2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar a101 e bebek bakım ürünleri gelmiş uni baby nın. ben şampuan, bebek yagı ve pişik kremini aldım. iyi midir bu marka? fiyatlarını internetten araştırdım da baya bi fark var..

Cok iyi markalardn biri bende uni baby aldm oglusuma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende ekim annelerindenim daha doğrusu eylül sonu gibi :) devam ederse sen yinede bi cildiyeye görün istersen gebelikte kaşıntı bile çokk önemliymiş ben bunu yeni öğrendm devam ederse aksatma mutlaka git doktora

Canım benım, hurma cok güçlü bir antioksidan. Ve emzırırken süt yapımına etkısı var fakat abartmadan. Gunde sadece 2 adet.
Cok kalorili çünkü.
Bunun dısında benim doktorumun kasılma ile ilgili bana anlattıkları şöyle:
Karnının bir yeri değil, her yeri kaskayı olacak. Parmaklarınla bastırdıgında sadece karnını sert bı basketbol topu gibi hissediceksın. Geldı, 30-40 sn surdu gectı. Ikıncısı 1 saat sonra geldı, önemseme. Ama 5 dk da bır oluyorsa o zaman hemen benı ara. O doğuma hazırlık kasılması değil doğumun ta kendısıdır.
İzmirin en iyi doktoruna gidiyorum inan bana :) ve o sebeple de rahat ol.
O arada hissettıgın bebegının poposu, sırtı, kolu, bacagı falan herhalde. Tek taraflı olan. E 40 cm oldular, sıkılıyorlar içerde.

Canim gecmis olsun.Strese girme bol bol dinlen.Hersey yoluna girecek insallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım inş....

Canım hastanede vardır merak etme.
Diyelim ki bulamadın doktorunla konuşursun muadil bişi önerir belki.

Bugün gittim hastaneye ama onlarında elinde çok yok bi de yatış yapan hasta başına veriliyormuş yani öyle kafadan veremiyorlamış dr ancak 2-3 gün yetecek kadar verebildi insiyatifini kullanarak... Cerrahpaşada çalışan dr a sordum o da aynısını söyledi vermezlermiş devlette vermezmiş işin kötü tarafı nidilatın muadili de yokmuş benim de kafam karıştı bakalım... Hergün hastaneye mi gidicem napıcam bilemedim...

tam bu açıklamaları arıyordum bende sağolasın dün ayakta kaldım biraz stres de vardı iş güç diye bebek sanki bu hormonlardan direk etkileniyor başını bi ittiriyor ayaklarını bi ittiriyor eşimde çok şaşırdı direk başı eline aldı o sivri yeri bu başı ya dedi sonra ayağını ittirdi sanki tutacak gibi oluyoruz bütün gün böyleydi böyle yapınca sevinmek mi gerekir bilmiyorum ki ben tam tersi üzülüyorum sanki bi derdi var içerde gibi hissediyorum bu yaptığını hayra yormuyorum pek ama açıklama güzel olmuş en azından kasılmanın ne olduğunu anladım tam olarak

Canım o zaman en mantıklısı hastaneye hergün gitmen oluyor bu durumda
Yani nasıl olmaz anlamıyorum.
Ne saçma şey.
Canını sıkma bebiş bekleyecek göreceksin

Klima yokmu canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yok klima. Aslında ankara da hiç klima ya ihtiyaç duymamıştım bu zamana kadar...
Bu yıl bi anormal sıcaklar

uyunmuyor sıcaktan

Ya felaket.
Şuanda da sıcak.
İşyerim klimalıydı şimdi bayram biraz zorlayacak.

Canım benimde diZlerim ağrımaya başladı.
Ağırlaştıkça bir sıkıntı çıkıyo...
Olsun az kaldı canım zaten..

Eki Görüntüle 1202709 Eki Görüntüle 1202711 teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz

Canımmmmmm;
O kadar duygulandım ki...
Ne kadar güzel yavrularına kavuştun...
Uzun bacaklı kızlar maşallah.
Allah analı babalı büyütsün.
Hayırlı hatırlı evlatlar olsunlar.
Kendileri güzel şansları çirkin şansı olsun.
Sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayın inş
Çok mutlu oldum...

kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????

Arkadaşlar;
Bana bebek havlusu alabileceğim bi site.
Bir marka önerecek olsn olabilir mi?
Kundak seklinde havlu bi kaç tane de küçük havlu almam lazım.
Bebeğim için...

Bir o eksiğimiz kalmış. Çantamızı kapattım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…