Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
Canim ayva cekirdegini denedin mi?cok iyi geliyormus..
Benım şımdiden çatlayıp kanadığı için biraz araştırma yaptım kimisi zeytinyağ öneriyo kimisi karbonatlı su kimisi çatlak kremleri her bünyeye ayrı oluyo tabi bazısı kendini sütünü sağıp sürmenin çok faydalı olucağını söyluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ilk gebeligimde lansinoh kullanmistim cok sukur hic yara olmadi oglumu 1,5 yasina kadar emzirdim bunda da baslicam artik kullanmaya hem kullanimida kolay emzirirken gögsunu temizlemiyorsun bebegin agzinda pamukcuk olusumunu da engelliyor.Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
Ben de ilkinde yaşadım ve hep hayatımda daha büyük bir acı çekmedim diye anlatırım. Şiddetle Avent'in göğüs kalkanlarını tavsiye ediyorum.Çok çok işe yarıyor.Meme ucunun bir şeye değmemesini sağlıyor.Krem olarak da Lansinoh tavsiye ediyorum.İnşallah yeniden yaşamayız.
Ben ilk gebeligimde lansinoh kullanmistim cok sukur hic yara olmadi oglumu 1,5 yasina kadar emzirdim bunda da baslicam artik kullanmaya hem kullanimida kolay emzirirken gögsunu temizlemiyorsun bebegin agzinda pamukcuk olusumunu da engelliyor.
Kızlar merhaba
Ben 32+3 üm hastane bavulunuzu hazırladınız mı ? Ben daha hazırlamadım şimdi hazırlasam 7 hafta sonra bebeğin kıyafetleri bavulun içinde mi kalacak yeniden mi yıkamak gerekecek kapalı ortamda ne yapacağımı bilemedim az da kaldı hala odasını da halletmedik sadece kıyafetleri var sizce arabasını ne zaman almalıyız çok mu geç kaldım ?
Bende henüz hazırlamadımgeceliğime karar verirsem inşallah hazırlıcam
evet biraz uzak gerçi uzaklık o kadar da önemli değil ama özel muayenehane olayına eşim sıcak bakmıyor. Tam teşekküllü bir hastanenin kadrolu dr.u olmasına özen gösteriyoruz. Yoksa benim ilk dr. da aslında iyiydi ama işte doğum için hastane ayarlamamız gerekecekti. Her ne kadar anlaşmalı oldukları hastaneler olsa da her aşçı kendi mutfağında daha iyi yemek yapar mantığıyla böyle düşündük. tavsiyen için çok teşekkür ederim canım.
Geçmiş olsun tatlım.
Ama yatış vermeye çalışmak falan coşmuş resmen o doktor.
Çok tanımadığımız doktorlarada gitmemek lazım aslında işte arada böyleleride çıkabiliyor..
Aynen çok az kaldı.Allah zamanlı doğum nasip etsin inş
Bende merak ediyorum arkadaşları inş herşey yolundadır..
Amin inş.çok çok güzel bi duygu..göbüşü mıncıklamamak için zor tutuyorum kendimi
Yanlış ölçümler olabiliyor , %100 çıkmıyor sonuç .İçine sinen bi dr bulursun inş
Bizim haftalarda sancı vs bi durum olmadan nst ye girmek ne kadar doğru tartışılır.Talihsizlik olmu cnm ama geçmiş gitmiş
Aynen herkes bişey der.Yok öyle yapma şöyle yap.Kim olursa olsun kafama uymayan bişeyide kabul etmiyorum.Ben öyle düşşünmüyorum falan diyorum
Ölçümlere pek takılmayın kızlar benimde bi hastanede baş ölçüsü 2 hafta önde çıktı ama başka hastanede normaldi.Ultrason makinesinin kalitesine,dr un elini mm oynatmasına göre değişiyor.
Bebiş bebiş
Benimde geçenlerde oldu sanırım.Pıt pıt hafif derecede düzenli aralıkla atıyor
Ne güzel bu tecrübelere çok ihtiyacımız olacak
Benimde oluyor arada.Boğazımda yangın çıkmış gibi hissediyorum
Maşallah bebişe
Senin yüksek çıktıysa hamileik şekeri mi yoksa süreklilik göstern şeker mi diye emin olmak istemiştir belki dr un.Benim yüksek çıkmadı dr bi daha yaparız da demedi..
Biz bu konu hakkında eşimle pek konuşmadık ama ,yeni doğduğunda yaptırmıcaz sanırım..Bende kıyamıyorum hiçç
Kızlar merhaba
Ben 32+3 üm hastane bavulunuzu hazırladınız mı ? Ben daha hazırlamadım şimdi hazırlasam 7 hafta sonra bebeğin kıyafetleri bavulun içinde mi kalacak yeniden mi yıkamak gerekecek kapalı ortamda ne yapacağımı bilemedim az da kaldı hala odasını da halletmedik sadece kıyafetleri var sizce arabasını ne zaman almalıyız çok mu geç kaldım ?
Canim bende 31+5 deyim daha ne oda ne canta hic bisey hazir degil 😔 Aslinda oda ve canta hazirlayanlar burda paylassalarda bizede yol gosterseler ne guzel olur 😀
kızlar gördüğüm kadarıyla hemen hemen tüm erkek anneleri aynı fıkırdeyız.. Bebekken yaptırma fıkrı. Inşaalah en ıyı doktorlara denk gelırız de saglıcakla sunnetlerinide yaptırırız mınık erkeklerimizin..... Ayy şuan bile kıyamıyorum... Zaten kocacım ben kesınlıkle yanında duramam dayanamam dıyor... Napıcaz bilmiyorummm . Ben durcam bende nasıl durcaksam....
denemedim nasıl kullanılıyo ??
Yüzde yüz mikroop kapma riskin var canım deniz hariç öle kapasitesi kısıtlı sulu yerlere girmesin hiç bi hamileyok canım kaplıcaya zaten gitmiyoruz ama havuza girmek de pek guvenli deıl enfeksiyon kapma riskine karsın,onu hıc dusunmemıstım:44:
canım ben hiç bir zaman şeker yüklemesi yaptırmadım, yaptırmak istemiyorum, yaptırmayacağım. bi tanıdığım hamile değilken yaptırmıştı elleri titredi gün boyu, yine hamile bi tanıdığım yaptırdı 2 saat sonra istifra etti gün boyu sersem gibi gezdi. böyle test mi olur diyorum. sen bilirsin canım ben sıcak bakmıyorum. seni etkilemek istemem ama. yaptırman gerekiyorsa dinleme bunları.
Canım vallahi ben o konuda bakamam die düşünüorun ilk bebek tecrübesizim hem göbek bağı bakımı var hep pipisi bakamam mikrop kapar die düşünüorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım vallahi ben o konuda bakamam die düşünüorun ilk bebek tecrübesizim hem göbek bağı bakımı var hep pipisi bakamam mikrop kapar die düşünüorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar konuyu biraz arastirin ve mutlaka bebekken yaptirin 6 yasindan sonra cocuk icin ciddi bi travma .. İlk gunlerinde yapilan sunnette dusunun ki lokal anestezi bile yapilmiyor.direk kesiyolar kulaga hos gelmiyor ama arkasim 1 haftalik bebegine yaptirdi kanamadi bile! Ben 6 aylik ogluma yaptirdim ameliyat olcakti zaten o yuzden yaptirdik yasadigim aciyi anlatamam size( 45 dk lik ameliyat bi omur gibi geldi..anesteziden uyanmasi ayri bir zulum bebe de aileye de ve sonraki bir hafta iyilesene kadar yine vok problemliydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?