2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlae bu erkek çocuk için 2 koyun kesilio ya ben diorum birini 40ında keselim ikincisini 2 vea 3 yaşındaa sünnet olurken keselim diorum okumalı falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özellikle oda için geç kalmışsın. Satın alınca hemen gelmiyor 2ayda teslim ediyorlar. Kokusu da 1 2 ayda ancak çıkıyor.

Canim ben ikeadan alicam odayi.Ertesi gun teslim ediyorlar kokusuda yok.O yuzden acele etmiyorum almak icin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben ikeadan alicam odayi.Ertesi gun teslim ediyorlar kokusuda yok.O yuzden acele etmiyorum almak icin 😉

Burdan oda için destek isteyince hiç karar da vermedin zannettim. Alacağın yer belliyse, kokusu da yoksa sıkıntı yok.

İzmirde Aydın Mevsim.
Bi araştırın kızlar.
Sevgiler

Son düzenleme:

Canim bu dedigin kurban akide kurbani sadece erkek bebege degil kizada kesiliyor cinsiyet ayrimi yok yani bildgm kadariyla yedi yasina kadar kesilmesi gerekiyo

Canım, lansonih diye krem var ısrarla tavsiye ettiler. 8. aydan itibaren kullanmak gerekiyor. Eğer şu an yaran varsa lansonin diye başka krem var onu kullan. Ama hamileliğinde lansonihi bırakma...

Canim bu dedigin kurban akide kurbani sadece erkek bebege degil kizada kesiliyor cinsiyet ayrimi yok yani bildgm kadariyla yedi yasina kadar kesilmesi gerekiyo

Erkeğe 2tane kıza 1 tane canm. Paylaştrma mabında söledim 2tane olunca .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar günaydın..
ben artık aşırı yorulmaya başladım.
uykumu da hiç alamıyorum. allahtan tatile giriyoruz

Burdan oda için destek isteyince hiç karar da vermedin zannettim. Alacağın yer belliyse, kokusu da yoksa sıkıntı yok.

Tesekkur ederim canim 😊 Alacagim yer belli ama odayi hazirlayan anneler nasil dekore ettiniz neler aldiniz paylasirsaniz sevinirim 😀tabi canta icinde gecerli ayni sey 😀

burda tam aksıne cnm ya hep sezeryan yapıyorlar bende normal ıstıyorum
dedıgın gıbı cahıl cesareetı var bende ılk dogum oldugu ıcın bısey bılmıyorum ya
ama umudum yok buralardan oralara gelelımmbız en ıyısı

bızım odamız geldı 1 hafta oldu ama hala kokuyor
kıyafetlerını yıkadım makınaeden ılk cıktıgında mıs gıbı koktular kuruyunca kokuları gıttı kızlar
nıye boyle oldu ne yapmam lazım

sımdı yavas yavas utulemeye basladım ama yerlestırmedım daha bıraz daha kokusu ıksın dıye beklıyorum
cantayıda yavas yavas hazırlarım artık
bu byram tatılını boyle degerlendırcem aman ne super

en korktuğum şeylerden biri.. inş hiç birimizin başına gelmez. ben karbonatı az suyla karıştırıp ucuna sürüomuşun kuruyunca duruluyomuşun o iyi gelio die duydum son haftalara doğru denicem.. emzirirkende böle yapıomuşun. umarım işe yarar..

Bende henüz hazırlamadım geceliğime karar verirsem inşallah hazırlıcam

ben bebeğimin çantasını hazırladım ama kendi çantamı henüz hazırlamadım, sadece gecelik çıkardım ortaya.

Bebek çantasına konulacak biberon, süt sağma makinesini ise henüz kaynatıp sterilize etmedim, şimdi yaparsam yine mikrop yuvası olur gibi geliyor, bekliyorum.

Yok canım birşey olmaz korkma geçen hafta aynı gün uçakla gittim döndüm bugün de uçak var iki tane akşama. En rahat edecegin yer havaalanı. Gönlün rahat olsun
Kesinlikle avent açık uclu olan göğüs kalkanı. Tek geçerim
Karbonatli su sürdüm demiştim cildiye dr 'una çok.catlayinca. kadın daha çok catlatir ne yaptın sen demişti bilginiz olsun. Madecassol ve garmastan vermişti sürüp kalkanı takıp bekliyordum emzirecegim zaman yıkıyordum ama muhakkak

Ben kontroldeyim net kuyruğu bekliyorum :-( dr ablamiz daha geçen cuma ölçtük bu haftaya gerek yok dedi Sadece baktı boy yine 4 5 gün geri. Geç dollenmeyi atlatamadik biz hala

Canim bezin icinde mikrop falan kapmiyor aksine çiş enfeksiyon kapmasini önlüyor pipisi daha cabuk iyilesiyor 3 gun surdu iyilesmesi benim oglumun 4.gunde bide baktim ki dikisleri dusmeye baslamis bezine dusmus besinci gunde banyosunu yaptirdim bitti gitti simdi 5,5 yasinda sunnetle ilgili bisey goruyo benimde pipim kesilecekmi diyo agliyo hayir minik bebekken oldun sen sunnet diyoruz ohhhhh diyo iyiki erken yaptirmisim cocuklarin psikolojisini etkiliyo insallahbunu da erkenden yaptirmayi dusunuyorum.

Bende öyle yaptim canim akika kurbani birini esim oglumu dogurdugum gunun ertesi gunu aldi fakir bir kuran kursuna bagisladi esimin gözunun onunde vekalet alip kestiler aksamina ogluma mevlüt okudular kursta ikincisini de oglani bebek ken sunnet ettirdik ama mevlutunu 1,5 yasinda okuttum kurbaninin ikincisini de o zaman kestim cogunu dagittik geri kalanini da mevludu yemekli yaptim misafirlere ikram ettik hocaya sorduk cocuk7 yasina gelene kadar kesilebilir demisti.Bu oglumda da boyle yapacagim insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…