2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

gözün aydın cnmmm
darısı başımıza. yarında ben gidicemm

maşallah cnaım küçük kuzunaaa :)

Tuzu kes tabiki, bosuna ödem oluyor. Ha sen kestin mi dersen henüz yapamadım allahtan o kadar şişmiyorum ben, çünkü tuzu resmen içen biriyim. Kendimce azaltsam da yinede normla bir tuz tüketimindne fazla tükettiğime eminim. Yararı yok boşver.

Kontrolden gelen güzel haberleri veren annelerin gözüaydın:) maşallah Eylül bebeklerine :) herkesin kontrolü aynı zamana denk geliyor ardarda güzel haberler iyi oldu:) maşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konuda bilgisi olan, tecrübesi olan var mı ???
Daha önce yaşayan?

Bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar

Ben varım canım :) şöyle ki 3 hafta önce falan kendi dr um haricinde bi dr a gitmek gibi bi gaflette bulundum dr bana plasentada kireçlenme olmuş yok plasenta bebeğe göre daha yaşlı duruyo falan dedi tabi ben panikli bi şekilde kendi hastaneme koştum kendi dr um ve onun haricinde bir nöbetçi dr a daha muayene oldum ve verdikleri cevap o dr hangi milatta kalmış oldu :) artık biz bu tarz şeylere doppler ile bakıyoruz zaten son zamanlarda kireçlenme beklediğimiz bişey dedi hatta banada gösterdi yer yer beyazlıklar vardı doppler ile göbek bağından gelen kana bakıyorlar bebeği besleyebiliyor mu diye zaten bebek geride kalmıyorsa ve dopplerde sorun yoksa sıkıntıda yok hiç kafana takma yani bebeğinin kilosu yerinde gayet sağlıklı maşallah :)

29+5 im bugun, on gün önce farkettım kı çatlaklarım başlamış Lierac kullanıyorum, ayrıca kakao ve kayısı yagı karışımı sürüyorum. Oysa embrıyo koyuldugunda 53 kg idim, şimdi 59. Toplam 6 kg aldım. Doktoruma söyledım, krem kullanıyorum yıne de çatlağım var diye. Genetik faktörler önemli dedi. Elden birşey gelmez

Yok bitanem erken doğum falan yapmazsın neden yap :):)
Tabi ki hepimizin başına gelebilir ama bak görüceksin bu sık olan birşey diil.
Böyle şeylere takılırsan öyle enerji gönderirsin asıl:) kurcalama boşver bence doktorun şüpheli bir durumun olsa zaten sana gerek kalmadan bakar ve sana söylerdi..

Kontrolümüz yarın :) cook heyecanlıyımm. 31+2 deyim.
Kızlar bu arada jokerde ahşap sallanan besıkte indirim var. 179'a mı ne aldık. Ama sadece naturel ahsap rengınde kampanya.

ben hayt hastanesinde yapıcam doum yatakları bile yurtdışından getrtilio baştan aşağı son model değişio şimdi . Aman isterse kırık dökük olsun benm doktorumun hastanesi asla doktorumu bırakmam hastane önemli değil ..bakalım

Kontrolümüz yarın :) cook heyecanlıyımm. 31+2 deyim.
Kızlar bu arada jokerde ahşap sallanan besıkte indirim var. 179'a mı ne aldık. Ama sadece naturel ahsap rengınde kampanya.

Bende cok heyecanliyim bizimde kontrolumuz yarin bizde yarin 30+3 oluyoruz insallah yarin doktorlarimizdan hepimiz güzel haberlerle döneriz.

şimdi normal doğumda 40. haftadan sonra başlayacak ya doğum iznimiz (eğer bebekler o kadar beklerse tabi)) ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar 38. haftamızdan sonra mı başlayacak doğum iznimiz yaz tatiline denk geldiği için 8 haftalık doğum iznim var benim 38. de doğum yaptığım sistemde gözükecek ve o haftadan sonra 8 hafta mı izinli olacağım sonrasında :44:

Eylül annelerinden güzel haberler duydukça bende çok seviniyorum umarım herkes şu son zamanları sağlıklı bir şekilde geçirir ve sağlıklı bebeişler alırız kucaklarımıza benimde kontrolum yarın inşallah kızımdan güzel haberler gelir

Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm
oyy zordur tabii kuzucuktan ayrılmakinşallah tez zamanda kavuşursunuz canım, nekadar kalacağı belli mi? belli bir kiloya gelmesini mi bekliyorlar? bende medela kullanmıştım, güzel bir makina, bebeğin emmesini taklit ediyor. sanırım süt dolduğu için sertleşmiştir göğüslerin. sıcak kompres ve msaj da iyi geliyor. kapat gözlerini bebeğini kucağında hayal ederek doldur biberonları. inşallah eylülde biz doğuma giderken, sen bebeğin kucağında tecrübelerini yazacaksın bize:)
Merhaba kızlar.nasılsınız?
Doğum yapanlarin da gozleri aydin. Artk bende hastane cantami hazirlayayim diyorum. Neler koydunuz cantaya ? Bebek icin iki takim yeter mi mesela?
ben kendime de bebişede her güne 1 takım birde yedek düşünüyorum. ilkinde sabah 8 de girip 2 gece kalıp 3. gün akşam çıkmıştık, yine öyle olur sanırım onun için 3-4 takım koyacağım.
Gunaydin kizlar ben iki gundur cok kötü uyaniyorum midem hem yaniyor hem bulaniyor kendimi lavaboya zor atiyorum bacaklarim sızlıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canim çıkacak gibi geliyor bana ne bu şimdi.
yanma normalde canım bulantı pek beklenen bişey değil diye biliyorum doktoruna bildir bence.. bebek hareketleri herzamanki gibi mi?
açılman olsa doktor söylerdi sana mutlaka, onun için endişe etme. 2-3cm açılma ile doğum başlamıyor hemen o halde kaç ay duranlar var, benim 2cm açılmam vardı 4 hafta sonra hala doğum başlamamıştı, 41 haftayı geçmişti. kardeşimin hiç açılması yoktu 1 hafta sonra doğuruverdi. aldırma sen milletin lafına doktorunu dinle, iç güdülerini dinle ama boşver elalemi..

çok güzel canım güle güle kullan
kilosu iyi bence, maşallah ben gecen hafta 28+4 iken doktordaydım. benımkı o zaman dönmüştü. Erken dönmuş biraz sankı :44:
daha çok dönerler canım benimki 8 hafta önce dönmüştü 4 hafta önce tekrar yan döndü.. ablasıda 7. ayda doğum kanalına girmiş zorluyordu aşağıya doğru, oturamıyor, paytak paytak yürüyordum ama 41. haftada çıktı yerinden:))
Bende cok heyecanliyim bizimde kontrolumuz yarin bizde yarin 30+3 oluyoruz insallah yarin doktorlarimizdan hepimiz güzel haberlerle döneriz.
benimde yarın kontrolüm:)) hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallah.

O haftaları da gün olarak aktarabiliyorsun diye biliyorum canım. Ama 38 sezaryen için erken değil mi? Biraz daha bekleseler olmuyor.mu? Bizim komşu suyu gelmeden 40. Haftayı görmeden girmiyor sezaryene iki dir. Ciğer gelişimi açısından son haftalar önemliymiş öyle diyor.

Kızlar 9da randevum var haberleri veririm artık dün hep güzel haber aldık bugün de benle başlarsınız ins

Kizlar gunaydin doktor randevulari olan arkadaslardan cok cok guZel haberler bekliyorum bugun.

FsuZel ve lenfomacim siz de bir girseniz siteye de bize durumlari bildirseniz nasil rahatlicam

Canim ben su 9 ay kusanlardanim hala devam ediyor dusun bebegin hareketlerinin maasallahi var gayet hareketli Ögleden sonra da gidecez bakalim dr a yinede soracagim sagol canim insallah hepimiz güzel haberlerle döneriz dr dan.

Katiliyorum sana canim 38.hafta bencede erken benim ilk dogumumda dr um sen dogurmazsin icerde ne kadar kalsa kar deyip tam gununde sezeryana almisti ama bu defa bu ikinci erken gelebilir diyor 39.haftada alicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…