gelir canım sabır, neyle sağıyorsun ki acıtıyor, manuel pompalar ile kontrol sende olduğu için zorluyor olabilirsin elektrikli pompa ile acımaması lazım.
hastanedemisin evemi geçtin bebeğin küvezdemi bilmiyorum ama bebek kucaktayken, memedeyken yaşanan duygularında süt gelmesinde etkisi var. geldi gelmedi stresiyle değilde bebeğini düşünerek, ona olan sevgine yoğunlaşarak, birlikte geçireceğiniz zamanları hayal ederek sağ.
Canım benimde öyle aslında sat a göre 3 eylüldü ama bende pco var o yüzden geç döllenme olmuş en başından bu yana hep 7 eylül çıkıyor dr um adet tarihimi değiştirmişti. 27 kasımken 1 aralık olarak kabul ediyor biz zaten kalp atışlarını da geç duymuştuk... Peki seninde en başından bu yana böyle mi yoksa ilk defa mı geri çıktı? Dr lar. 10 güne kadar ileri geri normal kabul ediyor ve usg deki tarihi baz alıyorlar
canım yaa sağlıklı beslenerek almışsın bu kiloyu, doktorlar önyargıyla yaklaşıyorlar nasılsa oburluktur diyolar, iyice anlatmak lazım. ben yediklerimin kalorisini hesaplayıp, aşağı yukarı bu kadar kalori beslendim, şunları yedim niye bu ay çok kilo aldım yada az aldım diye direk saldırıya geçiyorum bişey diyemiyo:)) sen üstüne düşeni yaptığın halde haddinden fazlaysa kilon bunu doktor çözecek, kimsenin sana bişey demeye hakkı yokki, doktorun yanlış yönlendirmiş seni bu duruma sebep olmuş..
canım ne stresi, hiiiiç korkma o muayeneden, gerçekten korkulacak bişey değil.
ben 2 makina yıkadım geride 3 makinalık daha var, combonun yazısını okuyunca nevresimleri unuttuğumu hatırladım bide onlar yıkanacak, yıkama neysede bide ütüsü var, off, nerde bu kızın teyzesi birazını ona yaptırayım bari:))
sabun tozu ile yıkıyorum(hacışahir granül sabun), bir bardakta sıcak suyla eritip deterjan gözüne koydum, yumşatıcı falan yok, gerekte yok. uzun programda yıkadım, benim makinada ilave su tuşu var onada basıyorum. bitince durulama programında yeniden durulattım, aslında buna gerek yokmuş su çok berraktı ama içim rahat etsin.. içerde kurutuyorum, balkona güneşe serecektim ama millet ordan burdan halı çırpıyor diye odada cam açık kuruttum.
:)) bende böyleydim ama burda doğum haberlerini okuyunca birde bu hafta biraz kasılmalar hissedince, apar topar giriştim işe, bi başlasan gerisi gelir..
doğru anladımmı soruyu emin değilim ama.. teorik olarak sata göre 30 eylülde doğar ama tabii pratikte ne kiloya ne ileri geriye bakar, bi bakarsın kucağında:))
Canim ilk ultrason olcumlerin önemli. Ilk kalp atiminda sana kac haftalik dedilerse doğru kabul etmen gereken tarih o. Sonra söylenenler bebegin gelisim durumunu göstermiş oluyor
Iyi akşamlar kızlar uzun zamandir sizi yakindan takip ediyorum cogu seye sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm.bende eylul annesiyim ama sanirim agustos annesi olacam boyle giderse 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi. Bugun kontrolum vardi 3haftada 5kilo almisim ve cogu ödem ellerim ayaklarim cok sis idrarda protein kacagi cikti bebegimin kilosuda 1400mus biraz az gibi geldi tansiyonumda 14/9 cikti.1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyomus duruma gore erken dogum olabilirmis cok korkuyorum ani bisey olurda bebegimi kaybederim diye cok ugrastim cok bekledim onu ne olur bana dua edin melegim beni birakmasin canim cok sıkkın
Tam normal aralikta almissin kilo korkmana gerek yok.. Benim kuzenim toplasmda 5 kilo aldi cocuk 4 kilo dogdu...
Valla cocuklar bakmiyo ikisine de canlari ne zaman istiyorsa geliyorlar..ultrason daha cok gelismeyi degerlendirmede onemil
Doktorun sana verdigi 20 gun rapordan sonra baslayis yapman lazim mesela pazartesi ise baslarsin ayningun veya ertesi gun yine 20 gun rapor alabilrsin. Ya da en guzeli alabilirsen heyetvraporu al..hic basin agrimaz.
Gecmis olsun cwnim yaâ 1-2 hafta daha dayansa kuzucuiklar super o!lur
Ben sebamed kullaniyorumnoglumda bebekliginden beri.. Kizimda da sebamed kulanicam
Arkadaslar erken dogumu engellemek icin ne olur ictiginiz suya bile dikkat edin ne gerekiosa bakin hemen hemen hepimiz ayni zamanlarda dogum yapcaktk olmadi Allah im yavrum o kdr kucuk ki icim gidiyo canim yaniyo her yerine bisey baglamislar Allah im dayanma gucu versin cok zor cokk
Gunaydin, daha once de bu topicte bir soru sormustum ama maalesef bu kadar kisi icinden 1 kisiden bile cevap alamadim.Umarim bu kez alabilirim.
Benim de 13 Eylul olarak gorunuyor simdilik dogumum.Suanda rahimde acilmasi olan var mi aranizda?
Bir de kac kilo aldiniz simdiye kadar.Ben 10kilo aldim doktorum cok degil diyor ama ben cok sismis hissediyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar erken dogumu engellemek icin ne olur ictiginiz suya bile dikkat edin ne gerekiosa bakin hemen hemen hepimiz ayni zamanlarda dogum yapcaktk olmadi Allah im yavrum o kdr kucuk ki icim gidiyo canim yaniyo her yerine bisey baglamislar Allah im dayanma gucu versin cok zor cokk
Kızlar bebek şampuanında müstela mı? Sebamed mi? Karar veremiyorum
canım rahimde acılmalar icin erken değil mi.sat a gore benim 8 eylul.ne doktorum bişi soyledi ne de sormak benim aklıma geldi bu konuyu? ben 10 kilo aldım 32 hafta 3 gunluk bugun sabah itibarı ile.siskinlik hissi var tabi..
Merhaba cnm benim de 13 Eylül görünüyor üç gün önce doktora gittim bebeğin döndüğünü söyledi açılma yok bende ama iki gündür ara ara sancılar geliyor bebeğim 1633 g olmuş 41 cm doktor normal dedi toplamda 7,5 kilo aldım ben de ama senin gibi ben de çok şiş hissediyorum kendimi gece yatmak çok zor olmaya başladı inşallah sağlıkla ve zamanında doğururuz bebişlerimizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilıktan daha sıcak su ile duşa gir,göğüslerine ütü ile ısıtılmış ılıktan biraz sıcak havlularda masaj yap,süt memede kaldıkta yoksa daha kötü olursun ağrı ve ateş yaparCanim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm
Ins canim Allah ağzından duysun.. dr kayda deger bi acilman yok dedi .. ama nst de % 50 % 60 lara cikan sancilar oluyor ama ben belimdeki hafif agridan baska bisey hissetmiyorum.. yanliz kasilma cok oluyor.. nasil bisey ben anlamadim valla.. acemi olmak kotu bisey yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?