Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
evetttt kızlar doktordan geldım
kızımızı tam goremedık sadece ıyıymıs allahımaıza sukur
harbı bu olcumler ne kadar farkedıyor ya
gecen gun acıle gıttıgımde doktor ıkı hafta onden gıttıgını soylemıstı
sımdıkı oolcumde ıse 32 haftalık omam gerekırken 31+5 cıktı
1883 gr almıs sadece 250-300 gr kılo almıs
boyu hıc uzamamıs
28 agustosa kadarda calısabılır raporu aldım
artık gerı sayım basladı
bu arada kızım hala makat gelıslı duruyor masallah bı yerlestı o pozıyona hıc degısmedı yerını tembel benım kızım valla
evetttt kızlar doktordan geldım
boyu hıc uzamamıs
artık gerı sayım basladı
bu arada kızım hala makat gelıslı duruyor masallah bı yerlestı o pozıyona hıc degısmedı yerını tembel benım kızım valla
Herkese günaydınnn
Umarım bu hafta herkes için güzel geçmiştir.
Bayram tatiline azzz kaldı
Gözün aydin canim olsun varsin cok kilo almasinlar minik olsunlar yeterki sagliklari sihhatleri yerinde olsun insallah dogunca biz onlari tombullastiririz makat gelisini de takma kafana sanciyla dogum aninda bile dönen bebekler gördum ben allah hayirli dogumlar versin hepimize şu mübarek günlerde.
Herkese günaydınnn
Umarım bu hafta herkes için güzel geçmiştir.
Bayram tatiline azzz kaldı
Gunaydin canim..evet ben basladin tatil hazirligi yapmaya..birazdan cikip terlik plaj havlusu fln bakicam
Bende öyle yaptim canim akika kurbani birini esim oglumu dogurdugum gunun ertesi gunu aldi fakir bir kuran kursuna bagisladi esimin gözunun onunde vekalet alip kestiler aksamina ogluma mevlüt okudular kursta ikincisini de oglani bebek ken sunnet ettirdik ama mevlutunu 1,5 yasinda okuttum kurbaninin ikincisini de o zaman kestim cogunu dagittik geri kalanini da mevludu yemekli yaptim misafirlere ikram ettik hocaya sorduk cocuk7 yasina gelene kadar kesilebilir demisti.Bu oglumda da boyle yapacagim insallah
Günaydın canım. Şükür bu haftayı da bitirdik hiç bitmeyecek sandım, valla kafamı dinlicem bayram tatilinde kayınvalidem burda değil, annemler başka şehirde zaten. Böylece onların zorlayacağı aile ziyaretleri de olmayacaaaak :)
Devirip kendimi yatıcam, sıkıldıkça eşimle gezicem tozucam, çok şükürrrr
Ohhhh ne güzell
Çok güzel bir tatil olur inş.
Bende ilk gün bi kaç ziyaret.
İkinci gün eşimle biraz gezinme.
3. Gün ve arefe dede eşşek gibi yatmayı düşünüyorum
İnsallah canim daha iki gun once acaba gitmesem mi diyordumsimdi hazirkik yapiyorum..senin ve tum eylul annislerinin cok guzel gecer insallahhh..
Biz de kescez ama 1 tane kizlar..dinen 2 tane mi kesmek lazim erkekse?
kızlar günaydın..
ben artık aşırı yorulmaya başladım.
uykumu da hiç alamıyorum.allahtan tatile giriyoruz
burda tam aksıne cnm ya hep sezeryan yapıyorlar bende normal ıstıyorum
dedıgın gıbı cahıl cesareetı var bende ılk dogum oldugu ıcın bısey bılmıyorum ya
ama umudum yok buralardan oralara gelelımmbız en ıyısı
Canm bebis iyiymis cok şükür ölçülere hic takilma hepsi bi ayri ölçüyor.benim kizda iki gune yer degistiriyor karar veremedi bi türlüevetttt kızlar doktordan geldım
boyu hıc uzamamıs
artık gerı sayım basladı
Günaydın canım. Şükür bu haftayı da bitirdik hiç bitmeyecek sandım, valla kafamı dinlicem bayram tatilinde kayınvalidem burda değil, annemler başka şehirde zaten. Böylece onların zorlayacağı aile ziyaretleri de olmayacaaaak :)
Devirip kendimi yatıcam, sıkıldıkça eşimle gezicem tozucam, çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?