ben de muhtemelen önümüzdeki hafta senin temponda çalışmak zorunda kalacağım işleri yetiştirebilmek için. en sevmediğim şey gereksiz mesailer, zamanında çalışabilsem adam akıllı hiç gerek kalmayacak ama.. bu aralar tembellik had safhada.
aynen öyle resmen gereksiz mesai, benim tembelliğim yüzünden olan şeyler. Bak hala sana laf yetiştiriyorum görüyomusun :)))
Susuyorum ve ayrılıyorum huzurlarınızdan :)
herkese merhaba, günlerimiz azaldı artık geriye sayım başladı :)
İzmir'de yaşayan arkadaşlar hastane seçimleriniz nedir? Ben kent hastanesinde doğum yapacağım, etraftan iyi şeyler duydum ve dr'um da bu hastaneyi önerdi. sizin de hastane hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Hadi bakalimmm guzel haberlerini bekliyoruz canimgünaydın kızlar
bugün kontrolüm var 14.00 te..
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.
Ya hic sorma ben de uyuyamiyorum esimi de uyutmuyorum adam isyanlarda niye uyumuyorsun diyo banaGünaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?
Topik konusunda iyi dusunmussun guzel ourkızlar tam okuyamadım ama 3. doğum gerçekleşti sanırım. bi eylül anneleri doğum hikayeleri topiği açsak güzel olucak kaçıran topluca oradan okur.. temmuzda gelmeye başladı keratalar. ben ağustos sonu olarak odaklandım inş bi aksilik çıkmaz cuma kontrolümüz var.. ya benim tayin işine canım çok sıkılıyor. 37. haftada çalışamaz raporu alacağım ama eş durumu tayinleri 19-20 ağustosta açıklanıyor neticeler. 15 ağustosta ayrılmam lazım sat hesabına görekadrom 12 saat uzakta kalsın istmiyorum izin rapor dilekçe sürekli kargo faxla mı uğraşayım ben geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor. ona göre raporu alsam diyorum o da tam içime sinmiyor ama başka çare de aklıma gelmiyor birine vekalet versem ben izindeyken başlamam sıkıntı olur mu acaba? fikirlerinizi bekliyorum. olmadı burada meb e gidip bi konuşacağım. okuldaki müdür ve yardımcısı hiç bir sorun olmaz ne alalkası var dediler ama meb kılavuzda askerden izinden dönenler tercih yapabilir sonuçlar açıklandığında yeter ki başlangıç yapacak durumda olsunlar gbsinden bişeyler yazıyor. benim durum tam tersi bi de okuldakilere güvenmiyorum d. sonrası izin için 3 kez meb e gitmiş en sonunda okula müfettiş getirtmiştim hakkım olan izni bile hakkın yok deyip 10 gün oyaladılar beni..
aklına çare gelenler yardım lütfen...
Maasallah kuzucuga sana da ayrica ,ne bagirtmissindir anneni 5 kiloooooooGünaydın kızlar.
Sağlıkla,mutlulukla,sabırla hamileliğimize devam edelim inşallah.
Kontrolden geldim şimdi.hem de çalışabilir raporu aldım.kan ve idrar için tahlil verdim,ultrasona girdim ama nst ye girmedim.drum gerekli görmedi anlaşılan.zaten sancım filanda yoktu.
32+2 günlüğüm,bebeğim 2590 gr ve 45 cm çıktı.diyabetim yok ama,sanıyorum oğlum annesine çekmiş,ben de 5kiloya yakın doğmuşum ve annem normal doğurmuş beni.Allahtan sezeryan olacağım konusunda drumla konuşmuştuk.38.hafta gibi alacağını söyledi.
Bu arada tatil için yol durumunu sordum,trenle izmir den konya ya gitmemde bir sakınca görmedi.üstelik pıhtılaşma için aspirin ve clexane 04 kullanıyorum.pıhtılaşmaya eğilim var yani.ona rağmen sıkıntı yok.arada kalkıp yürürsün dedi.e zaten çiş 2 saat durdurmuyor :) tatilcilere
duyurulur.:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sagol canim bebekte biraz geriden geliyo kilosu az.hakkimizda hayirlisi olur insallahcanım Allah bebeğini sana bağışlasın. sen içini ferah tut, iyi düşün ve sakın stres yapma kendine. artık çok şükür ki 32. haftana ulaşmışsın. erken doğum olsa bile bebeğin Allahın izniyle seninle olacak onu bil rahat ol. Dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun
Insallah dedigin gibi olur canim tuzu kestim bakalim faydasi olacakmi.bu sabah olctum 15/9 cikti :18: guzel haberler veririm insallahcok gecmis olsun canim. sakin olmaya çalış stres hem tansiyonu etkiler hem bebegini. tansiyon cok yüksek degil protein kacagin da oyle .. zaten sıkıntıli bir durumun olsa dr yatis verirdi sana 1 hafta sabret tansiyon takibini yap duzenli ,insallah haftaya kadar düzelirsin . guzel haberlerini bekliyoruz canım
kent hastanesinin doğum sonrası hizmetlerini önermiyorlar. hemşireleri, bebek ve anne bakım hizmetlerini vs. tecrübeli değilsen, bebeğini nasıl tutacağını emzireceğini bilmiyorsan kenti tavsiye etmiyorlar. kentte doğum yapan arkadaşlarımın tecrübesidir söylediğim. yılların doğum hastanesi olarak çınarlıyı öneriyorlar. odalar küçük ve hastane eski ama özellikle ebe ve hemşireleri çok çok iyi, bu da yine doğum yapan arkadaşlarımın/kuzenlerimin tecrübesidir.
sen nerde yapacaksın diye sorarsan, gönlüm kentten yana, daha modern olduğu için ama önemli olan tecrübeli ekip olduğundan sanırım çınarlı'da yapacağım.. doktorum ikisini de önermekle birlikte kentin daha gösterişten yana olduğu konusunda benimle hemfikir.
herkese merhaba, günlerimiz azaldı artık geriye sayım başladı :)
İzmir'de yaşayan arkadaşlar hastane seçimleriniz nedir? Ben kent hastanesinde doğum yapacağım, etraftan iyi şeyler duydum ve dr'um da bu hastaneyi önerdi. sizin de hastane hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Kızlar, göğüs ucu kremini hamileyken de kullanabiliyor miuyuz? Benim sağ göğsümün ucu pütür pütür oldu. Emmeye müsait değil gibi
Kizlar ben bugun bir dogum fotografcisiyla görustum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz hos bir ani sizlerden böyle bişey yaptirmayi dusunen varmi
ben de çok istiyorum ama daha kimseyle görüşmedim. her işimi sona bırakıyorum, hayırlısı bakalım..ne kadar fiyat verdi canım?
Kızlar, göğüs ucu kremini hamileyken de kullanabiliyor miuyuz? Benim sağ göğsümün ucu pütür pütür oldu. Emmeye müsait değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?