2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

güzelmiş canım aldıkların güle güle kullanın insallah. ben de bebek bakım çantasını stylo dan aldım. internetten sipaş verdim henüz gelmedi. senin gibi merakla bekliyorum ben de.. umarım ii çıkar aldıklarımız. ama ben sırt çantası değil de yandan takılanlardan aldım..

Slm canım nasılsın iyi gördüm seni maşallah büyümüşsünz bende 3 denememi yaptım hayırlısıyla pazrtesi sonuç alacz inş rabbim nasip etmiştir duanızda benide unutmayın hamişler
İnsallah guzel sonuc alirsiniz canim

Gule gule kullan canim guzelmis
Gule gule kullansin minnosun , ne mutlu olmussundur simdi

inşallah pişman olmayız ben yeni sipariş verdim eline geçtiğinde yazarsan sevinirim

Slm canım nasılsın iyi gördüm seni maşallah büyümüşsünz bende 3 denememi yaptım hayırlısıyla pazrtesi sonuç alacz inş rabbim nasip etmiştir duanızda benide unutmayın hamişler

aaaa.çok sevindim tatlım. seni görmek ne güzel :) ayy hadi inşallah, Allah sağlıkla kese görmeni ve pıt pıtları duymanı nasip etsin :)) haber ver muhakkak..

İnsallah guzel sonuc alirsiniz canim

Gule gule kullan canim guzelmis

Amin inş canm cok sağol rabbim sizede koly doğum ve saglıklı bi ömür nasip etain inş

canm çok şükür sağ sağlim doğurdun eminim ki en kısa sürede kucağına da alacaksın artık sen annesin bebeğin için güçlü olmalısın

günaydın kızlar
bugün kontrolüm var 14.00 te..
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş..

aaaa.çok sevindim tatlım. seni görmek ne güzel :) ayy hadi inşallah, Allah sağlıkla kese görmeni ve pıt pıtları duymanı nasip etsin :)) haber ver muhakkak..

Seni görmekte çok güzel canım senin bebiş ne belli oldumu rabbim saglıklı sıhatli doğmasını nasip etsin inş haber veririm canm ama o gün ömürmden 10 yılgideck sanırım 2 saat beklemek ve sonuç kağıdını alamk :18: ben almıyorum ztn eşim alıyor ben yerimdn kalkamıyorum bile inş bu kez son olurda bende o mutluluğu tadmak nasip olur ikitane koyuldu donmuş ve beş günlk hayırlısıyla inş

iyi günlerde kullan inş çok güzellermiş...

ay ne güzel tatlı telaşlar iyi günlerde kullansın miniğiniz inş...

hakkında hayırlısı olsun canikom..bebişimiz kız olacak inşallah. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. stres olman çok normal, tüm dualarım seninle :))))

Gaviscon renni tab kullaniyorum sut ve kalsiyum kullaniyorum yinede ayni canim ben oglanda hic bunlari yasamamistim tamam hamileliklerimde 9 ay kusuyorum ben ama bunda ölüyorum halsizlikten yarin doktor kontrolümüz var bir sorayim bakalim canim ne diyecek belim bacaklarim cok kötü agriyor

tüp bebek sanırım Rabbim hayırlı sonuçlar versin inş..bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok zor bir süreç bilirim hele o sonuç bekleme anı ömürden ömür götürüyor çok şükür Rabbim bize nasip etti hayırlısıyla kucağımıza da alırız inş..hep dua ediyorum tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu diyee umarım sizde hayırlı haberler alır burda bizimle paylaşırsınız...

hakkında hayırlısı olsun canikom..bebişimiz kız olacak inşallah. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. stres olman çok normal, tüm dualarım seninle :))))

Amin canım benm inş rabbim nasip etmiştir bu kez ne güzel kız adını belirledinzmi bari canm benmde hep gönlümden geçer kız rabbim sağlıklı ömür versin inş

Evt canm tüp 3 deneme inş canım beklemek zor oluyor gercekten rabbim hayırlısyla nasip etsin paylaşırım cnm herşey biz insanlar için bizm sınavımzda böyleymiş rabbime çok şükür sağlığımz yerinde allhım bugunlerimizi aratmasın inş

sağolasın sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah Allah hepimize. evet çok mutlu oldm. öyylllee bakıyorum geldiğinden beri

inşallah pişman olmayız ben yeni sipariş verdim eline geçtiğinde yazarsan sevinirim
ben de yeni sipariş ettim hatta firmadan gelmesi 5 günü bulur yazıyordu o yüzden beklemedeyim. umarım memnun kalırız.

ay ne güzel tatlı telaşlar iyi günlerde kullansın miniğiniz inş...
hepimizinki inşallah sağolasın

Merhaba kızlar, şimdi muayeneden geldik kızımız ters dönmüş artık 👍😃 o da doğuma hazırlanıyo belli ki :) kilosu 1600kg biraz kilo bakımından geriden geliyoruz ama beslenme kanallarında herhangi bir sıkıntı yokmuş. Ben minyonum o da benim gibi minyon olucak anlaşılan 😃

kilosu iyi bence, maşallah ben gecen hafta 28+4 iken doktordaydım. benımkı o zaman dönmüştü. Erken dönmuş biraz sankı :44:

Canım birbirimize destek için varız burda :)Beslenmede bişey değiştiğini sanmıyorum bazı dr lar tuzu tamamen kesin diyor ama bilimsel olarak kanıtlanmış bir faydası yok... Sanırım senin normal idrar tahlilinde çıktı bu sonuç aslında en sağlıklısı 24 saatlik idrar toplanarak yapılması ve bununla birlikte karaciğer ve böbrek fonksiyonlarına bakılması bende yaptırdığım için usta oldum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…