2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kasilmalarin, bel ve sirt ağrilarinin, şiş ayaklarin olmadiği ağrisiz sizisiz mutlu mesut bayraminiz olsun inş..Bir sonra ki bayrama kucağimizda bebişlerimizle girmek ümidiyle herkese mutlu mutlu musmutlu bayramlar :)

Hepimize iyi bayramlar guzel arkadaslarim, canim anneler ve anne adaylarim :)

Simdi miniklerimiz icimizde bize hayat veriyor kimbilir geldiklerinde nasil olacak. Yavrularimizla beraber saglikli huzurlu musmutlu bayramlar bizlerin olsun, iyi bayramlar :)

Canim ben buradayim. Bizde bi gelisme yok hergun yavruma gidip geliyorum buyusun diye bekliyoruz baska yapcak biseyimiz yok.

Bu arada hanimlar dogum aninda oglum agladi biraz ancak su 13 gundur her gun 1bck 3 arasi yanindaym bir kere bile agladigina denk gelmedim hemsire bile diyorki cok kotu pisik oldgunda bile aglamadi hic cok sakin bebek dedi. Ama ben bi tedirgin oldum normal mi ki yaa

Herkesin bayramı mübarek olsun. Bebislerinizle nice mutlu sağlıklı bayramlar nasip etsin Allah .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende buldum canım dün gece şansımıza iki eczaneden son kalan kutuları aldım zaten 2 kutu lazımdı... Çok sinir bozucu gerçekten bunun da muadili yok daha doğrusu var ama o da bulunmuyor bi an hiç bulamayacağız sandım Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Kizlar hepinize tum sevdiklerizle,herseyin gonlunuzce oldugu saglikli mutlu bayramlar diliyorum...İnsallah onumuzdeki bayrami bebislerimizle kutlamak nasip olur 😀😀😀

İyi bayramlar güzel anneler ❤

Hayirli bayramlar arkadaslar
Kizlarimi biraktim hastanede ben ciktim.. sadece bir kere kucagima alabildim.. saat 8 de gormeye gidicem simdi onlara sut sagiyorum.. ayri kalmak cok kötü ama sagliklari icin dayaniyoruz mecbur

Maşallah maşallah kuzularıma rabbim korusun kollasın onları saglık sıhat versin hep birlkte mutluluğunuz daim olsun neşeli ve aevinçli nice bayramlara inş didemcim duamdasın canım

Allah razi olsun cnm arkadasim Rabbim en kisa zamanda senide melegine kavustursun doguma girmeden hepinize bol bol dua ettim rabbim ins. Kabul eder

Kizlarimi biraktim hastanede ben ciktim.. sadece bir kere kucagima alabildim.. saat 8 de gormeye gidicem simdi onlara sut sagiyorum.. ayri kalmak cok kötü ama sagliklari icin dayaniyoruz mecbur

Sabret canım, sağlıkları yerinde ne güzel. Maşallah bak sütün de gelmiş :)

Bence haftaya gidersiniz eve, çünkü maşallah iyi bebeklerin kilosu, benim arkadaşım 1900 kg doğurdu baya küçüktü 1 hafta kaldı, seninkiler gayet iyi

allah sizlere bağışlasın yavrularınızı maşallah çok tatlılar moralini yüksek tut ki sütünden olma allah yardımcınız olsun

Canım maşallah subahanallah rabbım saglıcakla evınıze gelmeyı nasıp etsın ıns. Resımlerını bızımle paylaştığın için teşekkür ederız

Selam kızlar,
Benim kaşıntı ve kızarıklıklargeçmedi. Bayramın bitmesini bekliyorum geçmezse perşembe günü doktora gideceğim.

Önce göbeğimin üst kısmındaydı, sonra sağ dirseğimin iç kısmında şimdi de göğsümde çıktı. İsilik gibi birşeyler ama çok kaşınıyorum. Daha önce üst bacaklarımda kaşıntı olduğunda doktor kan testi falan yapmıştı, temiz çıktı. Yine olursa gel dedi ama bu sefer ki başka türlü.

Kolonya sürüyorum daha çok yanıyor, duş alıyorum pudra sürüyorum yine geçmiyor. Hiç benzer sorun yaşayan oldu mu?

Herkese mutlu huzurlu bayramlar :)

Oyy canim o dayanilmaz bisey persembeye kadar nasil dayanicaksin.. ben sabahi zor etmistim.. gebelik alarjisi demislerdi bana.. serum falan almistim .. kolonya surme sakin ilik dus iyi gelir demisti dr ama sivi sabun dus jeli kimyasal olan herseyden uzak durucaksin bulasiklari bile eldivenle yikayacaksin demisti.. canim allah yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…