2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm

Yok benim hep öyle dediler ultrasona göre 8 ekim. Ama içimdeki ses o güne kalmicak diyor :)

note3 kadinlar_klubü

Aynen doktor 8 ekim dedi ama o güne kalmaz gibi sanki :)

note3 kadinlar_klubü

Merhaba kızlar.nasılsınız?
Doğum yapanlarin da gozleri aydin. Artk bende hastane cantami hazirlayayim diyorum. Neler koydunuz cantaya ? Bebek icin iki takim yeter mi mesela?

Canim ilk ultrason olcumlerin önemli. Ilk kalp atiminda sana kac haftalik dedilerse doğru kabul etmen gereken tarih o. Sonra söylenenler bebegin gelisim durumunu göstermiş oluyor

Doktor 8 ekim dedi ama benim oğlan çok hareketli ekime sabretmez annelik iç güdüsü işte :)

note3 kadinlar_klubü

canım sakin olmalısın sakin paniğe kapılma biliyorum demesi çok kolay.
doktorların gözetiminde hiçbişeycik olmaz bebeğin sağsalim gelicek dünyaya bak gör

Arkadaslar erken dogumu engellemek icin ne olur ictiginiz suya bile dikkat edin ne gerekiosa bakin hemen hemen hepimiz ayni zamanlarda dogum yapcaktk olmadi Allah im yavrum o kdr kucuk ki icim gidiyo canim yaniyo her yerine bisey baglamislar Allah im dayanma gucu versin cok zor cokk

Aynen çok doğru valla ama bizim ki firlama kalmaz son güne :)

note3 kadinlar_klubü

Allah sabır versin canım ama sen güçlü durmalısın moralini de yüksek tutmalısın ki sütün biran önce gelsin bebişi daha da çabucak toparlansın, şu an herşey onlar için biliyosun.Ben inanıyorum çok çabucak toparlancak ve kavuşçaksın bebeğine

canım rahimde acılmalar icin erken değil mi.sat a gore benim 8 eylul.ne doktorum bişi soyledi ne de sormak benim aklıma geldi bu konuyu? ben 10 kilo aldım 32 hafta 3 gunluk bugun sabah itibarı ile.siskinlik hissi var tabi..

Gunaydin kizlar ben iki gundur cok kötü uyaniyorum midem hem yaniyor hem bulaniyor kendimi lavaboya zor atiyorum bacaklarim sızlıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canim çıkacak gibi geliyor bana ne bu şimdi.

Canm benim guclu ol lutfen seni cok iyi anlyrm cunku gorumcemde uc ay oncesine kadr seninlr ayni seyleri yasadi cok zor gunler gecirdi cok yiprandi bebgini gormek icin saatlerce yogun bakimin kapisinda bekledi.ama inancini hic kaybetmedi bebgine hep guvendi ve anne kiz savasi kazandi.sende oglunda oyle olacaksnz hep aklimdasn inanki cnku seni cok iyi anlyrm canindan can acyr simdi ama sen artk annesi ve guclu bir anne olmalisin oglun sevgine iyilesecek buna inan allahim sana bagislasin oglunu seninde ogluna.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım rahimde acılmalar icin erken değil mi.sat a gore benim 8 eylul.ne doktorum bişi soyledi ne de sormak benim aklıma geldi bu konuyu? ben 10 kilo aldım 32 hafta 3 gunluk bugun sabah itibarı ile.siskinlik hissi var tabi..

Acilmasi olanlari cok duyuyorum ama simdiden acilma olanlar erken dogum yapiyo belki de.Korkuyorum acilma olmazsa diye
Ben kasik agrilarimdan dolayi gittigimde bakmisti ama ultrasondan bakti alttan muayene yok henuz

Dun kontrolum vardi dogum pozisyonunda duruyor bebis.Bende de dunden beri kasiklarima birsey batiyor gibi oluyor dogum sancisi boyle bisey mi acaba? Anlayamayip evde dogurcam sanirim :) Amin insallah saglikli olsunlar da

Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm
Ilıktan daha sıcak su ile duşa gir,göğüslerine ütü ile ısıtılmış ılıktan biraz sıcak havlularda masaj yap,süt memede kaldıkta yoksa daha kötü olursun ağrı ve ateş yapar

Erken dogum yapan arkadaslar cok gecmis olsun.Bebisler de sizler de biran once cok iyi olursunuz insallah.Onlar cok minik siz guclu olmalisiniz ki onlara sahip cikabilin.
Rabbim sifa versin...

cnm kasilma dedigin nasil birsey ya bende hic yok ya da ben anlamiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…