Arkadaslar erken dogumu engellemek icin ne olur ictiginiz suya bile dikkat edin ne gerekiosa bakin hemen hemen hepimiz ayni zamanlarda dogum yapcaktk olmadi Allah im yavrum o kdr kucuk ki icim gidiyo canim yaniyo her yerine bisey baglamislar Allah im dayanma gucu versin cok zor cokk
csnim brnim allah guc kuvvet versin sana.insallah kavusacsksin kuzuna ..Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm
daha hazırlamadim ben de..iki takim yeterli olur benceMerhaba kızlar.nasılsınız?
Doğum yapanlarin da gozleri aydin. Artk bende hastane cantami hazirlayayim diyorum. Neler koydunuz cantaya ? Bebek icin iki takim yeter mi mesela?
Kıyamam sana...ama onun icin guclu olmalisin kendini birakma sakin..insallah saglicakla kavusacaksin canımArkadaslar erken dogumu engellemek icin ne olur ictiginiz suya bile dikkat edin ne gerekiosa bakin hemen hemen hepimiz ayni zamanlarda dogum yapcaktk olmadi Allah im yavrum o kdr kucuk ki icim gidiyo canim yaniyo her yerine bisey baglamislar Allah im dayanma gucu versin cok zor cokk
idrar yolunda problem var mi yz da ishal vs.. reflu yani mide yanması normal de bulantı bacsklarda sizlama olmaması lazim.. doktoruna bir danis benceGunaydin kizlar ben iki gundur cok kötü uyaniyorum midem hem yaniyor hem bulaniyor kendimi lavaboya zor atiyorum bacaklarim sızlıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canim çıkacak gibi geliyor bana ne bu şimdi.
dün gece serindi o yuzden daha rahat uyudum..ama onceki gecelerde uyuyamiyordum..kilo cok aldim diye deprestim bu aralar yaaa..Günaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?
Gunaydin kizlar ben iki gundur cok kötü uyaniyorum midem hem yaniyor hem bulaniyor kendimi lavaboya zor atiyorum bacaklarim sızlıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canim çıkacak gibi geliyor bana ne bu şimdi.
Iyi akşamlar kızlar uzun zamandir sizi yakindan takip ediyorum cogu seye sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm.bende eylul annesiyim ama sanirim agustos annesi olacam boyle giderse 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi. Bugun kontrolum vardi 3haftada 5kilo almisim ve cogu ödem ellerim ayaklarim cok sis idrarda protein kacagi cikti bebegimin kilosuda 1400mus biraz az gibi geldi tansiyonumda 14/9 cikti.1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyomus duruma gore erken dogum olabilirmis cok korkuyorum ani bisey olurda bebegimi kaybederim diye cok ugrastim cok bekledim onu ne olur bana dua edin melegim beni birakmasin canim cok sıkkın
ben mustelanın setini aldım canım.
Bende mustela aldım cnm
ben sebamed aldım ablam doğdundan beri çocuğuna sebamed şampuan kullanıyor şuan yeğenim 1,5 yaşında.
Acilmasi olanlari cok duyuyorum ama simdiden acilma olanlar erken dogum yapiyo belki de.Korkuyorum acilma olmazsa diye
Ben kasik agrilarimdan dolayi gittigimde bakmisti ama ultrasondan bakti alttan muayene yok henuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi akşamlar kızlar uzun zamandir sizi yakindan takip ediyorum cogu seye sizlerle sevindim sizlerle üzüldüm.bende eylul annesiyim ama sanirim agustos annesi olacam boyle giderse 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi. Bugun kontrolum vardi 3haftada 5kilo almisim ve cogu ödem ellerim ayaklarim cok sis idrarda protein kacagi cikti bebegimin kilosuda 1400mus biraz az gibi geldi tansiyonumda 14/9 cikti.1 hafta tansiyon takibi yapmam gerekiyomus duruma gore erken dogum olabilirmis cok korkuyorum ani bisey olurda bebegimi kaybederim diye cok ugrastim cok bekledim onu ne olur bana dua edin melegim beni birakmasin canim cok sıkkın
cok gecmis olsun canim. sakin olmaya çalış stres hem tansiyonu etkiler hem bebegini. tansiyon cok yüksek degil protein kacagin da oyle .. zaten sıkıntıli bir durumun olsa dr yatis verirdi sana 1 hafta sabret tansiyon takibini yap duzenli ,insallah haftaya kadar düzelirsin . guzel haberlerini bekliyoruz canımEvet haklisin canim sicaklara denk gelmemiz de etkiliyo bizi.protein kacagi mg olarak degil +1 olarak yaziyor +3 en tehlikelisi dedi hemsire benimki baslangic insallah cogalmaz.karacigere ve bobreklere bakilmadi sadece idrar testi yapildi haftaya tekrarlicaz dedi doktor
Cok sagol canim destegin icin Allah razi olsun.inşallah hepimiz sag salim zamaninda kavusuruz bebeklerimize
Benim gibi idrarda protein cikanlar özel olarak bisey yapiyolarmi merak ediyorum beslenmede falan :26:
Canım 32.haftada açılmayı senin aklına kim soktu?
Daha bu gündem değil ve gerek olmadıkça doktorlarımızın açılma kontrolü yaptığını sanmıyorum.
Kasık ağrın şiddetli ondan kafana takıyorsan doktoruna gittiğinde danış bence..
Günaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?
günaydın kızlar
bugün kontrolüm var 14.00 te..
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.
canım dün kontrolün nasıl geçti????
Günaydın herkese,
Doğum yapanları okudukça bi panik bastı beni, neredeyse herşeyimiz satın alındı ama hiçbirşey yıkanmadı, ütülenmedi ve yerleşmedi. Kızımızın odası hala havalansın diye ardına kadar açık, her yer her yerde derler ya, tam olarak öyle. Nerden başlayacağımı bilemiyorum bu da daha tembel hale sokuyor beni. İşe geliyorum çalışamıyorum, sürekli forumlar ve doğum hikayeleri okuyorum. Eve gidiyorum orda birşey yapamıyorum. Sıcakların etkisi mi bilemedim..
Bir de sizle az önce okuduğum ve etkilendiğim bir evde doğal doğum hikayesi paylaşmak istiyorum. Yapabilir misin deseler belki derim ama yapar mısın sorusuna cevabım kesinlikle hayır olur. Yine de etkileyici bir hikaye..
http://bebekyapimbakimonarim...............tr/2013/02/oykunun-dogal-dogum-hikayesi.html
canım arkadaşı bilmiyorum ama ben 32+1 iken doktor kontrolündeydim. yani geçen çarşamba günü. Bebeğim 2150 gr çıktı. Doktorum 1 hafta önden gidiyoruz dedi. Ama sorun etmedi güzel beslemişsin dedi. BU arada bundan önce hep günü ile uyumlu çıkıyordu kilosu ilk defa öne geçmiş oldu. BUndan sonra gittiğimde çok daha fazla artış olursa o zaman belki bişey der. Ben de şeker çıkmamıştı ama o kadar hızlı kilo alıyorum ki hep şekerim mi var diye düşünmeden de edemiyorum.
ewt normal dedi bende 3 haftada 600 gr almış haftası ile uyumlu dedi böyle giderse 3 küsür doğar dedi gebelikde şekerle ilgili bi problemim yok ben anlayamadım hem aynı kilodasın hem bebek önde kilosuda iyi inşallah herşey yoluna girer.
Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm
Ayyy canim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin ki sende yavrularinla ilgilenebil
Çok geçmişş olsun ,işallah ciddi bişi yoktur hemen gecer bacağın, zaten son zamanlarımız zor birde ekstra bi ağrı işi dahada zora sokar
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ancak görebildim cepten gözükmedi. dengesizlik yüzünden oldu zaten kucakta çocuk karında bebek rampadan koşmak senin neyine dr a söyle geliyorum diye öyle git de mi yok anacım yok. bende bu tez canlılık oldukça burnum beladan ayrılmaz :))canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah,söbüşler büyüyünce dengemiz bozuluyo tabi
daha çok dikkat etmek gerek,bende dikkatsizim bu konuda
okuyamıyorum canım haner verir msn ablandan..Amin canım 1 saate kadar girecek bakalım doğuma :)
canım okuyamadım maalesef19-20 aylıktı canım ama kızlar erkeklerden daha erken alışır derler. direk bezi çıkarmıştık, arada bi bağlarsan kafası karışır çocuğun, artık büyüdün bez işi bitti de bağlama dediler onun için mecbur kalınca giyilebilen bezlerden takıp gezme külotu, yatma külotu gibi hikayeler uyduruyodum.
doktorun verdiği yazıyı buldum, yüklüyorum buraya, umarım okunur, olmazsa mail adresi yolla özelden maile göndereyim.
zaten burası beni mahvetti. İşlerim o kadar birikti ki dün gece 11'e kadar işyerindeydim akşam çalış çalış afakanlar bastı beni. AKŞAM giderken de belimde girip çıkan agrı olunca hah doguuyorum galiba dedim. Neyseki eve gidip uzanınca geçti.
E akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş, bende günlerdir yatarsam forumlara dadanırsam boyle son güne kalan işlerde panik olurum işte. BU gece de mesai beni beklerrr((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?