2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canm hic kafani takma ic karnin genistir ne güzel bebisini goreceksin keyfini çıkar.BEnimde karnim cok yok ona ragmen nstde bi bayan 38haftalikti benden küçüktü karni bebisi 3100 grmdi.yazarsin cikinca merakta birakma

merhaba arkadaşlar,
bu benim ikinci bebeğim ilk bebeğim martta doğmustu yaz hamileliği meğer ne zormuş. ben hep rapor ile idare ettim, çalışabileceğimi hiç düşünemiyorum. 32 de çıkacağım izne inşallah. ama haftaya 31 ile 1 ini de atlatmam lazım yoksa 32 dolmamış oluyor. iş hayatı çalışan kadınlara göre değil arkadaş herkes tam verim bekliyor, biraz idare etseler belki devam edebilirdim ama iş yükü bana çok ağır geldi bu halde iken. dün iş yerinde şef aradı iki sene ücretsiz izin alacağım diyemedim. biran önce dönmemi bekliyorlar tek çocuk ile çok zor ikisini kime emanet edip de başlayayım ben. hoş iki sene sonra da olsa eninde sonunda döneceğiz işe el mahkum. Rabbim hayırlısını nasip etisn inşallh.
bi de benim büyük 3,5 yaşında onun yatağı çilek ten büyüyen yatakdı şimdi kardeşine de aynı modelin beşiğini ve dolabını aldım. doğumdan ne kadar önce eve getirtmek lazım acaba :44: daha da alınacak bi sürü şey var ama benim evden çıkasım yok iyice hamladım.
son oalrak da arba kullanan arkadaşlar ne zamana kadar kullanabiliriz acaba. bu son haftalarda ben daha bi temkinli ve tedirgin olmaya başladım. normalde çok aktif kullanan biriydim. işe araba ile gidip geliyordum ama şimdi otoban a çıkma istemiyorum. daha da 32. haftadayım. bi de doğum sonrası var tabi. ne kadarlık olunca oto koltuk ile biyerlere yalnız gidebilirim acaba :44::44:

arkadaşlar bebek deterjanı aldınız mı ben dalin mi alsam hacişakirin mi alsam karar veremedim

Ayyyy aynen bende ne temizlik yapıldı ne tatlı var ortada anlam veremediğim bı rahatlık var bende öylee yatıyorumm valla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bebek deterjanı aldınız mı ben dalin mi alsam hacişakirin mi alsam karar veremedim
Canım ben dalin aldım çok memnunum.
Bebekler için yeşil kapaklı sıvı deterjan ve pembe kapaklı yumusatıcı.

Canım banada herkes karnın küçük dio ama bebeğimin kilosu gayet yerinde gelişimide güzel

Canım benim de kendi ailem sehir dışında olacak.
Babam zaten rahmetli olalı çoook oldu. Kaç bayram geçti.
Eşimin ailesine gideceğiz inş.

Ben bebek bakım ürünlerimi;
Şampuan, pişik kremi, nenlendirici ve masaj yağını mustela dan aldım.
Islak mendil; uni yenidoğan aldım.
Bebek bezi prima premium care yenidoğan aldık 1 pkt.

Kendimede 2 pijama 1 gecelik aldım.
Birde sabahlık aldım.

Ben iki haftadır araba kullanmıyorum canım. Daha da kullanırdım ama kalçamda bir problem oldu bacağımın üstüne basamaz hale geldim o olay vesile oldu, eşim getirip götürüyor şimdi. Yani kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap. Doğuma kadar araba kullananlar da var ama ben artık kendimi rahat hissetmiyorum zaten önümüz bayram sonrası 1 hafta daha işe gelicem kısmetse, sorun değil atlattık çok şükür hayırlısı ile.

Son düzenleme:
selam kızlar bu sabah resmen kabus gibiydi bi uyandım karnımın üstüne uyumuşum, ilk defa böyle oluyo hemen sırt üstü döndüm bi baktım karnımın bi tarafı içeri çökmüş, bi tarafı yüksekte bebek hareket etmiyo o kadar korktum ki hemen hastaneye koştuk ama çoooook şükür ki herşey yolunda hareket etmeye başladı. bi problem yokk.aman ya dikkat edin yatış pozisyonunuza falan

Dikkat etsek ne olacak hayatım, bak sen de bilinçli yatmadın ki uyur halde ne pozisyona giriyoruz hiçbir fikrimiz yok. Allah korusun bebeklerimizi

bizim kullanmamız icin de pedler mi oluyomus hasta bezi mi diyeyim ne oldugunu bilmiyorum ama ondan aldın mı canım ya?

bizim kullanmamız icin de pedler mi oluyomus hasta bezi mi diyeyim ne oldugunu bilmiyorum ama ondan aldın mı canım ya?

Canım ben orkid gece götüreceğim bir de kalın orkidlerden.
Tecrübeli arkadaşlarım yetrli olur dedi. O şekilde temin ettim.

Canm hic kafani takma ic karnin genistir ne güzel bebisini goreceksin keyfini çıkar.BEnimde karnim cok yok ona ragmen nstde bi bayan 38haftalikti benden küçüktü karni bebisi 3100 grmdi.yazarsin cikinca merakta birakma

Selam canim ciktim ama herzamanki gibi yine tekbasima gitim doktora ve az cok anladim hersey yolunda dedI doktor olcumlerini yapti internten bakiyorum anlamlarina yazayim belki bu terimlerden anlayan olur yorumlar DPB 34mm, CC306mm, CA288mm, FL62mm bunlar buyuk yazilanlar daaha cok var ama yazamadim fl uyluk kemigidir biliyorum onu 7 ile carptinmi boyunu cikariyorsun 43.4cm oluyor kilosuda iki deger var biyerde 2064g yazmis biyerdede 301g yazmis bende anlamdim galiba 2 kilo olcak buararada 33 haftaligim bu degerlerden anlayan olursa yorumlarsa sevinirim .kalp atislarini dinledim icimden sanki az kalmis erken ci olcam ben dogurcagim gibi ha bebek pozizyonunda almisti zaten basini olcerken cok asagdan veriydu anladimki basi asagda bizde boyle..

[QUOT E=burcum86;36299476]arkadaşlar bebek deterjanı aldınız mı ben dalin mi alsam hacişakirin mi alsam karar veremedim[/QUOTE]

Deterjanı hacı Şakir yumuşatıcıyı dalin aldım ikiside çok güzel

Son düzenleme:
Tecrübeli anneler hastaneye nasıl alt iç çamaşırı almamız lazım? ?

Ben normal bedenimden bir iki beden büyük aldım canım dikişlerimden rahatsız olmayayım diye

Canim yazini alintiliyamadim burdan yaziyorum benimde coksukur sorun cikmadi yeter kilo yu da boyuda dogumdan sonrada gelisir artik kismet diyelim saglikli olsunlar yeter bize hayirlisiylan kucagimiza alalim insallahhh

Arkadaslar dogumdan sonra kac gun hastanede yatcaksiniz normal ve sezeryan icin nekadar bebek giyisi si goturceksiniz dort gun icin nekadar goturulmeli ve cantalarini hazirlayanlar nelerr koydular yazarmisiniz

Arkadaslar dogumdan sonra kac gun hastanede yatcaksiniz normal ve sezeryan icin nekadar bebek giyisi si goturceksiniz dort gun icin nekadar goturulmeli ve cantalarini hazirlayanlar nelerr koydular yazarmisiniz

Benim dr um 1 gece yatiriyor canim neden 4 gunluk göturuyorsun ben iki pijama takimi camasir bebegede bir hast cikisi iki tulum bez bebegi icine koyup getirecegim ana kucagi seklinde pouseti falan göturecegim ama evimle hast yakin bisey lazim olursa esim gelir alir ulasim problemi yok burda sizlerde varsa tabi birkac kat fazla alin kiyafetleri yedekli ne olur ne olmaz.

ben 32. haftamdayım ve hala kullanıyorum. bir aksilik çıkmazsa sonuna kadar da kullanmayı düşünüyorum. ama dediğin gibi eskiye oranla çok daha tedirginim, dolayısıyla daha temkinli kullanıyorum. bazen de unutup aksiyon içinde buluyorum kendimi :)
ama kendini rahat hissetmiyorsan kesinlikle kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…