kızlar a101 e bebek bakım ürünleri gelmiş uni baby nın. ben şampuan, bebek yagı ve pişik kremini aldım. iyi midir bu marka? fiyatlarını internetten araştırdım da baya bi fark var..
canım bende ekim annelerindenim daha doğrusu eylül sonu gibi :) devam ederse sen yinede bi cildiyeye görün istersen gebelikte kaşıntı bile çokk önemliymiş ben bunu yeni öğrendm devam ederse aksatma mutlaka git doktorakızlar karnımın üst kısmında ve sağ kolumun dirseğinin iç kısmında isilik benzeri birşeyler var geceden beri ve çok kaşınıyor.
acaba doktora gitsem mi yoksa önemsiz birşey midir? şimdi gidip rezil olmayayım acillerde bir kaşıntı yüzünden
Eki Görüntüle 1202709 Eki Görüntüle 1202711 teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz
Eki Görüntüle 1202709 Eki Görüntüle 1202711 teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz
slm kızlar.. aranızda hurma tüketen var mı.. Doğumu kolaylastırıcı etkisinden tereddüt ettim ama çok faydalı diye dün gece 3-4 tane bu sabah da 5-6 tane yedim. psikolojik mi bilmiyorum sanki günboyu kasılmalarım oldu bugün. aslında kasılma mı onu da tam anlamadım ama burada yapılan yorumlara benziyordu. karnımın sağ tarafında bir sertleşme hissediyorum ama bebeğin hareketi değil. ağrılı ve sancılı da degildi ama. bi fikri olan varsa kasılmayı bilen tecrübeliler yorum yapar mısınız..
Canim gecmis olsun.Strese girme bol bol dinlen.Hersey yoluna girecek insallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hastanede vardır merak etme.
Diyelim ki bulamadın doktorunla konuşursun muadil bişi önerir belki.
Didem ada alıntı yapamadım arkadaşım geçmiş olsun. Bebisler çok iyi durumda maşallah. Sağlıcakla buyut
Denisb canım nidilat kesin devlette vardır canını sıkma doğum hastaneleri varsa özellikle oralara gidersin onlar yaparlar. Vaktini beklese iyi olur kuzucuk ama Nasipte ne varsa o. Canını sıkma bi de tüm eczaneleri aramana gerek yok sistemden olup olmadığını görüyorlar genelde. İstersen ilaç depolarına da bi baktir. Ama en garantisi hastaneye gitmek ellerinden geleni yaparlar yoksa bile.muadili birşey bulurlar
Canım benım, hurma cok güçlü bir antioksidan. Ve emzırırken süt yapımına etkısı var fakat abartmadan. Gunde sadece 2 adet.
Cok kalorili çünkü.
Bunun dısında benim doktorumun kasılma ile ilgili bana anlattıkları şöyle:
Karnının bir yeri değil, her yeri kaskayı olacak. Parmaklarınla bastırdıgında sadece karnını sert bı basketbol topu gibi hissediceksın. Geldı, 30-40 sn surdu gectı. Ikıncısı 1 saat sonra geldı, önemseme. Ama 5 dk da bır oluyorsa o zaman hemen benı ara. O doğuma hazırlık kasılması değil doğumun ta kendısıdır.
İzmirin en iyi doktoruna gidiyorum inan bana :) ve o sebeple de rahat ol.
O arada hissettıgın bebegının poposu, sırtı, kolu, bacagı falan herhalde. Tek taraflı olan. E 40 cm oldular, sıkılıyorlar içerde.
Sağol canım inş....
Bugün gittim hastaneye ama onlarında elinde çok yok bi de yatış yapan hasta başına veriliyormuş yani öyle kafadan veremiyorlamış dr ancak 2-3 gün yetecek kadar verebildi insiyatifini kullanarak... Cerrahpaşada çalışan dr a sordum o da aynısını söyledi vermezlermiş devlette vermezmiş işin kötü tarafı nidilatın muadili de yokmuş benim de kafam karıştı bakalım... Hergün hastaneye mi gidicem napıcam bilemedim...
Canım yok klima. Aslında ankara da hiç klima ya ihtiyaç duymamıştım bu zamana kadar...Klima yokmu canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
uyunmuyor sıcaktan
Canım benimde diZlerim ağrımaya başladı.Kızlae sırt kemiklerim çok.acıyor bi oyana bi buyana dönüyorum . E bu ağrlıklada dönmek zor oluo bu son ay sanki fena geçicekmş gibi gelio yaaa :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım o zaman en mantıklısı hastaneye hergün gitmen oluyor bu durumda
Yani nasıl olmaz anlamıyorum.
Ne saçma şey.
Canını sıkma bebiş bekleyecek göreceksin
Bende anlamıyorum canım ne kadar saçma ilaç 3-4 ay önce içeriği uygun bulunmadı gerekçesiyle toplatılmış hatta ilacı üreten firma dahi kapanmış dr lar bile şaşkın çünkü eski bi ilaçmış e tabi piyasada olmayınca hastanelerin elinde de çok kısıtlı kalmış... Dr umu aradım bugün tam muadili değil ama adalat diye bi ilaç daha varmış sanırım onu kullanacağım... İnş o da etkili bi ilaçtır...
Canım o zaman en mantıklısı hastaneye hergün gitmen oluyor bu durumda
Yani nasıl olmaz anlamıyorum.
Ne saçma şey.
Canını sıkma bebiş bekleyecek göreceksin
Bende anlamıyorum canım ne kadar saçma ilaç 3-4 ay önce içeriği uygun bulunmadı gerekçesiyle toplatılmış hatta ilacı üreten firma dahi kapanmış dr lar bile şaşkın çünkü eski bi ilaçmış e tabi piyasada olmayınca hastanelerin elinde de çok kısıtlı kalmış... Dr umu aradım bugün tam muadili değil ama adalat diye bi ilaç daha varmış sanırım onu kullanacağım... İnş o da etkili bi ilaçtır...
Canim nidilati bende baya zor buldum 2 kutu bulabilmistim oda esimin eczaci arkadasi sayesinde..
kızlar bu dopler e giren var mı bu niye yapılıyor benim doktorum la hiç öyle bir şey yapılmadı son aylarda yapılması mı gerekiyor nasıl bişey ihtiyaç halinde mi söyleniyor????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?