Özellikle oda için geç kalmışsın. Satın alınca hemen gelmiyor 2ayda teslim ediyorlar. Kokusu da 1 2 ayda ancak çıkıyor.
Canim ben ikeadan alicam odayi.Ertesi gun teslim ediyorlar kokusuda yok.O yuzden acele etmiyorum almak icin 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım vallahi ben o konuda bakamam die düşünüorun ilk bebek tecrübesizim hem göbek bağı bakımı var hep pipisi bakamam mikrop kapar die düşünüorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlae bu erkek çocuk için 2 koyun kesilio ya ben diorum birini 40ında keselim ikincisini 2 vea 3 yaşındaa sünnet olurken keselim diorum okumalı falan
Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
Canim bu dedigin kurban akide kurbani sadece erkek bebege degil kizada kesiliyor cinsiyet ayrimi yok yani bildgm kadariyla yedi yasina kadar kesilmesi gerekiyo
Burdan oda için destek isteyince hiç karar da vermedin zannettim. Alacağın yer belliyse, kokusu da yoksa sıkıntı yok.
Benim ikinci 34 üncü haftada döndü canım daha zamanın var ikinci bi doktora görünürsün olmazsa. Burda en son care sezeryan 43+ 3 te dogurdum ilk kızımı normal. Isin kolayına kaçmak islerine geliyo bide maddiyat var Tabi.sagligin el verirse normal dogurun derim ben zaten ilk doğumunuz nasıl bi agrı bilmiyosunuzda korkacak bişeyde yok sizin icin.ertesi gün kalkarsınız ayağa en fazla dikisleriniz olursa hafif sızlar o kadar benim ikincide dikislerimi hissetmedim bile 1 haftaya iyilesti 2 haftaya bütün kanamam bile gecti.
Vala canım rahatlığınıza hayran kaldım
B-) ben hayatta duramam diken üstündeydim hazır değilken . Bende temmuzun başında hepsini hallettim iyide yapmışım çünkü ağırlaştım dahada bişi yapamazmışım . Çekmecelerini bile hazırladım vallahi
bızım odamız geldı 1 hafta oldu ama hala kokuyor
kıyafetlerını yıkadım makınaeden ılk cıktıgında mıs gıbı koktular kuruyunca kokuları gıttı kızlar
nıye boyle oldu ne yapmam lazım
sımdı yavas yavas utulemeye basladım ama yerlestırmedım daha bıraz daha kokusu ıksın dıye beklıyorum
cantayıda yavas yavas hazırlarım artık
bu byram tatılını boyle degerlendırcem aman ne super
Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
Canim ben ikeadan alicam odayi.Ertesi gun teslim ediyorlar kokusuda yok.O yuzden acele etmiyorum almak icin 😉
Bende henüz hazırlamadımgeceliğime karar verirsem inşallah hazırlıcam
Çok teşekkürler ben şimdiden başlayayım en iyisi kullanmaya
Yok canım birşey olmaz korkma geçen hafta aynı gün uçakla gittim döndüm bugün de uçak var iki tane akşama. En rahat edecegin yer havaalanı. Gönlün rahat olsunUçakla gidicem evet canım.
Havaalanında bayramdan dolayı yığılma olursa çok ayakta beklemek zorunda kalıp kendimi iyi hissetmezsem falan diye bile korkuyorum.
Allahım bebeğimi korusun inşallah sağlıkla gider döneriz bayramda tüm yolculuğa çıkacaklar.
Kesinlikle avent açık uclu olan göğüs kalkanı. Tek geçerimSizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
Karbonatli su sürdüm demiştim cildiye dr 'una çok.catlayinca. kadın daha çok catlatir ne yaptın sen demişti bilginiz olsun. Madecassol ve garmastan vermişti sürüp kalkanı takıp bekliyordum emzirecegim zaman yıkıyordum ama muhakkaken korktuğum şeylerden biri.. inş hiç birimizin başına gelmez. ben karbonatı az suyla karıştırıp ucuna sürüomuşun kuruyunca duruluyomuşun o iyi gelio die duydum son haftalara doğru denicem.. emzirirkende böle yapıomuşun. umarım işe yarar..
Canım vallahi ben o konuda bakamam die düşünüorun ilk bebek tecrübesizim hem göbek bağı bakımı var hep pipisi bakamam mikrop kapar die düşünüorum
Kızlae bu erkek çocuk için 2 koyun kesilio ya ben diorum birini 40ında keselim ikincisini 2 vea 3 yaşındaa sünnet olurken keselim diorum okumalı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?