2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar dün çok kötü bi gün geçirdim baya moralim bozuldu kafamı toparlayınca yazıcam size

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar dün çok kötü bi gün geçirdim baya moralim bozuldu kafamı toparlayınca yazıcam size

Gecmis olsun umarim bebis ve senin sagliginla ilgili bi durum degildir.

Herkese gunaydin... gogus kremi kullanmaya baslayan var mi aramizda? ben dun aldim bir tane de.baslasam mi daha erken mi bilemedim. bi de nasil kullaniyorsunuz.. gunde bir kere mi suruluyor

Herkese günaydın
Bugün işe gitmedim saolsun arkadaşlarım idare ettiler.
Şimdi uyandımmm

Herkese iyi hafta sonları
Fzusel nerdesin ya hiç göremedim seni bu aralar.

Ya sen deniz diilsen oymuş gibi davranıyosan nerden bilelim dermişim
Şaka bi yana birkaç kişininkine çok alıştım sahiden böyle görünce bi değişik geldi ama alışırız 2 günde tatlım:):):)

Sadece ikimizin bilebileceği birşey sor dermişimmmm )))))))

Önemli olan içim )))))

)))

Canım bana çok saçma geldi benimkininde arada 1 hafta 10 gün önde çıktığı oldu kafasının sonra gününü yakaladı falan bu ölçtükleri herşey için geçerli aslında. Azıcık koca kafalı bi bebiş bile olabilir ilk doğduğunda bunda ne varki yani:):)
2 hafta normal sınırlar içinde diye biliyorum canım.

Aynen oyle benim bastan beri hep kafasi 1 hafta onde cikiyor. İki haftaya kadar normal fark 3 hafta yada daha fazla olursa takip gerekli diye biliyorum ben

Aynen oyle benim bastan beri hep kafasi 1 hafta onde cikiyor. İki haftaya kadar normal fark 3 hafta yada daha fazla olursa takip gerekli diye biliyorum ben

Bende aynı senin bildiğin gibi biliyorum hatta bir arkadaşımın kızı sürekli tam 3 hafta geri çıkıyodu akıllarına gelmeyen felaket senaryosu kalmadı çocukları gördüğüm en tatlı kız çocuklarından sarışın bukleler falan öyle diim:):) 2 haftada korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum.. Birde benim doktorum çok evhamlandığımda bir konuda artık bana cevap yetiştiremezse diyo ki neyse boşver kapat konuyu napıcaksın zaten artık gemi yolda buda biraz o misal aslında:)

Selam arkdaslar nasilsiniz hepiniz yatis pozizyonlarindan hic konusmadik ben elimden geldigi kadar sol tarafta yatmaya calisiyorum arada bi saga da donuyorum bu sabah uyandim ilcaimi aldim tekrar uzandm daldim kalktigimda sirtustuyum ve kipildiyamiyorum kaskati olmusum soluma doneyim yine donemiyorum oylece kaldim yavas yavas agri mi krampmidir gecti kalktim alismadigim icin mi oyle olmus acaba bia saat sirtustu yatmisim sizler nasil yatiyorsunuz dogsalardaida bi karin ustu yatsaydik

Herkese gunaydin... gogus kremi kullanmaya baslayan var mi aramizda? ben dun aldim bir tane de.baslasam mi daha erken mi bilemedim. bi de nasil kullaniyorsunuz.. gunde bir kere mi suruluyor
Ben kullanıyorum hergun değıl aklıma geldıkçe çatladıkça sürüyorum aslında hergün süraem çatlamıcak ama unutuyorum doktorum verdi fito diye bi krem

Ben bi karın üstü yatamıyorum :) sola yatıcam diye kendimi zorlamıyorum nasıl rahat ediyosam öyle yatıyorum doktorumda illa sola yat diye bişey demıyoo

Canim banada dr bisey demedi ama duyduklarim ve arastirdim sirtustu iyi degilmis ben basindan oyle alistirdim kendimi ondan olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…