2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlae sırt kemiklerim çok.acıyor bi oyana bi buyana dönüyorum . E bu ağrlıklada dönmek zor oluo bu son ay sanki fena geçicekmş gibi gelio yaaa :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bnm de oyle bu aya grdk hamılelıgn ne zr oldugunu grdm sanki bn bugune kdr rahatmısım demek :)

teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz

Evett ben de cok zorlaniyorum artik uyuyamiyorum saga sola donemiyorum bütün kemiklerim sızlıyor nefes alamiyorumm gecsin biran once su bir ayy

kızlar karnımın üst kısmında ve sağ kolumun dirseğinin iç kısmında isilik benzeri birşeyler var geceden beri ve çok kaşınıyor.

acaba doktora gitsem mi yoksa önemsiz birşey midir? şimdi gidip rezil olmayayım acillerde bir kaşıntı yüzünden

maşallahhh ikizlerimiz dünyaya gözlerini açmışlar. hayırlı sağlıklı ömürler versin Allah.. darısı hayırlı zamanlarda hepimizizn başınaaa

canım gebelikle ilgili durum değildir büyük ihtimal göğüslerimin hemen altında karnımın üstünde benim de isilik benzeri bişeyler çıktı. sanırım terden diye düşünüyorum ben.. pudra sürdüm rahatsızlığı geçti. sen de bir dene istersen..

bende sürdüm ama geçmedi. duş alıyorum dünden beri ama kaçıntı çok kötü ya, içten içten kaşınıyor

kızlar a101 e bebek bakım ürünleri gelmiş uni baby nın. ben şampuan, bebek yagı ve pişik kremini aldım. iyi midir bu marka? fiyatlarını internetten araştırdım da baya bi fark var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…