2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ben de ilkinde yaşadım ve hep hayatımda daha büyük bir acı çekmedim diye anlatırım. Şiddetle Avent'in göğüs kalkanlarını tavsiye ediyorum.Çok çok işe yarıyor.Meme ucunun bir şeye değmemesini sağlıyor.Krem olarak da Lansinoh tavsiye ediyorum.İnşallah yeniden yaşamayız.

çook teşekkür ederim umarım işe yarar bu yöntemler ben genelde hertürlü göğüs kremi ve alternatif olarak zeytinyağı denemiştim ama işte bunlardan pek fayda göremediğim için farklı bilgiler arıyorum

Ben ilk gebeligimde lansinoh kullanmistim cok sukur hic yara olmadi oglumu 1,5 yasina kadar emzirdim bunda da baslicam artik kullanmaya hem kullanimida kolay emzirirken gögsunu temizlemiyorsun bebegin agzinda pamukcuk olusumunu da engelliyor.

Acının hakkaten bir tarifi yoktu allahım bir daha yaşatmasın düşmanıma bile ne çok ağladım emzirirken teşekkür ederim bilgiler için

Ben ilk gebeligimde lansinoh kullanmistim cok sukur hic yara olmadi oglumu 1,5 yasina kadar emzirdim bunda da baslicam artik kullanmaya hem kullanimida kolay emzirirken gögsunu temizlemiyorsun bebegin agzinda pamukcuk olusumunu da engelliyor.

Çok teşekkürler ben şimdiden başlayayım en iyisi kullanmaya

Canim bende 31+5 deyim daha ne oda ne canta hic bisey hazir degil 😔 Aslinda oda ve canta hazirlayanlar burda paylassalarda bizede yol gosterseler ne guzel olur 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım.
haklısınız. inşallah içine sinen bir doktor bulursun.

Geçmiş olsun tatlım.
Ama yatış vermeye çalışmak falan coşmuş resmen o doktor.
Çok tanımadığımız doktorlarada gitmemek lazım aslında işte arada böyleleride çıkabiliyor..

insanlara hasta gözüyle değil para gözüyle bakan doktorlar bunlar işte.
allah bir daha karşılaştırmasın.

ayn en cnm geçti gitti çok şükür

Vala canım rahatlığınıza hayran kaldım
B-) ben hayatta duramam diken üstündeydim hazır değilken . Bende temmuzun başında hepsini hallettim iyide yapmışım çünkü ağırlaştım dahada bişi yapamazmışım . Çekmecelerini bile hazırladım vallahi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özellikle oda için geç kalmışsın. Satın alınca hemen gelmiyor 2ayda teslim ediyorlar. Kokusu da 1 2 ayda ancak çıkıyor.

Canım vallahi ben o konuda bakamam die düşünüorun ilk bebek tecrübesizim hem göbek bağı bakımı var hep pipisi bakamam mikrop kapar die düşünüorum

denemedim nasıl kullanılıyo ??

Canim biraz ayva cekirdegini bi miktar suda bekletiyorsun..bu sivi yogunlasiyormus.gogus ucuna suruyosun cok cok iyi geldigini duydum ama oyle bir sorunum olmadigi icin pek onemsemedim acikcasi..ayrintilarini ogrenince yazarim..sende internette arastir kesin vardir..

yok canım kaplıcaya zaten gitmiyoruz ama havuza girmek de pek guvenli deıl enfeksiyon kapma riskine karsın,onu hıc dusunmemıstım:44:
Yüzde yüz mikroop kapma riskin var canım deniz hariç öle kapasitesi kısıtlı sulu yerlere girmesin hiç bi hamile

Kilosu çok güzel maşşallah dielim neyle beslenion acba benmkide okdar olmuşmudur ;-)

Kizlar konuyu biraz arastirin ve mutlaka bebekken yaptirin 6 yasindan sonra cocuk icin ciddi bi travma .. İlk gunlerinde yapilan sunnette dusunun ki lokal anestezi bile yapilmiyor.direk kesiyolar kulaga hos gelmiyor ama arkasim 1 haftalik bebegine yaptirdi kanamadi bile! Ben 6 aylik ogluma yaptirdim ameliyat olcakti zaten o yuzden yaptirdik yasadigim aciyi anlatamam size( 45 dk lik ameliyat bi omur gibi geldi..anesteziden uyanmasi ayri bir zulum bebe de aileye de ve sonraki bir hafta iyilesene kadar yine vok problemliydi..

Kizlar konuyu biraz arastirin ve mutlaka bebekken yaptirin 6 yasindan sonra cocuk icin ciddi bi travma .. İlk gunlerinde yapilan sunnette dusunun ki lokal anestezi bile yapilmiyor.direk kesiyolar kulaga hos gelmiyor ama arkasim 1 haftalik bebegine yaptirdi kanamadi bile! Ben 6 aylik ogluma yaptirdim ameliyat olcakti zaten o yuzden yaptirdik yasadigim aciyi anlatamam size( 45 dk lik ameliyat bi omur gibi geldi..anesteziden uyanmasi ayri bir zulum bebege de aileye de ve sonraki bir hafta iyilesene kadar yine cokk problemliydi..

Lazerle yapıolar canım kanamıomuş bile orayı az uyuşturuolar ben arkadşımdan öle duydum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…