Topik konusunda iyi dusunmussun guzel our
İzin konusunds fikir uretemiym mebde farklki oluyor mu bilmiyorum .benim eylulde atama kuram var dogum iznindeyken katilabiliyorum ama dedigim gibi meb saglik farkli olabilir bakanligi arayipnsorsan ankarayi yani
Maasallah kuzucuga sana da ayrica ,ne bagirtmissindir anneni 5 kilooooooo
kilosu iyi bence, maşallahben gecen hafta 28+4 iken doktordaydım. benımkı o zaman dönmüştü. Erken dönmuş biraz sankı :44:
Bebişleri dönenler olmuş doğum pozisyonuna girmişler hadi bakalım hayırlısı benim bebeğimde döndü ama tam tersinemakat gelişli şu anda ama bu bizim için çok iyi bişey çünkü bizimki çok önceden doğum pozisyonundaydı ve zaten aşağıda taşıdığım için riskliydi durum canımı da yakıyodu baskı yapıyodu dr um bile şaşırdı maşallah diyo demek ki bebeğin baya hareketli yoksa mümkün değil dönmezdi diyo azimli çıktı oğlum :) annesiyle birlikte o da direniyor :)
ah bi de hopladıkça mesaneye baskı yapması yok muAltıma kaçırcam bıgun Dışarı çıkmak dert zaten, eşimle wc aramaktan usandık. Bi yere gitceksem ilk derdım o
güzelmiş canım aldıkların güle güle kullanın insallah. ben de bebek bakım çantasını stylo dan aldım. internetten sipaş verdim henüz gelmedi. senin gibi merakla bekliyorum ben de.. umarım ii çıkar aldıklarımız. ama ben sırt çantası değil de yandan takılanlardan aldım..
valla 2 aydır ben netten çanta bakıyorum bir türlü bulamamıştım hoşuma gidenler de acayip pahalıydı 200 tl gibi bir fiyatı vardı.. amann dedim sonra ne kasıyorsam baktım sytlo nun 70 tl ye uygun bir çantasını sipariş verdim. yorumlarda kaliteli demiş kullananlar onlara güvenerek verdim gittibende stylo düşünüorum netten inceliyorum kaç gündür mağzada görme fırsatım olmadı kullanan varmı hangi modeli tavsiye edersiniz? hangi bebek bakım çantasını alsakki??
valla 2 aydır ben netten çanta bakıyorum bir türlü bulamamıştım hoşuma gidenler de acayip pahalıydı 200 tl gibi bir fiyatı vardı.. amann dedim sonra ne kasıyorsam baktım sytlo nun 70 tl ye uygun bir çantasını sipariş verdim. yorumlarda kaliteli demiş kullananlar onlara güvenerek verdim gittibakalım gelince yazarım sizlere alın ya da almayın diye...
bende stylonun margarita modelini beğendim ama bilemedim boyut olarak kumaşı nasıl die.. siparişin eline ulaşınca yorumlarını bekliyorumm:)
Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür herşey yolunda 2 kilo olmuş kızım.
Benim çok şişliğim var el ve ayaklar tuzu tamamen kes dedi. Baya azaltmıştım ama artık tam olarak kesicem.
Tansiyonum güzeldi.
Plasenta da ufak bir kreçlenme görüyorum dedi. Bizim sona doğru beklediğimiz bir durum dedi. Sadece çok hızlı ilerlememesi gerek dedi. Zaten bizim yapacağımız bişi yokmuş bu konuda.
32. Hafta raporumuda aldım.
Nst ye bağlandım. Herşey güzel geçti yani.
Benim çok şişliğim var el ve ayaklar tuzu tamamen kes dedi. Baya azaltmıştım ama artık tam olarak kesicem.
Tansiyonum güzeldi.
Plasenta da ufak bir kreçlenme görüyorum dedi. Bizim sona doğru beklediğimiz bir durum dedi. Sadece çok hızlı ilerlememesi gerek dedi. Zaten bizim yapacağımız bişi yokmuş bu konuda.
Ben dev 20 li yaslarda kaza gecirmistim o. Zaman kirilmisti kuyruksokumu kemigim , bemnim de cok agriyorAnnelerin kıymeti anne olmadan anlaşılmıyormuş,doğru valla.yazık 18 yaşında beni almış kucağına ilk doğum 5kilo.kıyamam.
dr bi şikayetin var mı diye sorduğunda,popom acıyor dedim.güldü.e normal dedi.küçükken üzerine düşmüş olabilirsin bir çok gebede çatı muayenesi yaparken farkediyoruz kırık kaynadığını dedi.gebelik ilerleyince ağrı yapmaya başlıyormuş.benim sıpa da bana da çektiriyor.canı sağolsun seve seve çekeceğiz mecbur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben mutlaka ped koyuyorum disari cikarken hapsirinca kaciveriyoooooah bi de hopladıkça mesaneye baskı yapması yok muAltıma kaçırcam bıgun Dışarı çıkmak dert zaten, eşimle wc aramaktan usandık. Bi yere gitceksem ilk derdım o
Gozunaydin canim insallah hep boyle mutlu donersin kontrollerdenKızlar kontrolden geldim.
Tansiyonum güzeldi.
Maasallah kuzucuga kiloyu dertetme , dogduktan sonra alir nasil olsaMerhaba kızlar, şimdi muayeneden geldik kızımız ters dönmüş artık 👍😃 o da doğuma hazırlanıyo belli ki :) kilosu 1600kg biraz kilo bakımından geriden geliyoruz ama beslenme kanallarında herhangi bir sıkıntı yokmuş. Ben minyonum o da benim gibi minyon olucak anlaşılan 😃
Tansiyonum güzeldi.
Tansiyonum güzeldi.
Bu konuda bilgisi olan, tecrübesi olan var mı ???
Daha önce yaşayan?
Bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
Tansiyonum güzeldi.
Tansiyonum güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?