2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

aynen öyle resmen gereksiz mesai, benim tembelliğim yüzünden olan şeyler. Bak hala sana laf yetiştiriyorum görüyomusun :)))

Susuyorum ve ayrılıyorum huzurlarınızdan :)

kızlar tam okuyamadım ama 3. doğum gerçekleşti sanırım. bi eylül anneleri doğum hikayeleri topiği açsak güzel olucak kaçıran topluca oradan okur.. temmuzda gelmeye başladı keratalar. ben ağustos sonu olarak odaklandım inş bi aksilik çıkmaz cuma kontrolümüz var.. ya benim tayin işine canım çok sıkılıyor. 37. haftada çalışamaz raporu alacağım ama eş durumu tayinleri 19-20 ağustosta açıklanıyor neticeler. 15 ağustosta ayrılmam lazım sat hesabına göre kadrom 12 saat uzakta kalsın istmiyorum izin rapor dilekçe sürekli kargo faxla mı uğraşayım ben geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor. ona göre raporu alsam diyorum o da tam içime sinmiyor ama başka çare de aklıma gelmiyor birine vekalet versem ben izindeyken başlamam sıkıntı olur mu acaba? fikirlerinizi bekliyorum. olmadı burada meb e gidip bi konuşacağım. okuldaki müdür ve yardımcısı hiç bir sorun olmaz ne alalkası var dediler ama meb kılavuzda askerden izinden dönenler tercih yapabilir sonuçlar açıklandığında yeter ki başlangıç yapacak durumda olsunlar gbsinden bişeyler yazıyor. benim durum tam tersi bi de okuldakilere güvenmiyorum d. sonrası izin için 3 kez meb e gitmiş en sonunda okula müfettiş getirtmiştim hakkım olan izni bile hakkın yok deyip 10 gün oyaladılar beni..
aklına çare gelenler yardım lütfen...

kent hastanesinin doğum sonrası hizmetlerini önermiyorlar. hemşireleri, bebek ve anne bakım hizmetlerini vs. tecrübeli değilsen, bebeğini nasıl tutacağını emzireceğini bilmiyorsan kenti tavsiye etmiyorlar. kentte doğum yapan arkadaşlarımın tecrübesidir söylediğim. yılların doğum hastanesi olarak çınarlıyı öneriyorlar. odalar küçük ve hastane eski ama özellikle ebe ve hemşireleri çok çok iyi, bu da yine doğum yapan arkadaşlarımın/kuzenlerimin tecrübesidir.
sen nerde yapacaksın diye sorarsan, gönlüm kentten yana, daha modern olduğu için ama önemli olan tecrübeli ekip olduğundan sanırım çınarlı'da yapacağım.. doktorum ikisini de önermekle birlikte kentin daha gösterişten yana olduğu konusunda benimle hemfikir.

Günaydın kızlar.
Sağlıkla,mutlulukla,sabırla hamileliğimize devam edelim inşallah.
Kontrolden geldim şimdi.hem de çalışabilir raporu aldım.kan ve idrar için tahlil verdim,ultrasona girdim ama nst ye girmedim.drum gerekli görmedi anlaşılan.zaten sancım filanda yoktu.
32+2 günlüğüm,bebeğim 2590 gr ve 45 cm çıktı.diyabetim yok ama,sanıyorum oğlum annesine çekmiş,ben de 5kiloya yakın doğmuşum ve annem normal doğurmuş beni.Allahtan sezeryan olacağım konusunda drumla konuşmuştuk.38.hafta gibi alacağını söyledi.
Bu arada tatil için yol durumunu sordum,trenle izmir den konya ya gitmemde bir sakınca görmedi.üstelik pıhtılaşma için aspirin ve clexane 04 kullanıyorum.pıhtılaşmaya eğilim var yani.ona rağmen sıkıntı yok.arada kalkıp yürürsün dedi.e zaten çiş 2 saat durdurmuyor :) tatilcilere
duyurulur.:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar
bugün kontrolüm var 14.00 te..
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.
Hadi bakalimmm guzel haberlerini bekliyoruz canim
Günaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?
Ya hic sorma ben de uyuyamiyorum esimi de uyutmuyorum adam isyanlarda niye uyumuyorsun diyo bana

Kızlar, göğüs ucu kremini hamileyken de kullanabiliyor miuyuz? Benim sağ göğsümün ucu pütür pütür oldu. Emmeye müsait değil gibi

Topik konusunda iyi dusunmussun guzel our
İzin konusunds fikir uretemiym mebde farklki oluyor mu bilmiyorum .benim eylulde atama kuram var dogum iznindeyken katilabiliyorum ama dedigim gibi meb saglik farkli olabilir bakanligi arayipnsorsan ankarayi yani

Maasallah kuzucuga sana da ayrica ,ne bagirtmissindir anneni 5 kilooooooo

Cok sagol canim bebekte biraz geriden geliyo kilosu az.hakkimizda hayirlisi olur insallah

Insallah dedigin gibi olur canim tuzu kestim bakalim faydasi olacakmi.bu sabah olctum 15/9 cikti :18: guzel haberler veririm insallah

sağol canım bilgi için, benimde sağlık sigortamdan dolayı tercihim kent olacak, eğer sıkıntı sadece doğum sonrası içinse çok sorun etmem, yanımda epey tecrübeli anne olacak ailemden. annem ve ablamda benimle ilgilenir her anlamda. benim önemsediğim hijyen açısından düzgün mü, anastezi ekibi nasıl, iyi mi? doğuma zaten kendi dr'um gelecek dışardan bebeğin ilk muayenesi vs. için çocuk dr. yeterli mi? büyük bir hastane ama yine de insan tereddüt ediyor.

Merhaba canım;
Ben egepol de dr hakan sabırlı bey e gidiyorum.ilgisinden ve yaklaşımından çok memnunum.riskli gebelik olduğum halde,bir sağlıkçı olarak beni tatmin ediyor açıkçası.söyledikleri perinatologla birebir aynıydı ve güvenimi bir kez daha tazeledi.
Bir de hastane olarak konuşmak gerekirse,doğum sirkülasyonu çok fazla olduğundan doğal olarak personel de doğum konusunda bilgili ve tecrübeli.bir çok sağlık personeli arkadaşım egepolde doğum yaptı ve çok memnun kaldılar.doğum ücreti sgk lılara 1350tl.kent hastanesi pahalı ve sgk geçmiyor diye biliyorum

Kızlar, göğüs ucu kremini hamileyken de kullanabiliyor miuyuz? Benim sağ göğsümün ucu pütür pütür oldu. Emmeye müsait değil gibi

ben lansinoh lanolin sürmeye başldm bikaç gündür belki erken ama doğal içerikliymiş bi zararı olmaz sanırım 4. aydn itibaren vücuduma yağ sürerken günde 1 yada 2 kezde göğsümede sürüodum ama karbotnatla bakım yapmak iyi geliyomuş sonlara doğru onuda denicem

Kizlar ben bugun bir dogum fotografcisiyla görustum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz hos bir ani sizlerden böyle bişey yaptirmayi dusunen varmi

ben de çok istiyorum ama daha kimseyle görüşmedim. her işimi sona bırakıyorum, hayırlısı bakalım..ne kadar fiyat verdi canım?

ben de çok istiyorum ama daha kimseyle görüşmedim. her işimi sona bırakıyorum, hayırlısı bakalım..ne kadar fiyat verdi canım?

Slm canım nasılsın iyi gördüm seni maşallah büyümüşsünz bende 3 denememi yaptım hayırlısıyla pazrtesi sonuç alacz inş rabbim nasip etmiştir duanızda benide unutmayın hamişler

günaydın kızlar umarım bugün güzel bi gün olur yeni doğan bebeklerimize sağlıklı huzurlu analaı babalı uzun ömürler diliyorum diğer annelerde sağlıklı bi hamilelik ve kolay bi doğum diliyorum (tabi zamanında olsun)arada kendimede umarım herşey gönlümüzce olur

Bende doktorun verdiği kremi kullanıyorum çünki şimdiden bile ucu çatlayıp kanıyo çokta acıyoo oyuzden sürüyorum bende

Bende doktorun verdiği kremi kullanıyorum çünki şimdiden bile ucu çatlayıp kanıyo çokta acıyoo oyuzden sürüyorum bende

hepinize selamlar ben biraz geç kaldım hazırlıklar içinde bu gün çanta ve portbebe siparişi verdim internetten ama iyimi yaptım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim sizce nasıl stylo markası yorumlarınızı bekliyorum

herkese selamlar.. bugün minikimin sipariş üzerine yaptırdığımız dolabı geldi. içime sindi ii olmuş. sabahtan beri onun temizliği ile uğraşıyorum.. yordu birazcık beni. şimdi dinlenme zamanı. sizlerde ne var ne yok? umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…