maşallah bebişine bende hafta sonu gidicem dr.a ben 75 ile hamile kaldım şuan 84,5 kg yum ama eşim doğuma kadar 90 olursun deyip moralimi bozdu
maşallah bebişine annesi. Herşey çok güzel hayırlı ugurlu olsun. Kiloya da takma neyse ne kimler normal doğuruyor sen mi yapamıcaksın rahatına bak düşünme sakın :)
arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun
Evt tuvalet derdimizi unutmusumBayramdan önce yola cıkacagım ben de ağustosun 10una doğru eve gelecegım. Benım doktorum herhangı bır engel olmadıgını saatte bir durup yürümem gerektiğini söylüyor. zaten tuvalet derdinden habıre duruyoruz
Allah ayirmasin sizi canimm. Gozlerim doldu valla ne guzel haber buarkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun
Bende seker yok ama kilo almayayim diye dikkar etmeye calisiyorum ama maalesef son zamanlarda senin gibiyim, istahi dizginleyemiyorumslm kızlar gebelik şekeri olup benim gibi meyveyi kaçıranlar var mıaslında gebelil şekeri sınrın altında ama değerlerimin hızlı inip çıkması bide doktorumun pimpirikli olması bnm diyet yapmamı gerektiriyo.belli saatlerde yiyip içmem gerekiyo ama..... sıcaklardan dolayı yemek canım istemiyo ama deli gibi meyve istiyoo kendimede engel olamıyorum günde 3 porsiyon hakkım bazen 5 porsiyon bile oluyo.... tatlı hiç yememem gerekirken 2gecede bir çayın yanına 4 5 bisküvi yada bi gofret çikolota yiyorumm . ama canım çok istiyoo bu engel olabildiğim dikkat ettim halimm
Amaaaan bakma sen onamaşallah bebişine bende hafta sonu gidicem dr.a ben 75 ile hamile kaldım şuan 84,5 kg yum ama eşim doğuma kadar 90 olursun deyip moralimi bozdu
arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun
Dalinin deterjan ve yumusaticisini aldim onunla 40 dercede yikiyorum sonra utuluyorum, carsaf battaniye ne varsa yikanacak yastigina kadar yikiycamSelam arkadaslar sizlere bi sorum olacakti bebek kiyafetlerini nasil yikadiniz yikayanlar yikayacak olanlar bilgi verebilimi ben kendim makinada sadece durulama yapmayi dusunuyorum yumsaticiylan herseyini yikiycam bataniyelride sizler nasil yaptiniz yapcaksiniz
bende 30.haftamdayım 55ile hamile kaldım şimdi 65 oldum...nette bakıyorum bu haftalarda alınması gereken 9 ile 12 arası diyo...aşırı kilo alımım yok ama acaba oğluma bi zararı olurmu bu durumumun tek korkum oEvt tuvalet derdimizi unutmusum
Bende seker yok ama kilo almayayim diye dikkar etmeye calisiyorum ama maalesef son zamanlarda senin gibiyim, istahi dizginleyemiyorum
Dalinin deterjan ve yumusaticisini aldim onunla 40 dercede yikiyorum sonra utuluyorum, carsaf battaniye ne varsa yikanacak yastigina kadar yikiycam
alnından öpüyorum bademellacım benim aynen bendede aynı sorun 13 kg aldın ne az ne çok ama bebiş kilo al-mı-yo kafayı yicem. acaba stresten olabilirmi?
Stres yapılacak bir durum yok. Kilosu düşük olması önemli değil, sağlıklı olup olmaması önemli canım. Zaten çoğu kişide geçici bir durum oluyormuş, düzeliyormuş ilerki günlerde.
Artık doğumu önleyici iğneler var, bir çok çare var yani. Rahat ol
Birsey sorucam arkadaşlar sat a göre 30 eylül muhtemel doğum tarihim ultrasona göre 1 hafta geç çıkıyor ölçümler önemli olan hangisi acaba :)
note3 kadinlar_klubü
canım yaa sağlıklı beslenerek almışsın bu kiloyu, doktorlar önyargıyla yaklaşıyorlar nasılsa oburluktur diyolar, iyice anlatmak lazım. ben yediklerimin kalorisini hesaplayıp, aşağı yukarı bu kadar kalori beslendim, şunları yedim niye bu ay çok kilo aldım yada az aldım diye direk saldırıya geçiyorum bişey diyemiyo:)) sen üstüne düşeni yaptığın halde haddinden fazlaysa kilon bunu doktor çözecek, kimsenin sana bişey demeye hakkı yokki, doktorun yanlış yönlendirmiş seni bu duruma sebep olmuş..tamamen aynı durumdayız canım. ben de inanılmaz bi şekilde sağlıklı beslenmeme rağmen feci bi şekilde kilo aldım. ekmek pilav hamur işi yemedim hep süt yoğurt meyve sebze tavuk balık ara öğün ceviz badem vs spor için mutlaka her gün yürüyüş yaptım fırsat buldukça yüzdüm ama gel gör ki ne biçim kilo aldım. çok kilo aldım diyince kimse inanmıyor çünkü anlaşılmıyor dışarıdan. halbuki tartı öyle demiyor. ben de buna bi anlam veremiyordum. doktora gittiğimde yeter artık bu kadar, daha fazla kilo alma dedi. ben de bu ay 6-7 den sonra yemek işini kesmiştim rüflüme de iyi gelir diye. ama bu ay gelişim geriliği oldu tabi
doktorları dinlesem bi dert dinlemesem bi dert.
canım ne stresi, hiiiiç korkma o muayeneden, gerçekten korkulacak bişey değil.o muayenede ayrı bi stres kaynağı
daha çok var allahtan
ben 2 makina yıkadım geride 3 makinalık daha var, combonun yazısını okuyunca nevresimleri unuttuğumu hatırladım bide onlar yıkanacak, yıkama neysede bide ütüsü var, off, nerde bu kızın teyzesi birazını ona yaptırayım bari:))Selam arkadaslar sizlere bi sorum olacakti bebek kiyafetlerini nasil yikadiniz yikayanlar yikayacak olanlar bilgi verebilimi ben kendim makinada sadece durulama yapmayi dusunuyorum yumsaticiylan herseyini yikiycam bataniyelride sizler nasil yaptiniz yapcaksiniz
:)) bende böyleydim ama burda doğum haberlerini okuyunca birde bu hafta biraz kasılmalar hissedince, apar topar giriştim işe, bi başlasan gerisi gelir..Bende bebek deterjani alacagimda ilk yikama zaten fabrika cikisi oldugu icin sadece durulama yeterli olmazmi diye dusundum yada dedigin gibi yikamisken tam yikiyayim ama nezaman yapcam onu allah bilir hep agirdan aliyorm ev temizligi daha hicbisey hazirlamadim icimden bi his hicbisey yapmadan bebek gelir diyo
doğru anladımmı soruyu emin değilim ama.. teorik olarak sata göre 30 eylülde doğar ama tabii pratikte ne kiloya ne ileri geriye bakar, bi bakarsın kucağında:))Birsey sorucam arkadaşlar sat a göre 30 eylül muhtemel doğum tarihim ultrasona göre 1 hafta geç çıkıyor ölçümler önemli olan hangisi acaba :)
note3 kadinlar_klubü
kızlar yeni doktor kontorolünden geldim paşam büyümüş maşallah 2200 gr olmuş boyuda 42 cm doguma kaldı 7 hafta şimdilik normal dogum dedi ama bakalım her an sezeryana dönebiliriz tek sorun ben haddinden fazla kilo aldım önemli olan bebeğinde kilo alması ve kilodan dolay yüksek tansiyon sorun olabilir dedi ama şükür ki benimde tansiyon hep düşük çıkıyor daha 11 e hiç çıkmadı bense 71 kilo ile başladım ve şuan 85 kiloyum ama ama eşim bile farkında deyil anca 70 lerdsin diyor hiç belli deyil amann önemli olan bebeğimin sağlıklık olması kilom dişardan bile belli olsa yapacak birşey yok bu kadar kilo alan varmı acaba aranızda birde tansiyon problemi olan.
hahahahahahaha bana göre yine az, bi de sen azından zayıf hamile kaldın şekerimmmm benim gibi 100'lere merdiven dayamadın
evet evet hep gereksiz dediğim herşeyi sadece bikaç hafta rötarlı da olsa alıyorum ben
artık almıcam bu saatten sonra bana yeni ürün tavisyesi ile gelmeyin lütfen
Ya hayatim yok oyle seylere gerek evde spor cantasi yada kucuk bir valiz varsa isini gorur ben bebek cantasi bile goturmedim oglanda ikimizinkinide bir cantaya koydum benim dr um 1 gece yatiriyor zaten yine ogle bir canta göturecegim simdi ekstradan para verme derim.
Selam arkadaslar sizlere bi sorum olacakti bebek kiyafetlerini nasil yikadiniz yikayanlar yikayacak olanlar bilgi verebilimi ben kendim makinada sadece durulama yapmayi dusunuyorum yumsaticiylan herseyini yikiycam bataniyelride sizler nasil yaptiniz yapcaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?