Ben bi karın üstü yatamıyorum :) sola yatıcam diye kendimi zorlamıyorum nasıl rahat ediyosam öyle yatıyorum doktorumda illa sola yat diye bişey demıyoo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar nasılsınız ptesi günü kontrole gittim
bebişin başı 2 hafta önde gidiyomuş dr çok moralimi bozdu
bu haftadan sonra değiştirticek bana
ordan başka bi hastaneye gittim başka bi dr daha baktı bu haftalarda olabilir dedi
emin olmak için tekrar ayrıntılı ultrasona gidicem
allah bebeklerimize sağlık versin çok gerildim
Selam arkdaslar nasilsiniz hepiniz yatis pozizyonlarindan hic konusmadik ben elimden geldigi kadar sol tarafta yatmaya calisiyorum arada bi saga da donuyorum bu sabah uyandim ilcaimi aldim tekrar uzandm daldim kalktigimda sirtustuyum ve kipildiyamiyorum kaskati olmusum soluma doneyim yine donemiyorum oylece kaldim yavas yavas agri mi krampmidir gecti kalktim alismadigim icin mi oyle olmus acaba bia saat sirtustu yatmisim sizler nasil yatiyorsunuz dogsalardaida bi karin ustu yatsaydik
Biraz önce kızım hıçkırık tuttu 20 dk resmen yaa annem şaşkınlıkla eli karnımda öyle durdu yan duruyo sanırım çünki yan tarafımda tık tık atıyodu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese gunaydin... gogus kremi kullanmaya baslayan var mi aramizda? ben dun aldim bir tane de.baslasam mi daha erken mi bilemedim. bi de nasil kullaniyorsunuz.. gunde bir kere mi suruluyor
Kontrolden geldim az önce Allahıma bin şükür herşey yolundaymışriskim olduğu için ister istemez panik oluyorum bi de benim kontrolüm her hafta oluyo hem güzel hem de her hafta ayrı bi stres :) oğluşumuz 2310 gr olmuş teyzeleri şaşırdım valla bu zamana kadar hep haftasında giderdi ilk defa bu kontrolde bir hafta önde çıktık her zamanki gibi yüzümüzü göstermedik yine sadece bi kere ayrıntılı usg de görmüştük o da yarım yamalak dr ayağını gösterdi elimizde ayak usg sinin fotoları dolu bu gidişle anca doğumda görücez... Nst ye girdim sancı falan yok çok şükür güzel haberlerle dönünce çok mutlu oluyor insan rahimağzı uzunluğumuzda fena değil 28 mm dedi dr iyi buldu böyle giderse erken doğum olmaz dedi inş bi sorun çıkmaz... Kontrollerimizin çakıştığı hamile bi kız vardı baktım bugün elinde bebeğiyle geldi 3 gün önce doğum yapmış erken doğum olmuş 36+4 de ama maşallah bi sıkıntısı yokmuş bebeğin görmeniz lazım minnacık bişeydi darısı başımıza tabi erken olmasın vaktinde saatinde olsun inş :)
Kızlar 34. haftamdayım. 1 haftadır akıntım su gibi, şeffaf, Sizce su gelmesi midir bu? Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Doktorumu aradım, normal için rahat etmiyorsa gel dedi ama yine de burda yazayım dedim.
Canım bende sola yatmaya özen gösteriyorum genelde de başarıyorum. Arada uyandığımda hafif sırta doğru kaymış oluyorum ama hemen uyanıyorum zaten çünkü benim için sırt üstü yatmak imkansız. Geçen gün ağdaya gittim sırt üstü yatmam gerekti resmen gözüm karardı. Nefes alamıyorum ben sırtüstü yatarken benim sıpa ciğerime çöküyo galiba
Belki de nefes almak ta zorlandın ondan kaskatı kesildin uykunda.
Benim aklıma o geldi.
Kontrolden geldim az önce Allahıma bin şükür herşey yolundaymışriskim olduğu için ister istemez panik oluyorum bi de benim kontrolüm her hafta oluyo hem güzel hem de her hafta ayrı bi stres :) oğluşumuz 2310 gr olmuş teyzeleri şaşırdım valla bu zamana kadar hep haftasında giderdi ilk defa bu kontrolde bir hafta önde çıktık her zamanki gibi yüzümüzü göstermedik yine sadece bi kere ayrıntılı usg de görmüştük o da yarım yamalak dr ayağını gösterdi elimizde ayak usg sinin fotoları dolu bu gidişle anca doğumda görücez... Nst ye girdim sancı falan yok çok şükür güzel haberlerle dönünce çok mutlu oluyor insan rahimağzı uzunluğumuzda fena değil 28 mm dedi dr iyi buldu böyle giderse erken doğum olmaz dedi inş bi sorun çıkmaz... Kontrollerimizin çakıştığı hamile bi kız vardı baktım bugün elinde bebeğiyle geldi 3 gün önce doğum yapmış erken doğum olmuş 36+4 de ama maşallah bi sıkıntısı yokmuş bebeğin görmeniz lazım minnacık bişeydi darısı başımıza tabi erken olmasın vaktinde saatinde olsun inş :)
Valla hep sola yatardim 16 haftadan beri ama agirlasinca solda rahat edememeye baaladim en eahat sagda yatiyorum su an o yuzden cogunlukla sag oluyo napim.
Hatta bazen uyandigimda sirt ustu yatiyor buluyorum kendimi yapacak bisey yok anca bebegim icin yan yatmasi makaadiyla kullanilan yastiklarin demirden olani falan lazim bize :))))
Ah ah masallahh annesiii kilosu da basilguzel masallah. Benimkide senin bebis gibi sonrdan atak yapti son kontrole kadar hep haftasiyla uyumlu ite kaka gidiyoduk:)
Sen simdi kac hafta kac gunluksunnn
Çok sevindim cnm maşallah kuzucuğa insalah hep böyle sorunsuz devam eder 🎀 sen kaç haftaliktin bu arada 😊
note3 kadinlar_klubü
aynen yaa dün akşm aynı şekilde aynı yerden pıt pıt ritmik şekilde belki yarım saat geçmedi insan enişelenioda bişi mi oldu acaba nie geçmio die bu gibi durmlarda yapıcak bişi varmı ki?
Canım bende sola yatmaya özen gösteriyorum genelde de başarıyorum. Arada uyandığımda hafif sırta doğru kaymış oluyorum ama hemen uyanıyorum zaten çünkü benim için sırt üstü yatmak imkansız. Geçen gün ağdaya gittim sırt üstü yatmam gerekti resmen gözüm karardı. Nefes alamıyorum ben sırtüstü yatarken benim sıpa ciğerime çöküyo galiba
Belki de nefes almak ta zorlandın ondan kaskatı kesildin uykunda.
Benim aklıma o geldi.
Bu arada bu haftaki kontrollerde doktorlarınız rahim ağzı uzunluklarınıza bakmış. Benim ki neden bişi demedi ki ???? Yada neden bakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?