Canim arkadaslarimm
Hepinize ayri ayri cookk tesekkur ediyorum bana hep destek oldunuz.. hep moral verdiniz.. hastanede oldugumdan dolayi ben pek ilgilenemedim sizinle amasimdi eve geldim artil bende yaninizda olucam ins. dr cikmadan bi nst daha istedi yine sanci cikti ama bana acimiş olucak ki birakti.. bol bol tembih etti tabi sadece wc kalkicaksin kanama olursa hemen geliceksin.. falan filan bir suru soz aldiltan sonra birakti.. evde olmak harika bisey kizlarim bile mutlu olduğumu anladi bugun bir dk durmuyolar simdi 36. Haftaya dogru dayanma zamani .. no kuvez no yogun bakim diyoruz tabi once herseyin hayirlisi
kızlar normal doğumda dikişleri uyuşturup mu atıyorlar benim şimdilik normal olacak gibi inşallah ama dikişten ve sonrasından idrar vs çok korkuyorum bilgisi olan var mı
bir de bebeklerinize biberon ne marka aldınız
Acaba benimki ayaklarimI elerimi cuma yada persembe ultrsyna gircem cok merak ediyorum acaba tersmi diye korkuyorum cunku dedigin gibi alta bikini bolgesi dedigim yerde hisedyrm elimi ayagimo bende anlamiyorum ve acitiyorda ayni sekilde yukrdada oluyor basi olsaydi harekt olmaz di diye dusunuyorum sadece agirlik olurdu asagda olmasinin dogum iicin iyi oldugunu duymustum sende duydunmu
canım çok saol
saol cnm sanada
gelin yaz muhakkak
yok ya epey kestim zaten.
çok saol cnm çok rahatladım.
bu arada ben sdenizs--üyeliğimi değiştirdim.
mailiminde bir sıkıntı çıktı.
artık bu isimle burdayım
Selam arkadaşlar;
Benim sorum ilk doğumunu sezeryan ile gerçekleştirip Allah nasip ederse Eylül'de 2. ya da 3. kez anne olacak hamile arkadaşlarıma.
Facebookta uzun zamandır ssvd grubunu takip ediyorum. İlk doğumları sezeryan olup ikinci ve daha sonrakileri normal doğum yapan birçok anneye,o annelerin kendi ağızlarından yazdıkları doğum hikayelerine şahit oluyorum. Benim de ilk doğumum 40 haftayı aştığı halde gelmeyen,nstleri düzensizleşen bebeğim sebebiyle sezeryan oldu. Bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez gittiğim kadın doğumcum daha ilk randevumuzda "SAT'a göre doğum tarihi 25 Eylül 2014 olarak gözüküyor,on gün önce alırız" deyince bir cesaretle (ve okuduğum ssvd haberlerinin gücüyle) "ben mümkünse normal doğum yapmak istiyorum" dedim. Hiç beklemediğim birşey oldu (genelde doktorlar ssvd yi desteklemiyormuş) doktorum tabii neden olmasın bol hareketli bir hamilelik istiyorum ama deyip bana destek oldu. O gün bugün normal doğum konuşuyoruz.Tabi nasipten öte birşey yok. Ama norma doğum yapmayı çok istiyor,çok dua ediyorum. Hamile kaldığım ilk andan beri de bu grubu takipteyim,çok yazamasam da. Merak ettim Eylül anneleri grubumdan da buna benzer bir talebi olan var mı?ya da etrafınızda bunu gerçekleştirdiğini duyduğunuz anneler var mı? Sanırım buradan da duyarsam daha az endişeli olacağım gibi hissediyrum. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve hangi yöntem hayırlısı ise onunla..
Selam kendimden degilde kardesimden orenek vereyim oda ilk bebegini ameliyat la dunyaya geldi ve hic ara koymadan sanirim 4 aymi bes aymi verdi tekrar hamile kaldi ilk bebegi ters geldigi icin ameliyat ettiler ikinciside hamileligin basindan beri doktoru normal dogum yapabilirsin dedi bebegin pozizyonu cok iyi di ve ben yanindaydim ozaman daha 40 cikmadi iste en son normal dediler kasilmalari oluyordu hersey yolundaydi son anda dr ona fazla ara olmadgu icin normal dogum sirasinda eski dikislerin zorlanip acilabilir falan kafasi karisti kardesim kararini degistrdi sezeryan oldu iki gun hastanede kaldi ucuncu gun eve geldi masallh yataga bile girmedi islerinu yapti normalde almanyada birakmazlar kardesim inAtci kendi cikti hastaneden seninde aran cok ise neden olmasin hayirlisi olsun
açıkcası kesin bir bilgim yok ama mantık olarak sat a göre olması lazım usg ye göre geç de gelişiyo olabilir çocuk o zaman doğum iznine geç mi çıkacağız sanki? bence sat a göredir. bir de bildiğim kadarıyla sadece raporu götürüyoruz çıktıya gerek yok. kimseden de duymadım şimdiye kadar. özel hastaneden alınan rapor da kabul ediliyor.Kızlar 32. Haftasında çalışabılır raporu alan arkadaşlar. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Tam olarak kaç hafta kaç günlükken aldınız? Özel hastaneden alınan rapor gecerlımı ?
32+4 decalışabılır raporu alsam SSK sıkıntı çıkarırmı?
SSK ya sadece doktor raporunumu yolluyoruz yoksa ultrason cıktısınımı da götürüyoruz ?
Sonuc olarak sat a göre çıkan gebelık haftamız ile ultrasona göre çıkan gebelık haftamız farklı.
Benım sat a göre çıkan gebelık haftam atıyorum 30+2
Amam ultrasona göre 31+3 sımdı bana neye göre hafta hesaplayıp çalısabılır raporu verecek sat mı esas alınacak ? Ultrason gebelık haftasımı????
Neolur bilen cevaplasın
Arasira ben de asagida hissediyorum ama hic elimle yoklamadi. Daha cok ayakta uzun suure kalinca oluyorSelam arkadaslar 32+4 teyim bebegin hareketlerinicok asagda hissediyorum sanki cikacak gibi tekmemi basimidir sanki vajina icinde cok allta elimi koyuyrum elime geliyor harketleri benim gibi olan varmi
Once kesi yaptiklari icin uyusturuluyor kesi ve dikis sirasinda birsey hissetmiyorsun , dogum sancisindan onu hissetmezssin zaten , acidan korkuyorsan epidural ile normal dogum dusunebilrisinkızlar normal doğumda dikişleri uyuşturup mu atıyorlar benim şimdilik normal olacak gibi inşallah ama dikişten ve sonrasından idrar vs çok korkuyorum bilgisi olan var mı
bir de bebeklerinize biberon ne marka aldınız
Ohh beee tabiiki moralleri yuksek tutmak lazim hadi bakalim bisey kalmadinzaten 36 yaCanim arkadaslarimm
Hepinize ayri ayri cookk tesekkur ediyorum bana hep destek oldunuz.. hep moral verdiniz.. hastanede oldugumdan dolayi ben pek ilgilenemedim sizinle amasimdi eve geldim artil bende yaninizda olucam ins. dr cikmadan bi nst daha istedi yine sanci cikti ama bana acimiş olucak ki birakti.. bol bol tembih etti tabi sadece wc kalkicaksin kanama olursa hemen geliceksin.. falan filan bir suru soz aldiltan sonra birakti.. evde olmak harika bisey kizlarim bile mutlu olduğumu anladi bugun bir dk durmuyolar simdi 36. Haftaya dogru dayanma zamani .. no kuvez no yogun bakim diyoruz tabi once herseyin hayirlisi
Ben ilkndogumum sezaryanla oldu, en basta ben de ssvd dusunuyordum ama sonra vazgectim kuzu kuzu epidural ile sezaryan olCak kismetse..yapan var mi bilmiyorum amaSelam arkadaşlar;
Benim sorum ilk doğumunu sezeryan ile gerçekleştirip Allah nasip ederse Eylül'de 2. ya da 3. kez anne olacak hamile arkadaşlarıma.
Facebookta uzun zamandır ssvd grubunu takip ediyorum. İlk doğumları sezeryan olup ikinci ve daha sonrakileri normal doğum yapan birçok anneye,o annelerin kendi ağızlarından yazdıkları doğum hikayelerine şahit oluyorum. Benim de ilk doğumum 40 haftayı aştığı halde gelmeyen,nstleri düzensizleşen bebeğim sebebiyle sezeryan oldu. Bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez gittiğim kadın doğumcum daha ilk randevumuzda "SAT'a göre doğum tarihi 25 Eylül 2014 olarak gözüküyor,on gün önce alırız" deyince bir cesaretle (ve okuduğum ssvd haberlerinin gücüyle) "ben mümkünse normal doğum yapmak istiyorum" dedim. Hiç beklemediğim birşey oldu (genelde doktorlar ssvd yi desteklemiyormuş) doktorum tabii neden olmasın bol hareketli bir hamilelik istiyorum ama deyip bana destek oldu. O gün bugün normal doğum konuşuyoruz.Tabi nasipten öte birşey yok. Ama norma doğum yapmayı çok istiyor,çok dua ediyorum. Hamile kaldığım ilk andan beri de bu grubu takipteyim,çok yazamasam da. Merak ettim Eylül anneleri grubumdan da buna benzer bir talebi olan var mı?ya da etrafınızda bunu gerçekleştirdiğini duyduğunuz anneler var mı? Sanırım buradan da duyarsam daha az endişeli olacağım gibi hissediyrum. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve hangi yöntem hayırlısı ise onunla..
Maasallah kucuk prense..Kızlar selaamm. 31+2 bugun. Doktordan geldik. Oğlum 1850 gram olmus. Haftasıyla uyumlu. Detaylı ultrasonda hersey gayet iyi cıktı. Degerler hep beklenenden ıyı. Maşallah :) bugünden itibaren 1 hafta nst 1 hafta ultrason seklınde kontrollere gectık. Ve been artık zurnanın zırt dedıgı yere geldıgımı anladım :) hepınızın saglıklı guzel haberlerını duymak dileği ile.
Sata gore 32+0 da aliyorsun doktor raporu yerterli canimKızlar 32. Haftasında çalışabılır raporu alan arkadaşlar. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Tam olarak kaç hafta kaç günlükken aldınız? Özel hastaneden alınan rapor gecerlımı ?
32+4 decalışabılır raporu alsam SSK sıkıntı çıkarırmı?
SSK ya sadece doktor raporunumu yolluyoruz yoksa ultrason cıktısınımı da götürüyoruz ?
Sonuc olarak sat a göre çıkan gebelık haftamız ile ultrasona göre çıkan gebelık haftamız farklı.
Benım sat a göre çıkan gebelık haftam atıyorum 30+2
Amam ultrasona göre 31+3 sımdı bana neye göre hafta hesaplayıp çalısabılır raporu verecek sat mı esas alınacak ? Ultrason gebelık haftasımı????
Neolur bilen cevaplasın
Almanya'da hangi sehirde yasıyorsun canım ben hamburgdayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım bi arkadaş uyuşturmuyorlar dedi çok korktumdr browns çok duydum onu alırım galiba
Kızlar selaamm. 31+2 bugun. Doktordan geldik. Oğlum 1850 gram olmus. Haftasıyla uyumlu. Detaylı ultrasonda hersey gayet iyi cıktı. Degerler hep beklenenden ıyı. Maşallah :) bugünden itibaren 1 hafta nst 1 hafta ultrason seklınde kontrollere gectık. Ve been artık zurnanın zırt dedıgı yere geldıgımı anladım :) hepınızın saglıklı guzel haberlerını duymak dileği ile.
Kızlar selaamm. 31+2 bugun. Doktordan geldik. Oğlum 1850 gram olmus. Haftasıyla uyumlu. Detaylı ultrasonda hersey gayet iyi cıktı. Degerler hep beklenenden ıyı. Maşallah :) bugünden itibaren 1 hafta nst 1 hafta ultrason seklınde kontrollere gectık. Ve been artık zurnanın zırt dedıgı yere geldıgımı anladım :) hepınızın saglıklı guzel haberlerını duymak dileği ile.
Merhaba arkadaslar dr dan geldim cok sukur hersey yolunda oglusum 1600 gr olmus 30+3 uz dr 12 eylulde aliriz dedi kalan gunlerini dogum sonrasina aktaririz dedi 12 gunu sonraya aktaracak 4 boyutlu usg yede girdik kordon bagi vs hepsine bakildi normal hersey dedi ilk oglumu 2500 gr dogurmustum bunu 3000-3500 gr dogurursun dedi kismet artik saglikli olsunlarda benim oglum cok kucuk dogmustu inanirmisiniz daha cabuk gelisti.Onun icin önce saglik.
maşallah :)) bizde 30+5 olduk bizim doktor daha hiç nts den bahsetmedi bide bebeğimiz hala ters pozisyonda sizinki dönmüş mü acaba ? bu arada çok teşekkurler fiyat çok uygun geldi beşiği de beğendim aldım netten bende, nette naturel rengide bitti artık :)
Arkadaslar nasilsiniz gorusmeyeli ? Her an girip yazamiyorum her gun. Sutum birazcik gelmeye basladi ama goguslerimde sertlikler ve kizarikliklar olmaya basladi hala da agriyo . Bu arada en guzeli bebegimizin simdilik bi skntsi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?