2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Evet canim banada nidlat veriyorlar 4 saatte bir ictikten 1 saat sonra nst bagliyolar kasilmalar düzenli cikmiyor ama her nst baglandigimda her bebek icin yarim saat 3 4 kere cikiyor buda cok fazla demekmis doktor 24 saatte hic kasilman olmamamali diyor seni gonderebilmem icin bide her gun serum bagliyor icinde magnezyum falan varmis.. takoliz tedavisi ne bilmiyorum belki yapiyolardir ama :)) bide ilk gittim gun cigerlerini gelistirici iğne yapildi 12 saate bir..

Tokolizde nidilat magnezyum bi kaç çeşit daha ilaç hepsi bir arada veriliyor önce damar yolundan serum ile sonra ağızdan tablet olarak... Bende oldum o iğneden celestone toplamda 4 doz ama bi kerede iki dozu birleştirip 24 saat arayla yaptılar... Hiç kasılma çıkmayacak yani ama zaten haftamıza göre biraz olması normal diye biliyorum ama senin şimdi ikiz belki fark vardır... Bi an önce hayırlısıyla eve çıkarsın inş canım...

Iyi akşamlar kızlar uzun zamandir sizi yakindan takip ediyorum cogu seye sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm.bende eylul annesiyim ama sanirim agustos annesi olacam boyle giderse 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi. Bugun kontrolum vardi 3haftada 5kilo almisim ve cogu ödem ellerim ayaklarim cok sis idrarda protein kacagi cikti bebegimin kilosuda 1400mus biraz az gibi geldi tansiyonumda 14/9 cikti. 1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyomus duruma gore erken dogum olabilirmis cok korkuyorum ani bisey olurda bebegimi kaybederim diye cok ugrastim cok bekledim onu ne olur bana dua edin melegim beni birakmasin canim cok sıkkın

Canım öncelikle sakin olacaksın panik yaptığın heran tansiyonunu dahada yükseltirsin.
Ayrıca 32. Haftandasın bebişinin seninle olduğu heran ona artı.
Diyelim ki doktorlar müdahale etmek istedi. Allah"ın izniyle bebeğin senle olur merak etme.
Sen bol bol duanı et arkadaşım bende edeceğim.
Herşey güzel olacak merak etme.

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun zor da olsa bebeğin için sakin olmaya çalış son zamanlara yaklaştık artık ve bi çoğumuzda problemler var şu an benim de erken doğum riskim var hep evdeyim 14/9 tansiyon şu an için sınırdasın demek gebelik zehirlenmesi de çeşit çeşit büyük ihtimal seninki hafif seyrediyordur idrarda protein kaçağı kaç mg? Allah korusun ama erken bile doğsa 8 aylıksın şu an yani özel bi bakımla bebeğinin kendini toplaması çok zaman almaz dr lar 32 haftayı ilk sınır olarak kabul ediyor 34 ü görsen yani şurda iki haftacık daha bebeğin sabrederse herşey çok daha kolay olur senin için Allah korusun bu durumu çok daha önce yaşayanlar oluyor... Bir de karaciğer ve böbrek fonksiyonlarına bakıldı mı? Dualarım seninle inş herşey çok güzel gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun...

Hala sutum gelmiyor sagmaktan cok.agriyo ama gelmiyoo napicm bn yaa

Canim ben takip edemiyorum pek. Mesajini gordum simdi. Ne zaman dogum yaptin. Kac gun oldu yani. Bide erken dogum mu. Elinle.mi sagiyosun sutunu. Eger imkanin varsa elektrikli.pompa alsan kullansan cok daha rahat olur agrin olmaz bide sutun cabuk gelir. Bide gelmiyo diye sikinti yapma bol bol su ic

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sagol canim sakin olmaya calisiyorum.doktor mudahele edene kadar bisey olmaz dimi ben en cok ondan korkuyorum.bende hepimiz icin hep dua ediyorum Allahim yardimcimiz olsun

Merhaba cnm benim de 13 Eylül görünüyor üç gün önce doktora gittim bebeğin döndüğünü söyledi açılma yok bende ama iki gündür ara ara sancılar geliyor bebeğim 1633 g olmuş 41 cm doktor normal dedi toplamda 7,5 kilo aldım ben de ama senin gibi ben de çok şiş hissediyorum kendimi gece yatmak çok zor olmaya başladı inşallah sağlıkla ve zamanında doğururuz bebişlerimizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet haklisin canim sicaklara denk gelmemiz de etkiliyo bizi.protein kacagi mg olarak degil +1 olarak yaziyor +3 en tehlikelisi dedi hemsire benimki baslangic insallah cogalmaz.karacigere ve bobreklere bakilmadi sadece idrar testi yapildi haftaya tekrarlicaz dedi doktor
Cok sagol canim destegin icin Allah razi olsun.inşallah hepimiz sag salim zamaninda kavusuruz bebeklerimize

Benim gibi idrarda protein cikanlar özel olarak bisey yapiyolarmi merak ediyorum beslenmede falan :26:

Önce sakin olacaksin canim stres yapma yoksa gelecegi varsa da gelmez bol sivi tuket ve uyu uyku sut olusumuna cok iyi geliyor insallah gelicek canim sabirli ol erken dogum yaptin sut hormonlarin harekete gecer

allahın izniile bişey lmaz sen canını sıkma,kendini başka şeylerle meşgul etmye çalış ama yorma

yanlş yazmışım 1850 kilosu .. aklım 29 haftaya gtti :)

maşşallah bebişine

gelir canım sabır, neyle sağıyorsun ki acıtıyor, manuel pompalar ile kontrol sende olduğu için zorluyor olabilirsin elektrikli pompa ile acımaması lazım.
hastanedemisin evemi geçtin bebeğin küvezdemi bilmiyorum ama bebek kucaktayken, memedeyken yaşanan duygularında süt gelmesinde etkisi var. geldi gelmedi stresiyle değilde bebeğini düşünerek, ona olan sevgine yoğunlaşarak, birlikte geçireceğiniz zamanları hayal ederek sağ.

kızlar 31 haftalıkken doktor bebeği,n kilosu için 1.600 gram dedi az değil mi sizce sizin bebüşlerin kilosu nasıl

Cok sagol canim sakin olmaya calisiyorum.doktor mudahele edene kadar bisey olmaz dimi ben en cok ondan korkuyorum.bende hepimiz icin hep dua ediyorum Allahim yardimcimiz olsun

Merak etme cnm Allah ın izniyle hiç bişe olmaz. Gerekirse hergün git baktır doktoruna. Zaten çok acil bişe olacak olsa seni eve yollamazdı kesinlikle

ben fazla tırsağımda o yüzden cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…