2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Çok sağol canım inş hepimizin bebişleri bizleri üzmeden sağlıkla büyüsünler 32+6 dayız...

Ayy az kalmış Bebeğinizin gelmesine inşallah sorunsuz sağlıklı bir doğum gecirirsiniz bebeğiniz inşallah hep sağlıklı olur 😊

note3 kadinlar_klubü

Ayy az kalmış Bebeğinizin gelmesine inşallah sorunsuz sağlıklı bir doğum gecirirsiniz bebeğiniz inşallah hep sağlıklı olur 😊

note3 kadinlar_klubü

Çoook teşekkür ederim canım güzel dileklerin için Allah hiç birimizi yormasın üzmesin evlatlarımızı sağ salim kucağımızda göstersin

bunda bişey yok tamam babamızın da başı büyük biraz ama
onu da öyle kabul edicez sonra
ameliyat olabilir deyince çok üzüldüm
dr lar bazen çok etkileyebiliyor canım o yüzden değiştiricem malesef ona inanasım gelmiyor
doğru dürüst bi açıklama yapmadı bana resmen savdı başından

evet canım benimki de öyle böyle bu zamana kadar idare etti ama artık değiştiricem
bu hafta da değiştirmekte çok zor ama
bazende acaba sezaryana almak için mi öyle bişey dedi diye düşünüyorum

sağolun kızlar bu arada içimi rahatlattınız

Masallah annesi masallahhhhhh :)))))

Benimde haftaya cumartesi kontrolum var artk her hafta gdcz oglusumla herseyini aldk oglumun haftaya hastane cantasinida hazirlaycz anneannesiyle ne olur ne olmaz diye bende iyice agirlastim artk ayakta bile durmak zor gelmye basldi dogum oncesi izinimi kullanmaya baslayack allhim hakkimizda hayrlisini versin oglumu sag salim kucagmza versn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozun aydin canim guzel haberleri okuyunca ben de cok mutlu oluyorum:))

Kızlar, sırt üstü yattığınızda bebege giden ana damara tüm bebek, su ve rahim agırlıgı biniyormus ve bebeğinizin nabzı düşüyormus. Bunu doktorum benımle paylaşmadan yatardım. Ama artık asla. Sizde yatmayın.

Arkadaşlar, sırt üstü yattığını hatta uyandığında karnının taş gibi olduğunu yazanlarınız var.
Doktorum anlattı.
Çok önemliymiş. Bebek ağır, suyu, plesenta, rahim... Sırt üstü yatınca bebeğe giden en kalın damarın üzerine tüm bu ağırlık biniyormus ve bebeklerimizin kalp atışı yavaşlıyor, nabzı düşüyormuş. Ben zaman zaman yatardım cok agrıyınca kaburgalarım. Bunu duyduktan sonra ölsem yatmam. Dikkat edin sizde. Hepinize sevgiler 💕💕💕

Son düzenleme:
Bunu çok önceden duymuştum ve ben taa 3aylıkkenden bu yana sırt üstü yatmam. Sevmem de hıc zaten Ama sağa yatmaktan vazgeçemıyorum. soldan zıyade sağımda yatıyorum, elımde degıl :26:

Bunu çok önceden duymuştum ve ben taa 3aylıkkenden bu yana sırt üstü yatmam. Sevmem de hıc zaten Ama sağa yatmaktan vazgeçemıyorum. soldan zıyade sağımda yatıyorum, elımde degıl :26:

İnan bana daha masum :) arada sola dön ama, cunku bebek o sekılde cok kalıteli besleniyormus.
Doktorumun söyledikleri böyle.
Sevgiler. 😉

Kızlar ya doum şekline karar veremedim ya normal diorum ama çok korkuorum ya o korkuyla doğuramassam . Sezaryanda ya toparlayamassam die korkuorum çocuğuma verimli olamazsam die grçi yemek yapmıcam temizlik yapmıcam sadce yicem yatcam emzircem işleri akrabalarımız yapıcam bilmiorum akıl verin nolur eşim sen bilirsin dedi

niye doğuramayasın canımm annelerimiz bizi nasıl doğurmuşş.. en sağlıklısı o unutma.. bebişin ve senin sağlığın elverdiği sürece normal doğur bence.
seni sıkıntıya sokacak bişey olursa zaten doktorun bunu sana önermez..

arada bende sırt üstü yatardım bu kadar zararıoldugunu bilmiyodum,teşşekürler arkadaşım:13:

Cnm benim de dr um bugun basi cok asagida erken dogum riskin var dedi sana yatis mi yaptilar yoksa evde mi dinlendin hep bide hangi ilacla kasilmalarin gecti? Evin icinde bile yurumeye korkuorum moralim cok bozuk rahim uzunlugun kisalmis baya dedi ama rahim duvarim kapali acilma sanci yok

Canım bozma moralini evdeyim hastande değilim bana ilaç vermedi sadece magnezyum verdi gün içinde kasılmalarım devam ediyor tabi... nst ye girdiğimde sancı çıkmıyo şu anda ama ilk karın ağrısıyla gitmiştim yaklaşık 4-5 hafta oldu o zaman nst de yarım saatte 3 kasılma olunca o gece serum verdiler sonra tekrar nst ye bağladılar bu sefer bir kere çıkınca yalancı doğum kasılması yaşamışsın dedi dr ve başka ilaç vermeye gerek duymadan eve gönderdi... Rahim ağzında benimde kısalma var şu an 28 mm 25 in altına düşmemesi gerekiyor diyo dr bazen 30 u geçiyor bebeğin duruşuna göre değişirmiş crinone jel kullanıyorum kısalma olmasın diye 3. Kutudayım son kutu bu 34 de bırakıcaz 1 haftam kaldı... Bebeğin başı doğum kanalındatdı benim geçen hafta döndü ilk defa bu da avantaj şu an için... Evde iş yapmayı, yürüyüşü falan yasakladı dr zaten istesemde yürüyemiyorum çok karnım sertleşiyor hemen ama dinlenmek iyi geliyor bak ben kısalığı öğrendiğimden bu yana 6 hafta geçti şükür hala direniyoruz istirahat etmek gerçekten iyi geliyor... Sen şu an kaçıncı haftandasın? Dr un sana ne önerdi? Moralini bozarsan kasılmaların artar geçeceğini bekleme önemli olan aralıklarının kısa olmaması... İyi olacağına inan canım bende çok korkmuştum baştan halada korkularım devam ediyor ama alışıyorsun bi müddet sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…