2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim normal penye ustten aciliyor emzirecegin zaman cit citli desteksizb hem sen bebegini emzirdikten sonra uyuttuktan sonra esine istedigini giy canim bebek sutyenin ayri es sutyeni ayri idi benim sende oyle yap emzirme sutyenini bebeginle iken kullan :))))

Ben bugun 32+4 teyim bebek dogum kanalina girmis dedi rahim uzunlugunda sinirda dedi hep yattim ama cok sikildim mutfaga bile de mi gitmicem,35 e kadar yatcaksin dedi sen naptin da yukari cikti,oturuomusun peki sen hep yatiomusun

bu ölçümü nasıl yapıyorlar? benim de erken doğum riskim var ama doktorum bana hiç bundan bahsetmedi.

kızlar gögsünüzü ssürdünüz kremler gerçekten işe yarıcakmı,dogumdn sonra gögsümüz çatlamıcakmı
doktor falan mı söledi

hayır tatlm doktor söylemedi ben nette okumuştum önceden başlamak gerek önceden krem falan sürülürse bile yinede yara yada çatlak olabiliomuş..

hayır tatlm doktor söylemedi ben nette okumuştum önceden başlamak gerek önceden krem falan sürülürse bile yinede yara yada çatlak olabiliomuş..

O yara ve çatlaklar, kanamalar vs yanlış emzirmekten kaynaklanıyormuş. Gittiğiniz hastanede Gebe Okuluna kaydolup eğitim alırsanız, daha sağlıklı bilinçlenirsiniz.

Rabbım hepsimizin evlatlarını zamanında kucagımızasaglıkla almayı nasıp etsın. Amın

bu ölçümü nasıl yapıyorlar? benim de erken doğum riskim var ama doktorum bana hiç bundan bahsetmedi.

Canım aslında vajinal usg ile bakılıyor en kesin sonucu o veriyor ama karından bakarken de karnının altına doğru tutup ordan da ölçüm alıyorlar aşağı yukarı bi fikir olsun diye zaten ordaki sonuç dr u memnun etmezse alttan bakmam gerekiyor diyo... Senin riskin ne canım?

Benim rahmin uzunlugunu olcemededi dr .. cok karisik göremiyorum dedi.. vajinal usg bakmadi .. neden acabaa.. bide yarin kontrol var umarim yine yatisa zorlamazlar beni

Benim rahmin uzunlugunu olcemededi dr .. cok karisik göremiyorum dedi.. vajinal usg bakmadi .. neden acabaa.. bide yarin kontrol var umarim yine yatisa zorlamazlar beni

İkiz olunca durum farklı oluyor olabilir belki şimdi sendeki bası bizdekinden daha fazla bi de o anda mesanenin dolu olması bebeklerin hareketleri falan hepsi etki ediyor ama tehlike görse alttan bakardı heralde yarın sen bi sor istersen... rahim uzunluğunu kısaltan şey kasılma... zaten az çok kısalmıştır normalde de 28. Haftadan sonra vücut doğuma hazırlanmaya başladığı için yavaş yavaş kısalmaya başlıyormuş 25 mm nin altına düşmemesi ve açılma olmaması gerekiyor... Ne karışık işlermiş önceden hamilelerin bu kadar derdinin olduğunu bilmiyordum valla :)... Senin kasılmalarda azalma var mı inş yatırmazlar kendi evinde olmak insana daha iyi geliyor

Canim ben ilk bebekte gebelikteki olcume gore aldim olcum buyumedi de ama kisiden kisiye deisir mi bilemem..bu arada hem e.sutyeni hem atletinden vardi bende ve atlet cok daha rahat gelmisti ve sutyeni hic kullanmadim diyebilirim..atletin gogus altinda. Lastigi oldugu icin sutyen gorevi de goruyo cunku..ams bu benim fikrim kiseye gore deisebilir..

Arkadaşlar yaa ben bübchen diye bi bebek bakım ürünleri aldım çantasıyla beraber netten araştırdım iyi yorumlar yapılmış aranızda alanınız yada kullananlar varmı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim mrb burda okudukca sasiriyorun bazi seylere ben de tam 29+5 te gittim ve bebegim 1560 gr gelmisti.dr um kilosunu cok iyi diyip bi grafik gosterdi ve %50.persentilde oldugunu soledi..boyunu zaten hic soylemiyo bizim ki..simdi benim bebegimde mi iri? Toplamda kac kilo aldin ben 32.haftamda 9 kilo almistim ve ideal dedi ama bszi arkadaslarin dt lari bu kiloya da kiziyo dedim ya sasiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…