2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bence 6 ay yatar ama ben 3 aydan sonra yatagına almayı planlıyorum.
İnternette fiyatı 300 küsür olan besıge bak. Mağazalarda sadece ahşap renk olanlarda kampanya varmıs. Bide sınırlı sayıdaymıs. Sevgiler.

Selam arkadaslar 32+4 teyim bebegin hareketlerinicok asagda hissediyorum sanki cikacak gibi tekmemi basimidir sanki vajina icinde cok allta elimi koyuyrum elime geliyor harketleri benim gibi olan varmi

Canim 1 haftadir ayni senin gibi cok asagida hem.hareket hemde baski hissi var.ayni anda kaburga tarafinda da hareketlenme oluyor bazen ciglik atiyorum asagi taraftaki hareketten sanki elini uzatip kurcaliyor).2 hafta once basi yukardaydi 2 gun onceki kontrolde dogum kanalina inmis dedi doktorumuz..sanirim dondukten sonra boyle oldu bizde 32+2 yiz..

Geçen aylardaydı:)Bu tür bir şikayete gelen yorum:Çıkabilecekmiyim diye kontrol ediyordur

Son düzenleme:
Dr un bebeği aşağıda taşıyosun gibi bişey demiş miydi peki? Ben aşağıda taşıdığım için ayaklarıyla vuruşlarını baya alttan hissediyorum ama elimle hissedecek kadar değil

Benim dr bisey demedi ama cevremdekiler karnimin cok asagda oldugunu soyluyorlar zaten bende farkindayim hic midemde baski yok nekadar yesem hic midem sikismiyor ama idrar tutamiyorum peki bi tehliksi yoktur degilmi benimki baya bi altan hisetiriyor

Tamam canım bakıyorum hemen bebeğin kilo kısmını kafama çok takiyorum

note3 kadinlar_klubü

Benim dr bisey demedi ama cevremdekiler karnimin cok asagda oldugunu soyluyorlar zaten bende farkindayim hic midemde baski yok nekadar yesem hic midem sikismiyor ama idrar tutamiyorum peki bi tehliksi yoktur degilmi benimki baya bi altan hisetiriyor

Valla canım bilmiyorum ki her aşağıda taşıyanın tehlikesi yoktur heralde ama benim var çok fazla ayakta duramıyorum baskı hissinden dolayı kasılmalarım oluyor bu zamana kadar bebek hep doğum pozisyonundaydı şimdi terse döndü diğer türlüyken başı baskı yapıyordu şimdi de tekmeleri baya rahatsız edici mesaneme vuruyor bildiğin :) ama şöyle düşünüyorum herhangi bi risk olsaydı dr un seni uyarırdı bana istirahat verdi mesela yürüyüş falan yasak usg de gösteriyor bazen tam rahimağzına yerleşmiş nasıl itiyo çıktı çıkacak sanki sabırsız sıpa bizimki:) sen yinede bi dahaki kontrolünde söyle bence dr una tam detaylı baksın gerekirse alttan da baksın

Acaba benimki ayaklarimI elerimi cuma yada persembe ultrsyna gircem cok merak ediyorum acaba tersmi diye korkuyorum cunku dedigin gibi alta bikini bolgesi dedigim yerde hisedyrm elimi ayagimo bende anlamiyorum ve acitiyorda ayni sekilde yukrdada oluyor basi olsaydi harekt olmaz di diye dusunuyorum sadece agirlik olurdu asagda olmasinin dogum iicin iyi oldugunu duymustum sende duydunmu

Banada zaten senim gibi bol istrah et dolanma dedi bundan olsa gerek ozaman dr gtigimde bukaadar asagda degildi simdi baya bi asagda bende anlamadim ayaklarimi basimi diye galiba ayaklari cunku kurcalama gibi acitan bi his oluyor insallh pozizyona girer oldurdu beni oraya vurmaktan....

Hmmm o zaman dr u dinle bence çünkü ben başta bilmiyordum kasılmaları da fark etmemiştim kasılma yüzünden rahim ağzında kısalma oldu gerçi sonra ilaçla düzeldi ama Allah korusun normal diyip hala ayakta dolanmaya devam etseydim baya bi sıkıntı yaşarmışım şimdi zaten istesemde gezip tozamıyorum gittiğim yerlere arabayla gidiyorum o da kısa mesafeler sadece ayaklarıdır canım o zaman ama şu an öyle durması çok daha hayırlı çünkü diğer türlü doğum pozisyonuna giriyor ve erken doğumu tetikleyebiliyor durabildiği kadar dursun böyle.... Benim başı yukarı döndüğünde dr um bile çok sevindi bizim için şu an böyle kalması çok güzel dedi :)

kızlar normal doğumda dikişleri uyuşturup mu atıyorlar benim şimdilik normal olacak gibi inşallah ama dikişten ve sonrasından idrar vs çok korkuyorum bilgisi olan var mı

bir de bebeklerinize biberon ne marka aldınız

Evet haklisin bencdee dolanirsam is yaparsam zaten basinc orda hisediyorum ve kasilmalarim oluyor bende istesemde yapamiyorum cok zorlaniyorum hayirlisi diyelim artik tesekkur rahatlatin beni

tatlım okadr insan normal doğuruo bi sorun olmuodur heralde ablamda norml doğurdu ve dikişleri fazlaymış dikişler alınana kadr hergün annem pansuman yaptı ama çok çabuk atlattı korkma tatlm aklına böle şeyler getirme bende normal istiorum inş bi sorun çıkmadn bizde kolyca geçircez bugünleri.. buarada biberon dr browns geniş ağızlı 120 ml 1 adet aldım ben

Ben bi dogum yaptim normalde kesi yapmadilar ama hafif bi catlama var dedi ebe dikis atmasakda olur yinde uc tane atti ama uyusturmadi korkma fazla acimaz zaten okadar acilmis o sanciagrilari bitimi dikis agrisini dusunmesin oarda bebege bak onu siliyorlar kontrol ediyorlar ben oyleydim ben bebege bakiyordum plasentayi nasil cikartgimi bile farketmedim yinde dayanamiycaksan eben yada dr diyebilirsin uyusruturlar belki lokal anesteziyle hic bi fikrim yok

sağol canım bi arkadaş uyuşturmuyorlar dedi çok korktum dr browns çok duydum onu alırım galiba

neee uyuşmadan mı

doktorum bana 32+1 de gel ozman werıoruz dedı canım

canım bende 32+4de gıtmıs olucam ozamn alıcam aktarma raporunu.doktor o tarıhte gel dedı. umarım bir sıkıntı olmaz...

Bugun 31 +2 . İlk kez bu kadar sik oldu yarim saattir yasiyorum. daha once oldu ama arasi cok fazlaydi.. dinleniyim bakayim gececek mi cok sagol cnm

bendede cok hareket var hareketleri cok baskılı hıssedıyorum.. ama bence kasılma degıldır o. cunku bıryerden sıvrı bırsey cıkarken bir eyrden de ayak gıbı bısey hıssedyrm. oyle 4-5sn suruyor. bazen sureklı yapıyor....

bence ıscerde genleşıyor.... dıyorum ya ben bazen tekme sonucu ıstem dışı bagırıyorumm.... canım acıyor... güçlü benim oğlumm :)

neee uyuşmadan mı

Evet malesef ama inan ben igne yapmaktan korkan biriyim simdi bile yeminle igne yaptilarmi ciglik atarim ama dogum yaptigimda esim hala soyler bebek dogdu senin sesini duymadim okadar sesizdim korkmayacaksin cesaretini topla hep basaracagim de inan bana bebegine odaklan bak gor kolay gelecek insallh oyle olcak hepimizin gerci nekadar insan oyle desede o korku icinde de neyapalim kacari yok allah buyuktur

Canim arkadaslarimm
Hepinize ayri ayri cookk tesekkur ediyorum bana hep destek oldunuz.. hep moral verdiniz.. hastanede oldugumdan dolayi ben pek ilgilenemedim sizinle ama simdi eve geldim artil bende yaninizda olucam ins. dr cikmadan bi nst daha istedi yine sanci cikti ama bana acimiş olucak ki birakti.. bol bol tembih etti tabi sadece wc kalkicaksin kanama olursa hemen geliceksin.. falan filan bir suru soz aldiltan sonra birakti.. evde olmak harika bisey kizlarim bile mutlu olduğumu anladi bugun bir dk durmuyolar simdi 36. Haftaya dogru dayanma zamani .. no kuvez no yogun bakim diyoruz tabi once herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…