2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?

cok uyanıyorum tuvalet ve sırt agrılarım yuzunden..haftasonları inadına erken uyanıyorum ama hafta ici cok zor geliyo yataktan cıkıp da işe gelmek..

gunaydın bayanlar
cuma gelince haftayı bitmiş sayıyorum
ruyamda kızımı gordum siyah saclı bi bebekti.bakalım nasıl dogcak..heyecanlandırdı beni o goruntu..

gunaydın bayanlar
cuma gelince haftayı bitmiş sayıyorum
ruyamda kızımı gordum siyah saclı bi bebekti.bakalım nasıl dogcak..heyecanlandırdı beni o goruntu..

Canm bende bir haftadr goruyrm ya inanlmaz bir duygu ben bebegimi hep tombis renkli gozlu keltos bir bebek ayyy allhm kucagmza almayi nasip etsn yarrabbim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinize sevgiler annişler. 32. hafta çalışabilir raporunu alan annelere bi sorum olucak, raporu 31+... lı haftada mı, yoksa 32+.... lı haftada mı almak gerekiyo?? :44:

Meraba sevgili eylul anneleri; 2 gun foruma girmedim neler olmus neler oku oki bitiremedim ..bebekleri doganlari gonulden tebrik ediyorum erken oldugu icin fazla telas yapmasinlar arkadasim kendi 750 gr dogmus ki bundan 29 yil once valla hayata oyle bi tutunmus ki masallahi var hala da oyledirbi arkadasiminda cocugu 900 gr dogdu hem kalbinde delik vardi.delik kapandi kendi buyudu.simdi bicir bicir bisey bi gorseniz..
Hstaneye yatirilan arkadaslara da gecmis olsun diyorum tez zamanfa sifa bulurlar insallah..
Kizlar ben de bugunlerde bu gazzedeki olaylara taktim kafayi,normalde aylardir haberlri bile izlemiyordum kotu hissetigim icin..simdide bu gazzedeki olaylardan redmen icim yaniyor aklima gelince kursagim dugumleniyo yemek yiyemiyorum vicdan azabindan.elimden hicbisey gelmedigi icin kendime ulkeme kiziyorum(( sadece dua edebiliyorum..sizlerde dua edin olur mu.hamilelerin duasi kabul olurmus

Hepinize sevgiler annişler. 32. hafta çalışabilir raporunu alan annelere bi sorum olucak, raporu 31+... lı haftada mı, yoksa 32+.... lı haftada mı almak gerekiyo?? :44:

Canin ben dr uma 30 haftalikken sormustum..bana tam 32+0.gune randevu verdi..32+0 da gidincede hatirlattim ve aldim raporumu

Son düzenleme:
Selam kizlar bakiyorum hepimiz ayni ruyalari goruyoruz bende gordum dogum yapiyorum bebegin yuzunu hatirlamiyorum 32+6 oldum dun kasilmam odu ve nasil desem kasiklarimda mi catimidr orda bi agirlil var yurudugumde bile zorlaniyorum acaba bebegin basi midir sizde de boyle bisey varmi bide bacaklarim sizliyor enson sancim oldugunda dr gitttim bacaklatin sizliyormu yok demistim suanda var acaba dogumun yaklastginin belirtisi sozde tecrubem var ama sanki hic dogum yapmamism ilk defa olcak gibi korkularim var nasil olcak nasil yaparim diye ......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslaarrr
Sanirim bugun cikiyorum hastaneden evime kavusucam ins. Sanci cikmadi dunden beri .. kizlarimda iyi cokk mutluyum coookk

Hadi gözün Aydın cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün gittim doktora 1.422 grm 29 haftalik iyi mi sizce kilosu ?

note3 kadinlar_klubü

Bence normal bak link vereyim bu sitede hafta hafta bebeğin olması gereken ideal kilosunu gösteriyor... ............ sitesi
( link olarak demin attım ama site izin vermiyor ............ sitesi hafta hafta bebeğin kilosu diye google a yazarsan çıkar)

Son düzenleme:
Kontrolümüz yarın :) cook heyecanlıyımm. 31+2 deyim.
Kızlar bu arada jokerde ahşap sallanan besıkte indirim var. 179'a mı ne aldık. Ama sadece naturel ahsap rengınde kampanya.

netten baktım göremedim mağazadan aldın galiba bende odasını hazırladım bebeğin ama yatak odama almayı düşünüyorum senin aldığın beşikte kaç ay yatabilir acaba en az 6 ay yatsın istiyorum ben:)

ben de çok istiyorum ama daha kimseyle görüşmedim. her işimi sona bırakıyorum, hayırlısı bakalım..ne kadar fiyat verdi canım?

canım ben ayrıntılı bir görüşme yaptım doğum fotoğrafları için o gün doğuma girmeden gelip çekime başlıyo, ben bodrum acıbadem de doğum yapıcam hastane doğuma girmeye izin veriyo, bebek doğarken ve banyo esnasında çekiyo aile yakınlarıyla çekiyo anne yorgun olduğundan bir sonra tekrar gelip çekiyo sonunda eline 300 400 dvd de hazır foto veriyo 350 tl, ayrıca albüm istersen +150 tl, video istersen +350 tl ,yenidoğan çekimi istersen doğumdan bir hafta sonra mesela evinde 200, hamilelik çekimi doğumdan önce istersen 200, ama doğum çekimi + hamilelik yada yeni doğan istersen 200 değilde 100 ödüyosun diğer çekimler için umarım anlatabilmişimdir :)) ben karar veremedim ama video gereksiz geldi :) ben yenidoğan yada doğum çekimi yaptırıcam galiba eğer araştıranlar varsa fiyatlar nasıl sizce

hastane çantamı hazırlamadım daha bu ayın sonuna düşünüyodum ama doğumlar başlamış korkmaya başladım valla, sanırım hazırlamak gerek artık ....

bu beşikleri yakından gören, kullanan yada tavsiye verebilecek olan var mı bebeğime en az 6 ay yatak odamda yatırmak için hangisi daha uygun olur yada başka tavsiyesi olan var mı park yatak pek düşünmüyorum hem çok yer yok odamda hemde zaten oda yaptım şimdiden tesekkurler bu arada funna baby beşik 313 , diğeride 225 fiyatları :)

benim sorduklarımda, sadece fotoğraf pakedi (50 tanesi baskı geri kalan dvd) 300 tl, albüm istersen albümün ebatına göre +100 veya +150 tl. ekleniyor. işin içine fotoğraflardan oluşan video kaydı panaromik albüm vb şeyler girince 550 tl oluyor. bir de maxi paket dedikleri var ki 2 ayrı gün 2 ayrı çekim yapılıyor söylediklerimin hepsi dahil olarak toplam 850 tl oluyor. ayrıca doğum belgeseli çekimi de istenirse o da 500 tl.

fiyatlar birbirine hep yakın anlaşılan. ben iki ayrı yerden fiyat almıştım, çok benzer rakamlar. bir de izmir fiyatları bunlar, şehir değişikliğinde farkeder sanırım..

ben de park yataktan nefret eden ve bu beşiklerden almayı düşünen biri olarak tecrübeli arkadaşlarımdan duyduklarım şudur ki, iri bebeklerde maximum 4-5 ay kullanılabilirmiş bu sallanan ahşap beşikler. ayrıca bebek biraz hareketlenince denge problemi yaşanıyormuş, düşme riski var diyorlar, yada evhamlı yeni anneler olarak korkuyorlar bilemiyorum. 5-6 ay kullansa sonra kenara atmak zorunda kalıyorsun ama park yatağı başka odaya taşıyıp sen yemek yaparken, kendinle ilgilenirken vs. içinde oyuncaklarıyla vakit geçirmesini sağlayabiliyorsun diyorlar. ayrıca katlanıp taşınabilir olması da başka avantajı tabi. tatillerde çok rahat edersin diyorlar. ben de bu söylemler üzerine allı güllü olmayan sade park yataklara bakmaya başladım ama gözüm hala senin gönderdiklerinde :)

canım bende ilk mothercare den sepet beşik almayı düşündüm herkes bebek 4 ay anca kullanır dedi vazgeçtim onlar da çok tatlıydı sonra yine mothercare den sallanan ahşap beşik baktım dönerken sallanır dediler korktum ama bu baby hope un beşiği onlardan daha büyük boyutları bide daha derin gibi daha fazla ve güvenli kullanılır gibi ama görünüşü kumasi falan nasıl bilemedim bide funna baby bir blogda okudum kullanmış memnun kalmıstı galiba o yuzden araştırmaya başladım benım yatak odam dar zaten bide park yatak zor olcak die istemedim ama baktım park yataklarda da kaliteli olanlar baya pahalı yahu zaten odaya masraf yaptım hala da aydınlatma halı falan gidiyo bilemedim :)) sen yinede güzel modeller bulursan paylaş burda canım ya olmadı bende en son park yataga döncem gib:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…