bugün nasılsınız sayfaları henüz okuyamadım buraya büyük heyecanla giriyorum artık:)) bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebek tekme attı bol bol hemşire çok hareketli dedi küççük bi aletle kalp atışlarını dinledik ama habire tekmeliyip yer değiştiriyordu benimki çok hareketli sanırım:))) doktora rapor işini sordum kızlar. 20 gün ben rapor veririm ama üst üste 20 günden fazla rapor alamazsın parça parça bile alsan dedi yani 5 gün 5 gün bile alsam 20 günden fazla olmuyormuş heyet raporu alacaksın sonrada dedi....acaba 20 gün aldıktan sonra da mazeret izni aisam okuldan sonra da tekrar 20 gün rapor alamazmıyım(( sizin bildikleriniz ne bu konuyla ilgili???
Ben de biraz önce dr.dan geldim.Seninle aynı günmüş olası dogum tarihimiz.Benim kızım da 2300 gram olmus.Dr 10 gun öne gecmiş dedi.Zaten gebelikte şekeri tolore edemiyor vucudum diye diyet yapıyodum ,sıkı diyet dedi simdi.Hep günündeydi bebegim,15 gun once 4 gun ileri gecmişti,şimdi de 10 güne cıkmıs.2 haftada 600 gram almıs...Ki ben hamilelik öncesi kilomdayım hala,kilo artışım yok...Moralim cok bozuldu,diyeti kacırmıstım bu ara,eşim oruc tutuyor diye aksamları,geceleri...şimdi yine sıkı diyet yapmam lazım ...Sana 2200 e normal dedi galiba ?
Ben bugünde dayanamadım odasına bi yastıklar bişeyler gereksiz gereksiz aldım
Hep hamilelikte 20-30 kilo alanlara yok daha neler ne yapmışlar ya felaket falan diye bakardım şimdi Allahım 20 ile bitiriim diye dua ediyorummukadderat valla
arkdaşlar şkürler olsun bebişimi evime getirdim allahım şükürler olsun artık kollarımda yavrum allahh bekleyenlere bir an önce kavuşmayı nasip etsin sevincim de duam da sizin olsun
Birsey sorucam arkadaşlar sat a göre 30 eylül muhtemel doğum tarihim ultrasona göre 1 hafta geç çıkıyor ölçümler önemli olan hangisi acaba :)
note3 kadinlar_klubü
Ben de biraz önce dr.dan geldim.Seninle aynı günmüş olası dogum tarihimiz.Benim kızım da 2300 gram olmus.Dr 10 gun öne gecmiş dedi.Zaten gebelikte şekeri tolore edemiyor vucudum diye diyet yapıyodum ,sıkı diyet dedi simdi.Hep günündeydi bebegim,15 gun once 4 gun ileri gecmişti,şimdi de 10 güne cıkmıs.2 haftada 600 gram almıs...Ki ben hamilelik öncesi kilomdayım hala,kilo artışım yok...Moralim cok bozuldu,diyeti kacırmıstım bu ara,eşim oruc tutuyor diye aksamları,geceleri...şimdi yine sıkı diyet yapmam lazım ...Sana 2200 e normal dedi galiba ?
canım arkadaşı bilmiyorum ama ben 32+1 iken doktor kontrolündeydim. yani geçen çarşamba günü. Bebeğim 2150 gr çıktı. Doktorum 1 hafta önden gidiyoruz dedi. Ama sorun etmedi güzel beslemişsin dedi. BU arada bundan önce hep günü ile uyumlu çıkıyordu kilosu ilk defa öne geçmiş oldu. BUndan sonra gittiğimde çok daha fazla artış olursa o zaman belki bişey der. Ben de şeker çıkmamıştı ama o kadar hızlı kilo alıyorum ki hep şekerim mi var diye düşünmeden de edemiyorum.
Selam arkadaslar sizlere bi sorum olacakti bebek kiyafetlerini nasil yikadiniz yikayanlar yikayacak olanlar bilgi verebilimi ben kendim makinada sadece durulama yapmayi dusunuyorum yumsaticiylan herseyini yikiycam bataniyelride sizler nasil yaptiniz yapcaksiniz
Arkadaslar bu alintilama nasil yapiliyor biriniz hayriniza detayli anlatin biraz ben yapamiyorum tlfnuma programi indirdim ama olmuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bu alintilama nasil yapiliyor biriniz hayriniza detayli anlatin biraz ben yapamiyorum tlfnuma programi indirdim ama olmuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslarr biz hala hastanedeyiz.. hala sanci cikiyor nst de icim disim ilac oldukizlarin kalp atislari iyi ama cok sukur..bizden haberler bu kadar simdilik
Sanirim topigin ikinci bebiside gelmis.. yattim yerden surekli dua ediyorum rabbim bir an once sagliklarina kavusup annislerinin kucagina gelsinler
bende aynen şeker çıkmadı ama bende düşünmeden edemiyorum tansiyonum çıkacakmı şekermi yüksek yoksa diye aklıma takılıyor inan ki bende çok hızlı kilo alıyorum daha 7 hafta var doğuma ve ben 14 kilo aldım senin şeker kaç çıkmıştı benimki 120 çıkmıştı 50gr yükleme yapıldı
bugün nasılsınız sayfaları henüz okuyamadım buraya büyük heyecanla giriyorum artık:)) bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebek tekme attı bol bol hemşire çok hareketli dedi küççük bi aletle kalp atışlarını dinledik ama habire tekmeliyip yer değiştiriyordu benimki çok hareketli sanırım:))) doktora rapor işini sordum kızlar. 20 gün ben rapor veririm ama üst üste 20 günden fazla rapor alamazsın parça parça bile alsan dedi yani 5 gün 5 gün bile alsam 20 günden fazla olmuyormuş heyet raporu alacaksın sonrada dedi....acaba 20 gün aldıktan sonra da mazeret izni aisam okuldan sonra da tekrar 20 gün rapor alamazmıyım(( sizin bildikleriniz ne bu konuyla ilgili???
Kizlar ben bugun bir dogum fotografcisiyla görustum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz hos bir ani sizlerden böyle bişey yaptirmayi dusunen varmi
Kızlar bebek şampuanında müstela mı? Sebamed mi? Karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?