2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım kendini üzme ne olur. Eve çıkmasına izin verecekleri kadar sağlıklı Allah'a şükür bebişin
Annelik bu için gidiyordur çok iyi anlıyorum ama 1-2 haftan var sütümde gelmedi minnacıktı diye rahatlamış bir şekilde hatırlayacaksın bugünü :) biz bocalamalar yaşarkende sen oo çoktan herşeyi çözmüş bize akıl veriyor olacaksın

Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm
csnim brnim allah guc kuvvet versin sana.insallah kavusacsksin kuzuna ..
goguslerine sicak kompres uygula ve acisa da mutlaka bosaltmaya cslis

Merhaba kızlar.nasılsınız?
Doğum yapanlarin da gozleri aydin. Artk bende hastane cantami hazirlayayim diyorum. Neler koydunuz cantaya ? Bebek icin iki takim yeter mi mesela?
daha hazırlamadim ben de..iki takim yeterli olur bence

Kıyamam sana...ama onun icin guclu olmalisin kendini birakma sakin..insallah saglicakla kavusacaksin canım

Gunaydin kizlar ben iki gundur cok kötü uyaniyorum midem hem yaniyor hem bulaniyor kendimi lavaboya zor atiyorum bacaklarim sızlıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canim çıkacak gibi geliyor bana ne bu şimdi.
idrar yolunda problem var mi yz da ishal vs.. reflu yani mide yanması normal de bulantı bacsklarda sizlama olmaması lazim.. doktoruna bir danis bence

Günaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?
dün gece serindi o yuzden daha rahat uyudum..ama onceki gecelerde uyuyamiyordum..kilo cok aldim diye deprestim bu aralar yaaa..

Gunaydin kizlar ben iki gundur cok kötü uyaniyorum midem hem yaniyor hem bulaniyor kendimi lavaboya zor atiyorum bacaklarim sızlıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canim çıkacak gibi geliyor bana ne bu şimdi.

Bacak ve ayaklarım benimde felaket.
Çocukken bir büyüme ağrılarım olmuştu bacaklarımdaki onu hatırlatan bir ağrı dolayısıyla muhtemelen kalsiyum eksikliğinden oluyor.
Kalsiyum tablette alıyorum süt yoğurtta tüketiyorum ama yetmiyor sanırım.
Mide yanması için gaviscon vs tarzı ilaçlar kullanabilirsin canım.

canım Allah bebeğini sana bağışlasın. sen içini ferah tut, iyi düşün ve sakın stres yapma kendine. artık çok şükür ki 32. haftana ulaşmışsın. erken doğum olsa bile bebeğin Allahın izniyle seninle olacak onu bil rahat ol. Dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun

Canım 32.haftada açılmayı senin aklına kim soktu?
Daha bu gündem değil ve gerek olmadıkça doktorlarımızın açılma kontrolü yaptığını sanmıyorum.
Kasık ağrın şiddetli ondan kafana takıyorsan doktoruna gittiğinde danış bence..

cok gecmis olsun canim. sakin olmaya çalış stres hem tansiyonu etkiler hem bebegini. tansiyon cok yüksek degil protein kacagin da oyle .. zaten sıkıntıli bir durumun olsa dr yatis verirdi sana 1 hafta sabret tansiyon takibini yap duzenli ,insallah haftaya kadar düzelirsin . guzel haberlerini bekliyoruz canım

Herkes o kadar çok şey biliyor ki hiç sorma.Normal doğuma kendimi zar zor ikna etmişken dün doktor sezryn önerdi ama insanlar hala diretiyorlar erkeklere kızıyoruz yeri geldiğinde hamile psikolojisinden anlamıyorlar diye ama bayanlar daha beter oluyorlar bazen.Çok sıkıldım artık etrafımda doğum muhabbeti duymaktan.
Dün kontrolüm vardı o kadar çok sorum birikmiş ki açılmayı sormayı unuttum.Hep içimde erken doğum yapacakışım hissi var hep tedirginim nedense...

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?

Günaydın herkese ve minik bebişlere :)
ben de geceleri uyuyamıyorum ama sıcaklardan ötürü..balkonda yatasım var valla, ev o kadar sıcak oluyor ki.
hepimize sabırlar diliyorum.

günaydın kızlar
bugün kontrolüm var 14.00 te..
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.

günaydın kızlar
bugün kontrolüm var 14.00 te..
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.

Ay hadi bakalım hayatım çoook güzel haberlerle gel inşallah. Ama lütfen diğer arkadaşlar gibi habersiz bıurakma bizi insan merak ediyor valla.

Dualarım seninle ve bebişinle.

Günaydın herkese,

Doğum yapanları okudukça bi panik bastı beni, neredeyse herşeyimiz satın alındı ama hiçbirşey yıkanmadı, ütülenmedi ve yerleşmedi. Kızımızın odası hala havalansın diye ardına kadar açık, her yer her yerde derler ya, tam olarak öyle. Nerden başlayacağımı bilemiyorum bu da daha tembel hale sokuyor beni. İşe geliyorum çalışamıyorum, sürekli forumlar ve doğum hikayeleri okuyorum. Eve gidiyorum orda birşey yapamıyorum. Sıcakların etkisi mi bilemedim..

Bir de sizle az önce okuduğum ve etkilendiğim bir evde doğal doğum hikayesi paylaşmak istiyorum. Yapabilir misin deseler belki derim ama yapar mısın sorusuna cevabım kesinlikle hayır olur. Yine de etkileyici bir hikaye..

http://bebekyapimbakimonarim...............tr/2013/02/oykunun-dogal-dogum-hikayesi.html

günaydın arkadaşlar
nasılsın
allah yardımcısı olsun doğum yapan arkadaşlarımızın
inş en kısa zamanda kucaklarına alacklar bebeışlerını

zaten burası beni mahvetti. İşlerim o kadar birikti ki dün gece 11'e kadar işyerindeydim akşam çalış çalış afakanlar bastı beni. AKŞAM giderken de belimde girip çıkan agrı olunca hah doguuyorum galiba dedim. Neyseki eve gidip uzanınca geçti.

E akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş, bende günlerdir yatarsam forumlara dadanırsam boyle son güne kalan işlerde panik olurum işte. BU gece de mesai beni beklerrr ((

Teşekkür ederim cevaplarınız için...Sizin doktorlarınızın problem etmemesi moralimi duzeltti ,benim sanırım şekerim yuksek cıktıgı için dr sıkı diyet yap dedi,önlem olarak.Zaten ben de korkumdan girdim hemen ,ufak ufak bozdugum diyete ...Benim bebiş 2 haftada 600 gram alınca ve hızla öne gecince kilosu,sanırım korkutucu oldu.Umarım ben de 3 kilo küsurlarda normal ve saglıklı dogum yapabilirim...Şekeri tolore edememenin hiç affı yok sanırım,diyeti bozmaya hiç gelmiyor.Artık o kadar zorlanıyorum ve isyan ediyorum ki halime...Hamileligimden hiçbişi anlayamadım,istediğim şeyleri yiyememek artık işkence oldu bana,aklımda sürekli yasaklı yiyecekler

Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm

Gebe eğitiminde süt gelmesini en çok artıran şeyin sık sık emzirme(2-3 saatte bir) ve gunde 3-4 lt su içmek oldugunu öğrettiler.Sen de pes etmeden sagmaya devam et.Motive olmak için önüne bebeğinin sevdigin bir eşyasını koyman işe yararmış. Ve de gogus catlakları,acımaları icin her fırsatta gogusleri açıkta bırakıp hava almalarını saglayın dediler.Ve de ucu delikli (aventin var mesela) gögüs kalkanını önerdiler goguslerini kumas surtunmelerinden korumak icin...

Ayyy canim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin ki sende yavrularinla ilgilenebil

Çok geçmişş olsun ,işallah ciddi bişi yoktur hemen gecer bacağın, zaten son zamanlarımız zor birde ekstra bi ağrı işi dahada zora sokar

canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah,söbüşler büyüyünce dengemiz bozuluyo tabi
daha çok dikkat etmek gerek,bende dikkatsizim bu konuda
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ancak görebildim cepten gözükmedi. dengesizlik yüzünden oldu zaten kucakta çocuk karında bebek rampadan koşmak senin neyine dr a söyle geliyorum diye öyle git de mi yok anacım yok. bende bu tez canlılık oldukça burnum beladan ayrılmaz :))

Amin canım 1 saate kadar girecek bakalım doğuma :)
okuyamıyorum canım haner verir msn ablandan..

canım okuyamadım maalesef ( özelden mailimi atayım ben sana

ben de muhtemelen önümüzdeki hafta senin temponda çalışmak zorunda kalacağım işleri yetiştirebilmek için. en sevmediğim şey gereksiz mesailer, zamanında çalışabilsem adam akıllı hiç gerek kalmayacak ama.. bu aralar tembellik had safhada.

herkese merhaba, günlerimiz azaldı artık geriye sayım başladı :)

İzmir'de yaşayan arkadaşlar hastane seçimleriniz nedir? Ben kent hastanesinde doğum yapacağım, etraftan iyi şeyler duydum ve dr'um da bu hastaneyi önerdi. sizin de hastane hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…