Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür herşey yolunda 2 kilo olmuş kızım.
Benim çok şişliğim var el ve ayaklar tuzu tamamen kes dedi. Baya azaltmıştım ama artık tam olarak kesicem.
Tansiyonum güzeldi.
Plasenta da ufak bir kreçlenme görüyorum dedi. Bizim sona doğru beklediğimiz bir durum dedi. Sadece çok hızlı ilerlememesi gerek dedi. Zaten bizim yapacağımız bişi yokmuş bu konuda.
32. Hafta raporumuda aldım.
Nst ye bağlandım. Herşey güzel geçti yani.
Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür herşey yolunda 2 kilo olmuş kızım.
Benim çok şişliğim var el ve ayaklar tuzu tamamen kes dedi. Baya azaltmıştım ama artık tam olarak kesicem.
Tansiyonum güzeldi.
Plasenta da ufak bir kreçlenme görüyorum dedi. Bizim sona doğru beklediğimiz bir durum dedi. Sadece çok hızlı ilerlememesi gerek dedi. Zaten bizim yapacağımız bişi yokmuş bu konuda.
32. Hafta raporumuda aldım.
Nst ye bağlandım. Herşey güzel geçti yani.
Bu konuda bilgisi olan, tecrübesi olan var mı ???
Daha önce yaşayan?
Bu arada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
Herkes o kadar çok şey biliyor ki hiç sorma.Normal doğuma kendimi zar zor ikna etmişken dün doktor sezryn önerdi ama insanlar hala diretiyorlar erkeklere kızıyoruz yeri geldiğinde hamile psikolojisinden anlamıyorlar diye ama bayanlar daha beter oluyorlar bazen.Çok sıkıldım artık etrafımda doğum muhabbeti duymaktan.
Dün kontrolüm vardı o kadar çok sorum birikmiş ki açılmayı sormayı unuttum.Hep içimde erken doğum yapacakışım hissi var hep tedirginim nedense...
tatlım 6kiloda çatlamaya başladıysan emin gerisi gelecek ne kullanırsan kullan fayda etmez çünkü belliki bu sende yapısal genetik
ben hayt hastanesinde yapıcam doum yatakları bile yurtdışından getrtilio baştan aşağı son model değişio şimdi . Aman isterse kırık dökük olsun benm doktorumun hastanesi asla doktorumu bırakmam hastane önemli değil ..bakalım
Kontrolümüz yarın :) cook heyecanlıyımm. 31+2 deyim.
Kızlar bu arada jokerde ahşap sallanan besıkte indirim var. 179'a mı ne aldık. Ama sadece naturel ahsap rengınde kampanya.
oyy zordur tabii kuzucuktan ayrılmakinşallah tez zamanda kavuşursunuz canım, nekadar kalacağı belli mi? belli bir kiloya gelmesini mi bekliyorlar? bende medela kullanmıştım, güzel bir makina, bebeğin emmesini taklit ediyor. sanırım süt dolduğu için sertleşmiştir göğüslerin. sıcak kompres ve msaj da iyi geliyor. kapat gözlerini bebeğini kucağında hayal ederek doldur biberonları. inşallah eylülde biz doğuma giderken, sen bebeğin kucağında tecrübelerini yazacaksın bize:)Canim dun eve cikarttiilar beni oglumu hastanede birakip geldim ne zormus medelanin elektrikli sagma makinasini almislar makina iyi aslinda ama suanda goguslerim tas gibi uykudan uyandirdi agrisi bidaha denicm
ben kendime de bebişede her güne 1 takım birde yedek düşünüyorum. ilkinde sabah 8 de girip 2 gece kalıp 3. gün akşam çıkmıştık, yine öyle olur sanırım onun için 3-4 takım koyacağım.Merhaba kızlar.nasılsınız?
Doğum yapanlarin da gozleri aydin. Artk bende hastane cantami hazirlayayim diyorum. Neler koydunuz cantaya ? Bebek icin iki takim yeter mi mesela?
yanma normalde canım bulantı pek beklenen bişey değil diye biliyorum doktoruna bildir bence.. bebek hareketleri herzamanki gibi mi?Gunaydin kizlar ben iki gundur cok kötü uyaniyorum midem hem yaniyor hem bulaniyor kendimi lavaboya zor atiyorum bacaklarim sızlıyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki canim çıkacak gibi geliyor bana ne bu şimdi.
açılman olsa doktor söylerdi sana mutlaka, onun için endişe etme. 2-3cm açılma ile doğum başlamıyor hemen o halde kaç ay duranlar var, benim 2cm açılmam vardı 4 hafta sonra hala doğum başlamamıştı, 41 haftayı geçmişti. kardeşimin hiç açılması yoktu 1 hafta sonra doğuruverdi. aldırma sen milletin lafına doktorunu dinle, iç güdülerini dinle ama boşver elalemi..Herkes o kadar çok şey biliyor ki hiç sorma.Normal doğuma kendimi zar zor ikna etmişken dün doktor sezryn önerdi ama insanlar hala diretiyorlar erkeklere kızıyoruz yeri geldiğinde hamile psikolojisinden anlamıyorlar diye ama bayanlar daha beter oluyorlar bazen.Çok sıkıldım artık etrafımda doğum muhabbeti duymaktan.
Dün kontrolüm vardı o kadar çok sorum birikmiş ki açılmayı sormayı unuttum.Hep içimde erken doğum yapacakışım hissi var hep tedirginim nedense...
çok güzel canım güle güle kullanhepinize selamlarben biraz geç kaldım hazırlıklar içinde bu gün çanta ve portbebe siparişi verdim internetten ama iyimi yaptım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim sizce nasıl stylo markası yorumlarınızı bekliyorum
daha çok dönerler canım benimki 8 hafta önce dönmüştü 4 hafta önce tekrar yan döndü.. ablasıda 7. ayda doğum kanalına girmiş zorluyordu aşağıya doğru, oturamıyor, paytak paytak yürüyordum ama 41. haftada çıktı yerinden:))kilosu iyi bence, maşallahben gecen hafta 28+4 iken doktordaydım. benımkı o zaman dönmüştü. Erken dönmuş biraz sankı :44:
benimde yarın kontrolüm:)) hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallah.Bende cok heyecanliyim bizimde kontrolumuz yarin bizde yarin 30+3 oluyoruz insallah yarin doktorlarimizdan hepimiz güzel haberlerle döneriz.
O haftaları da gün olarak aktarabiliyorsun diye biliyorum canım. Ama 38 sezaryen için erken değil mi? Biraz daha bekleseler olmuyor.mu? Bizim komşu suyu gelmeden 40. Haftayı görmeden girmiyor sezaryene iki dir. Ciğer gelişimi açısından son haftalar önemliymiş öyle diyor.şimdi normal doğumda 40. haftadan sonra başlayacak ya doğum iznimiz (eğer bebekler o kadar beklerse tabi)) ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar 38. haftamızdan sonra mı başlayacak doğum iznimiz yaz tatiline denk geldiği için 8 haftalık doğum iznim var benim 38. de doğum yaptığım sistemde gözükecek ve o haftadan sonra 8 hafta mı izinli olacağım sonrasında :44:
Bende öyle düşünüyorum bizim sıpa mümkün değil durmaz o kadar :)
oyy zordur tabii kuzucuktan ayrılmakinşallah tez zamanda kavuşursunuz canım, nekadar kalacağı belli mi? belli bir kiloya gelmesini mi bekliyorlar? bende medela kullanmıştım, güzel bir makina, bebeğin emmesini taklit ediyor. sanırım süt dolduğu için sertleşmiştir göğüslerin. sıcak kompres ve msaj da iyi geliyor. kapat gözlerini bebeğini kucağında hayal ederek doldur biberonları. inşallah eylülde biz doğuma giderken, sen bebeğin kucağında tecrübelerini yazacaksın bize:)
ben kendime de bebişede her güne 1 takım birde yedek düşünüyorum. ilkinde sabah 8 de girip 2 gece kalıp 3. gün akşam çıkmıştık, yine öyle olur sanırım onun için 3-4 takım koyacağım.
yanma normalde canım bulantı pek beklenen bişey değil diye biliyorum doktoruna bildir bence.. bebek hareketleri herzamanki gibi mi?
açılman olsa doktor söylerdi sana mutlaka, onun için endişe etme. 2-3cm açılma ile doğum başlamıyor hemen o halde kaç ay duranlar var, benim 2cm açılmam vardı 4 hafta sonra hala doğum başlamamıştı, 41 haftayı geçmişti. kardeşimin hiç açılması yoktu 1 hafta sonra doğuruverdi. aldırma sen milletin lafına doktorunu dinle, iç güdülerini dinle ama boşver elalemi..
çok güzel canım güle güle kullan
daha çok dönerler canım benimki 8 hafta önce dönmüştü 4 hafta önce tekrar yan döndü.. ablasıda 7. ayda doğum kanalına girmiş zorluyordu aşağıya doğru, oturamıyor, paytak paytak yürüyordum ama 41. haftada çıktı yerinden:))
benimde yarın kontrolüm:)) hepimiz güzel haberlerle döneriz inşallah.
O haftaları da gün olarak aktarabiliyorsun diye biliyorum canım. Ama 38 sezaryen için erken değil mi? Biraz daha bekleseler olmuyor.mu? Bizim komşu suyu gelmeden 40. Haftayı görmeden girmiyor sezaryene iki dir. Ciğer gelişimi açısından son haftalar önemliymiş öyle diyor.
Kızlar 9da randevum var haberleri veririm artık dün hep güzel haber aldık bugün de benle başlarsınız ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?