Peki kasılmaların arası nasıl yani kaç dk da bir 50-60 ı buluyor? Off şu 36-37 leri bi görsek gerçekten yordu bu bebişler bizi kendi yorgunluğumu geçtim en büyük korkum bebeğime bişey olmasıtokoliz tedavisi falan mı yapıyorlar nasıl durduyolar sancıları? Benim kuzenim 7 aydan itibaren hep böyle geçirmişti maşallah bebeği 38. Haftaya kadar durdu nidilat alıyodu o 2 saatte bir bizimkilerde durur inş....Çok soruyorum canım merakımdan ama müsait değilsen sonra yazarsın...
Evet canim banada nidlat veriyorlar 4 saatte bir ictikten 1 saat sonra nst bagliyolar kasilmalar düzenli cikmiyor ama her nst baglandigimda her bebek icin yarim saat 3 4 kere cikiyor buda cok fazla demekmis doktor 24 saatte hic kasilman olmamamali diyor seni gonderebilmem icin bide her gun serum bagliyor icinde magnezyum falan varmis.. takoliz tedavisi ne bilmiyorum belki yapiyolardir ama :)) bide ilk gittim gun cigerlerini gelistirici iğne yapildi 12 saate bir..
Canım öncelikle sakin olacaksın panik yaptığın heran tansiyonunu dahada yükseltirsin.Iyi akşamlar kızlar uzun zamandir sizi yakindan takip ediyorum cogu seye sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm.bende eylul annesiyim ama sanirim agustos annesi olacam boyle giderse 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi. Bugun kontrolum vardi 3haftada 5kilo almisim ve cogu ödem ellerim ayaklarim cok sis idrarda protein kacagi cikti bebegimin kilosuda 1400mus biraz az gibi geldi tansiyonumda 14/9 cikti.1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyomus duruma gore erken dogum olabilirmis cok korkuyorum ani bisey olurda bebegimi kaybederim diye cok ugrastim cok bekledim onu ne olur bana dua edin melegim beni birakmasin canim cok sıkkın
sağol canım anladım heyet raporu ÖZELDEN OLMAZ DEDİLER BANA BU NE KADAR DOĞRU??
Iyi akşamlar kızlar uzun zamandir sizi yakindan takip ediyorum cogu seye sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm.bende eylul annesiyim ama sanirim agustos annesi olacam boyle giderse 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi. Bugun kontrolum vardi 3haftada 5kilo almisim ve cogu ödem ellerim ayaklarim cok sis idrarda protein kacagi cikti bebegimin kilosuda 1400mus biraz az gibi geldi tansiyonumda 14/9 cikti.1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyomus duruma gore erken dogum olabilirmis cok korkuyorum ani bisey olurda bebegimi kaybederim diye cok ugrastim cok bekledim onu ne olur bana dua edin melegim beni birakmasin canim cok sıkkın
Hala sutum gelmiyor sagmaktan cok.agriyo ama gelmiyoo napicm bn yaa
Cok sagol canim sakin olmaya calisiyorum.doktor mudahele edene kadar bisey olmaz dimi ben en cok ondan korkuyorum.bende hepimiz icin hep dua ediyorum Allahim yardimcimiz olsunCanım öncelikle sakin olacaksın panik yaptığın heran tansiyonunu dahada yükseltirsin.
Ayrıca 32. Haftandasın bebişinin seninle olduğu heran ona artı.
Diyelim ki doktorlar müdahale etmek istedi. Allah"ın izniyle bebeğin senle olur merak etme.
Sen bol bol duanı et arkadaşım bende edeceğim.
Herşey güzel olacak merak etme.
Gunaydin, daha once de bu topicte bir soru sormustum ama maalesef bu kadar kisi icinden 1 kisiden bile cevap alamadim.Umarim bu kez alabilirim.
Benim de 13 Eylul olarak gorunuyor simdilik dogumum.Suanda rahimde acilmasi olan var mi aranizda?
Bir de kac kilo aldiniz simdiye kadar.Ben 10kilo aldim doktorum cok degil diyor ama ben cok sismis hissediyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet haklisin canim sicaklara denk gelmemiz de etkiliyo bizi.protein kacagi mg olarak degil +1 olarak yaziyor +3 en tehlikelisi dedi hemsire benimki baslangic insallah cogalmaz.karacigere ve bobreklere bakilmadi sadece idrar testi yapildi haftaya tekrarlicaz dedi doktorCanım çok geçmiş olsun zor da olsa bebeğin için sakin olmaya çalış son zamanlara yaklaştık artık ve bi çoğumuzda problemler var şu an benim de erken doğum riskim var hep evdeyim14/9 tansiyon şu an için sınırdasın demek gebelik zehirlenmesi de çeşit çeşit büyük ihtimal seninki hafif seyrediyordur idrarda protein kaçağı kaç mg? Allah korusun ama erken bile doğsa 8 aylıksın şu an yani özel bi bakımla bebeğinin kendini toplaması çok zaman almaz dr lar 32 haftayı ilk sınır olarak kabul ediyor 34 ü görsen yani şurda iki haftacık daha bebeğin sabrederse herşey çok daha kolay olur senin için Allah korusun bu durumu çok daha önce yaşayanlar oluyor... Bir de karaciğer ve böbrek fonksiyonlarına bakıldı mı? Dualarım seninle inş herşey çok güzel gider ve bebeğine sağlıkla kavuşursun...
çok prdon ya canım 1850 kilo 31+3 haftalık yanlş yazmışım
yanlş yazmışım 1850 kilosu .. aklım 29 haftaya gtti :)
Iyi akşamlar kızlar uzun zamandir sizi yakindan takip ediyorum cogu seye sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm.bende eylul annesiyim ama sanirim agustos annesi olacam boyle giderse 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi. Bugun kontrolum vardi 3haftada 5kilo almisim ve cogu ödem ellerim ayaklarim cok sis idrarda protein kacagi cikti bebegimin kilosuda 1400mus biraz az gibi geldi tansiyonumda 14/9 cikti.1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyomus duruma gore erken dogum olabilirmis cok korkuyorum ani bisey olurda bebegimi kaybederim diye cok ugrastim cok bekledim onu ne olur bana dua edin melegim beni birakmasin canim cok sıkkın
yanlş yazmışım 1850 kilosu .. aklım 29 haftaya gtti :)
Cok sagol canim sakin olmaya calisiyorum.doktor mudahele edene kadar bisey olmaz dimi ben en cok ondan korkuyorum.bende hepimiz icin hep dua ediyorum Allahim yardimcimiz olsun
canım yaa sağlıklı beslenerek almışsın bu kiloyu, doktorlar önyargıyla yaklaşıyorlar nasılsa oburluktur diyolar, iyice anlatmak lazım. ben yediklerimin kalorisini hesaplayıp, aşağı yukarı bu kadar kalori beslendim, şunları yedim niye bu ay çok kilo aldım yada az aldım diye direk saldırıya geçiyorum bişey diyemiyo:)) sen üstüne düşeni yaptığın halde haddinden fazlaysa kilon bunu doktor çözecek, kimsenin sana bişey demeye hakkı yokki, doktorun yanlış yönlendirmiş seni bu duruma sebep olmuş..
canım ne stresi, hiiiiç korkma o muayeneden, gerçekten korkulacak bişey değil.
ben 2 makina yıkadım geride 3 makinalık daha var, combonun yazısını okuyunca nevresimleri unuttuğumu hatırladım bide onlar yıkanacak, yıkama neysede bide ütüsü var, off, nerde bu kızın teyzesi birazını ona yaptırayım bari:))
sabun tozu ile yıkıyorum(hacışahir granül sabun), bir bardakta sıcak suyla eritip deterjan gözüne koydum, yumşatıcı falan yok, gerekte yok. uzun programda yıkadım, benim makinada ilave su tuşu var onada basıyorum. bitince durulama programında yeniden durulattım, aslında buna gerek yokmuş su çok berraktı ama içim rahat etsin.. içerde kurutuyorum, balkona güneşe serecektim ama millet ordan burdan halı çırpıyor diye odada cam açık kuruttum.
:)) bende böyleydim ama burda doğum haberlerini okuyunca birde bu hafta biraz kasılmalar hissedince, apar topar giriştim işe, bi başlasan gerisi gelir..
doğru anladımmı soruyu emin değilim ama.. teorik olarak sata göre 30 eylülde doğar ama tabii pratikte ne kiloya ne ileri geriye bakar, bi bakarsın kucağında:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?