Çok sağol canım inş hepimizin bebişleri bizleri üzmeden sağlıkla büyüsünler32+6 dayız...
Ayy az kalmış Bebeğinizin gelmesine inşallah sorunsuz sağlıklı bir doğum gecirirsiniz bebeğiniz inşallah hep sağlıklı olur 😊
note3 kadinlar_klubü
amiiiiiiinnnn inşallah 😊Çoook teşekkür ederim canım güzel dileklerin için Allah hiç birimizi yormasın üzmesin evlatlarımızı sağ salim kucağımızda göstersin
Canım bana çok saçma geldi benimkininde arada 1 hafta 10 gün önde çıktığı oldu kafasının sonra gününü yakaladı falan bu ölçtükleri herşey için geçerli aslında. Azıcık koca kafalı bi bebiş bile olabilir ilk doğduğunda bunda ne varki yani:):)
2 hafta normal sınırlar içinde diye biliyorum canım.
tatlım sakın moralini bozma bazı doktorlar böyle işte inş allahn izniyle bebişinin hiç bişiyi yoktur ablamın bebeği içinde doktoru kafası büyük demiş ablam çok korkmuş oda endişelenicek bişi yok demiş baksana babasının kafasıda büyük demiş çok şükür yeğenimde gayet sağlıklı..
Haklısın valla anca durdurur)))
Aldım ben o yastıklardan bebişime
Teşekkürler teyzesi :) aynen bizimde ite kaka gidiyordu neyse bugün duyunca hoşuma gitti senin bebişe de maşallahböyle güzel ataklar yapsınlar zaten dr bile diyo zayıf bebek olmasın böyle gitsin çok güzel dedi :) canım biz şu an 32+6 dayız usg ye göre 34 haftalık çıktık :)
Kontrolden geldim az önce Allahıma bin şükür herşey yolundaymışriskim olduğu için ister istemez panik oluyorum bi de benim kontrolüm her hafta oluyo hem güzel hem de her hafta ayrı bi stres :) oğluşumuz 2310 gr olmuş teyzeleri şaşırdım valla bu zamana kadar hep haftasında giderdi ilk defa bu kontrolde bir hafta önde çıktık her zamanki gibi yüzümüzü göstermedik yine sadece bi kere ayrıntılı usg de görmüştük o da yarım yamalak dr ayağını gösterdi elimizde ayak usg sinin fotoları dolu bu gidişle anca doğumda görücez... Nst ye girdim sancı falan yok çok şükür güzel haberlerle dönünce çok mutlu oluyor insan rahimağzı uzunluğumuzda fena değil 28 mm dedi dr iyi buldu böyle giderse erken doğum olmaz dedi inş bi sorun çıkmaz... Kontrollerimizin çakıştığı hamile bi kız vardı baktım bugün elinde bebeğiyle geldi 3 gün önce doğum yapmış erken doğum olmuş 36+4 de ama maşallah bi sıkıntısı yokmuş bebeğin görmeniz lazım minnacık bişeydi darısı başımıza tabi erken olmasın vaktinde saatinde olsun inş :)
Gozun aydin canim guzel haberleri okuyunca ben de cok mutlu oluyorum:))
Benim karnim asagda sirt ustu yatsamda fazla cikmiyor ama sirt ustu yatinmi karin iceriye cekiliyor rahimde doluluk oluyor zaten bebek icinde bi saat kadar oyle kalinca agri yapti uyandigimda karnimin tamami agryrdu ilk hamileligimde karnim baya yukardaydi kiz oldugu icinmi neyden bilemiyorum cok asagda
Bunu çok önceden duymuştum ve ben taa 3aylıkkenden bu yana sırt üstü yatmam. Sevmem de hıc zatenKızlar, sırt üstü yattığınızda bebege giden ana damara tüm bebek, su ve rahim agırlıgı biniyormus ve bebeğinizin nabzı düşüyormus. Bunu doktorum benımle paylaşmadan yatardım. Ama artık asla. Sizde yatmayın.
Bunu çok önceden duymuştum ve ben taa 3aylıkkenden bu yana sırt üstü yatmam. Sevmem de hıc zatenAma sağa yatmaktan vazgeçemıyorum. soldan zıyade sağımda yatıyorum, elımde degıl :26:
niye doğuramayasın canımmKızlar ya doum şekline karar veremedim ya normal diorum ama çok korkuorum ya o korkuyla doğuramassam . Sezaryanda ya toparlayamassam die korkuorum çocuğuma verimli olamazsam die grçi yemek yapmıcam temizlik yapmıcam sadce yicem yatcam emzircem işleri akrabalarımız yapıcam bilmiorum akıl verin nolur eşim sen bilirsin dedi
Kızlar, sırt üstü yattığınızda bebege giden ana damara tüm bebek, su ve rahim agırlıgı biniyormus ve bebeğinizin nabzı düşüyormus. Bunu doktorum benımle paylaşmadan yatardım. Ama artık asla. Sizde yatmayın.
Iyı akşamlar kızlar
Hmmm o zaman dr u dinle bence çünkü ben başta bilmiyordum kasılmaları da fark etmemiştim kasılma yüzünden rahim ağzında kısalma oldu gerçi sonra ilaçla düzeldi ama Allah korusun normal diyip hala ayakta dolanmaya devam etseydim baya bi sıkıntı yaşarmışım şimdi zaten istesemde gezip tozamıyorum gittiğim yerlere arabayla gidiyorum o da kısa mesafeler sadeceayaklarıdır canım o zaman ama şu an öyle durması çok daha hayırlı çünkü diğer türlü doğum pozisyonuna giriyor ve erken doğumu tetikleyebiliyor durabildiği kadar dursun böyle.... Benim başı yukarı döndüğünde dr um bile çok sevindi bizim için şu an böyle kalması çok güzel dedi :)
Cnm benim de dr um bugun basi cok asagida erken dogum riskin var dedi sana yatis mi yaptilar yoksa evde mi dinlendin hep bide hangi ilacla kasilmalarin gecti? Evin icinde bile yurumeye korkuorum moralim cok bozuk rahim uzunlugun kisalmis baya dedi ama rahim duvarim kapali acilma sanci yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?