hepinize selamlarben biraz geç kaldım hazırlıklar içinde bu gün çanta ve portbebe siparişi verdim internetten ama iyimi yaptım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1191789 Eki Görüntüle 1191800 sizce nasıl stylo markası yorumlarınızı bekliyorum
İnsallah guzel sonuc alirsiniz canimSlm canım nasılsın iyi gördüm seni maşallah büyümüşsünzbende 3 denememi yaptım hayırlısıyla pazrtesi sonuç alacz inş rabbim nasip etmiştir duanızda benide unutmayın hamişler
Gule gule kullan canim guzelmishepinize selamlarben biraz geç kaldım hazırlıklar içinde bu gün çanta ve portbebe siparişi verdim internetten ama iyimi yaptım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1191789 Eki Görüntüle 1191800 sizce nasıl stylo markası yorumlarınızı bekliyorum
Gule gule kullansin minnosun , ne mutlu olmussundur simdiherkese selamlar.. bugün minikimin sipariş üzerine yaptırdığımız dolabı geldi. içime sindi ii olmuş. sabahtan beri onun temizliği ile uğraşıyorum.. yordu birazcık beni. şimdi dinlenme zamanı. sizlerde ne var ne yok? umarım herşey yolundadır.
güzelmiş canım aldıkların güle güle kullanın insallah. ben de bebek bakım çantasını stylo dan aldım. internetten sipaş verdim henüz gelmedi. senin gibi merakla bekliyorum ben de.. umarım ii çıkar aldıklarımız. ama ben sırt çantası değil de yandan takılanlardan aldım..
Slm canım nasılsın iyi gördüm seni maşallah büyümüşsünzbende 3 denememi yaptım hayırlısıyla pazrtesi sonuç alacz inş rabbim nasip etmiştir duanızda benide unutmayın hamişler
İnsallah guzel sonuc alirsiniz canim
Gule gule kullan canim guzelmis
Gule gule kullansin minnosun , ne mutlu olmussundur simdi
Arkadaslar erken dogumu engellemek icin ne olur ictiginiz suya bile dikkat edin ne gerekiosa bakin hemen hemen hepimiz ayni zamanlarda dogum yapcaktk olmadi Allah im yavrum o kdr kucuk ki icim gidiyo canim yaniyo her yerine bisey baglamislar Allah im dayanma gucu versin cok zor cokk
günaydın kızlar
bugün kontrolüm var 14.00 te..
dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah.
İnsallah guzel sonuc alirsiniz canim
Gule gule kullan canim guzelmis
Gule gule kullansin minnosun , ne mutlu olmussundur simdi
aaaa.çok sevindim tatlım. seni görmek ne güzel :) ayy hadi inşallah, Allah sağlıkla kese görmeni ve pıt pıtları duymanı nasip etsin :)) haber ver muhakkak..
hepinize selamlarben biraz geç kaldım hazırlıklar içinde bu gün çanta ve portbebe siparişi verdim internetten ama iyimi yaptım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1191789 Eki Görüntüle 1191800 sizce nasıl stylo markası yorumlarınızı bekliyorum
herkese selamlar.. bugün minikimin sipariş üzerine yaptırdığımız dolabı geldi. içime sindi ii olmuş. sabahtan beri onun temizliği ile uğraşıyorum.. yordu birazcık beni. şimdi dinlenme zamanı. sizlerde ne var ne yok? umarım herşey yolundadır.
Seni görmekte çok güzel canım senin bebiş ne belli oldumurabbim saglıklı sıhatli doğmasını nasip etsin inş haber veririm canm ama o gün ömürmden 10 yılgideck sanırım 2 saat beklemek ve sonuç kağıdını alamk :18: ben almıyorum ztn eşim alıyor ben yerimdn kalkamıyorum bile inş bu kez son olurda bende o mutluluğu tadmak nasip olur ikitane koyuldu donmuş ve beş günlk hayırlısıyla inş
Bacak ve ayaklarım benimde felaket.
Çocukken bir büyüme ağrılarım olmuştu bacaklarımdaki onu hatırlatan bir ağrı dolayısıyla muhtemelen kalsiyum eksikliğinden oluyor.
Kalsiyum tablette alıyorum süt yoğurtta tüketiyorum ama yetmiyor sanırım.
Mide yanması için gaviscon vs tarzı ilaçlar kullanabilirsin canım.
Seni görmekte çok güzel canım senin bebiş ne belli oldumurabbim saglıklı sıhatli doğmasını nasip etsin inş haber veririm canm ama o gün ömürmden 10 yılgideck sanırım 2 saat beklemek ve sonuç kağıdını alamk :18: ben almıyorum ztn eşim alıyor ben yerimdn kalkamıyorum bile inş bu kez son olurda bende o mutluluğu tadmak nasip olur ikitane koyuldu donmuş ve beş günlk hayırlısıyla inş
hakkında hayırlısı olsun canikom..bebişimiz kız olacak inşallah. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. stres olman çok normal, tüm dualarım seninle :))))
tüp bebek sanırım Rabbim hayırlı sonuçlar versin inş..bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok zor bir süreç bilirim hele o sonuç bekleme anı ömürden ömür götürüyor çok şükür Rabbim bize nasip etti hayırlısıyla kucağımıza da alırız inş..hep dua ediyorum tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu diyee umarım sizde hayırlı haberler alır burda bizimle paylaşırsınız...
sağolasın sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah Allah hepimize. evet çok mutlu oldm. öyylllee bakıyorum geldiğinden beriGule gule kullansin minnosun , ne mutlu olmussundur simdi
ben de yeni sipariş ettim hatta firmadan gelmesi 5 günü bulur yazıyordu o yüzden beklemedeyim. umarım memnun kalırız.inşallah pişman olmayız ben yeni sipariş verdim eline geçtiğinde yazarsan sevinirim
hepimizinki inşallah sağolasınay ne güzel tatlı telaşlar iyi günlerde kullansın miniğiniz inş...
Merhaba kızlar, şimdi muayeneden geldik kızımız ters dönmüş artık 👍😃 o da doğuma hazırlanıyo belli ki :) kilosu 1600kg biraz kilo bakımından geriden geliyoruz ama beslenme kanallarında herhangi bir sıkıntı yokmuş. Ben minyonum o da benim gibi minyon olucak anlaşılan 😃
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ancak görebildim cepten gözükmedi. dengesizlik yüzünden oldu zaten kucakta çocuk karında bebek rampadan koşmak senin neyine dr a söyle geliyorum diye öyle git de mi yok anacım yok. bende bu tez canlılık oldukça burnum beladan ayrılmaz :))
okuyamıyorum canım haner verir msn ablandan..
canım doğdu çok şükür pazartesi gecesi sağlıkla sıhhatle geldi dünyaya :) Allah bizlerede nasip etsin inş
Yok benim hep öyle dediler ultrasona göre 8 ekim. Ama içimdeki ses o güne kalmicak diyor :)
note3 kadinlar_klubü
Evet haklisin canim sicaklara denk gelmemiz de etkiliyo bizi.protein kacagi mg olarak degil +1 olarak yaziyor +3 en tehlikelisi dedi hemsire benimki baslangic insallah cogalmaz.karacigere ve bobreklere bakilmadi sadece idrar testi yapildi haftaya tekrarlicaz dedi doktor
Cok sagol canim destegin icin Allah razi olsun.inşallah hepimiz sag salim zamaninda kavusuruz bebeklerimize
Benim gibi idrarda protein cikanlar özel olarak bisey yapiyolarmi merak ediyorum beslenmede falan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?