genel olarak 32 de başlıyolar benim bildiğim nst ye benim kasıklarıma ağrı giriyodu ara ara ondan soktu ama yalan sölemiim kalp atışlarını hiç hatırlamıyorum, aletin sesini açmiştı nst deki bayan baya hızlı hızlı atıyodu kalbi sonra sesini kısıyolar aletin zaten.İçini rahatlatmak için bence güvendiğin bi hastaneye git hafta içi tekrar, sona doğru yaklaşınca insan daha da bi pimpirikleniyo.Moralini de bozmamaya çalış çünkü çok etkileniyolar yavrucaklar yaa, gecen gün boralim bozuktu ağladım falan normalde çok hareketliyken bütün gün cocuk hiç kıpırdamadı
Maalesef kimi dr sadece para gözüyle bakıyor hastasına bende çok yaşadım hamileliğim boyunca sabit bi dr um var ama mesela annemde kaldığım zaman rahatsızlanırsam uzak olduğu için mecbur başka dr a gidiyorum neler söylemediker ki yok plasentan kireçlenmiş yok bebeğe göre eşi daha yaşlı duruyor vs vs bunun gibi bir sürü can sıkıcı şey kendi dr uma söylüyorum gülüyo boşver sen onları diye kimi hastaneler özelde olsa cihazları çok eski oluyor dr lar da bilgisiz oluyor sanırım..
Ben almanyada yasıyorum ve 24 üncü haftada başlıyorlar burda nts ye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizim bi tanıdığada bi doktor 8.ayınca ya sen ölürsün ya bebeğin dedi almamız lazım dedi başka doktorlara göründü ve 40.haftada doğurdu ve çok şükür ikiside çok sağlıklı
geçrekten insan kime güveneceğine şaşırıyor
Bunlar kasap dr dediğimiz dr lar işte Allah böylelerine denk getirmesin...
Herkese iyi pazarlarrrrr :))))
Saol cnm yorum icin yavastan hazrlbmk lazim tsk tekrardan insallah hersey yolunda gider
Aynen canim bunun bi kriteri de yokki kendimizi kiyaslayacagimizbebisler iyi olsunda bize yeter
cuma iş çıkışı doktora gittim. bu arada ben düzenli bi doktor ayarlayamamıştım kendime ikinci gidişimdi kadına ve arkadaşımla gittim.
ultrasonlar baktı herşey yolunda dedi ve o gün 30+3 tüm, ve nst ye girmemi istedi o gün hiç beklemiyordum girdim sonuçları gösterdiğimde ters bişey varmış gibi davrandı 1 lt meyve suyu iç gel dedi öyle yaptım ama içer içmez istifra ettim bu arada karnımda açtı kaç saattir yemek yememiştim.
ikincidede girdim çıktım seni böyle bırakamam dedi bebeğin kalp atışları yavsöylemedi o doktoraşmış hastaneye yatırıcaz dedi
kadına güvenemedim dedim açım ben oyüzdendir kağıt imzalattı yatmadığm için ve çıktım ama tabi moralim bozuldu ailemin yanına gittim ağladım falan
gece başka bi hastaye devlete bu sefer gittik acile, ordada baktılar hem ultrason hem nst ye kalp atışları için doktor daha erken 34. haftadan önce bişey söyleyemem dedi
kadın ben, erken nst ye aldı anlayacağınız.
kötü bişey söylemedi o doktor zaten kritik olsa devlet hastanesi salmaz beni.
ama psikolojim çok bozuldu hala çok iyi değilim.
iyi pazarlar cnm.
yeni kullanıcı adın hayırlı olsun :) eskisine alışmıştım ama :)
Nasilsiniz kizlarsizlerin bi konuda fikrini almak istiyorum kadir gecesi oruc tutmak istiyorum acaba yapabilir miyim bi zarari olurmu doktoruna danisan oldu mu hic
cuma iş çıkışı doktora gittim. bu arada ben düzenli bi doktor ayarlayamamıştım kendime ikinci gidişimdi kadına ve arkadaşımla gittim.
ultrasonlar baktı herşey yolunda dedi ve o gün 30+3 tüm, ve nst ye girmemi istedi o gün hiç beklemiyordum girdim sonuçları gösterdiğimde ters bişey varmış gibi davrandı 1 lt meyve suyu iç gel dedi öyle yaptım ama içer içmez istifra ettim bu arada karnımda açtı kaç saattir yemek yememiştim.
ikincidede girdim çıktım seni böyle bırakamam dedi bebeğin kalp atışları yavsöylemedi o doktoraşmış hastaneye yatırıcaz dedi
kadına güvenemedim dedim açım ben oyüzdendir kağıt imzalattı yatmadığm için ve çıktım ama tabi moralim bozuldu ailemin yanına gittim ağladım falan
gece başka bi hastaye devlete bu sefer gittik acile, ordada baktılar hem ultrason hem nst ye kalp atışları için doktor daha erken 34. haftadan önce bişey söyleyemem dedi
kadın ben, erken nst ye aldı anlayacağınız.
kötü bişey söylemedi o doktor zaten kritik olsa devlet hastanesi salmaz beni.
ama psikolojim çok bozuldu hala çok iyi değilim.
Nasilsiniz kizlarsizlerin bi konuda fikrini almak istiyorum kadir gecesi oruc tutmak istiyorum acaba yapabilir miyim bi zarari olurmu doktoruna danisan oldu mu hic
Walla benim oğlum, acıktıgında tekmelerı canımı yakıyor. Saatlerce ac bırakıp sevaba gireyim derken günaha girme. İçindekı can nasıl kalsın gıdasız. Çok özür dilerim de bebegınden önemlı olmamalı hıcbırsey.
Canım kendi doktoruna danışmadan karar verme. En iyi cevabı doktorun verir sana ve bebeğine göre.
Bu konuda çok çeşitli görüşler var çünkü.
En güvenilir herkesin kendi doktoru bence.
Canim tesekkur ederim cevabin icin ben amerikada yasiyorum malum dr randevularim henuz siklasmadi telefonda da tam izah edemeyebilirim acaba doktoruna danisan olmus mudur diye merak ettim :26:
Daha önce konusu geçmişti.
Bir kısmımızın doktoru karşı kesinlikle. Havalar çok sıcak çünkü özellikle susuz kalmak çok tehlikeli.
Çok uzun saat üstelik açlıkta önemli.
Hatta bir doktor yenidoğan bebeğinize oruç tutturacaksanız hamileykende tutun demişti. Zaten dinen de kazasını tutabiliyoruz.
Bir kısmımızın doktoruda tutabilirsin demişti sanırım. Tutan arkadaşlarımızda oldu. Şuan hala devam ediyorlarsa muhakkak cevap yazacaklardır canım.
Oyle mi ben kacirmisim o zaman canim, ben de hic tesebbus etmedim de cunku cok acikiyorum acaba kadir gecesine ozel tutmak nasil olur demistim hic bisey bebegimden onemli degil hele de dinimiz hamile anneye oructan muaf olma iznini vermisken bakalim olmadi esime aratirim doktorumu o izah eder bi sakinca varsa tutmam
Tatlim bebegin hareketlerini takip et ya bu doktrlar sadece piskolojimizi bozmak icin var acmssn birde ister istemez bebegin yavaslamstr sen uzulme takip et bebeginin harektlrrni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?