Bu dediğiniz ilaç neki ne işe yarıo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erken doğum tehlikem var canım kasılmalar çıkıyor nst de ağrı hissetmiyorum ama sancılar erken başladı onu engellemek için kullanılıyor...
Arkadaşlar toplu alıntı yapamadım.
Havlu için cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bu arada rapido, fsuzel nerdesiniz yaw ???
Birde erken doğum yapan iki arkadaşımız vardı.
Tuceed ve diğer arkadaşımızın ismini anımsayamadım.
Onlardan haber var mı???
Nasılllar acaba??
bende ilkinde, en baştan odasında yatağında yatırmıştım, çok faydasını gördüm. anne yanı beşikler ve özellikle yatakta emzirmeye karşıyım. bu şekilde emzirirken uyuya kalıp bebeğini kaybeden bir komşumuz vardı, kadıncağızın 6 çocuğu bir sürü torunu vardı ama sürekli o bebeği anlatırdı, bütün çocukluğum, gençkızlığım boyunca dinledim bunu, psikolojik olarak beni çok etkilemişki 2-3 ay eşimide uyandırıp başımda nöbetçi dikmeden emzirmezdim.
hiiiiç takma kafana onları, ben bikini ile giriyorum, popoma bi pareo bile bağlamıyorum:)) çok bakan oluyor ama kimsenin yadırgadığını sanmıyorum, çoğu kişi sevgiyle gülümsüyor, bazıları özenerek bakıyor, yadırgayan varsada kıskançlıktandır diyorum hiiiç takmıyorum:))
arkadaşın mantığı fazla bencilceymiş canım ama yerinde olsam normal doğumda ısrarcı olurdum. ilk çocuğumda allerjik astım var, sebebini sorduğumda doktoru sezeryanla doğmuş olmasını da sebeplerden biri olarak sayıyor. tıbbi bir zorunluluğun yok diye biliyorum, bence çocuğundan normal doğum mucizesini esirgeme. annesin sen, yavrun için ne zorluklara göğüs gereceksin, yapanlardan neyin eksik.
Ö ö
canım çantaya koymasan bile gidecekleri ayrı bir yere koy gerekirse eşine yada başka birine söyleyip al gel diye bilirsin. ben şimdilik bir çekmeceye koydum 1-2 eksiğim kaldı onlarıda tamamlayınca, iki tane minik hurca koyup çekmecede bırakıcam hastaneye giderken çantaya 2 hurç ile makyaj çantamı attımmı tamamdır.. hatta hurcun üstünede kızımın adını işleyeyim romantik olsun:)))
arabayı doğumdan sonrada alabilirsin canım, geç değil ama sonraya bırakacağın hatta gerekirse alırız dediğin herşey için marka modeli şimdiden belirle sonra gezmek bakıp beğenmek zor oluyor.
off aynı kaygı bendede var, ilk hassasiyet ve pullanma başladığından beri karnıma sürdüğüm yağdan göğsümede sürüyorum, iyi geldi kuruması falan geçti, geçen hafta lansinoh krem aldım onuda aklıma geldikçe sürmeye başladım sona doğru sıklaştıracağım. forumda göğüs pedini suçlayan çok olmuş benimde hep ucuna yapışır, çıkarırken bir parçada deriyi götürürdü onun için bu sefer göğüs kalkanını deneyeceğim, çok tavsiye etmişler, aventinkini aldım. inşallah bu sefer ağrısız sızısız atlatırız...
2 haftadır bendede genel bir azalma var, arada kontrole gittik herşey yolundaydı. yavaş yavaş yeri daralıyor artık. internette izlediğim bir doktor videosunda artık istediğini yapmak, rahat ettiği pozisyona girmek için ne yapması gerektiğini öğrendiğinden daha az oynayarak yer değiştirir gibi şeyler söylemişti, sanırırm benimki ayaklar kafada pozisyonunu pek rahat buldu çok yer değiştirmiyor artık:))
kendi doktorumda hareketin durduğunu düşünürsen eğer bir bardak suya 2-3 kesme şeker atıp iç, 20 dk sola yat, hala hareket yoksa beni cepden ara onun dışında çok takma dedi..
allah annalı babalı büyütsün canım, maaşşallah çok güzeller, çok daha ufak bekliyordum resimleri görünce şaşırdım bayaa bi kucak bebeciklerısırdın mı popolarını:)) bizim içinde öp kokla ısır onları :)
canım eczacılar birliğinin sitesine girip yurtdışından ilaç getirme linkindeki telefonu bi ara bizde ruhsatı olmayan yada bulunmayan ilacı ellerinde varsa veriyorlarmış yada getirtiyorlarmış ne kadar sürer getirtmeleri bilmem ama ellerinde vardır belki. burda satılan ilaçta bişey yapamıyorlarmış benim aradığım ilaçda piyasada yoktu ama satılan ilaç grubunda hala diye bişey yapmadılar ama nidilat için durum farklıdır belki..
malesef canım yakın zamanda aynı şeyi bizde annemin ms ilacında yaşadık, ilaç piyasada yok depolarda yok kenar köşe eczane elinde kaldıysa alacaksın, bakanlık açıklama yapmıyor, gelecek diye bi söylenti var ama zamanı belli değil, ilacın muadili yok en yakın benzeri olsada etkisini tam görmeye başlamak için 6 ay geçmesi lazım, doktorda bilmiyor, değiştirse 6 ay atak geçirme riski artacak, yan etkiler, uyum süreci vs.. ayrı bir dert. 80 küsür eczane sorduktan sonra 1 kutu bulduk, 1 ay yeter sonraya allah kerim dedik.
Eki Görüntüle 1202709 Eki Görüntüle 1202711 teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz
Erken doğum tehlikem var canım kasılmalar çıkıyor nst de ağrı hissetmiyorum ama sancılar erken başladı onu engellemek için kullanılıyor...
Hmmm güzelmiş sizin için allah yardımcınız olsun tatlm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallahmaşallah kuzularıma rabbim korusun kollasın onları saglık sıhat versin hep birlkte mutluluğunuz daim olsun neşeli ve aevinçli nice bayramlara inş didemcim duamdasın canım
Hayirli bayramlar arkadaslar
Kizlarimi biraktim hastanede ben ciktim.. sadece bir kere kucagima alabildim..saat 8 de gormeye gidicem simdi onlara sut sagiyorum.. ayri kalmak cok kötü ama sagliklari icin dayaniyoruz mecbur
Kizlarimi biraktim hastanede ben ciktim.. sadece bir kere kucagima alabildim..saat 8 de gormeye gidicem simdi onlara sut sagiyorum.. ayri kalmak cok kötü ama sagliklari icin dayaniyoruz mecbur
Oyy canim o dayanilmaz bisey persembeye kadar nasil dayanicaksin.. ben sabahi zor etmistim.. gebelik alarjisi demislerdi bana.. serum falan almistim .. kolonya surme sakin ilik dus iyi gelir demisti dr ama sivi sabun dus jeli kimyasal olan herseyden uzak durucaksin bulasiklari bile eldivenle yikayacaksin demisti.. canim allah yardimcin olsun..Selam kızlar,
Benim kaşıntı ve kızarıklıklargeçmedi. Bayramın bitmesini bekliyorum geçmezse perşembe günü doktora gideceğim.
Önce göbeğimin üst kısmındaydı, sonra sağ dirseğimin iç kısmında şimdi de göğsümde çıktı. İsilik gibi birşeyler ama çok kaşınıyorum. Daha önce üst bacaklarımda kaşıntı olduğunda doktor kan testi falan yapmıştı, temiz çıktı. Yine olursa gel dedi ama bu sefer ki başka türlü.
Kolonya sürüyorum daha çok yanıyor, duş alıyorum pudra sürüyorum yine geçmiyor. Hiç benzer sorun yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?