Gozunaydn cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözünüz aydın kızlar cok şükür her sey yolundaymiss
Maasallah kuzucuga.. Kilosu onemli degil saglikli olsunlar yeterMerhaba arkadaslar dr dan geldim cok sukur hersey yolunda oglusum 1600 gr olmus 30+3 uz dr 12 eylulde aliriz dedi kalan gunlerini dogum sonrasina aktaririz dedi 12 gunu sonraya aktaracak 4 boyutlu usg yede girdik kordon bagi vs hepsine bakildi normal hersey dedi ilk oglumu 2500 gr dogurmustum bunu 3000-3500 gr dogurursun dedi kismet artik saglikli olsunlarda benim oglum cok kucuk dogmustu inanirmisiniz daha cabuk gelisti.Onun icin önce saglik.
Cok sevindim gozunaydin canimArkadaslar nasilsiniz gorusmeyeli ? Her an girip yazamiyorum her gun. Sutum birazcik gelmeye basladi ama goguslerimde sertlikler ve kizarikliklar olmaya basladi hala da agriyo . Bu arada en guzeli bebegimizin simdilik bi skntsi yok
Hemen gerilme canim yaa degisebilir bunlar..benim oglumun kafa capi kucuktu dogumdan sdonra beyin cerrahiye gittik beyin tomigrafisi cektirdik vs ..simdi maasallah hicbirsey yok.. Kontrolunu aksatma insallah duzelecekkızlar nasılsınız ptesi günü kontrole gittim
bebişin başı 2 hafta önde gidiyomuş dr çok moralimi bozdu
bu haftadan sonra değiştirticek bana
ordan başka bi hastaneye gittim başka bi dr daha baktı bu haftalarda olabilir dedi
emin olmak için tekrar ayrıntılı ultrasona gidicem
allah bebeklerimize sağlık versin çok gerildim
Basit birsey de olkabilir ama bence doktorunu telefonla da olsa bilgilendir, eger onemiyse ah vah demezssin sonra . muhtemelen takip et artarsa gel diyecektirBugun bana surekli biseyler oluyo. aksamustu tuvalete girdim.. temizligi yaparken peceteye bir nokta kan geldi. once telas yaptim kanamam mi var diye siliyorum siliyorum nokta nokta geliyor her seferinde.. sanki sivilceniz kanar ya nokta nokta o sekil. kivamli ya da akintinin icinde degil. sonra gecti. az once yine oldu. yara gibi biseydir degil mi kizlar ya? Kusura bakmayin acik secik yazdim ama ii seyler duymak istyrum
Arkadaslar nasilsiniz gorusmeyeli ? Her an girip yazamiyorum her gun. Sutum birazcik gelmeye basladi ama goguslerimde sertlikler ve kizarikliklar olmaya basladi hala da agriyo . Bu arada en guzeli bebegimizin simdilik bi skntsi yok
Bugun bana surekli biseyler oluyo. aksamustu tuvalete girdim.. temizligi yaparken peceteye bir nokta kan geldi. once telas yaptim kanamam mi var diye siliyorum siliyorum nokta nokta geliyor her seferinde.. sanki sivilceniz kanar ya nokta nokta o sekil. kivamli ya da akintinin icinde degil. sonra gecti. az once yine oldu. yara gibi biseydir degil mi kizlar ya? Kusura bakmayin acik secik yazdim ama ii seyler duymak istyrum
Ya hayırrrrrrrrrrrrrrrr
Bugun bana surekli biseyler oluyo. aksamustu tuvalete girdim.. temizligi yaparken peceteye bir nokta kan geldi. once telas yaptim kanamam mi var diye siliyorum siliyorum nokta nokta geliyor her seferinde.. sanki sivilceniz kanar ya nokta nokta o sekil. kivamli ya da akintinin icinde degil. sonra gecti. az once yine oldu. yara gibi biseydir degil mi kizlar ya? Kusura bakmayin acik secik yazdim ama ii seyler duymak istyrum
32. Haftadan sonra sanırım nst baslıyor. Evet kafası asagıdaymıs. Artık kolay kolay donmez dedi ya bakalım, inşallah. Gule gule kullansın inşallah. Siz nerde yasıyorsunuz?
ben milas da yaşıyorum. çok teşekkurler joker magazası bodrum da var nette bulunca gitmeme gerek kalmadı aldım :) canım bence de dönmez artık senin bebiş yerleşir artık iyice:) ... benim haftaya var randevu bakalım belki nst den bahseder bilmiyorum sadece 2 haftada bir gelin artık demişti doktorumuz :)
Canım yaa senı merak ettım eşınle aran düzeldimii??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bencede önemli bişi diil ama muhakkak doktoruna görün bi bakılsın. İhmale gelmez son zamanlardayız çünkü
sagoladin cnim ozellikle bakiyorum vajinadan gelmiyor gibi. yine de gidince soracagim doktoraBasit birsey de olkabilir ama bence doktorunu telefonla da olsa bilgilendir, eger onemiyse ah vah demezssin sonra . muhtemelen takip et artarsa gel diyecektir
sagolasin ben de yara olustu diye dusundum ama bi yandan da evham yapiyo iste insan..Bence sivilce veya yaradır kanaman olsa sulu kan gelirdi nokta seklınde olmazdı endiselenme bence canım.
Bir hafta annemde kaldi canm moralimi duzeltmek icin tabiki esimle herkes konsms bana belli etmdn yanlslri anlatlms.ben konsmadm bir sure ama oglumuz icin alisverise gitmem gerekti simdi onada gelme diyemezsn kaynanamgil geldi yanima sen olgnsn alttan al dedi haklisin dedi.tabi bunlarn disinda babam hastalandi onunla ugrastk esim bende once kosup gtms evin buyuk damadi.esimde hatasinin farkinda ama ben genede mesafelym cnku baskalari icin kalbimi cok kirdi.simdi tek derdm oglumu kucagima almak sag salim bir sekilde esiminde tek derdi ikimizi sag salim yaninda gormek belki zamanla yumusarm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hemen gerilme canim yaa degisebilir bunlar..benim oglumun kafa capi kucuktu dogumdan sdonra beyin cerrahiye gittik beyin tomigrafisi cektirdik vs ..simdi maasallah hicbirsey yok.. Kontrolunu aksatma insallah duzelecek
Kizlar bisey soracagim. bebegin surekli bir tarafa toplanmasi kasilma midir. bugun sabahtan beri sag tarafima toplanip duruyor. bilen varsa cevaplasin lutfen. telaslaniyorum:-(
gaz sancisini ben de yasadim canimn. nasil oldugunu biliyorum. karnim o zaman da cok sertti ama afedersin cikardikca yumusamistibenim 28. haftada 2 gün öyle olmuştu sanki bebek delip karnımı çıkacak gibi çok korkup acile gittim nts midir ona bağladılar kasılma yok dediler ve gaz dediler:)) ben klimayla yolculuk yapmıştım lavaboya da uzun süre gidememiştim üşütüncede gaz oldu sanırım ayıptır söylemesi sen üşüttün mü?? bide stres yapınca gerilince öyle bir yere toplanıyor sizde hemen öyle oluyor mu
Hatasını anlamasıda iyi bişey inşallah bidaha huzursuzluk yaşamazsınızzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?