Selam kizlar ben suanda doktordayim sirami bekliyorum bebegimi gorecegim icin cok heycanliyim ama biraz uzgum benimle ayni ayda olanlarda var burda kendimi onlarla kiyasliyorum karinlari buyuk benim kinonlardan kucuk moralim bozuldu biraz neyse birazdan gircegim bakalim disardan goruntuyle alakasi varmi diye
merhabalar annişlerr.. evet bayrama az kaldı ancak bu yıl ne misafir çağırabildiğimden ne kendim gidebildiğimden ne de oruç tutabildiğimden hiç bayram gibi hissetmiyorum. marketlerde şeker reyonlarını görünce bi değişik oldum. temizlik yapamadım tatlı yapamadımm eee nasıl bayram olacak bu !! bu halimle fazla gezmeyi de düşünmüyorum zaten.. bakalım nasıl geçecek
Canım ben dalin aldım çok memnunum.arkadaşlar bebek deterjanı aldınız mı ben dalin mi alsam hacişakirin mi alsam karar veremedim
Selam kizlar ben suanda doktordayim sirami bekliyorum bebegimi gorecegim icin cok heycanliyim ama biraz uzgum benimle ayni ayda olanlarda var burda kendimi onlarla kiyasliyorum karinlari buyuk benim kinonlardan kucuk moralim bozuldu biraz neyse birazdan gircegim bakalim disardan goruntuyle alakasi varmi diye
Canım benim de kendi ailem sehir dışında olacak.ne güzel bayram hakkında konusmaya baslamıssınız.
ben gurbette yasıyorum kocam bi akrabanın dugunu var diye dugune gitcek bayramda.
annem geldi yanıma yalnız bırakmayayım diye.bayramda bi onun elini opcem, baksa kimsem yok cunku yasadıgım yerde.hiiç bayram gibi gelmiyo dolayısıyla bu bayram.kocamla ilk bayramımız ve ayrıyız.
babam yok yanımda akrabalar yok.eve seker bile almaya gerek yk gelen gidenimiz olmayacak cunku ..bi gariban hissettim bak kendimi
Yok canım allaha sukur her sey yolunda varsın uc bes gun ayrı kalmısım bebegim saglıklı olsun herkes saglıklı olsun keyifler yerinde olsun.
ben bebeğim için bebe yagı pişik kremi ve sampuan aldım en iyisi sebamed dediler ben de duymustum umarım pişman olmam.ıslak mendili unibaby nin yenidoğan icin olanından aldım.bi de banyosu icin kuvetini filan aldım cok mutlu oldum.onun icin alısveriş yaptıkca mutlu oluyorumbi yenidoğan bezi kaldı bi de kendime bişiler almam gerekiyomus.
bu konuda fikri olan varsa bebek bakım urunleri ve bizler icin hangi bezi alcaz napcaz filan?
merhaba arkadaşlar,
bu benim ikinci bebeğim ilk bebeğim martta doğmustu yaz hamileliği meğer ne zormuş.ben hep rapor ile idare ettim, çalışabileceğimi hiç düşünemiyorum. 32 de çıkacağım izne inşallah. ama haftaya 31 ile 1 ini de atlatmam lazım yoksa 32 dolmamış oluyor. iş hayatı çalışan kadınlara göre değil arkadaş herkes tam verim bekliyor, biraz idare etseler belki devam edebilirdim ama iş yükü bana çok ağır geldi bu halde iken. dün iş yerinde şef aradı iki sene ücretsiz izin alacağım diyemedim. biran önce dönmemi bekliyorlar tek çocuk ile çok zor ikisini kime emanet edip de başlayayım ben. hoş iki sene sonra da olsa eninde sonunda döneceğiz işe el mahkum. Rabbim hayırlısını nasip etisn inşallh.
bi de benim büyük 3,5 yaşında onun yatağı çilek ten büyüyen yatakdı şimdi kardeşine de aynı modelin beşiğini ve dolabını aldım. doğumdan ne kadar önce eve getirtmek lazım acaba :44: daha da alınacak bi sürü şey var ama benim evden çıkasım yok iyice hamladım.
son oalrak da arba kullanan arkadaşlar ne zamana kadar kullanabiliriz acaba. bu son haftalarda ben daha bi temkinli ve tedirgin olmaya başladım. normalde çok aktif kullanan biriydim. işe araba ile gidip geliyordum ama şimdi otoban a çıkma istemiyorum. daha da 32. haftadayım. bi de doğum sonrası var tabi. ne kadarlık olunca oto koltuk ile biyerlere yalnız gidebilirim acaba :44::44:
Tecrübeli anneler hastaneye nasıl alt iç çamaşırı almamız lazım? ?
selam kızlar bu sabah resmen kabus gibiydi bi uyandım karnımın üstüne uyumuşum, ilk defa böyle oluyo hemen sırt üstü döndüm bi baktım karnımın bi tarafı içeri çökmüş, bi tarafı yüksekte bebek hareket etmiyo o kadar korktum ki hemen hastaneye koştuk ama çoooook şükür ki herşey yolunda hareket etmeye başladı. bi problem yokk.amanya dikkat edin yatış pozisyonunuza falan
Canım ben dalin aldım çok memnunum.
Bebekler için yeşil kapaklı sıvı deterjan ve pembe kapaklı yumusatıcı.
Canım banada herkes karnın küçük dio ama bebeğimin kilosu gayet yerinde gelişimide güzel
Canım benim de kendi ailem sehir dışında olacak.
Babam zaten rahmetli olalı çoook oldu. Kaç bayram geçti.
Eşimin ailesine gideceğiz inş.
Ben bebek bakım ürünlerimi;
Şampuan, pişik kremi, nenlendirici ve masaj yağını mustela dan aldım.
Islak mendil; uni yenidoğan aldım.
Bebek bezi prima premium care yenidoğan aldık 1 pkt.
Kendimede 2 pijama 1 gecelik aldım.
Birde sabahlık aldım.
bizim kullanmamız icin de pedler mi oluyomus hasta bezi mi diyeyim ne oldugunu bilmiyorum ama ondan aldın mı canım ya?
Canm hic kafani takma ic karnin genistir ne güzel bebisini goreceksin keyfini çıkar.BEnimde karnim cok yok ona ragmen nstde bi bayan 38haftalikti benden küçüktü karni bebisi 3100 grmdi.yazarsin cikinca merakta birakma
Arkadaslar dogumdan sonra kac gun hastanede yatcaksiniz normal ve sezeryan icin nekadar bebek giyisi si goturceksiniz dort gun icin nekadar goturulmeli ve cantalarini hazirlayanlar nelerr koydular yazarmisiniz
merhaba arkadaşlar,
bu benim ikinci bebeğim ilk bebeğim martta doğmustu yaz hamileliği meğer ne zormuş.ben hep rapor ile idare ettim, çalışabileceğimi hiç düşünemiyorum. 32 de çıkacağım izne inşallah. ama haftaya 31 ile 1 ini de atlatmam lazım yoksa 32 dolmamış oluyor. iş hayatı çalışan kadınlara göre değil arkadaş herkes tam verim bekliyor, biraz idare etseler belki devam edebilirdim ama iş yükü bana çok ağır geldi bu halde iken. dün iş yerinde şef aradı iki sene ücretsiz izin alacağım diyemedim. biran önce dönmemi bekliyorlar tek çocuk ile çok zor ikisini kime emanet edip de başlayayım ben. hoş iki sene sonra da olsa eninde sonunda döneceğiz işe el mahkum. Rabbim hayırlısını nasip etisn inşallh.
bi de benim büyük 3,5 yaşında onun yatağı çilek ten büyüyen yatakdı şimdi kardeşine de aynı modelin beşiğini ve dolabını aldım. doğumdan ne kadar önce eve getirtmek lazım acaba :44: daha da alınacak bi sürü şey var ama benim evden çıkasım yok iyice hamladım.
son oalrak da arba kullanan arkadaşlar ne zamana kadar kullanabiliriz acaba. bu son haftalarda ben daha bi temkinli ve tedirgin olmaya başladım. normalde çok aktif kullanan biriydim. işe araba ile gidip geliyordum ama şimdi otoban a çıkma istemiyorum. daha da 32. haftadayım. bi de doğum sonrası var tabi. ne kadarlık olunca oto koltuk ile biyerlere yalnız gidebilirim acaba :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?