen ona
Ben ilk hamileligimde 60 la hamile kaldim 85le douguma girdim ustelik 36 haftada dogdu yoksa ben de 90 olurdum , dogumdan 1hafta sonra 77 2 hafta sonra 74 kiloydum .yani dogumdan 15 gun sonraa yaklasik 10 kilon gidiyor.. AMa DİKkAT ben sonra nasil olsa gidiyor kiololar diye bir de emziriyorum diye yedim yedim yeniden 85 oldum
Sakin emziriken benim gibi hataya dusmeyin kizlaaaaaarrr

Dalinin deterjan ve yumusaticisini aldim onunla 40 dercede yikiyorum sonra utuluyorum, carsaf battaniye ne varsa yikanacak yastigina kadar yikiycam

Evt tuvalet derdimizi unutmusum

Bende seker yok ama kilo almayayim diye dikkar etmeye calisiyorum ama maalesef son zamanlarda senin gibiyim, istahi dizginleyemiyorum
bende 30.haftamdayım 55ile hamile kaldım şimdi 65 oldum...nette bakıyorum bu haftalarda alınması gereken 9 ile 12 arası diyo...aşırı kilo alımım yok ama acaba oğluma bi zararı olurmu bu durumumun tek korkum o

Birsey sorucam arkadaşlar sat a göre 30 eylül muhtemel doğum tarihim ultrasona göre 1 hafta geç çıkıyor ölçümler önemli olan hangisi acaba :)

note3 kadinlar_klubü

Dalinin deterjan ve yumusaticisini aldim onunla 40 dercede yikiyorum sonra utuluyorum, carsaf battaniye ne varsa yikanacak yastigina kadar yikiycam

Bende bebek deterjani alacagimda ilk yikama zaten fabrika cikisi oldugu icin sadece durulama yeterli olmazmi diye dusundum yada dedigin gibi yikamisken tam yikiyayim ama nezaman yapcam onu allah bilir hep agirdan aliyorm ev temizligi daha hicbisey hazirlamadim icimden bi his hicbisey yapmadan bebek gelir diyo

alnından öpüyorum bademellacım benim aynen bendede aynı sorun 13 kg aldın ne az ne çok ama bebiş kilo al-mı-yo kafayı yicem. acaba stresten olabilirmi?

Stres yapılacak bir durum yok. Kilosu düşük olması önemli değil, sağlıklı olup olmaması önemli canım. Zaten çoğu kişide geçici bir durum oluyormuş, düzeliyormuş ilerki günlerde.
Artık doğumu önleyici iğneler var, bir çok çare var yani. Rahat ol

evet ayrıca ben de hem erken doğumum hemde kilom düşük doğmuşum.
ama kendi sıpa mı doğuracağım o kadar sağlıklıyım.
önemli olan sağlık.
kilo herşekilde tamamlanıyor.
bence stress yapmayalım.
üstelik bundan 30 sene evvelki sağlık imkanlarıyla erken doğumum düşünün yani

Birsey sorucam arkadaşlar sat a göre 30 eylül muhtemel doğum tarihim ultrasona göre 1 hafta geç çıkıyor ölçümler önemli olan hangisi acaba :)

note3 kadinlar_klubü

Canım benimde öyle aslında sat a göre 3 eylüldü ama bende pco var o yüzden geç döllenme olmuş en başından bu yana hep 7 eylül çıkıyor dr um adet tarihimi değiştirmişti. 27 kasımken 1 aralık olarak kabul ediyor biz zaten kalp atışlarını da geç duymuştuk... Peki seninde en başından bu yana böyle mi yoksa ilk defa mı geri çıktı? Dr lar. 10 güne kadar ileri geri normal kabul ediyor ve usg deki tarihi baz alıyorlar

canım yaa sağlıklı beslenerek almışsın bu kiloyu, doktorlar önyargıyla yaklaşıyorlar nasılsa oburluktur diyolar, iyice anlatmak lazım. ben yediklerimin kalorisini hesaplayıp, aşağı yukarı bu kadar kalori beslendim, şunları yedim niye bu ay çok kilo aldım yada az aldım diye direk saldırıya geçiyorum bişey diyemiyo:)) sen üstüne düşeni yaptığın halde haddinden fazlaysa kilon bunu doktor çözecek, kimsenin sana bişey demeye hakkı yokki, doktorun yanlış yönlendirmiş seni bu duruma sebep olmuş..
o muayenede ayrı bi stres kaynağı
daha çok var allahtan
canım ne stresi, hiiiiç korkma o muayeneden, gerçekten korkulacak bişey değil.
ben 2 makina yıkadım geride 3 makinalık daha var, combonun yazısını okuyunca nevresimleri unuttuğumu hatırladım bide onlar yıkanacak, yıkama neysede bide ütüsü var, off, nerde bu kızın teyzesi birazını ona yaptırayım bari:))
sabun tozu ile yıkıyorum(hacışahir granül sabun), bir bardakta sıcak suyla eritip deterjan gözüne koydum, yumşatıcı falan yok, gerekte yok. uzun programda yıkadım, benim makinada ilave su tuşu var onada basıyorum. bitince durulama programında yeniden durulattım, aslında buna gerek yokmuş su çok berraktı ama içim rahat etsin.. içerde kurutuyorum, balkona güneşe serecektim ama millet ordan burdan halı çırpıyor diye odada cam açık kuruttum.

:)) bende böyleydim ama burda doğum haberlerini okuyunca birde bu hafta biraz kasılmalar hissedince, apar topar giriştim işe, bi başlasan gerisi gelir..

note3 kadinlar_klubü
doğru anladımmı soruyu emin değilim ama.. teorik olarak sata göre 30 eylülde doğar ama tabii pratikte ne kiloya ne ileri geriye bakar, bi bakarsın kucağında:))

Ben de biraz önce dr.dan geldim.Seninle aynı günmüş olası dogum tarihimiz.Benim kızım da 2300 gram olmus.Dr 10 gun öne gecmiş dedi.Zaten gebelikte şekeri tolore edemiyor vucudum diye diyet yapıyodum ,sıkı diyet dedi simdi.Hep günündeydi bebegim,15 gun once 4 gun ileri gecmişti,şimdi de 10 güne cıkmıs.2 haftada 600 gram almıs...Ki ben hamilelik öncesi kilomdayım hala,kilo artışım yok...Moralim cok bozuldu,diyeti kacırmıstım bu ara,eşim oruc tutuyor diye aksamları,geceleri...şimdi yine sıkı diyet yapmam lazım ...Sana 2200 e normal dedi galiba ?

Yok yok buna hayatta vermem. Evdekilerden biri illaki işimi görür.

Canım bence sadece durulama ilk atılından kıyafetler için yeterli gelmez,tekstilde başlarına neler geliyor kim bilir.Topikteki arkadaşların tavsiyesiyle dalan roxy aldım 30derecede yıkayım ütüledim

Arkadaslar bu alintilama nasil yapiliyor biriniz hayriniza detayli anlatin biraz ben yapamiyorum tlfnuma programi indirdim ama olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…