2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

anladım cnm bende bodrum dan fiyat aldım doğum çekimi 300 350 civarı demek ki tek başına aşagı yukarı ben zaten video belgesel falan pek sevmedim aslında doğum çekimi yerine de yenidoğan çekimleri daha tatlı annede bebekte kendini toplamış süslenmiş falan :)) ama hastanede o anlardan da hatıra kalsın istiyo insan neyse bakcaz artık cok tesekkur :))

doktorun rapor yazacak canım. 38.haftada doğum yapmıştır gibi mesela. o iki hafta dogumdan sonraya eklenecek ve 8 yerıne 10 hafta iznin olacak

Kizlar bisey soracagim. bebegin surekli bir tarafa toplanmasi kasilma midir. bugun sabahtan beri sag tarafima toplanip duruyor. bilen varsa cevaplasin lutfen. telaslaniyorum:-(

Kizlar bisey soracagim. bebegin surekli bir tarafa toplanmasi kasilma midir. bugun sabahtan beri sag tarafima toplanip duruyor. bilen varsa cevaplasin lutfen. telaslaniyorum:-(

Kasılmada karnın bi tarafı biraz sivriliyor ve sertleşiyor dediğin gibi sanki bebek toplanmış gibi o an elini koyduğunda hareket yoksa kasılmadır canım mesela kasılma esnasında benim nefesim de kesiliyor kalbim biraz daha hızlı atıyor öyle anlıyorum...

benimde aynen öle oluo ben bebek gerinio gibi hissediorum ama o kasılma mı oluo? nefes kesilmesi yada kalp hızlanması gbi bşi olmuo ama..

ben de aynı durumdayım, odayı tamamlamaya çalışıyorum. bir yandan da odama ne alsam diye bakınıyorum. bişey bulursan paylaşacağım, tamamdır :)

Sagolasin. evet sag tarafim sivrilesiyor sertlesiyor..hareket de olmuyor. oksuyorum orayi konusuyorum bir sure sonra geciyor.. doktora gitsem mi yaa cok mu evham yapiyorum acaba. simdi yatiyorum biraz azaldi gibi.

Sagolasin. evet sag tarafim sivrilesiyor sertlesiyor..hareket de olmuyor. oksuyorum orayi konusuyorum bir sure sonra geciyor.. doktora gitsem mi yaa cok mu evham yapiyorum acaba. simdi yatiyorum biraz azaldi gibi.

Hemen panikleme çok sık devam ederse gidersin dr a nst ile bakarlar kasma ki kendini artmasın sol tarafına yatıp uzanmak iyi geliyor bi de mesela ılık şekerli su falan da biraz rahatlatıyor... Kaçıncı haftandasın canım ve ne sıklıkla oluyor kasılmaların?

benimde aynen öle oluo ben bebek gerinio gibi hissediorum ama o kasılma mı oluo? nefes kesilmesi yada kalp hızlanması gbi bşi olmuo ama..
Nefes kesilmesi agri sizi ben de olmuyo ama orasi gerilince rahatsiz oluyorum. simdi uzandim yatiyorum gecti gibi biraz.. kendimi yormadan ortalik topluyordum yarin saattir boyle hissedyrum korktum ben de

Canim gozun aydin massallah bebisine..bende senden 1 gun once gittim bir turlu yazmak kismet olmadi.32.hft raporumu aldim oglum 1989 gr gelgigaliba sat lariniz yakin..

canım çok saol

Canm masallah boncuk kizina kilosu falan gayet guzel. Plesanta hakkinda hicbir bilgim yok canm bilen biri yazar herald.

saol cnm sanada

Hadi gözünaydın cnm darısı bize bnmde salı günü randevum bakAlum nSıl kaç kilo olmuş kızım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi gözün aydın bende bugün gittim karnmda sertlik oluyoyordu yorulunca oluyormuş dinleneceksin bol bol dedi benim oğluşumda 2 kg 100gr olmuş kafası da 10 gün önden gidiyo

gözün aydın cnmmm
darısı başımıza. yarında ben gidicemm
gelin yaz muhakkak

yok ya epey kestim zaten.

çok saol cnm çok rahatladım.

bu arada ben sdenizs--üyeliğimi değiştirdim.
mailiminde bir sıkıntı çıktı.
artık bu isimle burdayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun 31 +2 . İlk kez bu kadar sik oldu yarim saattir yasiyorum. daha once oldu ama arasi cok fazlaydi.. dinleniyim bakayim gececek mi cok sagol cnm

Yeni adınla tekrar hoşgeldin canım o zaman :)

kızlar mailimde sıkıntı var.
o yüzden yeni üyelik yapmak zorunda kaldım.
bilginize

Nefes kesilmesi agri sizi ben de olmuyo ama orasi gerilince rahatsiz oluyorum. simdi uzandim yatiyorum gecti gibi biraz.. kendimi yormadan ortalik topluyordum yarin saattir boyle hissedyrum korktum ben de

inş bişi yoktur tatlm içini ferah tut ben şimdiye kadr esniodur falan die hiç takmadm ki bence öle bişi benimki en fazla 5 saniye falan sürüodur seninki uzun mu sürdü

Bugun 31 +2 . İlk kez bu kadar sik oldu yarim saattir yasiyorum. daha once oldu ama arasi cok fazlaydi.. dinleniyim bakayim gececek mi cok sagol cnm

30 haftadan sonra artık normal tabi gün içinde biraz kasılma hissetmemiz ama önemli olan aralıklarının kısa olmaması... Bizi de haberdar et benim dr um saatte 4 den fazla kasılma hissedersen evde durma gel demişti... Belki kendini biraz yorduysan onun da etkisi vardır

Selam arkadaslar 32+4 teyim bebegin hareketlerinicok asagda hissediyorum sanki cikacak gibi tekmemi basimidir sanki vajina icinde cok allta elimi koyuyrum elime geliyor harketleri benim gibi olan varmi

Selam arkadaslar 32+4 teyim bebegin hareketlerinicok asagda hissediyorum sanki cikacak gibi tekmemi basimidir sanki vajina icinde cok allta elimi koyuyrum elime geliyor harketleri benim gibi olan varmi

Dr un bebeği aşağıda taşıyosun gibi bişey demiş miydi peki? Ben aşağıda taşıdığım için ayaklarıyla vuruşlarını baya alttan hissediyorum ama elimle hissedecek kadar değil

inş bişi yoktur tatlm içini ferah tut ben şimdiye kadr esniodur falan die hiç takmadm ki bence öle bişi benimki en fazla 5 saniye falan sürüodur seninki uzun mu sürdü
10-15 sn falan sürmüştür heralde canım.. şimdi biraz daha iyiyim.
sanırım yordum biraz kendimi dikkat de ediyorum ama heralde eskisi gibi değiliz artık.. önceki kontrollerde bana da aynısını söylemişti dr um. ama hiç bu kadar sık olmadığından takmamıştım. şimdi akşama kadar takip edeceğim. devam ederse acile falan giderim artık. sağolasınız kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…