2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

evet moral çok önemli ama ogün ağlamamam elde değildi .
benbde kalp atış seslerini duydum aslında.
ama şimdi panik atak olucam diye korkuyorum
haftaiçi başka doktora gidicem ihmal etmicem cnm bayram giriyo çünkü ara uzamasın

bizim bi tanıdığada bi doktor 8.ayınca ya sen ölürsün ya bebeğin dedi almamız lazım dedi başka doktorlara göründü ve 40.haftada doğurdu ve çok şükür ikiside çok sağlıklı
geçrekten insan kime güveneceğine şaşırıyor

Bunlar kasap dr dediğimiz dr lar işte Allah böylelerine denk getirmesin...

Aynen canim bunun bi kriteri de yokki kendimizi kiyaslayacagimiz bebisler iyi olsunda bize yeter

Aynen canm ya ben bes kilo olaym bebegim saglikli olsn sacmalik ya doktor bebegimle ilgilensin kilomu bana biraksn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim bebegin hareketlerini takip et ya bu doktrlar sadece piskolojimizi bozmak icin var acmssn birde ister istemez bebegin yavaslamstr sen uzulme takip et bebeginin harektlrrni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasilsiniz kizlar sizlerin bi konuda fikrini almak istiyorum kadir gecesi oruc tutmak istiyorum acaba yapabilir miyim bi zarari olurmu doktoruna danisan oldu mu hic

iyi pazarlar cnm.
yeni kullanıcı adın hayırlı olsun :) eskisine alışmıştım ama :)

Canım bunada alışcaz inş :)))
Mecbur kaldım.

Ay bugün çok halsizim ya güya çantamızı hazırlayacaktım. Kolum kalkmıyo kesinlikle.
Sıcaklarda mahvetti beni

Nasilsiniz kizlar sizlerin bi konuda fikrini almak istiyorum kadir gecesi oruc tutmak istiyorum acaba yapabilir miyim bi zarari olurmu doktoruna danisan oldu mu hic

Canım kendi doktoruna danışmadan karar verme. En iyi cevabı doktorun verir sana ve bebeğine göre.
Bu konuda çok çeşitli görüşler var çünkü.
En güvenilir herkesin kendi doktoru bence.

Yok canım bozma moralini bende kötü bişey oldu sandim bak cuma bende gittim 30+3 tum sürekli dr um bak 7 yildir ayni dr a gidiyorum benden nst istemedi daha erken cunku 32 den once istemiyorlar senden erken bile istemis ve ayrica moral bozacak bisey yok tamam mi cnm

Walla benim oğlum, acıktıgında tekmelerı canımı yakıyor. Saatlerce ac bırakıp sevaba gireyim derken günaha girme. İçindekı can nasıl kalsın gıdasız. Çok özür dilerim de bebegınden önemlı olmamalı hıcbırsey.

Pardon neden ozur dilediniz ? Bebegimden onemli oldugunu hissettircek bisi yazdigimi nerden okudunuz acaba ?

Canım kendi doktoruna danışmadan karar verme. En iyi cevabı doktorun verir sana ve bebeğine göre.
Bu konuda çok çeşitli görüşler var çünkü.
En güvenilir herkesin kendi doktoru bence.

Canim tesekkur ederim cevabin icin ben amerikada yasiyorum malum dr randevularim henuz siklasmadi telefonda da tam izah edemeyebilirim acaba doktoruna danisan olmus mudur diye merak ettim :26:

Canim tesekkur ederim cevabin icin ben amerikada yasiyorum malum dr randevularim henuz siklasmadi telefonda da tam izah edemeyebilirim acaba doktoruna danisan olmus mudur diye merak ettim :26:

Daha önce konusu geçmişti.
Bir kısmımızın doktoru karşı kesinlikle. Havalar çok sıcak çünkü özellikle susuz kalmak çok tehlikeli.
Çok uzun saat üstelik açlıkta önemli.
Hatta bir doktor yenidoğan bebeğinize oruç tutturacaksanız hamileykende tutun demişti. Zaten dinen de kazasını tutabiliyoruz.
Bir kısmımızın doktoruda tutabilirsin demişti sanırım. Tutan arkadaşlarımızda oldu. Şuan hala devam ediyorlarsa muhakkak cevap yazacaklardır canım.

Oyle mi ben kacirmisim o zaman canim, ben de hic tesebbus etmedim de cunku cok acikiyorum acaba kadir gecesine ozel tutmak nasil olur demistim hic bisey bebegimden onemli degil hele de dinimiz hamile anneye oructan muaf olma iznini vermisken bakalim olmadi esime aratirim doktorumu o izah eder bi sakinca varsa tutmam

İçin rahat eder sorarsanız.
Tabiki bebeğin herşeyden önemli o kimse için tartışmaya açık değil ki

Kısmet olursa kazasını tutarız canım.

çok şükür bebeğimin hareketleri güzel cnm hatta bazen sert vurup canımı yakıyor o gün öğlen yemiştim en son açlık hissetmeyince unutmuşum yemeyi.
zaten nst ye aç girilmezmiş doktor hiç söylemdi ki
bi daha gitmeme zaten ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…