2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Annelerin kıymeti anne olmadan anlaşılmıyormuş,doğru valla.yazık 18 yaşında beni almış kucağına ilk doğum 5kilo.kıyamam.
dr bi şikayetin var mı diye sorduğunda,popom acıyor dedim.güldü.e normal dedi.küçükken üzerine düşmüş olabilirsin bir çok gebede çatı muayenesi yaparken farkediyoruz kırık kaynadığını dedi.gebelik ilerleyince ağrı yapmaya başlıyormuş.benim sıpa da bana da çektiriyor.canı sağolsun seve seve çekeceğiz mecbur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebişleri dönenler olmuş doğum pozisyonuna girmişler hadi bakalım hayırlısı benim bebeğimde döndü ama tam tersine makat gelişli şu anda ama bu bizim için çok iyi bişey çünkü bizimki çok önceden doğum pozisyonundaydı ve zaten aşağıda taşıdığım için riskliydi durum canımı da yakıyodu baskı yapıyodu dr um bile şaşırdı maşallah diyo demek ki bebeğin baya hareketli yoksa mümkün değil dönmezdi diyo azimli çıktı oğlum :) annesiyle birlikte o da direniyor :)

ah bi de hopladıkça mesaneye baskı yapması yok mu Altıma kaçırcam bıgun Dışarı çıkmak dert zaten, eşimle wc aramaktan usandık. Bi yere gitceksem ilk derdım o

ah bi de hopladıkça mesaneye baskı yapması yok mu Altıma kaçırcam bıgun Dışarı çıkmak dert zaten, eşimle wc aramaktan usandık. Bi yere gitceksem ilk derdım o

Aynen öyle tuvaletten çıkıyorum eğer o sırada hareketliyse çok değil 5 dk sonra bi vuruyor mesaneme sanki altıma yapıcak gibi oluyorum bi de ilk bi kaç gün anlamadım ben döndüğünü kasıklarımda öyle hareketler hissedince aşağılarda eyvah herallde doğuruyorum dedim :) aman yinede razıyım döndüğü iyi oldu zaten benim normal doğum yapmam pek mümkün değil gibi onun için bu şekilde de dursa sorun etmiyorum...

bende stylo düşünüorum netten inceliyorum kaç gündür mağzada görme fırsatım olmadı kullanan varmı hangi modeli tavsiye edersiniz? hangi bebek bakım çantasını alsakki??

bende stylo düşünüorum netten inceliyorum kaç gündür mağzada görme fırsatım olmadı kullanan varmı hangi modeli tavsiye edersiniz? hangi bebek bakım çantasını alsakki??
valla 2 aydır ben netten çanta bakıyorum bir türlü bulamamıştım hoşuma gidenler de acayip pahalıydı 200 tl gibi bir fiyatı vardı.. amann dedim sonra ne kasıyorsam baktım sytlo nun 70 tl ye uygun bir çantasını sipariş verdim. yorumlarda kaliteli demiş kullananlar onlara güvenerek verdim gitti bakalım gelince yazarım sizlere alın ya da almayın diye...

bende stylonun margarita modelini beğendim ama bilemedim boyut olarak kumaşı nasıl die.. siparişin eline ulaşınca yorumlarını bekliyorumm:)

bende stylonun margarita modelini beğendim ama bilemedim boyut olarak kumaşı nasıl die.. siparişin eline ulaşınca yorumlarını bekliyorumm:)

tmm.. o modeli biliyorum benim de hoşuma gitmişti kırmızı siyah olanını seçersin umarım :))

Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür herşey yolunda 2 kilo olmuş kızım.
Benim çok şişliğim var el ve ayaklar tuzu tamamen kes dedi. Baya azaltmıştım ama artık tam olarak kesicem.
Tansiyonum güzeldi.
Plasenta da ufak bir kreçlenme görüyorum dedi. Bizim sona doğru beklediğimiz bir durum dedi. Sadece çok hızlı ilerlememesi gerek dedi. Zaten bizim yapacağımız bişi yokmuş bu konuda.
32. Hafta raporumuda aldım.
Nst ye bağlandım. Herşey güzel geçti yani.

gözünaydın cnm:):) darısı başımıza kontrollerden hep güzel haberlerle gelelim inş:):)

gözün aydın canım umarım bizde güzel haberlerle kontrollerimizi oluruz

Ben dev 20 li yaslarda kaza gecirmistim o. Zaman kirilmisti kuyruksokumu kemigim , bemnim de cok agriyor

Ben mutlaka ped koyuyorum disari cikarken hapsirinca kaciveriyooooo
Gozunaydin canim insallah hep boyle mutlu donersin kontrollerden

Maasallah kuzucuga kiloyu dertetme , dogduktan sonra alir nasil olsa

Oohh çok şükür canim hadi gözün aydin

Bende şimdi kontrolden geldim çok şükür herşey yolunda
1.550 olmuş kizim nasilda büyümüş
dudaklarini büzmüş çok güzel uyuyordu miniğim.
birde rahim ağzi uzunluğuna bakti 3,5cm dedi 2 nin alti erken doğum riski dedi
olmasi beklenen 4 cm miş ama senin ki de sikinti değil dedi
Bu konuda doktoru bişey diyen oldu mu?
birde artik uzun yolculuk yok gezmelere ara dedi :)

Bu konuda bilgisi olan, tecrübesi olan var mı ???
Daha önce yaşayan?

Bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar

Gözün aydin canim cok sevindim güzel haberlerine bende yarin gidecegim kontrole insallah bizde güzel haberlerle döneriz.

Bu konuda bilgisi olan, tecrübesi olan var mı ???
Daha önce yaşayan?

Bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar

Canm masallah boncuk kizina kilosu falan gayet guzel. Plesanta hakkinda hicbir bilgim yok canm bilen biri yazar herald.

Hadi gözünaydın cnm darısı bize bnmde salı günü randevum bakAlum nSıl kaç kilo olmuş kızım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi gözün aydın bende bugün gittim karnmda sertlik oluyoyordu yorulunca oluyormuş dinleneceksin bol bol dedi benim oğluşumda 2 kg 100gr olmuş kafası da 10 gün önden gidiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…