2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bugün nasılsınız sayfaları henüz okuyamadım buraya büyük heyecanla giriyorum artık:)) bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebek tekme attı bol bol hemşire çok hareketli dedi küççük bi aletle kalp atışlarını dinledik ama habire tekmeliyip yer değiştiriyordu benimki çok hareketli sanırım:))) doktora rapor işini sordum kızlar. 20 gün ben rapor veririm ama üst üste 20 günden fazla rapor alamazsın parça parça bile alsan dedi yani 5 gün 5 gün bile alsam 20 günden fazla olmuyormuş heyet raporu alacaksın sonrada dedi....acaba 20 gün aldıktan sonra da mazeret izni aisam okuldan sonra da tekrar 20 gün rapor alamazmıyım (( sizin bildikleriniz ne bu konuyla ilgili???

Ben de öğretmenm cnm.ilk hamile kaldğmda 1,5ay okula gidemedim ve çok güzel de 5er 5er rapor aldık.bazen 3er. Toplam 30gün doldurdum raporla,..

canım arkadaşı bilmiyorum ama ben 32+1 iken doktor kontrolündeydim. yani geçen çarşamba günü. Bebeğim 2150 gr çıktı. Doktorum 1 hafta önden gidiyoruz dedi. Ama sorun etmedi güzel beslemişsin dedi. BU arada bundan önce hep günü ile uyumlu çıkıyordu kilosu ilk defa öne geçmiş oldu. BUndan sonra gittiğimde çok daha fazla artış olursa o zaman belki bişey der. Ben de şeker çıkmamıştı ama o kadar hızlı kilo alıyorum ki hep şekerim mi var diye düşünmeden de edemiyorum.

Hep hamilelikte 20-30 kilo alanlara yok daha neler ne yapmışlar ya felaket falan diye bakardım şimdi Allahım 20 ile bitiriim diye dua ediyorum mukadderat valla

eee gülme komsuna gelir başına. Ben de kiloluyum ya dedim hep ben az kilo ile bitiririm birde hayatımda diyet önemli bir yer tutuyor diyetisyenelre verdiğim paranın haddi hesabı yok ben bu işin uzmanıyım 7-8 kilo ile bitiririm hamileliği.

Hatta doktorum bu kiloda hamile kalmamı hiç istemedi zayıfla ondan sonra dedi ben dinlemedim ben yapaırm dedim o da bak beni dinle sen 100'ü geçersin dedi aaaa daha neler artık dedim. Heheeee az kaldı 100'e!!!!

arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun

Gozunaydn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birsey sorucam arkadaşlar sat a göre 30 eylül muhtemel doğum tarihim ultrasona göre 1 hafta geç çıkıyor ölçümler önemli olan hangisi acaba :)

note3 kadinlar_klubü

Canim ilk ultrason olcumlerin önemli. Ilk kalp atiminda sana kac haftalik dedilerse doğru kabul etmen gereken tarih o. Sonra söylenenler bebegin gelisim durumunu göstermiş oluyor

ewt normal dedi bende 3 haftada 600 gr almış haftası ile uyumlu dedi böyle giderse 3 küsür doğar dedi gebelikde şekerle ilgili bi problemim yok ben anlayamadım hem aynı kilodasın hem bebek önde kilosuda iyi inşallah herşey yoluna girer.

bende aynen şeker çıkmadı ama bende düşünmeden edemiyorum tansiyonum çıkacakmı şekermi yüksek yoksa diye aklıma takılıyor inan ki bende çok hızlı kilo alıyorum daha 7 hafta var doğuma ve ben 14 kilo aldım senin şeker kaç çıkmıştı benimki 120 çıkmıştı 50gr yükleme yapıldı

Canım ben herseyi renklerine göre ayırdım. Çift durulama yaparak makinada yıkadım. Kurudukça ütüledim. Dolabımıza yerleştirdim. Battaniyelerinide attım rengine göre. Benim çok az yıkayacak şeyim kaldı. Onuda cuma atarım inşallah.

Arkadaslar bu alintilama nasil yapiliyor biriniz hayriniza detayli anlatin biraz ben yapamiyorum tlfnuma programi indirdim ama olmuyor

Canım bende programdan alıntı yapamadım. Telefondan normal internet sayfasından baglanıyorum. Orda sağ altta iki işaret var o iki işaretten soldakine basınca alıntı yapıyo.

Arkadaslar bu alintilama nasil yapiliyor biriniz hayriniza detayli anlatin biraz ben yapamiyorum tlfnuma programi indirdim ama olmuyor

Alintilama yapmak istedigin yazinin sağ alt köşesinde " işareti var. Onu tıklaman lazım. Pc de coklu alinti çıkıyor ama benim tel de olmuyor nedense onu ben de anlamadım.

Arkadaslarr biz hala hastanedeyiz.. hala sanci cikiyor nst de icim disim ilac oldu kizlarin kalp atislari iyi ama cok sukur..bizden haberler bu kadar simdilik
Sanirim topigin ikinci bebiside gelmis.. yattim yerden surekli dua ediyorum rabbim bir an once sagliklarina kavusup annislerinin kucagina gelsinler

Normalde dr un 36 da doğum olucak demişti di mi canım? Gerçi her geçen gün risk azalıyor ama insan yinede günü dolsun istiyor dayan bakalım biraz daha inş sancıların azalır dualarım seninle

Kizlar ben bugun bir dogum fotografcisiyla görustum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz hos bir ani sizlerden böyle bişey yaptirmayi dusunen varmi

canım benim 128 çıkmıstı ama 75 gr yükleme yapıldı. 75'e göre çok iyi sonuc hiç şeker eğilimin yok demişti doktorum

Canim saglik ocagi 20 gunden fazlaveremez 20den sonrasini tam tesekkullu hastaneden alman gerekiyor.ozelden de alabilirsin 40gun rapor hakkimiz var ogretmenim ben bizde böyle oluyor.40gunden sonra da heyet alman gerekli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…