Günaydın hanımlar nasıldınız bebekleriniz nasıl. Artık geceleri uyuyamıyırum ben sizler nasılsınız ?
Lenfoma iyi,bi sıkıntısı yok,merak etme :) Eğitimlerde gorusuyoruz biz...Siteye girmiyor sadece
gunaydın bayanlar
cuma gelince haftayı bitmiş sayıyorum
ruyamda kızımı gordum siyah saclı bi bebekti.bakalım nasıl dogcak..heyecanlandırdı beni o goruntu..
Hepinize sevgiler annişler. 32. hafta çalışabilir raporunu alan annelere bi sorum olucak, raporu 31+... lı haftada mı, yoksa 32+.... lı haftada mı almak gerekiyo?? :44:
Selam arkadaslaarrr
Sanirim bugun cikiyorum hastaneden evime kavusucam ins. Sanci cikmadi dunden beri .. kizlarimda iyi cokk mutluyum coookk
Hepinize sevgiler annişler. 32. hafta çalışabilir raporunu alan annelere bi sorum olucak, raporu 31+... lı haftada mı, yoksa 32+.... lı haftada mı almak gerekiyo?? :44:
Dün gittim doktora 1.422 grm 29 haftalik iyi mi sizce kilosu ?
note3 kadinlar_klubü
Selam arkadaslaarrr
Sanirim bugun cikiyorum hastaneden evime kavusucam ins. Sanci cikmadi dunden beri .. kizlarimda iyi cokk mutluyum coookk
Kontrolümüz yarın :) cook heyecanlıyımm. 31+2 deyim.
Kızlar bu arada jokerde ahşap sallanan besıkte indirim var. 179'a mı ne aldık. Ama sadece naturel ahsap rengınde kampanya.
ben de çok istiyorum ama daha kimseyle görüşmedim. her işimi sona bırakıyorum, hayırlısı bakalım..ne kadar fiyat verdi canım?
canım ben ayrıntılı bir görüşme yaptım doğum fotoğrafları için o gün doğuma girmeden gelip çekime başlıyo, ben bodrum acıbadem de doğum yapıcam hastane doğuma girmeye izin veriyo, bebek doğarken ve banyo esnasında çekiyo aile yakınlarıyla çekiyo anne yorgun olduğundan bir sonra tekrar gelip çekiyo sonunda eline 300 400 dvd de hazır foto veriyo 350 tl, ayrıca albüm istersen +150 tl, video istersen +350 tl ,yenidoğan çekimi istersen doğumdan bir hafta sonra mesela evinde 200, hamilelik çekimi doğumdan önce istersen 200, ama doğum çekimi + hamilelik yada yeni doğan istersen 200 değilde 100 ödüyosun diğer çekimler için umarım anlatabilmişimdir :)) ben karar veremedim ama video gereksiz geldi :) ben yenidoğan yada doğum çekimi yaptırıcam galiba eğer araştıranlar varsa fiyatlar nasıl sizce
Eki Görüntüle 1192801 Eki Görüntüle 1192802 Eki Görüntüle 1192801 Eki Görüntüle 1192802
bu beşikleri yakından gören, kullanan yada tavsiye verebilecek olan var mı bebeğime en az 6 ay yatak odamda yatırmak için hangisi daha uygun olur yada başka tavsiyesi olan var mı park yatak pek düşünmüyorum hem çok yer yok odamda hemde zaten oda yaptım şimdiden tesekkurler bu arada funna baby beşik 313 , diğeride 225 fiyatları :)
ben de park yataktan nefret eden ve bu beşiklerden almayı düşünen biri olarak tecrübeli arkadaşlarımdan duyduklarım şudur ki, iri bebeklerde maximum 4-5 ay kullanılabilirmiş bu sallanan ahşap beşikler. ayrıca bebek biraz hareketlenince denge problemi yaşanıyormuş, düşme riski var diyorlar, yada evhamlı yeni anneler olarak korkuyorlar bilemiyorum. 5-6 ay kullansa sonra kenara atmak zorunda kalıyorsun ama park yatağı başka odaya taşıyıp sen yemek yaparken, kendinle ilgilenirken vs. içinde oyuncaklarıyla vakit geçirmesini sağlayabiliyorsun diyorlar. ayrıca katlanıp taşınabilir olması da başka avantajı tabi. tatillerde çok rahat edersin diyorlar. ben de bu söylemler üzerine allı güllü olmayan sade park yataklara bakmaya başladım ama gözüm hala senin gönderdiklerinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?