2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben de öğretmenm cnm.ilk hamile kaldğmda 1,5ay okula gidemedim ve çok güzel de 5er 5er rapor aldık.bazen 3er. Toplam 30gün doldurdum raporla,..
cevabın için sağol öğretmenler olarak sizlere eylülde soru sorabilirim o zaman raporla ilgili hiç birşey bilmiyorum nasıl oluyor illa bir sorunla mı gitmek gerekiyor yoksa onlar halden anlıyor mu???
neden bazen 3 er 3 er aldın...5 tam gün vermedilermi haftada bi günü bile eksik verseler okula gidemem ki evde bebeğe bakacak kimse olmayacak çünkü??? bide mesela haftada 4 gün okulum var o zaman 4 gün 4 gün alabilirmiyim

Normalde dr un 36 da doğum olucak demişti di mi canım? Gerçi her geçen gün risk azalıyor ama insan yinede günü dolsun istiyor dayan bakalım biraz daha inş sancıların azalır dualarım seninle

Evet canim yaa simdi 33 deyiz ikiz olduklari icin simdi almamiz cok riskli diyor dr gerekirse üç hafta yaticaksin diyor.. Allahim bi saglikla gelseler.. cok yordu bu cadilar beni

32+4 hamile olanlar benimi gibi sikyetleri olan varmi benim suanda belim cok kotu kasiklarimda bi agirlik var hic bisey yapamiyorum ve cok terliyorum zaten erken dogum riski var ama bebek durmuyor cok oynuyor ama felaket sekilde hareketler ediyor acaba poziyonami girdi cok korkuyorum daha hic bisey hazirlmadim hazir degilim

Evet canim yaa simdi 33 deyiz ikiz olduklari icin simdi almamiz cok riskli diyor dr gerekirse üç hafta yaticaksin diyor.. Allahim bi saglikla gelseler.. cok yordu bu cadilar beni

İnş 3 hafta daha sabreder kızların o zaman ve sağlıkla gelirler annelerinin kucağına :) açılma vs yok di mi? Bi de sancıların kaç çıkıyor nst de? Benim evde kasılmam oluyor dr a gidiyorum bişey çıkmıyo korkuyorum bende ağrı mı hissediyosun nasıl oluyo?

Kizlar ben bugun bir dogum fotografcisiyla görustum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz hos bir ani sizlerden böyle bişey yaptirmayi dusunen varmi

Benim dogum yaptigim hastanede hos geldin bebk diye bir paket vardi onu yaptirdik biz.. baya guzel cekimler yapiyolar.. dogum oncesi dogum ani dogumdan hemen sonra ve dogumdan iki gun sonra seklinde.. aslinda su anki yasadiklarimdan sonra hic biseye hevesim kalmadi ama.. tek istegim saglikla gelmeleri

Tam normal aralikta almissin kilo korkmana gerek yok.. Benim kuzenim toplasmda 5 kilo aldi cocuk 4 kilo dogdu...

Birsey sorucam arkadaşlar sat a göre 30 eylül muhtemel doğum tarihim ultrasona göre 1 hafta geç çıkıyor ölçümler önemli olan hangisi acaba :)

note3 kadinlar_klubü
Valla cocuklar bakmiyo ikisine de canlari ne zaman istiyorsa geliyorlar..ultrason daha cok gelismeyi degerlendirmede onemil

Doktorun sana verdigi 20 gun rapordan sonra baslayis yapman lazim mesela pazartesi ise baslarsin ayningun veya ertesi gun yine 20 gun rapor alabilrsin. Ya da en guzeli alabilirsen heyetvraporu al..hic basin agrimaz.

Gecmis olsun cwnim yaâ 1-2 hafta daha dayansa kuzucuiklar super o!lur
Kızlar bebek şampuanında müstela mı? Sebamed mi? Karar veremiyorum
Ben sebamed kullaniyorumnoglumda bebekliginden beri.. Kizimda da sebamed kulanicam

Canim saglik ocagi 20 gunden fazlaveremez 20den sonrasini tam tesekkullu hastaneden alman gerekiyor.ozelden de alabilirsin 40gun rapor hakkimiz var ogretmenim ben bizde böyle oluyor.40gunden sonra da heyet alman gerekli

sağol canım anladım heyet raporu ÖZELDEN OLMAZ DEDİLER BANA BU NE KADAR DOĞRU??

Ins canim Allah ağzından duysun.. dr kayda deger bi acilman yok dedi .. ama nst de % 50 % 60 lara cikan sancilar oluyor ama ben belimdeki hafif agridan baska bisey hissetmiyorum.. yanliz kasilma cok oluyor.. nasil bisey ben anlamadim valla.. acemi olmak kotu bisey yaa

Saglicakla alirsin kucaginw insallah uzme kendini..

Ben daha 30 dayim ama ciddi yorgunluik terleme var, bir de egilip kalkinca kasiklarimda agri oluyor, hepsi normalmdemisti doktorum

Peki kasılmaların arası nasıl yani kaç dk da bir 50-60 ı buluyor? Off şu 36-37 leri bi görsek gerçekten yordu bu bebişler bizi kendi yorgunluğumu geçtim en büyük korkum bebeğime bişey olması tokoliz tedavisi falan mı yapıyorlar nasıl durduyolar sancıları? Benim kuzenim 7 aydan itibaren hep böyle geçirmişti maşallah bebeği 38. Haftaya kadar durdu nidilat alıyodu o 2 saatte bir bizimkilerde durur inş....Çok soruyorum canım merakımdan ama müsait değilsen sonra yazarsın...

fiyat ne ksadar ve neler dahil

Canim dogum yapacagin gun sabahtan gelip ailece cekim yapiyorlar sonra doguma giriyor bebegin ilk muayenesi bide ertesi gun geliyor tekrar cekimler yapiyor.album iki cesit bitanesi 20 sayfalik 700tl bitaneside 10 yaprak 500tl eger istersen bide dogumdan birkac gun oncede cekim yapiyor ama tabi onlarin fiyati farkli

En önemlisi canim zaten saglikla sihatle gelsinler fotograf falan hic önemli degil de benim ilk bebegimde hic boyle biseyler yoktu ya heves ettim sanki

Canımmm haberdar et bizi.

Ben bazen kadın doğum dr.uma.bazen de sağlık ocağına yazdırdım.bazen 2gün okula gttm,kanamam oldu.3 gün aldm.bi hafta zehirlendm yine 3gün aldım.dr.luar meb işleyişini tam bilemez.ona bakma sen. 4Gün tabi alırsn.20gün aldğımızda h.sonu da dahil oluyor rapora. O yüzden 5erli daha mantıklı,

Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın Rabbim hayırlı güzel ömür versin size ve bebişlerinize

yok genel uygulamayı biliyorum zaten sadece benim burda aldığım fiyatla karşılaştırmak için sordum açıkçası. Yani bana kalsa ben kesin doğum fotografcısı ile çalışırım cok güzel ve özel anlar, hernekadar yanınızda bulunanlar ben çekerim ben hallederim dese de o an heyecandan herkes bebeğe sana babya odaklanıyor en güzel dakikalar pozsuz kalıyor. Bu işi profesyonelce yapanlarsa asıl bu en karışık anlarda enfes pozlar çıkarıyor.

Ama işte gel gelelim benim eşim karşı, artı doktorum da doğuma fotografcı girmesine izin vermiyor. Böyle olunca ben de vazgeçtim açıkçası.

sağol canım anladım heyet raporu ÖZELDEN OLMAZ DEDİLER BANA BU NE KADAR DOĞRU??

Cnm bunu kim soylediyse sana iyice sacmalamis oyle sey mi olur

ben ozel hastanede dogum yaptim dr konustum dogum iznimin bittigi gun

gidip 30 gunluk heyet raporu aldim

Devletle anlasmali olan ozel hastanelerden hangisinden istersen alirsin

hatta bizim arkadaslardan 30+30 alanda oldu

Didem canım gerçekten panik olacağın bişey yok. İkizler için çok iyi haftalardasın. Kaldıki şu saatten sonra içinde geçirecekleri her dakika onların lehine işliyor. Önemli olan doktorlarca belirlenecek en uyugn zamand adogmaları, hep gözetim altında olmaları. İçerde kalmaları dışarda olmalarından zararlıysa bunun için kasmaya gerek yok. Kaldıki şu an sancıların olsa da açılman yok bebişleirn kalp atışları iyi ve dedğim gibi kontrol altındasın. Herşey mükemmel sorun yok bence. Sakince dinlenip son günlerinin tadını çıkar, sonra böyle uzun uzun yatamıcaksın güzel arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…