benim sorduklarımda, sadece fotoğraf pakedi (50 tanesi baskı geri kalan dvd) 300 tl, albüm istersen albümün ebatına göre +100 veya +150 tl. ekleniyor. işin içine fotoğraflardan oluşan video kaydı panaromik albüm vb şeyler girince 550 tl oluyor. bir de maxi paket dedikleri var ki 2 ayrı gün 2 ayrı çekim yapılıyor söylediklerimin hepsi dahil olarak toplam 850 tl oluyor. ayrıca doğum belgeseli çekimi de istenirse o da 500 tl.
fiyatlar birbirine hep yakın anlaşılan. ben iki ayrı yerden fiyat almıştım, çok benzer rakamlar. bir de izmir fiyatları bunlar, şehir değişikliğinde farkeder sanırım..
şimdi normal doğumda 40. haftadan sonra başlayacak ya doğum iznimiz (eğer bebekler o kadar beklerse tabi)) ama sezeryanda 38. haftada alıyorlar 38. haftamızdan sonra mı başlayacak doğum iznimiz yaz tatiline denk geldiği için 8 haftalık doğum iznim var benim 38. de doğum yaptığım sistemde gözükecek ve o haftadan sonra 8 hafta mı izinli olacağım sonrasında :44:
Lenfoma iyi,bi sıkıntısı yok,merak etme :) Eğitimlerde gorusuyoruz biz...Siteye girmiyor sadece
Kizlar bisey soracagim. bebegin surekli bir tarafa toplanmasi kasilma midir. bugun sabahtan beri sag tarafima toplanip duruyor. bilen varsa cevaplasin lutfen. telaslaniyorum:-(
Kizlar bisey soracagim. bebegin surekli bir tarafa toplanmasi kasilma midir. bugun sabahtan beri sag tarafima toplanip duruyor. bilen varsa cevaplasin lutfen. telaslaniyorum:-(
canım bende ilk mothercare den sepet beşik almayı düşündüm herkes bebek 4 ay anca kullanır dedi vazgeçtim onlar da çok tatlıydısonra yine mothercare den sallanan ahşap beşik baktım dönerken sallanır dediler korktum ama bu baby hope un beşiği onlardan daha büyük boyutları bide daha derin gibi daha fazla ve güvenli kullanılır gibi ama görünüşü kumasi falan nasıl bilemedim bide funna baby bir blogda okudum kullanmış memnun kalmıstı galiba o yuzden araştırmaya başladım benım yatak odam dar zaten bide park yatak zor olcak die istemedim ama baktım park yataklarda da kaliteli olanlar baya pahalı yahu zaten odaya masraf yaptım hala da aydınlatma halı falan gidiyo bilemedim :)) sen yinede güzel modeller bulursan paylaş burda canım ya olmadı bende en son park yataga döncem gib:)
Kasılmada karnın bi tarafı biraz sivriliyor ve sertleşiyor dediğin gibi sanki bebek toplanmış gibi o an elini koyduğunda hareket yoksa kasılmadır canım mesela kasılma esnasında benim nefesim de kesiliyor kalbim biraz daha hızlı atıyor öyle anlıyorum...
Sagolasin. evet sag tarafim sivrilesiyor sertlesiyor..hareket de olmuyor. oksuyorum orayi konusuyorum bir sure sonra geciyor.. doktora gitsem mi yaa cok mu evham yapiyorum acaba. simdi yatiyorum biraz azaldi gibi.
Nefes kesilmesi agri sizi ben de olmuyo ama orasi gerilince rahatsiz oluyorum. simdi uzandim yatiyorum gecti gibi biraz.. kendimi yormadan ortalik topluyordum yarin saattir boyle hissedyrum korktum ben debenimde aynen öle oluo ben bebek gerinio gibi hissediorum ama o kasılma mı oluo? nefes kesilmesi yada kalp hızlanması gbi bşi olmuo ama..
Canim gozun aydin massallah bebisine..bende senden 1 gun once gittim bir turlu yazmak kismet olmadi.32.hft raporumu aldim oglum 1989 gr gelgigaliba sat lariniz yakin..
Canm masallah boncuk kizina kilosu falan gayet guzel. Plesanta hakkinda hicbir bilgim yok canm bilen biri yazar herald.
Hadi gözünaydın cnm darısı bize bnmde salı günü randevum bakAlum nSıl kaç kilo olmuş kızım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi gözün aydın bende bugün gittim karnmda sertlik oluyoyordu yorulunca oluyormuş dinleneceksin bol bol dedi benim oğluşumda 2 kg 100gr olmuş kafası da 10 gün önden gidiyo
gelin yaz muhakkakgözün aydın cnmmm
darısı başımıza. yarında ben gidicemm
yok ya epey kestim zaten.maşallah cnaım küçük kuzunaaa :)
Tuzu kes tabiki, bosuna ödem oluyor. Ha sen kestin mi dersen henüz yapamadım allahtan o kadar şişmiyorum ben, çünkü tuzu resmen içen biriyim. Kendimce azaltsam da yinede normla bir tuz tüketimindne fazla tükettiğime eminim. Yararı yok boşver.
Ben varım canım :) şöyle ki 3 hafta önce falan kendi dr um haricinde bi dr a gitmek gibi bi gaflette bulundum dr bana plasentada kireçlenme olmuş yok plasenta bebeğe göre daha yaşlı duruyo falan dedi tabi ben panikli bi şekilde kendi hastaneme koştum kendi dr um ve onun haricinde bir nöbetçi dr a daha muayene oldum ve verdikleri cevap o dr hangi milatta kalmış oldu :) artık biz bu tarz şeylere doppler ile bakıyoruz zaten son zamanlarda kireçlenme beklediğimiz bişey dedi hatta banada gösterdi yer yer beyazlıklar vardı doppler ile göbek bağından gelen kana bakıyorlar bebeği besleyebiliyor mu diye zaten bebek geride kalmıyorsa ve dopplerde sorun yoksa sıkıntıda yok hiç kafana takma yani bebeğinin kilosu yerinde gayet sağlıklı maşallah :)
Bugun 31 +2 . İlk kez bu kadar sik oldu yarim saattir yasiyorum. daha once oldu ama arasi cok fazlaydi.. dinleniyim bakayim gececek mi cok sagol cnmHemen panikleme çok sık devam ederse gidersin dr a nst ile bakarlar kasma ki kendini artmasın sol tarafına yatıp uzanmak iyi geliyor bi de mesela ılık şekerli su falan da biraz rahatlatıyor... Kaçıncı haftandasın canım ve ne sıklıkla oluyor kasılmaların?
canım çok saol
saol cnm sanada
gelin yaz muhakkak
yok ya epey kestim zaten.
çok saol cnm çok rahatladım.
bu arada ben sdenizs--üyeliğimi değiştirdim.
mailiminde bir sıkıntı çıktı.
artık bu isimle burdayım
Nefes kesilmesi agri sizi ben de olmuyo ama orasi gerilince rahatsiz oluyorum. simdi uzandim yatiyorum gecti gibi biraz.. kendimi yormadan ortalik topluyordum yarin saattir boyle hissedyrum korktum ben de
Bugun 31 +2 . İlk kez bu kadar sik oldu yarim saattir yasiyorum. daha once oldu ama arasi cok fazlaydi.. dinleniyim bakayim gececek mi cok sagol cnm
Selam arkadaslar 32+4 teyim bebegin hareketlerinicok asagda hissediyorum sanki cikacak gibi tekmemi basimidir sanki vajina icinde cok allta elimi koyuyrum elime geliyor harketleri benim gibi olan varmi
10-15 sn falan sürmüştür heralde canım.. şimdi biraz daha iyiyim.inş bişi yoktur tatlm içini ferah tut ben şimdiye kadr esniodur falan die hiç takmadm ki bence öle bişi benimki en fazla 5 saniye falan sürüodur seninki uzun mu sürdü
sanırım yordum biraz kendimi dikkat de ediyorum ama heralde eskisi gibi değiliz artık.. önceki kontrollerde bana da aynısını söylemişti dr um. ama hiç bu kadar sık olmadığından takmamıştım. şimdi akşama kadar takip edeceğim. devam ederse acile falan giderim artık. sağolasınız kızlar..30 haftadan sonra artık normal tabi gün içinde biraz kasılma hissetmemiz ama önemli olan aralıklarının kısa olmaması... Bizi de haberdar et benim dr um saatte 4 den fazla kasılma hissedersen evde durma gel demişti... Belki kendini biraz yorduysan onun da etkisi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?