netten baktım göremedim mağazadan aldın galiba bende odasını hazırladım bebeğin ama yatak odama almayı düşünüyorum senin aldığın beşikte kaç ay yatabilir acaba en az 6 ay yatsın istiyorum ben:)
Selam arkadaslar 32+4 teyim bebegin hareketlerinicok asagda hissediyorum sanki cikacak gibi tekmemi basimidir sanki vajina icinde cok allta elimi koyuyrum elime geliyor harketleri benim gibi olan varmi
Canim 1 haftadir ayni senin gibi cok asagida hem.hareket hemde baski hissi var.ayni anda kaburga tarafinda da hareketlenme oluyor bazen ciglik atiyorum asagi taraftaki hareketten sanki elini uzatip kurcaliyor).2 hafta once basi yukardaydi 2 gun onceki kontrolde dogum kanalina inmis dedi doktorumuz..sanirim dondukten sonra boyle oldu bizde 32+2 yiz..
Dr un bebeği aşağıda taşıyosun gibi bişey demiş miydi peki? Ben aşağıda taşıdığım için ayaklarıyla vuruşlarını baya alttan hissediyorum ama elimle hissedecek kadar değil
Bence normal bak link vereyim bu sitede hafta hafta bebeğin olması gereken ideal kilosunu gösteriyor... ............ sitesi
( link olarak demin attım ama site izin vermiyor ............ sitesi hafta hafta bebeğin kilosu diye google a yazarsan çıkar)
Benim dr bisey demedi ama cevremdekiler karnimin cok asagda oldugunu soyluyorlar zaten bende farkindayim hic midemde baski yok nekadar yesem hic midem sikismiyor ama idrar tutamiyorum peki bi tehliksi yoktur degilmi benimki baya bi altan hisetiriyor
Canim 1 haftadir ayni senin gibi cok asagida hem.hareket hemde baski hissi var.ayni anda kaburga tarafinda da hareketlenme oluyor bazen ciglik atiyorum asagi taraftaki hareketten sanki elini uzatip kurcaliyor).2 hafta once basi yukardaydi 2 gun onceki kontrolde dogum kanalina inmis dedi doktorumuz..sanirim dondukten sonra boyle oldu bizde 32+2 yiz..
Valla canım bilmiyorum ki her aşağıda taşıyanın tehlikesi yoktur heralde ama benim var çok fazla ayakta duramıyorum baskı hissinden dolayı kasılmalarım oluyor bu zamana kadar bebek hep doğum pozisyonundaydı şimdi terse döndü diğer türlüyken başı baskı yapıyordu şimdi de tekmeleri baya rahatsız edici mesaneme vuruyor bildiğin :) ama şöyle düşünüyorum herhangi bi risk olsaydı dr un seni uyarırdı bana istirahat verdi mesela yürüyüş falan yasak usg de gösteriyor bazen tam rahimağzına yerleşmiş nasıl itiyo çıktı çıkacak sanki sabırsız sıpa bizimki:) sen yinede bi dahaki kontrolünde söyle bence dr una tam detaylı baksın gerekirse alttan da baksın
Banada zaten senim gibi bol istrah et dolanma dedi bundan olsa gerek ozaman dr gtigimde bukaadar asagda degildi simdi baya bi asagda bende anlamadim ayaklarimi basimi diye galiba ayaklari cunku kurcalama gibi acitan bi his oluyor insallh pozizyona girer oldurdu beni oraya vurmaktan....
Hmmm o zaman dr u dinle bence çünkü ben başta bilmiyordum kasılmaları da fark etmemiştim kasılma yüzünden rahim ağzında kısalma oldu gerçi sonra ilaçla düzeldi ama Allah korusun normal diyip hala ayakta dolanmaya devam etseydim baya bi sıkıntı yaşarmışım şimdi zaten istesemde gezip tozamıyorum gittiğim yerlere arabayla gidiyorum o da kısa mesafeler sadeceayaklarıdır canım o zaman ama şu an öyle durması çok daha hayırlı çünkü diğer türlü doğum pozisyonuna giriyor ve erken doğumu tetikleyebiliyor durabildiği kadar dursun böyle.... Benim başı yukarı döndüğünde dr um bile çok sevindi bizim için şu an böyle kalması çok güzel dedi :)
kızlar normal doğumda dikişleri uyuşturup mu atıyorlar benim şimdilik normal olacak gibi inşallah ama dikişten ve sonrasından idrar vs çok korkuyorum bilgisi olan var mı
bir de bebeklerinize biberon ne marka aldınız
kızlar normal doğumda dikişleri uyuşturup mu atıyorlar benim şimdilik normal olacak gibi inşallah ama dikişten ve sonrasından idrar vs çok korkuyorum bilgisi olan var mı
bir de bebeklerinize biberon ne marka aldınız
tatlım okadr insan normal doğuruo bi sorun olmuodur heralde ablamda norml doğurdu ve dikişleri fazlaymış dikişler alınana kadr hergün annem pansuman yaptı ama çok çabuk atlattı korkma tatlm aklına böle şeyler getirme bende normal istiorum inş bi sorun çıkmadn bizde kolyca geçircez bugünleri.. buarada biberon dr browns geniş ağızlı 120 ml 1 adet aldım ben
Ben bi dogum yaptim normalde kesi yapmadilar ama hafif bi catlama var dedi ebe dikis atmasakda olur yinde uc tane atti ama uyusturmadi korkma fazla acimaz zaten okadar acilmis o sanciagrilari bitimi dikis agrisini dusunmesin oarda bebege bak onu siliyorlar kontrol ediyorlar ben oyleydim ben bebege bakiyordum plasentayi nasil cikartgimi bile farketmedim yinde dayanamiycaksan eben yada dr diyebilirsin uyusruturlar belki lokal anesteziyle hic bi fikrim yok
canım çok saol
saol cnm sanada
gelin yaz muhakkak
yok ya epey kestim zaten.
çok saol cnm çok rahatladım.
bu arada ben sdenizs--üyeliğimi değiştirdim.
mailiminde bir sıkıntı çıktı.
artık bu isimle burdayım
neee uyuşmadan mı
doktorum bana 32+1 de gel ozman werıoruz dedı canım
Bugun 31 +2 . İlk kez bu kadar sik oldu yarim saattir yasiyorum. daha once oldu ama arasi cok fazlaydi.. dinleniyim bakayim gececek mi cok sagol cnm
neee uyuşmadan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?