kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????
Canım benım, hurma cok güçlü bir antioksidan. Ve emzırırken süt yapımına etkısı var fakat abartmadan. Gunde sadece 2 adet.
Cok kalorili çünkü.
Bunun dısında benim doktorumun kasılma ile ilgili bana anlattıkları şöyle:
Karnının bir yeri değil, her yeri kaskayı olacak. Parmaklarınla bastırdıgında sadece karnını sert bı basketbol topu gibi hissediceksın. Geldı, 30-40 sn surdu gectı. Ikıncısı 1 saat sonra geldı, önemseme. Ama 5 dk da bır oluyorsa o zaman hemen benı ara. O doğuma hazırlık kasılması değil doğumun ta kendısıdır.
İzmirin en iyi doktoruna gidiyorum inan bana :) ve o sebeple de rahat ol.
O arada hissettıgın bebegının poposu, sırtı, kolu, bacagı falan herhalde. Tek taraflı olan. E 40 cm oldular, sıkılıyorlar içerde.
Canım benimde diZlerim ağrımaya başladı.
Ağırlaştıkça bir sıkıntı çıkıyo...
Olsun az kaldı canım zaten..
Canımmmmmm;
O kadar duygulandım ki...
Ne kadar güzel yavrularına kavuştun...
Uzun bacaklı kızlar maşallah.
Allah analı babalı büyütsün.
Hayırlı hatırlı evlatlar olsunlar.
Kendileri güzel şansları çirkin şansı olsun.
Sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayın inş
Çok mutlu oldum...
Canım ben c&a dan almıştım iki sene önce . Organik pamuk sertifikalı tavsiye edebilirim. Hiç değilse confidence in textiles amblemi olsun yeterArkadaşlar;
Bana bebek havlusu alabileceğim bi site.
Bir marka önerecek olsn olabilir mi?
Kundak seklinde havlu bi kaç tane de küçük havlu almam lazım.
Bebeğim için...
Bir o eksiğimiz kalmış. Çantamızı kapattım bugün.
Evett ben de cok zorlaniyorum artik uyuyamiyorum saga sola donemiyorum bütün kemiklerim sızlıyor nefes alamiyorumm gecsin biran once su bir ayy
Eki Görüntüle 1202709 Eki Görüntüle 1202711 teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz
Sağol canım inş....
Bugün gittim hastaneye ama onlarında elinde çok yok bi de yatış yapan hasta başına veriliyormuş yani öyle kafadan veremiyorlamış dr ancak 2-3 gün yetecek kadar verebildi insiyatifini kullanarak... Cerrahpaşada çalışan dr a sordum o da aynısını söyledi vermezlermiş devlette vermezmiş işin kötü tarafı nidilatın muadili de yokmuş benim de kafam karıştı bakalım... Hergün hastaneye mi gidicem napıcam bilemedim...
Arkadaşlar;
Bana bebek havlusu alabileceğim bi site.
Bir marka önerecek olsn olabilir mi?
Kundak seklinde havlu bi kaç tane de küçük havlu almam lazım.
Bebeğim için...
Bir o eksiğimiz kalmış. Çantamızı kapattım bugün.
Neden kafana göre nidilat kullanıyorsun ki? Doktor daha fazla kullanman gerektiğini söylese zaten seni ya hastaneye çağırırdı ya da ilacı verirdi. Erken doğumu biraz engelliyor ama yan etkileri de var. Bu arayışını anlayamadım.
Pardon da kafama göre kullandığımı nerden çıkardın??? doktorların öngörüsü bu ilacı kullanmam yönünde 36. Haftaya kadar kullanmam gerekiyor ilacın üretimi yok ama elinde kalan eczaneler var ve onu araştırıyorum yan etkilerini de biliyorum ayrıca ilaç hakkında madem bilgi sahibisin 1-2 gün kullanılıp bırakılmayacağını da biliyor olman lazım bence yorum yazmadan önce daha dikkatli okumalısın!!!!
Canim nidilati bende baya zor buldum 2 kutu bulabilmistim oda esimin eczaci arkadasi sayesinde..
Üretimi olmadığı için çok zor bulunuyor nidicard ve adalat diye muadilleri varmış ama bi yerde buldum galiba gidip bakıcak eşim... Bu arada miniklerin çok tatlı annesi maşallah onlaranasıl güzel bi duygudur darısı bizim başımıza :)
Bende sana diyorum ki doktor kullanman gerek diyorsa ya sana ilacı temin eder, yatış verir ya da temin edeceğin yeri söyler.
Piyasada bulunmayan ilacı hastaya aratan doktordan ne hayır gelir bilemedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alıntı yapamadım.
Devlet Hastanesine git, istanbuldaysan Haydarpaşa be z kâmilde var.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????
Pardon da kafama göre kullandığımı nerden çıkardın??? doktorların öngörüsü bu ilacı kullanmam yönünde 36. Haftaya kadar kullanmam gerekiyor ilacın üretimi yok ama elinde kalan eczaneler var ve onu araştırıyorum yan etkilerini de biliyorum ayrıca ilaç hakkında madem bilgi sahibisin 1-2 gün kullanılıp bırakılmayacağını da biliyor olman lazım bence yorum yazmadan önce daha dikkatli okumalısın!!!!
Cnm sen kendini germe ne yapmn gerekyrsa doktrn ne dedyse onu yap insallh 36.haftaya kdr dayanr bebegin simdi kac haftaliksn.tandk eczaci faln varsa o daha cbk bulur eczane depolarinada bktr cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İzmirse hangi doktor canm
iki hafta dayan dayanir insallh bebegin sen cok dikkat et cnm tuvalet disinda pek ayaklanma gozunaydn bulmssn.ama gene ufacik bir agri sanci hissedersen hemen hastaneye git ki mudahalesi kolay olsn.benim arkadasmin 24 haftada basladi dogum sancilari hastanrde yatirdilar neyseki 36haftaya kadr dayandi bebegi sende icini rahat tut bol bol dinlen kurban oldugum allhim bbeeklermizi sag salim kucaklarimiza versin hayrlisiylan insallh.Sağol canım dayanır inş tüm isteğimiz bu...34+0 bugün canım ... eczanelerin deposunda yok bi arkadaşım var ona sordurttum ama demin bi eczaneyle görüştüm varmış ellerinde gidip alıcak eşim
iki hafta dayan dayanir insallh bebegin sen cok dikkat et cnm tuvalet disinda pek ayaklanma gozunaydn bulmssn.ama gene ufacik bir agri sanci hissedersen hemen hastaneye git ki mudahalesi kolay olsn.benim arkadasmin 24 haftada basladi dogum sancilari hastanrde yatirdilar neyseki 36haftaya kadr dayandi bebegi sende icini rahat tut bol bol dinlen kurban oldugum allhim bbeeklermizi sag salim kucaklarimiza versin hayrlisiylan insallh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?