2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
evetttt kızlar doktordan geldım
kızımızı tam goremedık sadece ıyıymıs allahımaıza sukur
harbı bu olcumler ne kadar farkedıyor ya

gecen gun acıle gıttıgımde doktor ıkı hafta onden gıttıgını soylemıstı
sımdıkı oolcumde ıse 32 haftalık omam gerekırken 31+5 cıktı

1883 gr almıs sadece 250-300 gr kılo almıs
boyu hıc uzamamıs

28 agustosa kadarda calısabılır raporu aldım
artık gerı sayım basladı
bu arada kızım hala makat gelıslı duruyor masallah bı yerlestı o pozıyona hıc degısmedı yerını tembel benım kızım valla

Selam benimde ikinci gebeliğim bu ilk gebeliğimde hiç krem falan kullanmadım sadece her emzirmeden önce ve sonra karbonatlı su ile temizledim göğüs ucumu çok şükür hiç bir problem yaşamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydin canim olsun varsin cok kilo almasinlar minik olsunlar yeterki sagliklari sihhatleri yerinde olsun insallah dogunca biz onlari tombullastiririz makat gelisini de takma kafana sanciyla dogum aninda bile dönen bebekler gördum ben allah hayirli dogumlar versin hepimize şu mübarek günlerde.

Herkese günaydınnn
Umarım bu hafta herkes için güzel geçmiştir.
Bayram tatiline azzz kaldı

Acilde ölçülenle kıyaslama aynı kişi aynı aletle ölçülenle kıyasla cnaım farklar olması çok normla çünkü öbür türlü.

Sağlıklı olsunlar da çok önemli değil kiloları

Herkese günaydınnn
Umarım bu hafta herkes için güzel geçmiştir.
Bayram tatiline azzz kaldı

Günaydın canım. Şükür bu haftayı da bitirdik hiç bitmeyecek sandım, valla kafamı dinlicem bayram tatilinde kayınvalidem burda değil, annemler başka şehirde zaten. Böylece onların zorlayacağı aile ziyaretleri de olmayacaaaak :)

Devirip kendimi yatıcam, sıkıldıkça eşimle gezicem tozucam, çok şükürrrr

merhabalar annişlerr.. evet bayrama az kaldı ancak bu yıl ne misafir çağırabildiğimden ne kendim gidebildiğimden ne de oruç tutabildiğimden hiç bayram gibi hissetmiyorum. marketlerde şeker reyonlarını görünce bi değişik oldum. temizlik yapamadım tatlı yapamadımm eee nasıl bayram olacak bu !! bu halimle fazla gezmeyi de düşünmüyorum zaten.. bakalım nasıl geçecek

taktıgım yok zaten guzelım ya saglıgı yerınde oldutan sonra kılo neymıs
allahım herkese saglıklı bebekler nasıp etsın
bunada cok sukur

Gunaydin canim..evet ben basladin tatil hazirligi yapmaya..birazdan cikip terlik plaj havlusu fln bakicam

Ohhhh ne güzell
Çok güzel bir tatil olur inş.
Bende ilk gün bi kaç ziyaret.
İkinci gün eşimle biraz gezinme.
3. Gün ve arefe dede eşşek gibi yatmayı düşünüyorum

Biz de kescez ama 1 tane kizlar..dinen 2 tane mi kesmek lazim erkekse?

Bende aynennnn öyle yatıcam
Ufak ziyaretlerimiz olacak elbet.
Ordada ikramlardan yemenin hayalini kuruyorum

Ohhhh ne güzell
Çok güzel bir tatil olur inş.
Bende ilk gün bi kaç ziyaret.
İkinci gün eşimle biraz gezinme.
3. Gün ve arefe dede eşşek gibi yatmayı düşünüyorum

İnsallah canim daha iki gun once acaba gitmesem mi diyordum simdi hazirkik yapiyorum..senin ve tum eylul annislerinin cok guzel gecer insallahhh..

ne güzel bayram hakkında konusmaya baslamıssınız.
ben gurbette yasıyorum kocam bi akrabanın dugunu var diye dugune gitcek bayramda.
annem geldi yanıma yalnız bırakmayayım diye.bayramda bi onun elini opcem, baksa kimsem yok cunku yasadıgım yerde.hiiç bayram gibi gelmiyo dolayısıyla bu bayram.kocamla ilk bayramımız ve ayrıyız.
babam yok yanımda akrabalar yok.eve seker bile almaya gerek yk gelen gidenimiz olmayacak cunku ..bi gariban hissettim bak kendimi

Yok canım allaha sukur her sey yolunda varsın uc bes gun ayrı kalmısım bebegim saglıklı olsun herkes saglıklı olsun keyifler yerinde olsun.

ben bebeğim için bebe yagı pişik kremi ve sampuan aldım en iyisi sebamed dediler ben de duymustum umarım pişman olmam.ıslak mendili unibaby nin yenidoğan icin olanından aldım.bi de banyosu icin kuvetini filan aldım cok mutlu oldum.onun icin alısveriş yaptıkca mutlu oluyorum bi yenidoğan bezi kaldı bi de kendime bişiler almam gerekiyomus.

bu konuda fikri olan varsa bebek bakım urunleri ve bizler icin hangi bezi alcaz napcaz filan?

Gel canım ben ilk önce seni doğurturum sonra kendim dogururum malum en az 42 haftalik doguruyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar ben suanda doktordayim sirami bekliyorum bebegimi gorecegim icin cok heycanliyim ama biraz uzgum benimle ayni ayda olanlarda var burda kendimi onlarla kiyasliyorum karinlari buyuk benim kinonlardan kucuk moralim bozuldu biraz neyse birazdan gircegim bakalim disardan goruntuyle alakasi varmi diye

Canm bebis iyiymis cok şükür ölçülere hic takilma hepsi bi ayri ölçüyor.benim kizda iki gune yer degistiriyor karar veremedi bi türlü

Bende memlekete gidemedim kimsecikler yok burda bayrami esimle başbaşa gecircez ohh sende rahatsin bol bol dinlen canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…