2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????

Canm dopler kasığında sağ ve solda 2 kalın damar cocuğun kan akışını sağlıyor önmli . Bi aksama falan vrmı die belirli gebe haftasında bakılıo ban 29 da bakmştı . Gene ultrasonla bakılıo ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzmirse hangi doktor canm

Az kaldı az benm çocuğun ağustosun sonuna kadar bile duracağından çok şüpeliim bakalım eğer durursa ağustosun son günü sezeryan yapılcak durmassa eğer sancı gelirse su patlarsa erken gelirse dicemki demekki rabbm normal doum yapmam gerektiğini sinyali verio deyip normal yapacam karar verdim ;-)

Canım ben c&a dan almıştım iki sene önce . Organik pamuk sertifikalı tavsiye edebilirim. Hiç değilse confidence in textiles amblemi olsun yeter

Evett ben de cok zorlaniyorum artik uyuyamiyorum saga sola donemiyorum bütün kemiklerim sızlıyor nefes alamiyorumm gecsin biran once su bir ayy

Demi ya sanki boğazını biri sıkıo nefesin kesilio gibi oluo :O allah onları bize bağşlasın inşallah rabbme şükürler olsun gene de daha kötü olanlarlr halimize hamd olsun.

Neden kafana göre nidilat kullanıyorsun ki? Doktor daha fazla kullanman gerektiğini söylese zaten seni ya hastaneye çağırırdı ya da ilacı verirdi. Erken doğumu biraz engelliyor ama yan etkileri de var. Bu arayışını anlayamadım.

Ben Zara Home dan aldım canım çok güzel bebek havluları var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pardon da kafama göre kullandığımı nerden çıkardın??? doktorların öngörüsü bu ilacı kullanmam yönünde 36. Haftaya kadar kullanmam gerekiyor ilacın üretimi yok ama elinde kalan eczaneler var ve onu araştırıyorum yan etkilerini de biliyorum ayrıca ilaç hakkında madem bilgi sahibisin 1-2 gün kullanılıp bırakılmayacağını da biliyor olman lazım bence yorum yazmadan önce daha dikkatli okumalısın!!!!

Bende sana diyorum ki doktor kullanman gerek diyorsa ya sana ilacı temin eder, yatış verir ya da temin edeceğin yeri söyler.
Piyasada bulunmayan ilacı hastaya aratan doktordan ne hayır gelir bilemedim.

Canım sen önceki yazışmalarımızı okumamışsın hastanenin elinde de yok muadilleri var ilacın ama onları da bulmak zor ve de zaten bu ilaçlardan başka ilaç yok kasılmaları durdurmak için yani hangi dr a gidersem gideyim bana bu ilacı söylüyorlar yani yatış da yapsa günlük alınan doz fazla olduğu için kendi ellerinde de bana 2 hafta yetecek kadar yok ilaçtan... Son üç aydır hastaneler de bulamıyor yalnızca sirkülasyonu az olan eczanelerden temin edilebiliyor sen dediğinde haklı olabilirsin dr lar olmayan ilacı veriyorlar ama maalesef burası Türkiye binlerce hasta var ilacı temin edilemeyen dr lar napsın

Alıntı yapamadım.
Devlet Hastanesine git, istanbuldaysan Haydarpaşa be z kâmilde var.

Alıntı yapamadım.
Devlet Hastanesine git, istanbuldaysan Haydarpaşa be z kâmilde var.

Şu an birer kutu buldum sanırım onları alıcam... Cerrahpaşadaki dr la konuştum sen şu an devlete gitsen de 34. Haftan bitiyor biz engellemeye çalışmayız diyor tıp kitaplarındaki bilgiye göre 34 den sonra doğal akışa karışmıyoruz diyor özellerde 37 e kadar uğraşırlar ama yani devlet sana şu an kasılmaların var diye yatış vermez bunlar doğum kasılmasından ziyade yalancı kasılmalar ama tabi böyle devam ederse rahimde açılma yapabilir diyor ama insanın içi rahat etmiyor imkan varken neden erken doğsun da küveze girsin tabi ki Allah bilir ne olacağını ama durum karışık yani

kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????

Bir sonra ki randevuda drum benden de istedi dopler ultrason 35. haftamda olucam, salaklığıma geldi sormadım neden istediğini , gelişim geriliği falan da yok ama artık gidince sorucam

Cnm sen kendini germe ne yapmn gerekyrsa doktrn ne dedyse onu yap insallh 36.haftaya kdr dayanr bebegin simdi kac haftaliksn.tandk eczaci faln varsa o daha cbk bulur eczane depolarinada bktr cnm

Sağol canım dayanır inş tüm isteğimiz bu...34+0 bugün canım ... eczanelerin deposunda yok bi arkadaşım var ona sordurttum ama demin bi eczaneyle görüştüm varmış ellerinde gidip alıcak eşim

Sağol canım dayanır inş tüm isteğimiz bu...34+0 bugün canım ... eczanelerin deposunda yok bi arkadaşım var ona sordurttum ama demin bi eczaneyle görüştüm varmış ellerinde gidip alıcak eşim
iki hafta dayan dayanir insallh bebegin sen cok dikkat et cnm tuvalet disinda pek ayaklanma gozunaydn bulmssn.ama gene ufacik bir agri sanci hissedersen hemen hastaneye git ki mudahalesi kolay olsn.benim arkadasmin 24 haftada basladi dogum sancilari hastanrde yatirdilar neyseki 36haftaya kadr dayandi bebegi sende icini rahat tut bol bol dinlen kurban oldugum allhim bbeeklermizi sag salim kucaklarimiza versin hayrlisiylan insallh.

Amin canım... Zaten hep dinleniyorum iş-yemek hiç birini yapamıyorum ... Ne güzel dayanmış bebeği darısı başıma inş :) sorma buldum ama dünden beri kaç tane eczaneyi aradım bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…