29+5 im bugun, on gün önce farkettım kı çatlaklarım başlamış Lierac kullanıyorum, ayrıca kakao ve kayısı yagı karışımı sürüyorum. Oysa embrıyo koyuldugunda 53 kg idim, şimdi 59. Toplam 6 kg aldım. Doktoruma söyledım, krem kullanıyorum yıne de çatlağım var diye. Genetik faktörler önemli dedi. Elden birşey gelmez
Olsun canim uzulme yaa kuzucuk icin deger. Genetikse yapacak bisey yok zaten dogumdan sonra esttik merkezine gidersin orda halledyorlar sanirim. Ben ilk cocugumda 25 kilo aldim ama bir tane catlagim olmadi annmein 4 cocugu var ond da hic yok catlak genetik demekki
kızlar günaydın. bugün iş çıkışı doktor kontrolüm var.
rüyamda doktora gidiyorum sezeryana alıyo beni direkt, hiç hazırlığımız yok birden doğuruyorum üstelik hiç ağrım olmuyo sezeryandan sonra.
bebeğimin yüzünü de gördüm ama hayal meyal hatırlıyorum çok değişik bi duyguydu
kızlar günaydın. bugün iş çıkışı doktor kontrolüm var.
rüyamda doktora gidiyorum sezeryana alıyo beni direkt, hiç hazırlığımız yok birden doğuruyorum üstelik hiç ağrım olmuyo sezeryandan sonra.
bebeğimin yüzünü de gördüm ama hayal meyal hatırlıyorum çok değişik bi duyguydu
Kizlar son iki gndr kendimi cok agir hissedyrm dayanmaya calsyrm bebegim icn ama 32haftada calsablr alip bir ortopedi doktoruna gorunup rapormu alaym yada dogum izninemi cikaym diye dsnyrm ama bebegimide yanliz birakmak istemyrm erkenden bana bilgi verirsenz sevnrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acilmasi olanlari cok duyuyorum ama simdiden acilma olanlar erken dogum yapiyo belki de.Korkuyorum acilma olmazsa diye
Ben kasik agrilarimdan dolayi gittigimde bakmisti ama ultrasondan bakti alttan muayene yok henuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ben acılmaları filan takip edemicem galiba..doktorum bebegin 3 hafta onden gittigini normal dogumun zorlastıgını soyledi.uygun zamanda sezeryanla mı alcak artık gorcez..
Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür herşey yolunda 2 kilo olmuş kızım.
Benim çok şişliğim var el ve ayaklar tuzu tamamen kes dedi. Baya azaltmıştım ama artık tam olarak kesicem.
Tansiyonum güzeldi.
Plasenta da ufak bir kreçlenme görüyorum dedi. Bizim sona doğru beklediğimiz bir durum dedi. Sadece çok hızlı ilerlememesi gerek dedi. Zaten bizim yapacağımız bişi yokmuş bu konuda.
32. Hafta raporumuda aldım.
Nst ye bağlandım. Herşey güzel geçti yani.