2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Olsun canim uzulme yaa kuzucuk icin deger. Genetikse yapacak bisey yok zaten dogumdan sonra esttik merkezine gidersin orda halledyorlar sanirim. Ben ilk cocugumda 25 kilo aldim ama bir tane catlagim olmadi annmein 4 cocugu var ond da hic yok catlak genetik demekki
Dün gittim doktora 1.422 grm 29 haftalik iyi mi sizce kilosu ?

note3 kadinlar_klubü
Gaye guzel canim benim de 29 da 1400 gr di baftasiyla uyumlu dedi dr

kızlar günaydın. bugün iş çıkışı doktor kontrolüm var.
rüyamda doktora gidiyorum sezeryana alıyo beni direkt, hiç hazırlığımız yok birden doğuruyorum üstelik hiç ağrım olmuyo sezeryandan sonra.
bebeğimin yüzünü de gördüm ama hayal meyal hatırlıyorum çok değişik bi duyguydu

O ruyalar daha cok olacak canim.. Bazen korkuyla uyanacaksin bazen buyuk bir mutluluk ve heyecanla..

Kizlar son iki gndr kendimi cok agir hissedyrm dayanmaya calsyrm bebegim icn ama 32haftada calsablr alip bir ortopedi doktoruna gorunup rapormu alaym yada dogum izninemi cikaym diye dsnyrm ama bebegimide yanliz birakmak istemyrm erkenden bana bilgi verirsenz sevnrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslaarrr
Sanirim bugun cikiyorum hastaneden evime kavusucam ins. Sanci cikmadi dunden beri .. kizlarimda iyi cokk mutluyum coookk

günaydın arkadaşlar
bızde bugun 31+1 ız
cogu kışının dr kontrolü war
ınsallah güzel haberlerle gelırsınız
benımde haftaya cuma kontrolüm
hemde calışabılır raporu alıcam

valla ben acılmaları filan takip edemicem galiba..doktorum bebegin 3 hafta onden gittigini normal dogumun zorlastıgını soyledi.uygun zamanda sezeryanla mı alcak artık gorcez..

Canim gozun aydin massallah bebisine..bende senden 1 gun once gittim bir turlu yazmak kismet olmadi.32.hft raporumu aldim oglum 1989 gr gelgigaliba sat lariniz yakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…